De Duitse minister van Justitie roept PEGIDA op om de maandagsdemonstratie af te zeggen

Screenshot_209
De Duitse minister van Justitie Heiko Maas (SPD)

(Vertaling: E. J. Bron)

De Duitse minister van Justitie, Heiko Maas (SPD), heeft de organisatoren van PEGIDA ertoe opgeroepen om de geplande maandagsdemonstratie in Dresden af te zeggen. Bondskanselier Angela Merkel (CDU) hernieuwde haar oproep aan de Duitsers om niet naar de demonstratie te gaan.

Kort voor de voor morgenavond geplande nieuwe demonstratie van de asiel- en islam-kritische PEGIDA-beweging in Dresden heeft de Duitse minister van justitie, Heiko Maas, de organisatie ertoe opgeroepen de manifestatie af te zeggen. “Als de organisatoren ook maar een beetje fatsoen zouden hebben, dan zouden ze deze demonstraties gewoon afzeggen”, zei de SPD-politicus tegenover de BILD-ZEitung en verwees daarbij naar de jongste aanslagen in Frankrijk. De slachtoffers zouden het niet verdiend hebben “om door zulke ophitsers misbruikt te worden”, zei de SPD-politicus. De initiatiefnemers van PEGIDA hebben hun aanhangers ertoe opgeroepen om ter herdenking van de slachtoffers van Parijs morgen een rouwfloers te dragen.

Voor de Frauenkirche in Dresden volgden zaterdag ongeveer 35.000 mensen de oproep van de regering van de deelstaat Sachsen om deel te nemen aan een manifestatie voor “internationalisme” en medemenselijkheid. De demonstratie moest een signaal zijn tegen PEGIDA, aan wiens demonstratie vorige week maandag ongeveer 18.000 mensen hadden deelgenomen.

Vanuit de politiek was opnieuw scherpe kritiek te beluisteren tegen de “Patriotten tegen de Islamisering van het Avondland”. Bondskanselier Merkel zei in Hamburg dat de oproep in haar Nieuwjaarstoespraak aan de mensen om zich niet aan te sluiten bij de PEGIDA-demonstraties nog steeds geldt. In haar wekelijkse internetboodschap zei ze bovendien: “Waar haat en vooroordelen thuis zijn, zullen we geen goede oplossingen voor ons allen vinden.”Daarom zou iedereen zich moeten bekennen tot de fundamentele waarden van het land, waar het recht op asiel voor vervolgde mensen bij toe zou behoren.

In de politiek is men bezorgd dat PEGIDA door de radicaalislamitische aanslag op het Franse satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” waarbij 12 doden vielen meer aanhang krijgt.

Maas noemde het “walgelijk” hoe de organisatoren van de demonstraties het bloedbad in Parijs wilden uitbuiten. “In Dresden willen mensen met een rouwfloers die slachtoffers in Parijs herdenken die ze een week geleden nog voor leugenpers uitgescholden hebben”, wraakte hij. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), zei dat het gebruiken van zo´n vreselijke moordaanslag voor eigen doelen schunnig zou zijn. “Wat PEGIDA doet, is een onzuiver spel met woorden”, zei hij tegenover “Bild am Sonntag”.

Volgens een bericht in de “Frankfurter Rundschau” proberen de organisatoren van de PEGIDA-groep een vast organisatie met eigen inkomsten te maken. Het belastingkantoor Dresden zou de aanvraag van de vereniging op erkenning onderzoeken op algemeen nut. Schenkingen aan het bondgenootschap zouden dan aftrekbaar zijn van de belastingen. Volgens belastingdeskundigen gaat dat echter niet zo gemakkelijk.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", demoniseren, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

59 reacties op De Duitse minister van Justitie roept PEGIDA op om de maandagsdemonstratie af te zeggen

  1. DonnaDolce zegt:

    Proberen ze nu Pegida in een slecht daglicht te krijgen….

    Like

  2. bobzelf zegt:

    ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    bob begrijpt het nu ineens

    HET WAS PEGIDA, DIE DE AANSLAG IN FRANKRIJK HEEFT GEDAAN !!!!!

    je zou haast “DE SCHIJNHEILIGEN “” gaan geloven !!!

    15 minuten door Parijs om de EU te redden , meer was het niet !!

