VIDEO: Boodschap van een Griekse Nederlander/Nederlandse Griek aan het Nederlandse volk

Een korte boodschap van een Griek die in Nederland werd geboren en opgroeide. Die heel veel van Nederland houdt, maar het kuddegedrag, dat op zoveel gebieden wordt getoond, niet meer kan aanzien. Enige info over wat de Nederlandse media voor ons verzwijgen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Desinformatie, Griekenland, mainstream-media, Nederland. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: Boodschap van een Griekse Nederlander/Nederlandse Griek aan het Nederlandse volk

 1. Idefix zegt:

  De kudde wil graag een eenvoudige zondebok hebben en roept wat over “ONS geld” en “Zij belazeren ONS” of ” De luie Grieken.”
  Dat heel de EU in feite belazerd wordt door de Duitsers en Fransen en dat “ONS” geld via Griekenland bij hen terecht gekomen is wil men niet zien.

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Hij heeft gelijk. Nederlanders zijn een slaafs volk. Gelaten laten ze zich alles welgevallen als ze hun brood en spelen maar hebben. Nou ja, maakt het ook uit, miniscuul landje van geen betekenis.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Kan ik niet zien, alle Video’s zijn bij mij toonloos.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  EN JUIST OM DEZE REDEN IS PEGIDA ONTSTAAN !
  EN WAT JIJ ALS NEDERLANDSE GRIEK NIET AANGEPROKEN HEBT
  IS HET PROBLEEM ISAMISERING EN DE MOSLIMS DIE OOK GROTE
  DELEN VAN GRIEKENLAND IN BESLAG HEBBEN GENOMEN !
  OVERAL WAAR DEZE TAPIJTVRETERS ZICH NEER LATEN ONSTAAN
  GHETTOS EN BRANDHAARDEN !
  DIT SMIJT ECONOMISCH GELIJK GEZINDEN EN GELOVIGEN VAN
  JAAR TOT JAAR VERDER TERUG !
  OOK IK PREDIK AL JAREN DAT DE GEMEENTE EN
  BELASTINGKANTOREN DIE MET ONBESCHOFTE MAINSTREAM
  BETAALDE JAKNIKKERS EN ZICH BENEMEN ALSOF ZE GOD
  PERSOONLIJK ZIJN IN WERKELIJKHEID PAALPISSERS ZIJN
  DIE VAN ONS GELD BETAALD WORDEN EN WIJ HET VOLLE
  RECHT HEBBEN OP EEN OPEN BOEKHOUDING EN EEN INZICHT
  DAARIN !
  EN EEN BURGERMEESTER IS DE WERKNEMER VAN DE BEVOLKING
  EN DE WERKGEVER DIE HEM BETAALD !
  EN WANNEER IK IN SOMMIGE GEMEENTEN LEES DAT ZE
  EIGENMACHTIG EEN NIEUWJAARSBORRELTJE EN EEN
  MAINSTREAM KONTLIKKER ONDERONSJE VOOR DUIZENDEN
  VAN EUROS ONGEVRAAGT UIT DE WERKGEVERKAS (BELASTING)
  STELEN IS EEN GEVANGENISSTRAF ONUITWIJKBAAR VOOR VELE
  MAINSTREAM STAATSHUICHELAARS !

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Ben blij dat iemand eens “van het gewone volk” in duidelijke bewoordingen dingen uit legt. Hij heeft gelijk met wat die zegt, het gebeurd hier ook. Kijk maar naar b.v. de IJsland bank, daar is het allemaal mee begonnen. De crisis. Wij konden mooi mee betalen aan het geld wat was verdwenen van de meer rijkere mensen die makkelijk daar hun geld konden stallen. Hun geld aanvullen, hadden ze van mij ook nooit mogen doen. Ons geld gebruiken om die gasten hun geld weer terug te geven. Voor mij was het jammer dan. voor hun. Van de arme mensen staat daar geen geld uit hoor, die zijn blij dat ze elke maand weer de centjes bij elkaar kunnen krijgen om de huur te betalen. Zit zeldf ook deze maand weer in de problemen met al die leuke maatregelen, ook mijn geld is deze maand helemaal niet overgemaakt dankzij de SVB. Met al die maatregelen uit de EU komen mensen steeds dieper in de problemen.

