Haven Hoek van Holland steeds populairder bij vluchtelingen

Screenshot_41

(Door: Elif Isitman)

Het aantal vluchtelingen dat werd opgepakt terwijl ze proberen te oversteken van Hoek van Holland naar Groot-Brittannië is nu al net zo hoog als in heel 2014. Volgens het ministerie van Justitie werden in de eerste vijf maanden van dit jaar ongeveer 160 illegale migranten opgepakt terwijl ze de oversteek probeerden te maken.

De illegalen verstoppen zich in vrachtwagens, aanhangwagens, trailers of bestelauto’s en trachten via de haven van Hoek van Holland, een bekend knooppunt naar Groot-Brittannië, naar de Britse kustplaats Harwich over te steken.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Groot-Brittannië, Immigratie, Nederland. Bookmark de permalink .

7 reacties op Haven Hoek van Holland steeds populairder bij vluchtelingen

 1. luckybee zegt:

  Dat is de domminion politiek waar de sgn vluchtelingen in Groot Britanie hoop te vinden.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Calais II in de maak dus. Als onze bestuurders nu niet heel gauw actie gaan ondernemen, breekt daar binnenkort de originele pleuris uit.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Zoals consumenten zich spitsen op de beste aanbieder, hier mond tot mond reclame over maken, evenzo zullen gelukszoekers onder gelijke omstandigheden een stormloop ondernemen op Nederland. Vorig jaar 24000 officiele gelukszoekers (volgens mij een veelvoud daarvan), en binnenkort jaarlijks 240.000 officiele gelukszoekers. En volgens goed gebruik van de overheid zal ook dit getal flink gereduceerd worden, alsof het peanuts is. Bejaardentehuizen en sociale werkplaatsen moeten zo snel mogelijk geruimd worden, terwijl de autochtone bevolking dom gehouden moet worden, cq verplicht gaat worden Afrikanen in zijn woning te gaan huisvesten. Hoe lang nog wil de bevolking nog dom gehouden worden door die oude politiek, hun blijven steunen, en de PVV links te laten liggen…..

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Haven Hoek van Holland steeds populairder bij de nieuwe bezetters.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Jammer dat er niet bij staat dat al die illegalen het land uitgezet zijn. Dat miste ik in het artikel. Illegaal is illegaal, en dat betekent UITZETTING als je wordt gepakt. Geen beloning door een verblijfsvergunning, of tijdelijke opname in een AZC.

  Weg wezen!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Nooit van mijn leven neem ik iemand op in mijn huis, ze zoeken het maar uit, ik stuur zo mijn katten op hun af :-}
  Het zal toch te gek voor woorden zijn als wij verplicht worden die gelukzoekers in huis te nemen. Deur op slot met dikke kettingen!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s