    Nou ik deed niet mee, en ik doe niet mee ook , met deze onzin

    de fik erin , die hele mafkezen club in brussel !!!

    dooeeiiiiiiiiiiiiiiii

    Like

  3. Sjaak zegt:

    EN HIER DE HAATBUNKERS WAAR HIJ MAAR AL
    TE GRAAG IN DE HARIGE ISLAAMKONT KRUIPT I

    Like

  4. Marc zegt:

    Tja, daar waar de staat word beheerst door gajes vergaat de waarheid, en daarmee de vrijheid van meningsuiting. Als Merkel zich zou bekennen tot de fundamentele waarden van het Westen, zou zij nooit zo’n ongelooflijk brutale opmerking hebben geuit.

    Like

  5. harry zegt:

    Roep het wel vaker , de islam tast de hersenen aan , het socialisme leidt tot hersenverweking , de moslimlovers zijn ook nog compleet gestoord er bij . Je zal het maar alle drie hebben !
    En die laffe argumentatie , ze willen niet wakker geschud worden en dus speel je het maar over de hoofden van de Hepdo slachtoffers en die van de winkel .
    Socialisten , de smerigste hypocrieten op aarde !

    Nee broeders , de islamisering moet doorgaan !
    SPD , PVDA , NSB , landverraders pur sang !

    Like

  6. Cleo zegt:

    De dame en heren politici zijn, helaas, zelfs nu nog niet doordrongen van de ernst van de situatie en permitteren zichzelf te blijven volharden in de ontkenning van het echte probleem! Deze struisvogelpolitiek van politici is precies het laatste waar je als bevolking van een Westers land op zit te wachten….

    Like

    • realist zegt:

      1 positieve noot,hoe meer ze blijven ontkennen,hoe groter de overwinningen van rechtse partijen bij de volgende verkiezing. hoe meer ze weigeren de realiteit te benoemen,hoe meer ze zichzelf irrelevant maken

      Like

  7. Vederso zegt:

    Ja, de manier waarop Angela Merkel en anderen nu bezig zijn, gaat hen op de duur goodwill en stemmen kosten.

    Like

    • Harry zegt:

      Ik help het U hopen , Vederso , maar het overgrote deel van het volk suft verder .
      Vanmorgen nog iemand , toen ik wat zei over die aanslag in Parijs : ” Oh ja , DAT !
      Ja , ja , ik heb er WAT over op het journaal gezien ” .
      Einde verhaal .
      Het is niet te hopen dat het gebeurt maar eigenlijk zou je haast wensen dat hier iets verschrikkelijks passeert om dat soort klootzakken wakker te rossen .
      Als we eens een week zonder stroom komen te zitten , hebben ze mooi even tijd om na te denken .
      Het lijkt wel of de helft van Nederland autistisch is , geen benul wat er in hun omgeving nog meer afspeelt dan hetgeen waar ze mee bezig zijn .

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Zó erg is dat in dit geval nou ook weer niet, Harry: Het kreng was tóch in foute vorm gegoten:
        Een wegkijkers-manifestatie, waarin onder meer ABBAS voorop liep, wat denk je dat de mensen dáárvan opsteken?
        Dat voegt toch niets toe, zeg nou zelf!

        Like

  8. Cathja zegt:

    Wat een misselijk makende beschuldigingen aan het adres van Pegida! Ik hoop dat ze de demonstratie gewoon door laten gaan, want ook in Duitsland is het een recht om te demonstreren. Merkel e.a. misbruiken de gebeurtenissen in Frankrijk nu voor hun eigen doel, n.l. het om zeep helpen van Pegida, door ze zo zwart mogelijk af te schilderen!
    De Duitse overheid zou zich moeten realiseren dat door hun eigen beleid inzake vluchtelingen, Pegida is ontstaan. Er wordt niet geluisterd naar ongeruste medeburgers.
    In Nederland zullen we hetzelfde meemaken, want ook Mark Rutte weigert de islam aan te wijzen als stoorzender in onze samenleving.

    Tot er ook hier een enorme aanslag plaatsvindt, en dan heeft Geert Wilders het foute klimaat geschapen natuurlijk.

    Like

  9. Jan zegt:

    Maas noemde het “walgelijk” hoe de organisatoren van de demonstraties het bloedbad in Parijs wilden uitbuiten.