  Like

 6. Jean zegt:

  Met veel aandacht geluisterd naar deze Griekse burger, zo heb ik nooit en zal ik ook nooit luisteren naar politiek schorem of zogenaamde perfessers (lees: reetlikkers).
  Deze Griekse man zegt de waarheid op een heel eenvoudige manier, WIJ worden belazerd door politiek gespuis van de hoogste richel, WIJ houden dat systeem in stand door domheid.
  Met WIJ bedoel ik uiteraard een overgrote meerderheid parasieten en leeglopers in ons systeem, het wordt hoogtijd dat wij die huichelaars, lafaards en corrupte maffia uitschakelen willen we een veilig en leefbaar Europa een Europa zonder geweld en roofpraktijken dus een Europa zonder moslims en parasieten.
  Bij deze wil ik die Griekse man duidelijk maken dat wij nooit Grieken zullen haten want wij haten niemand, haat is een woord wat niet thuishoort in onze beschaving, als ik iets zou haten dan zijn dat politiekers en religieuze fabeltjesverkopers want die 2 horde huichelaars zijn de oorzaak van de vernieling van onze beschaving.

  Like

 7. Joshua zegt:

  Deze man heeft helemaal gelijk, alle europese landen worden besodemieterd en uit gemolken door hun regeringen.
  Mensen die 50 jaar of meer gewerkt hebben worden door niet werkende pluche zittende hufters op een schandalige manier van hun van geld beroofd .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joshua: 13.24. uur. U zegt-terecht- alle Europese landen worden besodemieterd en uit gemolken door hun regeringen. Dat is wat er loos is, ik noem expliciet 3 zaken: Islam, Eussr, Massa-immigratie! En WIJ geboren Nederlanders/Europeanen kunnen wat de verraders die dit steunen, stikken! En de verraders zijn voorop in Nederland: PvdA,CDA,VVD en D66! Ze lopen aan de leiband van de krachten op de achtergrond die deze smeerlapperij wensen, te weten BILDERBERG en de NWO! Mensen, dit is een groot georganiseerd plan!

   Like

 8. Ik heb tot 120 seconden geluisterd.
  En dit gaat zo een half uur door?

  Like

 9. Jan zegt:

  Het waren Russische militairen die het vliegtuig neerschoten om het simpele feit dat het ver boven grondgebied van de terroristen werd neergehaald en omdat alleen Russische militairen het afweergeschut konden bedienen waarvoor een lange opleiding nodig is. Bovendien bleek uit film- en foto-opnames en telefoongesprekken dat het Russische leger er verantwoordelijk voor was.
  Griek: “Wij kunnen het onderzoek niet vertrouwen”
  Putin wel? De moordenaar en dictator en cleptomaan?
  Politie-eenheden van Putinist Yanukovych schoten op de burgers want hij was aan het bewind.
  Voor het gemak ‘vergeet’ de Griek dat de gemaskerden Russische militairen waren die vóór de annexatie de Oekraïne binnengesluisd werden en Russen vechten samen met de terroristen zij aan zij in de Oekraïne. Was uitgebreid op tv te bewonderen. Hun Russische ‘broeders’ ondersteunen heet dat. Typisch sovjet-argument om een land binnen te vallen.

  Gelukkig ‘hangt een NAVO-macht tegen Rusland aan te leunen’ want ik wil die bende van het Kremlin hier niet over de vloer met hun terreur en de Baltische en Polen zijn de Russen ook meer dan beu.
  Russische tanks werden gefotografeerd in Slovjansk en elders en dan nóg beweren dat het niet waar is. Dat is knap. Bijzonder is dat hij vervolgens meent dat Russische troepen het volste recht hebben binnen te vallen want hij begint de zin met “Feit is dat er in de Oekraïne een revolutie was.”
  Het volk was doodziek van crimineel en cleptocraat Yanulovich die zelf in een kitchpaleis met gouden plee woonde.

  Het gaat Putin niet om het platwalsen van de Oekraïne, het gaat om eindeloos een proxyoorlog voeren tegen het westen, net zoals de sovjet-unie/Rusland een proxy-oorlog tegen de VS in Indochina voerde en dat kost miljarden. Een openlijke inval stelt de NATO immers direct in haar gelijk. Nu kan het Kremlin iedere leugen debiteren zoals zij dan ook direct deed.

