De Anti Islam Vereniging

Screenshot_84

(Door: vanhetgoor)

Eindelijk is er de Anti Islam Vereniging. Het heeft even geduurd, tot woensdag 31 december 2014, maar het is er nu toch van gekomen. Voluit heet de vereniging de KNVTBMTM. De Nederlandse Vereniging tot Bestrijding van Misdaden Tegen de Menselijkheid. Voor het gemak noemen we dat kortweg de Anti Islam Vereniging. In feite bestrijdt de vereniging èlke vorm van fascisme, niet alleen de islam. In het buitenland zijn er ook zeer succesvolle groepen die zich begeven op hetzelfde terrein. En in principe sluiten we ons daar bij aan. Verwacht geen ledenlijst, verwacht geen vergaderingen, geen statuten en zeker geen contributiebetalingen. Iedereen mag lid worden en in feite is elk beschaafd mens automatisch volwaardig lid.

Mag ik beginnen met een voorbeeld. Bijna iedereen kent de Boko Haram, een groep mannen, wiens meest bekende daad is dat hij een meisjesschool heeft overvallen. Ze hebben ca. 200 meisjes meegenomen. Deze meisjes zijn tegen hun wil ontvoerd. Nu is ontvoering altijd tegen de wil van het slachtoffer, maar ik wil door het zó te stellen nog maar eens extra benadrukken welke gruwel dit voor die kinderen is. Het lot van deze meisjes is niet zeker. Er zijn geruchten dat de leden van Boko Haram de meisjes als seksslaven te koop hebben aangeboden. Ieder beschaafd mens dient daarom een strijder te zijn tegen Boko Haram, ieder denkend mens is dat verplicht, vanwege de menselijkheid! Om de eenvoudige reden dat men een kloppend hart in de sodemieter heeft! En dankzij de Anti Islam Vereniging kan iedereen in zijn eigen huis helpen aan de bevrijding van deze meisjes. Iedereen kan een soort Münchhausen by Proxy Vrijheidsstrijder worden. Omdat het te lastig is om naar de bush-bush in Afrika te gaan, kan men de strijd voeren op de luie bank in de huiskamer. De strijd tegen de islam is noodzakelijk, omdat te veel mensen niet begrijpen dat de zuivere islam de beweegreden is van Boko Haram. Geheel in overeenkomst met de door Mohammed opgestelde regels hebben de leden van Boko Haram zich vergrepen aan die meisjes. Verkrachting volgens het boekje. De enige manier voor de beschaafde wereld is om de strijd aan te gaan met het boekje met de opdrachten! Want als dat boekje op zijn juiste waarde wordt geschat, dan is het snel afgelopen met de islam, en dus ook met de ontvoeringen en de daarop volgende verkrachtingen èn de slavernij.

De strijd tegen Boko Haram begint in Nederland. Hier beginnen wij met de islam tegen de schenen te schoppen om op die manier Allah op de knieën te krijgen. En met de mentaliteit van een echte straatvechter is het daarmee niet afgelopen, als Allah richting Mekka op de knieën zit, geven we hem een flinke trap tegen de kloten. Dat geeft niet, er komt geen geweld bij kijken, want Allah is een fictief karakter. Allah is bedacht om domme mensen aan te zetten tot het geven van geld aan een paar oplichters.

Screenshot_82

De hele islam is een systeem om domme mensen geld afhandig te maken. Er is een soort fictieve hemel die meer lijkt op een All-You-Can-Fuck hoerenkast. Deze islamitische ‘hemel’ wordt alleen toegankelijk ná de dood. De ziel van de overleden moslim gaat over naar die zogenaamde islamitische hemel waar de man net zo veel mag neuken als hij wil. Volgens het boekje is er elke twintig minuten een nieuwe maagd, en dat de eeuwigheid lang! Die islamitische hemel is uiteraard niet toegankelijk voor vrouwen. Dat heeft geen zin, want vrouwen kunnen toch niet vallen in de strijd voor de verovering van gebied of rijkdommen. Alleen mannen kunnen er dood bij neervallen. Daarom is de islamitische hemel alleen voor mannen! En alleen ná de dood, want alleen de geest treedt binnen. Een groot nadeel is wel dat de geest niet meer bestaat na de dood, en dat het daarom niet controleerbaar is. Er is nog nooit iemand uit de dood teruggekeerd om te vertellen dat die islamitische hemel echt bestaat. Alleen domme mensen beseffen niet dat alles ophoudt àls alles ophoudt. Alleen domme mensen laten zich voor het karretje spannen van misdadigers die het om geld te doen is. Het geld dat de moslim wekelijks of maandelijks naar de moskee moet brengen, wordt niet gebruikt om nieuwe hoeren (houri’s) in te huren voor de islamitische sprookjeshemel. Het is namelijk niet mogelijk om fysieke hoeren in te huren voor het verblijf in een denkbeeldige plaats. En voor een denkbeeldige plaats zijn geen echte hoeren van vlees en bloed nodig, voor een sprookjeshemel is geen geld nodig. Moslims beseffen niet dat ze achterlijke varkens zijn die te stom zijn om voor de duvel te dansen.