    Like

  10. Theresa Geissler zegt:

    Eh……Eerlijk: Eer ik, met open mond, dit bericht had uitgelezen, had ik al drie keer hardop “Godverdomme” gezegd!
    Wàt een ongelofelijke, Godvergeten hypocrieten! Hier staat je verstànd bij stil!!!
    Dat bloedbad in Parijs, dat nota bene door die verdomde móslims is aangericht, gebruiken om de Pegida-demonstratie van morgen afgelast te krijgen, met behulp van hun valse sentimenten! Hoe is het Gódsmogelijk!
    Ik verwacht niet, dat de Pegida-deelnemers aan deze gotspe gehoor geven, dat wel zeggen: Ik hóóp het niet!
    Ik hoop integendeel dat door deze immense huichelarij nóg meer mensen zich geïnspireerd voelen om deel te nemen, want dàt is, wat een dergelijke lúizenstreek verdient!!!
    Dit roept om wráák, ónvoorstelbaar!!!

    Like

    • Charles Martel zegt:

      Pegida, nu meer dan ooit!
      Indien hoofdredacteur van Charlie Hebdo de aanslag had overleefd, had hij niet mee mogen opstappen in Parijs.

      Like

    • Gemelos zegt:

      IK HOOP DAT ER NU NOG MEER MENSEN AAN DEELNEMEN !!! HET MOET STEEDS MEER WORDEN, HOE HARDER ZE SCHREEUWEN !!! TROUWENS PEGIDA NEDERLAND IS OOK EEN FEIT, KIJKEN WAT ZE HIER TEGEN WILLEN DOEN !!

      Like

    • Tistochwat zegt:

      @ Theresa Geissler 11 januari 2015 om 20:10

      Ja erg hè; te verschrikkelijk voor woorden!!!!!
      Aan jouw reactie valt niets meer toe te voegen.

      Like

  11. paulzwueste zegt:

    Ach ja, die Frankfurter Rundschau weet natuurlijk heel goed hoe die Duitse beroepspolitici aan hun rijkdommen komen! Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten!

    Like

  12. Roni zegt:

    Het lijkt erop dat de Duitse politici nog zotter zijn dan hier. Waar is de Duitse STOLZ gebleven?
    Zijn al deze multiculti-fabels/dromerijen tijdens Merkel haar tijd ontstaan of al eerder?
    Persvrijheid
    En
    Genoegzaam
    In
    Duitsland
    Anders

    Like

    • Gemelos zegt:

      Ik heb ooit ergens gelezen dat Merkel is geboren uit het ZAAD wat is ingevroren van HITLER !!!! Ik ben vergeten waar ik het las, misschien weet 1 van jullie het ook?? Let op de OGEN stond er nog bij geschreven !
      Zou me niet verbazen als je haar gadeslaat ! Alleen is zij VREDELIEVENDER ??

      Like

      • Cathja zegt:

        Beste @ Gemelos 00:33

        Ga er maar vanuit dat dat verhaal over Merkel niet klopt. Enige tijd geleden is er hier ook al een korte discussie over geweest, omdat één reageerder met dit verhaal kwam aanzetten. Merkel is geboren in 1954, dus 9 jaar na het einde van WOII. Waarom zou uitgerekend de moeder van Merkel dan nog een kind van Hitler op de wereld moeten zetten? En die gelijkenis met de ogen van Hitler? Er zijn meer mensen met gelijkende ogen. Stel je voor dat dit ook allemaal Hitler’s nakomelingen zouden zijn!

        Laten we het maar beschouwen als een slechte grap.

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Er is hier tenminste één persoon, die dat serieus neemt, voor zover ik weet, is hij/zij tijdelijk afwezig voor een vakantie in Rusland; kan echter elk moment terugkomen uit RUSland, zodat het hier weer gedaan is met onze RUSt, Ha, ha…….
        Wat ik U bidden mag, ga op deze onzin niet al te diep in, waar hij/zij bij is, want dan is het hek van de dam en de hele site onmiddellijk weer vergeven van de complottheorieën, die niets brengen en iedereen genadeloos door de strot geduwd worden op straffe van de grofste beschimping en verdachtmaking. En ik overdrijf hier niet!
        Wat die theorie betreft, U mag het geloven of niet, Ik geloof het niet.
        Als wij ons bezig willen houden met de realiteit -de islam- en dat serieus, doen wij er echt beter aan, om al het complotdenken links te laten liggen.

        Like

      • Harry zegt:

        Ja Theresa , wat een zalige rust he ?
        Wat een verschil EEN persoon soms al kan maken !