  De ‘geschiedenisuitleg’ die er op neerkomt dat de Oekraïne bestaat bij de gratie van Rusland en uit Rusland werd gevormd, kan zo in de vuilnisbak. De gehele voorafgaande geschiedenis bestaat ineens niet meer. En wat helemaal erg is is dat gezegd wordt dat de Oekraïners er om hebben ‘gevraagd’ (‘het is begrijpelijk’) om na ’45 te lijden, dat was óók ‘omdat het nazi’s waren.’ Wat is dan de andere reden?

  Feit. Stalin heeft tussen 1932 en 1933 door een kunstmatige hongersnood tussen de 2,5 en 7,5 miljoen Oekraïners laten creperen, dus net als de Polen waren zij niet gecharmeerd van deze psychopaat en massamoordenaar. Een andere reden was dat zij ook een zelfstandig land wensten te zijn, weg van de Russen met hun rode terreur en dat was al ver voor WOII.

  Als vriendschapsteken ondertekende de Oekraïne de verdragen met Rusland na ineenstorting van de SU en ontmantelde de kerncentrales maar daaraan heeft Rusland geen boodschap. Ook even ‘vergeten?’

  Bijzonder. Eerst de CIA de schuld geven en vervolgens spreken van samenzweringstheorieën. Zo haal je je betoog wel onderuit.
  Een president dient te luisteren naar het volk en niet naar in dit geval van de Oekraïne naar het Kremlin. Als het volk de EU verkiest en niet dient naar hen geluisterd te worden en dat deed Yanukovych niet. Daarna volgde de opstand en kwam een nazi aan de macht. Die zitten nu ook in Griekenland en bovendien heeft het volk een totalitaire partij gekozen, communisten en voor de wieg van de democratie. Dus Griekenland wordt nu geregeerd door fascisten en accepteert een nazi-partij waarvan de helft van de parlementsleden achter de tralies zit.

  Iemand als Nikos Michaloliakos staat uitgebreid op foto terwijl hij de nazi-groet brengt. Dus niks, Golden Dawn is geen nazi-partij, is het wel degelijk:
  Greece’s Golden Dawn party describes Hitler as ‘great personality’
  When asked about Hitler, Panagiotaros, who is widely seen as the organisation’s chief overseas strategist, described him as a “great personality, like Stalin”.
  http://www.theguardian.com/world/2014/apr/16/greece-golden-dawn-hitler
  http://www.euronews.com/2014/06/25/photos-show-golden-dawn-leaders-nazi-salutes/
  En bovendien hebben Israëlische politici en andere staatslieden geen enkele invloed op het opsluiten van Golden Dawn-leden in Griekenland. Dit is niets anders dan laster.

  Bijzonder. Oost Oekraïne heeft grondstoffen, namelijk gas. Als dat zo was zou het land geen gas importeren vanuit Rusland.

  De Griek vergeet dat de communisten na WO-II aansluiting wilden bij Rusland en dat zij tienduizenden kinderen ontvoerden en Stalin te kennen had gegeven de communisten niet te steunen in hun strijd zoals was afgesproken met de Geallieerden.
  Dat de communisten een staatsgreep voorbereidden hoor ik ook niet van hem en dat zij dus schuldig zijn voor het kolonelsbewind. Als hij er niet uitkomt is iedereen onderdeel van ‘illuminatie’, ‘vrijmetselaars’ en geheime broederschappen. Net als Syriza ziet de Griek overal samenzweringen.

  Griek: In 2011 stond ca 200 miljard zwart geld van particulieren, dus Griekse staatsburgers, op Zwitserse banken waarover geen belasting werd betaald, maar tegelijk willen zij hulp van de EU en dat is ronduit absurd. Hoe hij aan 900 miljard komt is een raadsel, maar het klinkt goed.
  De Griek: “Ik erken de schulden niet”
  Net na het aantreden van een nieuwe Griekse regering in oktober 2009 onthulde de toenmalige minister van Financiën, Giorgos Papaconstantinou, dat zijn voorgangers stelselmatig valse, veel te rooskleurige cijfers over het Griekse begrotingstekort hadden gepresenteerd. Het begrotingstekort van Griekenland zou in 2009 12,7 procent hebben bedragen, in plaats van 3,7 procent, zoals tot dan toe werd aangenomen. Cijfers die Eurostati in november 2010 publiceerde, lieten zelfs zien dat het begrotingstekort over 2009 nog hoger was, namelijk 15,6 procent.
  Eerdere Griekse regeringen konden jarenlang deze cijfers vervalsen, omdat het statistische bureau van de EU, Eurostat, niet ter plekke mocht controleren. De ministers van Financiëni van andere eurolanden en de Europese Commissie reageerden woedend toen bleek dat de Grieken jarenlang hadden gelogen over hun financiële positie.
  http://www.europa-nu.nl/id/viccj7o2p7ug/begrotingstekort_en_staatsschuld

