Islamitische immigratie . . .

Screenshot_36

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Immigratie, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

24 reacties op Islamitische immigratie . . .

 1. Hans zegt:

  Prijs voor een meisje ten prooi aan verkrachting?
  Varkensvoer.
  Oordoppen in, spatbril op, en kijken.
  Lekker genieten.
  Geen rechtszaak, Geen kosten, Geen recidive.
  Win, Win, Win.
  (Humanisme is wel leuk, maar niet effectief.)

  Like

 2. Ik ken een radicale moslim die kwaad is op jonge vrouwen die korte rokjes dragen. Hij vindt dat hoeren. Als hij een dochter zou krijgen die ook zo’n kort rokje zou dragen zou hij haar in elkaar of dood slaan. Hij wil ook naar Turkije om homo’s dood te schieten. Hij begon mij steeds uit te schelden voor vieze, vuile en smerige kankerjood om mijn Jodenster die ik op mijn borst draag. Hij is populair bij sommige collega’s van mij. Hij is pas 23 jaar en ik 50. Die haat is hem in de moskee met de paplepel in gegoten.

  Like

  • Cathja zegt:

   Deze klootzak zou op staande voet ontslag moeten krijgen! Wát een agressie komt er uit die bakkes van ‘m!
   Kunt u geen klacht indienen vanwege zijn scheldpartijen die aan u zijn gericht?
   Wat moet een mens met zo’n ‘collega’?

   Like

 3. jungleelephant zegt:

  Iedere ouder zou hier bij stil moeten staan en wakker van liggen!Ik wel in ieder geval!En nog………gebeurt er niets!Stilte!Wat voor ouders zijn dat?Het is meermalen gebeurd dat ik met mijn dochter in het centrum liep en allochtonen zich omdraaiden.Je kon aan hun kop zien wat ze dachten!Op hetzelfde moment waarschuwde ik dan:probeer het eens;heb je binnen een seconde een mes tussen je ribben!En dan zie je gelijk zo’n kop weg draaien,omdat ze weten dat het menens is!Maar verdomme,in ons eigen land!!!Zoiets zou niet nodig moeten zijn!En dan gaat het nog niet eens over een luchtig gekleed meisje,alhoewel ook dat geen item zou moeten zijn;nee hoor,lange broek en jas dicht,geen make-up,alleen hele lange haren!Nou,als dat al genoeg is om ogen op steeltjes te krijgen,dan weet ik het ook niet meer.vies volk!Er gaat geen dag voorbij zonder op de een of andere manier last te hebben van dat soort waar Rutte schijnbaar mee weg loopt!Ontspannen?Ik weet niet eens meer hoe dat voelt!Maar dat dit niet gezond is weet ik maar al te goed!

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  or your sister, grandchild, or mother….

  Like

 5. Cathja zegt:

  De islam verwoest wereldwijd de vrede en de democratie!

  Like

 6. Mijn dochters(3) en mijn kleindochter zijn mij alles waard,ik zou mijn leven er voor geven en zou die beesten afslachten, hun handel eraf hakken.Ik heb die ervaring al eens met mijn kleindochter gehad,toen ze 3 jaar was en ben er jaren kapot van geweest,kon het niet vertellen zonder te huilen,werd er depressief van en het zette de hele wereld op zijn kop,hoe walgelijk. Zo’n situatie niet nog een keer,dan is het ook echt op,over en uit.Ik heb dat monster,die rat nooit gezien,ik woon geheim en als hij voor mijn deur zou staan,krijgt hij een grote bloempot op zijn kop.Als jurist kwam ik hierdoor in de WAO,ook door toedoen van gore liegende rechters,het slijk der aarde.Depressief werd nl tegen je gebruikt door dat onrecht tuig in Dordrecht,dan ben je smerig en kwaadaardig,wat ze zelf waren.

  Like

  • Frerik zegt:

   U weet echt welke waarde ons recht heeft en ons geeft. Een mensenleven telt niet. Zoals ik het lees bent u kapotgemaakt. Ik hoop dat u op deze site het recht mag voelen en steun ondervind. Heel Veel Sterkte.