        Like

      • Harry zegt:

        Dit zijn nou echt van die dingen die een toevallige bezoeker doet besluiten om maar niet meer op een bepaalde site te kijken , de hele ploeg krijgt meteen het stempel ” gestoorde bende ” opgeplakt .
        Dit soort onzin helpt ons niet en gaat ook ten koste van alle goedbedoelde artikelen en reacties .
        Het klinkt misschien alleen geloofwaardig als je iets geks gerookt of gesnoven hebt .
        Of gewoon een beetje getikt bent .
        ( Niet persoonlijk bedoeld uiteraard ) .

        Like

  13. baksteen zegt:

    Dresden is zo’n pokke eind rijden…….

    Like

  14. Jean zegt:

    Ze, de politieke lafaards en huichelaars, beginnen hem te knijpen ze voelen de hete adem vol walging voor alles wat met islam te maken heeft in hun nek, de burgers zien gelukkig het lafhartig gezwets en zullen ze afstraffen bij de eerstvolgende gelegenheid.
    Europa moet terug een moslimvrije republiek worden bestaande uit onafhankelijke republieken w.w.z. overal die middeleeuwse folklore de straat op flikkeren, we leven in de 21ste eeuw en niet meer in de middeleeuwen.

    Like

  15. Berthe zegt:

    Maar Merkel, Rutte, Hollande en de hele rest MOCHTEN WEL POLITIEK GEWIN (PROBEREN TE) HALEN vandaag met hun huichelachtige kwartiertje meelopen in Parijs.

    Like

  16. susan zegt:

    Als toch iets walgelijk en weerzinwekkend was, waren het wel de aanstichters tot haat als Merkel en Abbas en meer van dit huichelachtige soort in Parijs,enige zelfkennis is dat soort volkomen vreemd,want juist hiermede ontnemen zij Pegida het recht op vrijheid van meningsuiting, zo geven ze duidelijk aan dat ze geen haar beter zijn dan hun vrienden de terroristen.

    Like

  17. mijn-idee zegt:

    Ik dacht dat de “Je suis Charlie ” herdenkingen gingen over het bestrijden van inperking van de vrijheid van meningsuiting.. en de gevolgen daarvan.
    Mijn eigen ervaringen van de afgelopen dagen hadden al iets heel anders aangetoond..
    De media voelde zich aangevallen ( aanval op de persvrijheid ) de moslims waren sneu..( het is niet de islam) .maar de gewone burgers, met hun kritiek op en hun zorgen over de islamisering,moesten gewoon hun muil houden want die waren racistisch ( als je een geloof al als ras mag betitelen……)

    Ik pak hem dus niet.
    De mensen die vandaag arm in arm ( zie de foto’s) steunend en kreunend hebben lopen snikken over deze gruwelijke aanval op het “vrije ” westen, verbieden en verketteren andere mensen die het “vrije westen” willen behouden vanuit hun oogpunt…..
    Hoezo vrijheid van meningsuiting !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Blijkbaar is die selectief.
    De grootste jankers pakken andersdenkenden het hardst aan, Jij mag jouw mening niet hebben van mij, omdat ie mij niet aanstaat……….

    Sorry, ik denk dat ik een beetje schizofreen begin te worden……Waar zijn mijn pillen?
    Bel het busje maar, ik word knetter.

    Like

  18. Nemesis zegt:

    Ondanks dat bomber Harris de historische “Altstad”van Dresden tot puin heeft gegooid en nog veel meer, is een bezoek aan Dresden heel erg de moeite waard.Wat kapot was, is opeknapt en ziet e goed uit. Verder zijn er de Zwinger met veel kostbaarheden, o.a. schilderijen/ Zoveel Nederlandse meesters hebben we zelf niet eens in huis o.a. Verder zijn daar te bewonderen de kostbaarheden van de koningen van Sachsen. Nog meer is te bewonderen in het Grüne Gewölbe, die prachtige kerk waar heden ten dage fantastische concerten worden gehouden, de Meissner Porzelan Manufacturei en zo heel veel meer. Een long week end zou helemaal niet gek zijn en dan neem je de maandag gewoon even mee voor de demo. Overigens bestaat er ook een petitie site waar je PEGIDA kunt steunen. Het staat op de petitiesite http://www.change.org. Aan de rechterkant staan de petities waar je steun aan kunt geven. Daar de PEGIDA aanklikken. Is open voor iedereen.