De Anti Islam Vereniging gaat de strijd aan tegen Boko Haram door in Nederland elke moslim te wijzen op de zwakke plekken in de sprookjes rond Allah. Ik kan namelijk Allah zo vreselijk hard voor de kloten trappen dat de tanden in de stinkende bek van Allah verpulveren. Dat is niet zo moeilijk, Allah is een fictieve entiteit en alles wat ik verzin over Allah dat gebeurt in zijn realiteit. Maar door dit in Nederland te doen, wordt de kracht van het sprookje in Afrika zwakker. Zodra er hier geen geld meer verdiend kan worden met de leugens wordt dáár ook de kracht van de leugens zwakker. Het is geen magische bezwering, het is geen tovenarij. Het werkt heel simpel. Dat kan ik alleen doen door een verhaaltje te vertellen.

Heel veel jaren geleden hoorde ik een prachtig verhaal van een man die een gasleiding wilde aanleggen dwars dóór het poolgebied. Daar waren gasbronnen, zoals wij in Nederland Slochteren hebben. Het probleem was alleen dat die man geld nodig had om die buizen aan te leggen. Hij had miljoenen nodig en die wilde hij op de vrije markt bij elkaar harken. Het uiteindelijke doel was om die miljarden kubieke meters gas te vervoeren. Het aardgas dat bij de poolcirkel vrijwel geen waarde heft, brengt gigantisch veel meer op als het in een buis zit vlak voor de woonhuizen bij de mensen in de stad. Daar in het verre noorden bij de ijsberen had het gas praktisch geen waarde. Door er miljoenen dollars in te investeren zou men miljarden kunnen winnen. Duizend procent interest was misschien nog te weinig, het rendement kon wel eens meer zijn. De gasbellen reikten tot in de hemel, net als de bomen. Nadat de zakenman tientallen miljoenen had vergaard, hoorde men er niets meer van. De gasbel was geknapt en de miljoenen zijn nooit miljarden geworden. De investeerders bleken opgelicht. Toen ik dat verhaal horde, was ik verbaasd. Het is onvoorstelbaar hoe mensen zich laten oplichten. Men biedt iets aan dat oncontroleerbaar is, want hoeveel gas zit er onder de grond ergens bij de poolcirkel, men weet het niet en bijna niemand kan het controleren. Hoeveel hoeren zijn er in de islamitische hemel, dat weet ik ook niet. Het is ook niet te controleren. Net als met het gas dat ergens diep in de bevroren aarde zit, dat gas zal er echt wel zijn, maar de kans is klein dat de man die met een hele hoop buizen komt aanzetten het aardgas voor niets mag meenemen. Er zal ook vast wel geneukt worden in de islamitische hemel, vast en zeker! Alleen denk ik niet dat het mooie hoeren zullen zijn, ik denk ook niet dat het voor niets is dat men dan van bil kan gaan. Ik vermoed dat ergens op een zompig matras in het islamitische Paradijs een vette Allah ligt die in zijn talloze kwalijk riekende lichaamsopeningen de moslims toegang verschaft. De overeenkomst tussen het gratis aardgas in de poolcirkel en het islamitische Paradijs is dat er heel veel mensen verneukt worden. De slachtoffers van oplichting hebben met elkaar gemeen dat zij allen er fijntjes in getuind zijn. Dat zij voor het geld hebben gewerkt en dat zij dit nu moeten missen, omdat iemand hen een verhaaltje vertelde.