   Like

 7. ildiko zegt:

  Zijn de schadelijke effecten van de islam op onze kinderen en jeugd ooit onderzocht????? Nee natuurlijk niet. Onze kinderen worden geïnfecteerd met de islam virus, hoeveel van ze tot de islam bekeerd zijn??? omdat te eerlijk en vrij opgevoed zijn en op scholen zijn constant met deze hersenspoelde debielen in aanraking.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  “What is your daughter worth?” Alles, denk ik!
  Maar het is ook eigenlijk geen vraag om aan de realisten te richten, op de keper beschouwd:
  Stel hem liever aan de heren en dames regenten en overige politici, die maar onverdroten doorgaan met dat tuig bij ladingen hier naar binnen te halen en overigens te doen alsof hun neus bloedt!
  En oh ja: Mochten sommigen aanstalten maken om te gaan suggereren, dat er veel aan gedaan kan worden door de dochters zich ‘decent’ te laten kleden, -of zoiets, leg dan onmiddellijk even een driedubbele knóóp in ze!
  De zaken omdraaien hebben we lang genoeg meegemaakt; de maat is nu vól!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Theresa!
   WIJ moeten ons hier niet aanpassen, maar ZIJ, ZIJ, ZIJ!
   Nederland is ONS land, ook al worden we momenteel overspoeld met agressievelingen die ons komen vertellen dat “de wereld van iedereen is”, en “dat ze nooit meer weg gaan”!
   Woest kan ik hierom worden!
   Mijn dochters zouden om moslims niet te kwetsen NOOIT van kleding mogen veranderen.
   Een moslim past zich ook NOOIT aan ons aan, terwijl dat de normaalste zaak van de wereld zou zijn als je niet in je eigen land bent!
   Inderdaad, de maat is VOL!

   Like

 9. Jean zegt:

  Zouden wij niet eens dringend beginnen elke dag 100 moslimtuig in de diepvriezer te leggen en dan de grond in te slaan als verdedigingsmuur tegen nog meer van die rotzooi?

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Hier zou dat al snel een zooitje worden Jean. Daarvoor vind ik het Zweedse klimaat beter geschikt. Het idee vind ik eigenlijk wel goed. Een moderne vorm van de kringloop des levens. Bevroren moslims als heipalen gebruiken.

   Like

 10. peterselie1 zegt:

  Off topic maar leuk om te weten waarom het in de wereld allemaal om draait geld natuurlijk….

  Bush vroeg 100.000 dollar om gewonde soldaten toe te spreken

  Oud-president George Bush heeft in 2012 100.000 dollar gevraagd om militairen toe te spreken die gewond raakten in de oorlogen in Irak en Afghanistan. Dat meldt ABC News. Beide oorlogen werden begonnen toen Bush president was. De bijeenkomst waarop hij moest spreken, was bedoeld om geld in te zamelen voor militairen die armen en benen hadden verloren.

  Eigenlijk wilde de voormalige president 250.000 dollar hebben voor zijn rede, terwijl hij gemiddeld tussen de 100.000 en 175.000 dollar vraagt voor een toespraak. Bush vroeg ook 20.000 dollar extra om met een privévliegtuig naar de bijeenkomst te kunnen komen. Uiteindelijk ging de voormalige president volgens de organisatie akkoord met 100.000 dollar.

  Zijn vrouw, voormalig First Lady Laura Bush, streek vorig jaar 50.000 dollar op om voor dezelfde liefdadigheidsorganisatie, Helping a Hero, toe te spreken.

  Een woordvoerder van Bush wil niet ingaan op de bedragen. “President Bush heeft er een topprioriteit van gemaakt na zijn presidentschap om veteranen te helpen”, is het enige wat de woordvoerder van de oud-president wil zeggen. In beide oorlogen raakten in totaal zo”n 49.000 Amerikaanse militairen gewond. >>> http://www.demorgen.be/buitenland/bush-vroeg-100-000-dollar-om-gewonde-soldaten-toe-te-spreken-a2390096/

  Like

  • Cathja zegt:

   Grootgraaiers in het kwadraat. Wat een zakkenvullers zeg! Dat er nog mensen zijn die Bush en zijn vrouw verdedigen, is niet te volgen.
   Ik vind dit schaamteloos! Denk eens aan de zeer velen die dakloos zijn, die amper de eindjes aan elkaar kunnen knopen, die geen ziektekostenverzekering kunnen betalen……, en denk dan aan de familie Bush die zich schaamteloos verrijkt, terwijl ze al zoveel bezitten!
   Aan het gedrag van dit soort mensen gaat onze wereld nu kapot!

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Inderdaad beste Cathja de bestuurlijke elite ofwel de NWO zijn de schaamte reeds lang voorbij en nooit is het genoeg, ze jatten, stelen en verrijken zich op een scandaleuze manier zo dat de eerstkomende 10 generaties van nakomelingen er genereus van kunnen leven.

    Like

 11. peterselie1 zegt:

  Uit het hart gegrepen

  Vorige week doken er twee berichten op, los van elkaar, en ze willen allebei hetzelfde: meer geld voor armoedebestrijding.

  Eerst was er het nieuwe Oeso-rapport over migrantenkinderen die vaak slachtoffer zijn van discriminatie als gevolg van hun afkomst, en dat ze vaker getroffen worden door armoede dan autochtonen… De Oeso’ers vergeten dat discriminatie- en armoedeproblemen onlosmakelijk samenhangen met immigratie. En toch willen ze een versterking van het integratiebeleid, m.a.w. meer geld.