    Like

  19. Charles Martel zegt:

    Overigens heeft Hollande met zijn mars willen voorkomen dat er een Franse tak van Pegida zou ontstaan, reden waarom Merkel en Juncker enz allemaal bereid waren mee op te stappen.

    Like

  20. Fred zegt:

    Wàt een ongelofelijke smerigheid.
    En deze boef neemt het woord fatsoen in zijn mond. Walgelijk.
    Van mij mogen de “ophitsers” morgen honderden, nee duizenden afbeeldingen van mohammed cartoons meedragen. Om een juist statement te maken.
    Al was het alleen maar om te laten zien dat zij gèèn Dhimmies zijn en zich nooit of te nimmer zonder slag of stoot zullen laten onderwerpen aan een imaginair godje.
    En Heiko kan de hoogste boom in.
    Ik ben ongelooflijk kwaad.

    Like

  21. Tom Hendrix zegt:

    Dat is de DEMOCRATIE waar de grootste huichelaars van DUITSLAND, de socialisten en christen-democraten, de mond van vol hebben. Het is on te janken.

    Like

  22. Martha N zegt:

    Wanneer de regeringsleiders waaronder Merkel, een beetje fatsoen hadden, dan liepen zij mee met Pegida! Opkomen voor eigen volk is er niet bij!

    Like

  23. Frans Brassens zegt:

    Een gevalletje van pure discriminatie.
    Demonstreren tegen het mohammedanisme en de gevolgen ervan….In Parijs mag het wel van Merkel en Maas, maar in Dresden niet?

    Hoe zit dat nou?
    Komt het omdat er in Dresden geen huichelaars mee gaan marcheren in de voorste gelederen? Ze mogen toch óók meedoen?

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Moment, moment Als U gisteren bedoelt….De ‘Grote Mars……’
      Werd er gisteren, tijdens die ‘Grote Mars,’ dan gedemonstréérd tegen het MOHAMMEDANISME?
      Goh, zeg, NIETS van gemerkt!
      DAT IS HET ‘M NOU JUIST!!!

      Like

      • Frans Brassens zegt:

        Je hebt naar de letter gelijk, maar menigeen denkt van wel. Omdat de terreur weliswaar niet benoemd is als íslam-terreur, maar velen het toch zo hebben opgevat.

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Je kunt het voor hetzelfde geld zó omschrijven:Het was natuurlijk islam-terreur, maar het werd niet zo benoemd.
        Omdat de elite het niet zo benoemd wou zien, omdat de waarheid onder het vloerkleed geveegd werd!
        De bestuurders hadden wat dat betreft hun zin, dáárom mocht deze mars van hen doorgang vinden!
        Pegida behoort hèn niet toe èn ze zijn niet in staat om het te regisseren, dàt hebben ze er tegen!
        Daarom mocht het in Parijs van hen gisteren wel -onder meer mèt Abbas, maar zónder Le Pen! En zónder het woord ‘islam’ te laten vallen!
        En dan kunt U nog zo zeggen: Velen hebben het tóch zo opgevat, maar het werd NIET uitgesproken, dus doet het er in feite niet toe, hoe het werd opgevat!
        En dàt zou een gebeuren zijn ter nagedachtenis aan een blad als Charlie Hebdo? Laat me niet lachen!
        Hoe het wordt opgevat doet er pas toe zodra het mag worden UITGESPROKEN.
        In 1943 liepen ze bij de geboorte van Margriet ook allemaal met margrieten in hun knoopsgat. -Hopelijk ziet U het verband.
        Misselijkmakende vertoning, gisteren; van nul en gener waarde!
        Laat ze liever zeggen, waar het op staat!

        Like

      • Frans Brassens zegt:

        Het doet er dus wél toe hoe men grosso modo die ‘optocht’ opvatte. De ‘officiële’ zwijgzaamheid over de islam neemt niet weg dat de geest (behalve dus van die infame voorhoedelopers) er een was die de (helaas door toedoen van de hypocriete machthebbers niet genoemde) islam-terreur veroordeelde.

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Die officiële zwijgzaamheid zou niet tot norm verheven moeten worden: Zij bestond óók ca, 40 jaar in de voormalige DDR!
        Met andere woorden: Zij dient binnen afzienbare tijd te transformeren tot spraakzaamheid, anders gaat het de verkeerde kant uit!

        Like

      • Frans Brassens zegt:

        Helemaal mee eens!