Screenshot_83

Toen ik méér dan twintig jaar geleden het verhaaltje hoorde over de Trans-Arcitsche gasleiding was ik vol ongeloof. Maar ik had er meer vertrouwen in dan in de verhaaltjes over Allah. Want waarom zou er ergens in een soortement van islamitisch Paradijs een Allah op een met sperma doordrenkt matras liggen? En waarom zou het nodig zijn dat Allah elke twintig minuten in een nieuwe zojuist geopenbaarde etterende steenpuist moet worden genomen. Wat is in ‘s-hemelsnaam het doel van dit soort kolder? Dit is geen vraag. Meneer Van Dalen wacht niet op antwoord, het is een vraag om mensen aan het denken te zetten. Het zijn verhaaltjes om mensen op te lichten!

Wat wij hebben kunnen leren uit het verhaal van die gasleiding is dat men niet rücksichtslos geld moet investeren in ongelooflijke verhaaltjes. Maar let wel op! Daarna kwam de IJslandse spaarbank ‘Icesave’ met vijf en een kwart procent rente! En daarna kwam de uiterst succesvolle investeringsfirma van Bernie Madoff die op eenzelfde manier te werk ging. Vele honderden miljarden Euro’s spoelden door het toilet. In naam van Allah worden er in Afrika honderden en misschien wel duizenden vrouwen tegen hun wil dagelijks genomen door mannen die te stom zijn om hun reet te wassen. Zogenaamd omdat er een Paradijs op hen wacht, gedragen zij zich hier op aarde als beesten. Men kan zich uit de grond van het hart afvragen wat daarvan de reden is. De enige manier om te zorgen dan mensen geen geld in nieuwe ‘Icesave’ stoppen, is uitleggen dat het oplichting is, dan dringt dat later ook wel door in de bush-bush. Dat duurt even. Ik hoef er zelf niet heen als ik een e-mail kan sturen. De strijd tegen Allah en tegen Boko Haram kan ik in Nederland zitend op de bank uitvoeren. Doordat ik kan schrijven dat Allah een smerige pedofiel is, breng ik mensen tot nadenken. Doordat ik dat doe, zorg ik ervoor dat mensen niet meer in de leugens van Allah geloven. Uiteindelijk is het resultaat dat er geen meisjes meer ontvoerd zullen worden door geile misleide donkere mannen in Afrika.

Ik ben een vrijheidsstrijder. Ik ben de Leeuw van Juda. Ik heb Allah op de knieën gekregen en tegen de kloten getrapt. Ik nodig iedereen uit om samen met mij die strijd aan te gaan en niet eerder op te houden totdat de laatste moskee op aarde is verbouwd tot een dependance van de Efteling, een casino of een nachtclub. Boko Haram en Al Qaida en ook elke vrome imam in de plaatselijke moskee, dat is allemaal een en hetzelfde soort tuig. De islam is de bron van het terrorisme in de wereld. De islam is een grote  etterende bron van onrecht. Om de wereld te behouden, moet ieder beschaafd mens zelf in actie komen om de vrijheid te verdedigen. Bij deze verklaar ik alle nette mensen die tegen het fascisme zijn tot lid van de Anti Islam Vereniging. U mag zelf een lidmaatschapskaart uitprinten! Ik vraag ook de mensen in Duitsland van Pegida om zich formeel aan te sluiten, Frankrijk en Engeland.

Screenshot_81

Ik wil hierbij iedereen oproepen om de strijd aan te gaan. Binnen afzienbare tijd hebben we de laatste sulletjes die zich te pakken laten nemen met de sprookjes over Allah geïnformeerd dat ze zijn opgelicht. Dat is voor hen even schrikken. Maar daarna kan de wereld vrij van terreur zijn. Dan komt er vrede in het Midden Oosten. Dan zijn de slaven vrij en kunnen vrouwen zonder gevaar weer over straat lopen, net zoals dat het geval was toen de islam nog niet bestond, toen Allah nog niet uitgevonden was.

Door:
vanhetgoor
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Vrijheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op De Anti Islam Vereniging

 1. Sjaak zegt:

  ZO IS HET EN NIET ANDERS !
  KAN IK ONDERSCHRIJVEN !
  BEN DEZE MOSLIMS ZO BEU !

  Like

 2. Taljaard zegt:

  @vanhetgoor
  Zoals gewoonlijk ben je weer behoorlijk breedsprakig.
  Maar dat zo’n vereniging nodig is blijkt wel uit het tenenkrommende haatstukje van een politicoloog van de VU, Ali El Jaberi, op Joop.nl, waar hij Aboutaleb voor ”huismoslim van het witte establishment” uitmaakt, omdat deze zowaar het jihadisme publiekelijk waagt af te keuren.
  O mede-mossels; integreert niet en integreert nimmer, want indien gij zulks doet zijt gij een huisneger, die met de witte racisten en kafirs mee heult en pleegt gij verraad aan de islam.
  Zoals de ”huismoslim” Aboutaleb, vervloekt zij hij en zijn nageslacht in aller eeuwigheid b’ismillah,
  NEEN!
  Driewerf NEEN!
  Laat ons, in naam van Mohammed en Marx, vooral blijven haten!
  Allahu ackbar en de internationale zal morgen heersen op d’ aard.

