Kabinet vreest nieuwe nabetaling aan Brussel

Screenshot_95

DEN HAAG – Het kabinet houdt rekening met een nieuwe nabetaling aan de Europese Unie. Omdat uit nieuwe berekeningen blijkt dat onze economie in 2011 en 2012 groter was dan gedacht, krijgt Nederland mogelijk een naheffing van 200 miljoen euro. Dat blijkt uit een brief van de ministers Jeroen Dijsselbloem (Financiën) en Henk Kamp (Economische Zaken).

Hoe hoog de naheffing wordt is ook afhankelijk van de ontwikkelingen in andere EU-lidstaten. Het precieze bedrag wordt in het najaar bekend. In juni moeten herberekeningen van de omvang van onze economie in de jaren 2013 en 2014 bekend worden. Ook die zouden kunnen leiden tot een naheffing.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M” en “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, dictatuur, EUSSR, Graaien, Krankzinnigheid, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kabinet vreest nieuwe nabetaling aan Brussel

 1. oud-marinier zegt:

  Misschien ligt het aan mij, maar het lijkt wel alsof aleen NL van die naheffingen krijgt ? Durft de NLse staat zijn mond niet open te doen en te verwijzen naar het feit dat er nog 27 andere lidstaten zijn ? Of zie ik dat nu weer verkeerd ?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Laten we ons er maar op instellen dat we voortaan uitslúitend naheffingen krijgen. Ook al sprak onze overheid van ‘de crisis’ zus en zo, gek genoeg blijkt dat onze economie het beter deed dan de overheid ons wilde laten geloven. Logisch. Als je het woord ‘crisis’ kunt gebruiken dan lijkt het minder erg als er bezuinigd (lees: gestolen) moet worden. Nu blijkt dat we er in 2011 en 2012 toch beter voorstonden, hebben we niet alleen in moeten leveren om die ‘crisis’ te bezweren, maar krijgen we als toetje ook nog een naheffing omdat we ‘het zo goed hebben gedaan’! En dit ‘toetje’ zou ook wel eens op ons bordje terecht kunnen komen.

  Begrijpt u het nog? Ik niet. Ik hoef het ook niet te begrijpen, want bedrog valt nu eenmaal niet te begrijpen; we stellen het (achteraf) helaas vast.

  En verder lees ik dat ook 2013 en 2014 wel eens tot naheffingen kunnen leiden. Welja Brussel, graai nog even lekker door met jullie nooit te vullen klauwen!! Hoe slecht moeten we het doen eer we eens iets terug krijgen?
  Smeerlappen, dat zijn het! Zichzelf een forse maandelijkse beloning toeëigenen, maar onderhand de financiële touwtjes voor ons flink strakker trekken. En geloof maar niet dat onze overheid deze tegenvallers gaat financieren uit de a.s. meevallers, want eerst gaan ze die naheffingen natuurlijk op de burgers verhalen, om vervolgens een kleinigheidje in onze handen te drukken. Niks meer dan een aalmoes!
  En dit alles in een -wat men noemt- rijk land als Nederland!

  Wij als belastingbetalende burgers moeten ook eens onze eisen op tafel gaan leggen. Wij zijn tenslotte degenen die het geld in de staatskas brengen. Wij kunnen eisen dat illegalen geen leefgeld meer krijgen, immigranten gekort worden, en asielzoekers met hele grote gezinnen ook flink gekort worden op hun uitkeringen. Zolang wij zwijgzaam toekijken hoe men met ons geld strooit, gaat de knip alleen maar verder open, want geen commentaar betekent voor de overheid blijkbaar dat wij hun gedrag goedkeuren.
  Wie de rekening van dit alles weer gaan betalen weten we allemaal.

  Like

 3. fransLdewit zegt:

  Hiermee geven ze dus toe OOK niet blij meer te zijn met de EU. Ze lopen gewoon mee aan het handje van de grote dictator. Wat Hitler ooit wilde is ons gewoon door de strot gedrukt.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Boodschap aan de EU parasieten………………………VAL DOOD !!

  Like

 5. Peter Selie zegt:

  Waarom zou je vrezen? Je betaalt ze gewoonweg niet. We hebben het afgesproken bedrag betaald, dus waarom zou je dan ook nog eens drie keer die maffia navorderingen betalen?

  Like

 6. luckybee zegt:

  Al wij deze kabinet naar huis stuurt mischien moeten wij dan niets meer aan Brussel betalen?

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Wij zijn letterlijk de slaven van die corrupte ondemocratische dieven-machtswellustelingen in Brussel.
  Als wij uit het economische dal kruipen romen ze ons van boven af! Ons geld gaat vervolgens naar schurken-landen als Griekenland, Albanië, Roemenië, (om te kunnen frauderen!), Oekraïne (om wapens te kopen!), Turkije, (om IS te ondersteunen!) Albanië, Kosovo, (om de islam te financieren tegen Orthodox-Servië!) Etc,enz, enzoverder!!!!
  Onze zorg-ouderen krijgen straks helemaal niets meer en onze pensioenen worden straks niet meer uitbetaald!!!
  Ja, de EU is een reusachtige verrijking voor heel Europa!!!!
  Wanneer gaat het volk nu eindelijk de straat op om die ellendelingen daar in Brussel uit hun glazen paleizen te trekken en te vermoorden op de Grote Markt!………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s