        Like

  24. Tempelier zegt:

    Maas noemde het “walgelijk” hoe de organisatoren van de demonstraties het bloedbad in Parijs wilden uitbuiten.
    Och wat mooi, deze projectie van eigen gedrag. Het loopt ze dun door de broek. Nou Pegida , gewoon figuurlijk je achterste mee afvegen en door gaan met de ingeslagen weg.

    Like

  25. harrylacroix zegt:

    PEGIDA is niet meer te stoppen. Onze reactie op Merkel, Maas en soortgenoten is verspilde energie. Het is zaak dat de PVV gauw ‘links’ zoekt met de beweging die ook in Nederland steun krijgt. Anders gaat VNL ermee aan de haal. Maar wat te denken van Frankrijk. Aanslag Charlie Hebdo betrof wraak voor anti-Mohammed spotprenten, maar NIEMAND die de tweede aanslag een racistische aanslag noemde, want gericht tegen Joden! Een racistisch terroristische aanslag van een neger!

    Like

    • Cathja zegt:

      @ harrylacroix 09:26

      U heeft gelijk; niemand had het over de Joodse slachtoffers. Iedereen scandeerde “Charlie”, en er werd gesproken over vrijheid van meningsuiting, maar dit had niets te maken met de mensen in de Joodse supermarkt. Dat is best opmerkelijk te noemen. In feite werden zij genegeerd/vergeten..? Ik las dat Hollande liever niet had dat Nethanyahu naar Parijs kwam, maar gelukkig kwam hij toch. Al was het alleen maar uit medeleven met de Joodse slachtoffers. Hollande gaf Netahnyahu een koele hand, terwijl de grootste Jodenhater Abbas een innige omhelzing kreeg! Dit zal wel te maken hebben met het feit dat Frankrijk de Palestijnse staat inmiddels heeft erkend.
      Nee, met democratie en eensgezindheid had deze optocht totaal niets te maken. Was dat wel zo, dan was Marine le Pen ook wel welkom geweest.
      Ik vond het alles bij elkaar een slechte vertoning! Abbas vooraan in de stoet, terwijl juist de moslims er de oorzaak van zijn dat de Joden massaal Europa de rug toekeren!
      Ik vraag me af of Hollande, samen met Nethanyahu uit fatsoen of uit oprecht medeleven naar de synagoge is gegaan, na afloop van de tocht. Frankrijk kent een grote Joodse gemeenschap, en ik heb geluiden gehoord dat ze hen toch niet graag zouden zien vertrekken. Waarom worden ze dan niet genoemd? Waarom wachtte Hollande enkele dagen eer hij zijn medeleven betuigde met de Joodse slachtoffers, terwijl hij daags na de aanslag op Charlie Abdo wel naar het redactiekantoor ging?

      Nee, ik houd geen goed gevoel over aan deze grote demonstratie voor ‘het vrije woord’. Er zijn teveel zaken die niet met elkaar kloppen.

      Like

    • realist zegt:

      inderdaad,welke cartoons hadden deze vier doden getekend?

      Like

  26. JCC zegt:

    Daar gaat Pegida mooi niet intrappen, de Goebbeliaanse flauwekul van deze anti-semiet en sharia-collaborateur. Deze kerel is echt een ongelofelijke smeerlap, en de SPD in feite een weerzinwekkende fascistenpartij. Alleen die kerel van onlangs uit Berlijn deugt een beetje al was hij licht onnozel.

    Like

    • Vederso zegt:

      Als u Thilo Sarrazin bedoelt, moet u weten dat na zijn herseninfarct z’n aangezichtsspieren deels verlamd zijn. Gelukkig is zijn geest niet aangetast en van zijn boek “Deutschland schafft sich ab” zijn meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

      Like

  27. Ekster zegt:

    Die lui moeten zich kapot schamen. Een demonstratie voor de democratie, alwaar Abbas bij voorop loopt, samen met bekende promotors van de EU-dictatuur, maar zonder Le Pen c.s.??
    Wat een wanvertoning. Ik zou me kapot hebben geschaamd daar tussen te lopen. En Pegida is nu schuldig aan haat zaaien e.d., maar de islam niet?? Volkomen de weg kwijt. We kunnen ons borst nat maken met dergelijke politici. Ze staan pal achter onze vijanden en haten de autochtone bevolking, nu nog meer dan voor deze aanslag.
    Mensen met gezond verstand zijn in de politiek helaas op de vingers van één hand te tellen. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en geloven de lulpraatjes steeds minder. Aan de andere kant zijn er nog veel te veel mensen die achter de leugenaars aanlopen. Grappig is het te constateren dat links zo volkomen op één lijn staat met de EU-politiek. Ze lopen geheel aan de leiband en lijken niet meer kritisch te kunnen nadenken. Heel jammer, want zolang links blijft geloven in het multiculti-sprookje zullen we middels verkiezingen niet in staan zijn iets te veranderen.