  Like

 3. janfreak zegt:

  Het lijkt me dat het de afkorting is van Koninklijke Nederlandse Vereniging tot Bestrijding van Misdaden Tegen de Mensheid.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Geert Wilders deed een poging de islamitische leugen aan de kaak te stellen. Het laffe establishment voelde hier echter weinig voor en heeft alles in het werk gesteld de islamisten in Saoedi Arabië kruiperig te excuseren. Laten we eerst bewerkstelligen dat artikel 1 uit de grondwet verwijderd wordt. Pas dan en niet eerder kan het echte sloopwerk van het islamitisch bouwwerk opgepakt worden. Toen artikel 1 ingevoerd werd wist de elite al dat men een instrument behoefde dat elke kritiek tegen islamisering van de samenleving in de kiem smoorde. Dit artikel is niet bedoeld racisme uit te bannen. Dit artikel is bedoeld de mond te snoeren van iedereen die zich te weer wil stellen tegen de desastreuze immigratie politiek en de hiermee samenhangende islamitisch intolerantie.

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Kunnen we die vereniging dan ook niet gewoon zo bij de naam noemen ? Nl. de “Anti Islam Vereniging ? Of valt dit weer onder discriminatie , opwekkine van haat jegens mossels enz enz ?

  Like

 6. sylvia groot zegt:

  Prima vereniging.

  Maar dan die naam KNVTBMTM ???
  Dat had wel wat creatiever gekund.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en bovendien vroeg ik me direct af, of die K dan voor “koninklijke”staat: Verklaard wordt hij verder niet.
   Nu, mijn portie dan aan Fikkie! (wat die naam betreft, uiteraard.)

   Like

 7. Jean zegt:

  Ik moet walgen en braken van islamieten,, ik krijg diarree van islamtieten, samengevat, ik moet kotsen van moslims want het is het achterlijkste gewelddadigste barbaarste uitschot onder de mensheid.
  Ik zal dus ook bij deze geen enkele moslim iets goeds wensen voor 2015 enkel het schurf en dat bij die met korte of afgehakte armen.

  Like

 8. Inge zegt:

  Je kunt praten wat je wil tegen de islamieten, ze verstaan je toch niet. Ze zijn niet voor rede vatbaar. Ze leven op gevoel, het gevoel van saamhorigheid binnen de (moslim-)groep. Dat doorbreek je niet met de meest redelijke rede. Ook begrip raakt in hun denkwijze geen bodem. Laat dat ook maar zitten dus.
  Ze beginnen pas te luisteren als je ze raakt in hun gevoel. De meest tastbare gevoelsuitingen zijn hun symbolen: moskeeën, bidkleedjes, hoofddoekjes en natuurlijk de koran. Verbied ze, al is het maar in het openbaar. Dán raak je ze. Ze worden ook boos, dat is al gebleken, maar daar moeten we ons niets van aantrekken. Het beste wapenen tegen hun verstarde denken zijn natuurlijk grappen en grollen. Zal ook even tijd nodig hebben, maar een begin moet te maken zijn.
  Even goed over nadenken mocht deze vereniging een site krijgen. Die overigens wel moet verschillen van ejbron en dds.

  Like

  • adbrown2014 zegt:

   Wladimir Putin van Rusland heeft de zogenaamde uitingen van en de Koran in de ban gedaan. Hiermee wordt hij de redder en leider van onze beschaving en houvast.
   In Nederland worden de Islam beulen in Joegoslavië beloond omdat de tegenstanders wraak hebben genomen in Srebrenica. Onze regering bestaat in hoofdzaak uit Moslim propagandisten. In de hoop de Moslims op te kunnen tellen voor hun verkiezingen.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Fijn om lid te zijn, en dat zonder contributie!
  Filosoof van het Goor, gratias.