  De Griek zegt dat Griekenland niet kan afbetalen maar zegt net dat het land ruim €1 triljoen heeft, dus wat is het probleem om terug te betalen?
  “Sommigen beweren dat de EU al lang van deze rijkdommen af weet en ze middels een verkapt Grieks faillissement wil ‘afpakken’, zodat de olie en gasvoorraden in handen komen van buitenlandse concerns. Anderen zeggen echter dat de Griekse regering doelbewust bankroet wil gaan en zo een complete schuldenkwijtschelding probeert af te dwingen, zodat het de toekomstige biljoeneninkomsten uit olie, gas en goud niet hoeft te gebruiken voor het afbetalen van de honderden miljarden die het land van de EU heeft gekregen.
  Gezien het feit dat massale fraude en bedrog historisch gezien de Griekse volkssport nummer één is, lijkt de laatste verklaring wellicht de meest waarschijnlijke.”
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/10/waarom-exploiteert-griekenland-zijn-enorme-goud-olie-en-gasvoorraden-niet
  Als de EU de voorraden zou willen afpakken dat had zij voorkomen dat Israël Cyprus helpt met de exploitatie. Dus de economische situatie is geheel te wijten aan de Grieken zelf.

  Like

  • Maria zegt:

   peins dat je feiten verkeerd hebt!
   totaal verkeerd, het is gewoon lachwekkend wat je neerschrijft ivm Oekraine en Rusland, dus jij steunt de NAVO NATO die ons allen in WOIII storten met dat Rusland?
   Het zijn niet de Russen die uit zijn op oorlog maar de VS met zijn vazallen de EU in zijn zog…
   Je hebt totaal geen verstand waarover je schrijft

   Like

   • Jan zegt:

    Ach, een Putinist die oorzaak en gevolg omdraait. Eeen andermans land binnenvallen, een stuk annexeren, niets te maken hebben met verdragen en overeenkomsten en vervolgens zeggen dat het westen een wereldoorlog voorbereid.
    Je lijkt op een ‘Palestijn’, die doet precies hetzelfde.

    Opvallend, je weet niets te weerleggen. Dus zo veel over ‘geen verstand hebben van.’

    Like

   • Maria zegt:

    ???? ik weet niets te weerleggen????
    hahahahahahaha man are you joking?????
    hahahaha echt Jan je bent de komiek hier op de site ongezien in verband met Rusland 😀

    Like

 10. zrast zegt:

  Je denkt het allemaal heel goed te weten Jan, maar ik vind dat je ook moet weten dat het leger van Oekraine onschuldige burgers vermoord, dag in dag uit. Dat weten we omdat we dagelijks contact hebben met mensen daar via internet. Onder Victor Janukovitch hadden de burgers een stabiel leven, bijna geen inflatie en voor de meesten een redelijk inkomen. Na de CIA coup vorig jaar hebben de mensen geen zekerheid meer, salarissen worden niet of niet op tijd betaald. Gepensioneerden in Oost Oekraine krijgen geen pensioen meer, omdat miljardair Poroshenko vindt dat ze dat niet meer mogen ontvangen. Waar hebben die mensen dat aan verdiend? Heel hun leven hebben ze hard gewerkt voor een eigen appartement en een schamel pensioentje, hun huis wat nu kapot wordt geschoten door het Oekraiense leger. Mijn vrouw komt uit Oekraine en kan je veel meer vertellen over de helpers van de nazi’s uit het westen van Oekraine. Maar dat past waarschijnlijk niet in je politieke plaatje. In het verleden waren we sceptisch over Vladimir Putin maar nu hoop dat hij nog heel lang president van de Russische Federatie mag zijn, voor stabiliteit. En ik hoop op een heel snelle vrede in Oekraine en wens Oekraine en Rusland een gebroederlijke vrede toe. Want dat zijn het, broedervolken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s