    Like

  28. huichekaars dat ze zijn,ook le Pen hebben zij genegeerd.

    Like

  29. Jan Borrehouts zegt:

    Pegida live bilder bitte…

    Like

  30. Jules Vismale zegt:

    Die akelige Heino Maas is een gore linkse islam-, asielzoeker- en moslimliefhebbende klootzak die totaal niet inziet wie de ware vijand van Europa is en erop uit lijkt om de aanhangers van ‘Pegida’ in Duitsland of Dresden als een soort SA of SS te beschouwen! Hebben de aanhangers van ‘Pegida’ in Parijs soms al die cartoonisten vermoord, geëist dat Europa moet islamiseren of al dat islamtuig hierheen gehaald om ze daarna (zodra dat schorem zich misdraagt) te verketteren? En gaat Maas ook nog denken dat hij ‘Pegida’ met een soort Gestapo, NKVD of Stasi kan vervolgen om hen daarna allemaal uit te roeien? Als ik een aanhanger van ‘Pegida’ was geweest en hij mij voor moslimhater, racist, xenofoob of nazi had uitgemaakt dan kreeg Maas van mij een keiharde kaakslag tegen zijn afschuwelijke smoelwerk!
    Nou heb ik ooit in 1987 een episode van de Transformers (reusachtige robots die zich veranderen in auto’s, vliegtuigen, wapens, dieren enz.) gezien genaamd ‘Call of the Primitives’ en deze fantastische episode is de beste onder al de anderen. In dit verhaal bevochten de Autobots en Decepticons elkaar wederom totdat een mysterieuze stem alle Transformers in dier- of monstergedaante weglokte, om te weten de Dinobots (Autobots in dinosaurusvorm), de Terrorcons (Decepticons in monstervorm), de Predacons (Decepticons in huidige bestaande dierenvorm), de Animal-cassettes, Sky Lynx (een Autobot in lynx- en dinosaurus-vogelvorm) en Trypticon (een Decepticon in de vorm van een Godzilla-achtige tyrannosaurus). Zij werden als de ‘Primitives’ naar een oerplaneet gelokt waar zij van een mysterieus wezen te horen kregen dat een vreemde oeruitvinder, Primacron, de kannibalistische planeet Unicron had geschapen (hij werd later door de Transformers vernietigd) en een vampierachtige energiewolk, Tornedron. Deze laatste bedreigde het hele Universum daar hij alle planeten en hun levensvormen van hun energie beroofde. De Primacron-assistent (tevens het mysterieuze wezen en de roeper van de stem) was echter tot inkeer gekomen na de vreselijke plannen van zijn baas maar kon, als half-stoffelijk wezen, niets ondernemen tegen Tornedron en had daarvoor de rivaliserende Transformers verenigd opdat zij de gevaarlijke Tornedron kon verslaan. Hierna bonden Trypticon, Sky Lynx, de Animal-cassettes, de Predacons, de Terrorcons en de Dinobots allemaal om beurten de strijd aan met de vampierwolk maar zij werden allemaal verslagen, op Grimlock (de leider van de Dinobots in de vorm van een tyrannosaurus) na. Hij ging Tornedron achterna die zich nou, net als voorheen Unicron, tegen zijn schepper keerde waarna Grimlock hem van zijn levensenergie beroofde en daarmee alle planeten en de Transformers redde en het laboratorium van Primacron vernietigde!
    En dat is precies wat hier in Europa zal moeten gebeuren met de gevaarlijke islam want laten alle aanhangers van ‘Pegida’ en allen die de gevaarlijke islamterroristen verafschuwen zich verenigen om hen allemaal hieruit te gooien of hun schuilplaatsen te vernietigen! De moslimextremisten zijn de ware vijanden van ons allemaal en NIET ‘Pegida’ want hun aanhang is nooit meer tegen te houden!

    Like

Plaats een reactie