  Like

 10. Jade zegt:

  KNVTBMTM is een flutnaam.
  Anti Islam vereniging klinkt dan wel weer goed…

  Like

 11. Avidia zegt:

  Het is het meest achterlijke en gewelddadige volk dat ik tot me genomen heb, Niet allemaal natuurlijk, maar vooral in de landen waar ze wonen. Om misselijk van te worden, hoe ze over het leven van mensen denken, een leven heeft voor hen geen betekenis, de gruwelijkste dingen kun je onder ogen zien. Waar komt dat volk in godsnaam vandaan, wat is er in hun hoofd mis??? Dieren doen zulke dingen niet eens, daarom wil ik de vergelijking met dieren ook bestrijden. Mensen doen zulke dingen uit machtswellust, uit gruwelijkheid, misschien uit genot. We moeten er wel bij stil staan dat ze ook onder ons zijn, en als ze een meerderheid krijgen, zijn we nog niet jarig. Blijf alert!!!!

  Like

 12. anna zegt:

  die naam moet echt anders ….. kort maar krachtig …..

  Like

 13. Mary Gijzen zegt:

  @Avida Alert blijven oké maar dat is het zelfde als wachten op .. Zoals eerder beschreven ben ik het ermee eens dat art.1 uit de grondwet geschrapt dient. Zo ook we tegen de symbolen: moskeeën, halal (ernstig dierenmishandeling), bidkleedjes, hoofddoekjes en Koran trappen willen we komen waar we wezen willen, die gruwelijke islam in de kiem smoren.

  @Inge Als we maar lang genoeg tegen hun symbolen blijven trappen, dus ze zien dat het menens is zullen ze wel moéten luisteren en inzien dat het Westen het verval van de islam in werking heeft gezet! Het Westen de moslims niet nodig heeft goed te kunnen functioneren of het zelfs alleen maar beter wordt zonder de moslim!!! Daar zijn we toch allemaal wel van overtuigd.

  Geliked door 1 persoon

 14. Louis Burgemeestre zegt:

  Ik doe ook mee met deze vereniging; lijk me een goeie cluppie.

  Like

 15. hendrikush zegt:

  Ze hebben in veertien eeuwen niets bijgeleerd en de kans dat ze dat alsnog doen is minimaal.
  Mijd de symbolen en aanhangers van de islam. Wie geen respect opbrengt kan het ook niet eisen.
  Discriminatie is in ons land verboden, ook voor mohammedanen.

  Geliked door 1 persoon

 16. beatsme zegt:

  Allah, bij naam van Mohammed, die sommige soera’s (de verzen uit de Koran) aangereikt kreeg door tussenkomst van zeventig duizend engelen van Allah, weet alles. Hier weten we dat niet, vanwege het feit, dat Nederlandse versies veelal gekuist zijn. Daarnaast zijn er interpretaties van de ongekuiste tekst, die de rest van de mensheid in nog sterkere bewoordingen veroordeelt, tegen welke mensheid harde maatregelen genomen moeten worden.

  In de Koran staat dat er mensen zullen zijn, die twijfel zullen zaaien. Twijfel is niet juist, de gelovige die twijfelt is niet op de juiste weg. Allerlei waarschuwingen zijn daarom te vinden aangaande de omgang met bijvoorbeeld twijfelaars, en (totaal) ongelovigen.

  Ik las dat recent in India het idee is geopperd om de islamieten in dat land VERPLICHT te scholen uit het geloof. Dat is een goed idee.
  Ik zou mijn tijd verder niet verdoen aan iemand die bijvoorbeeld gelooft dat hij Napoleon is of een van zijn soldaten. Zeker niet omdat God of een ander fictief figuur dat tegen hem heeft gezegd, waarbij God ook heeft gezegd dat het daarom de gezegende taak is van die soldaat van Napoleon om de wereld onder zijn heerschappij te voegen en de rest van de mensheid eens een goddelijk pak op hun gore ongelovige sodemieter te geven.
  Ik zou mijn tijd daar niet aan weggeven; zeker niet indien de soldaten zo enorm in getal zijn.

  Op de PVV stemmen is effectiever. Maar als je gelooft dat je een leger met soldaten kunt omlullen, mijn zegen heb je.

  Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Beter laat dan nooit!

  Like

 18. Jules Vismale. zegt:

  En komt er, na deze Anti islam Vereniging, ook nog een Anti EU Beweging en een Anti Euro Beweging? Als 2015 namelijk een jaar wordt waarin honderdduizenden, zo niet miljoenen Europeanen, tegen dit gehate geloof, systeem en munteenheid, in opstand komen en Sjaak, Tom Hendrix, Bobzelf, Jantje Beton, Yvonne van Cleef, Theresa Geissler, Wachteres en alle geliefde EU-, euro- en islamhaters op E.J. Bron hen aanvoeren dan hoop ik dat ze winnen! Overigens heb ik wel de petitie ondertekend van de Duitse anti-islamgroep ‘Pegida’ en laat zij maar stevig in omvang groeien!