  En toen kwam Homans met haar plan tegen armoede. Wat de Oeso op Europees vlak nastreeft, wil Liesbeth Homans hier in Vlaanderen. En allebei mikken ze op vreemdelingen die hier toevallig of bewust verzeild geraakt zijn.

  Iedere minister op zijn beurt stelt plannen op tegen Armoede. Homans wil de armen meer betrekken in de maatschappij – zoals vroeger de pastoor de armen van de parochie ging bezoeken. Zij wil arme mensen ook automatisch rechten toekennen en hen maaltijden van 1 euro aanbieden. Tegen 2020 wil ze het aantal ‘arme Vlamingen’ met 1/3 verminderen… Van welk eiland komt Homans? Zij investeert in mirakels.

  Twee jaar geleden pleitte minister Lieten van Armoedebestrijding voor een Kinderarmoedefonds, een fonds dat projecten rond kinderarmoede financiert. Hoe zou dat afgelopen zijn? En hoe is die 1 miljoen euro van een jaar eerder besteed die Lieten uittrok voor de strijd tegen kinderarmoede?

  Die ministers toch. Geld uittrekken en daarna zwijgen over de besteding en de afloop van hun strijd.

  De import van armoede en armoedzaaiers, van inferioriteit, van intellectuele en fysieke minderwaardigheid blijft toenemen. Het Homansplan is een zinsbegoocheling. Tegen 2020 zal armoede uitgezaaid zijn tot in alle windstreken van het land en van Europa.

  De import radicaal stoppen zal niet meer helpen, zal ook nooit gebeuren. Het is te laat. Al wat hier ooit als vreemdeling binnen geraakt is, plant zich razendsnel voort en het ziet er niet naar uit dat ze boven de armoededrempel wíllen kruipen.

  Arme mensen vermenigvuldigen zich in een hels tempo, zonder nadenken, impulsieve voortplantingen hoort bij geïmporteerde primitieven, net zoals allochtonen en moslims verse kindjes tevoorschijn kunnen toveren. Het gebeurt allemaal razendsnel, driften en hunkeringen zonder einde. En dáár komen armoede- en discriminatieproblemen van! >>> http://nageltjes.be/wp/?p=17848

  Like

 12. Tempelier zegt:

  off topic.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk hechten de linkse en de gutmenschen geen waarde aan de veiligheid van hun kinderen.Men gaat pas janken als de kinderen zijn misbruikt. Echter de jonge jongens zijn voor deze lieden ook niet veilig !!

  Like

 14. Kut is kut,zei de moslim… en hij neukte alles wat voor zijn pik kwam ,halal of niet,geiten ,schapen,kamelen en kafer meisjes,vooral de laatsten, want dat mocht van Mo.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  @Theresa Geissler
  U hebt gelijk. “What is your daughter worth” is geen vraag voor realisten. Voor de POLITIEKE regenten zijn niet enkel onze dochters waardeloos, maar onze kinderen, klein kinderen, WIJ, ons land, ons volk, ons leven en eigenlijk ons hele bestaan. In hun grootheidswaanzin en psychopathische gedachtegoed is VOOR ONS GEEN PLAATS. Al de grijze cellen in hun hoofd zijn op twee dingen gericht: a) het land zo snel mogelijk af te breken en in plaats daarvan een multiculturele poppen republiek te richten, die onderdeel maakt van een corrupte Sovjet-achtige imperium genaamd EU en b) Anderen die verslaafd zijn aan geld. De zgn. “Oom Dagobert types” willen het land plus bevolking zo snel mogelijk in de uitverkoop zetten (op de wijze waarin multinationals kopen en verkopen bedrijven). Na geslaagde transactie zouden zij op tijd vluchten slaan en zich in een goudkust ergens op aarde vestigen . Voor hen (de PvdA, VVD en D66 types) zijn wij goederen en GEEN MENSEN. Eigenlijk is de vraag “What is your daughter worth” moet op de eerste plaats aan onszelf worden gericht.
  ALLES WIJST EROP DAT WIJ HECHTEN NIET VEEL WAARDE AAN HET LEVEN VAN ONZE KINDEREN, AAN ONSZELF, ONS LAND EN ONZE MENSEN. HADDEN WIJ HET WEL GEDAAN dat waren wij er veel zuiniger mee om gegaan. Dan hadden wij zeker niet op gevaarlijke partijen en personen gestemd van wie wij weten dat ze ons naar de afgrond zouden brengen. Helaas geldt dat voor de meeste partijen in de TK die schaamteloos ISIS en andere islamitisch terreur naar Nederland importeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s