  Like

 19. rs zegt:

  AIV misschien een goede naam ?
  Of lijkt dat te veel op AIVD?

  Ik wordt ook lid………….

  Like

 20. adbrown2014 zegt:

  Onze Bijbel vermeld ook een aantal gruwelijke aanwijzingen om mensen om hun geloof te vervolgen. Velen hebben in hun eigen voordele en gelijk die alinea’s gelicht om die gewelddadig uit te voeren. Deze zijn o.a. bekend door hun rol in de kruistochten en de Inca’s.
  We kunnen stellen dat de Christenen zijn geëvalueerd en dat zij geweld een geheel andere plaats hebben gegeven. Enkele van onze voorgangers stellen de islamieten in de toekomst ook kunnen evalueren. Helaas lijken die nog niet voor rede vatbaar en moeten zij onze weerstanden ervaren.

  Like

  • sylvia groot zegt:

   Onze Bijbel wordt redelijkerwijs telkens aangepast aan de tijd waarin mensen leven.
   De moslimkritiek daarop stelt dat de Bijbel dus niet meer authentiek is.
   Zij vergeten echter doordat de koran niet mag worden aangepast, Christenen wel evalueren maar mohammedanen niet, ook niet in de toekomst en niet voor rede vatbaar zullen zijn.
   Zo zit dat adbrown2014. Oogkleppen afdoen svp.

   Like

   • adbrown2014 zegt:

    Je dient goed te kunnen lezen om zo te reageren. We hebben dezelfde mening. Dat de Koran niet kan worden aangepast is een vast gegeven. In de Bijbel en de Koran wordt verklaard dat Jeruzalem, de bron van alle kwaad volgens de Islam, van de Joden is. Wat bedoel je met het niet aanpassen van de Koran. Hier wordt aangetoond dat de moslims de Koran naar hun hand zetten en zich daden veroorloven die zij baseren op een boek dat door een bedrieger, kinderverkrachter en leugenaar werd geschreven als tegenhanger van het boek van de Joden, de Bijbel.
    Wat te denken van de geestelijke maagden in het paradijs, die zich beschikbaar stellen voor de geesten van de zichzelf gedode moslims. Die zichzelf om niets hebben gedood om veel seks te hebben met de maagden die natuurlijk maagd blijven want zij blijven geesten. Hoe dom kan je zijn om dat fijn te vinden jezelf om niets en anders denkende, te doden. Een beetje realist kan er van uitgaan dat het Opperwezen je zal straffen om zijn schepping te vernietigen.
    Waar baseren dergelijke lieden zich op? Die moeten volledig op het verkeerde spoor zijn gezet.

    Like

 21. rene zegt:

  De islam hoirt niet thuis in de westerse wereld . Het is aanpassen of wegwezen

  Like

 22. Hans zegt:

  Dit is op hansstellingsma herblogd.

  Like

 23. Charles zegt:

  Betere naam kiezen, bv. BAI = Beweging Anti Islam . Want daar gaat het per slot om.C.J.Hulsebosch.c.j.hulsebosch@versatel.nl

  Like

 24. Suralco zegt:

  zeer goed zal me gaan verdiepen in uw vereniging weg met die Islam en hoe sneller hoe beter

  Like

  • Charles J. Hulsebosch zegt:

   Goede zaak!! Kunt U mij wat docunentatie zenden over die hoogst urgente vereniging?
   Vriendelijke groet, Charles Hulsebosch, Heemstede.

   Like

 25. Rodi zegt:

  Ik ben net zo min VOOR op zichzelf kickende christenen of zweverige zen-bhoedisten, maar met stelende, koppensnellende, moordzuchtige, psychopathische, pedofiele Moslims moet korte metten gemaakt worden willen we nog iets van een zichzelf respecterende mensheid over houden. Voorstellen : naam = The New Crusaders, en ons niets en dan ook niets aantrekken van politici en Openbaar Ministerie die als hogepriesters van Ons Wetboek verbod leggen op ten strijde trekken tegen de Islam.

  Like

 26. Luuk zegt:

  Wat is dit? hun mogen er toch ook prima zijn? wat hebben hun fout gedaan tegen jullie??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s