VIDEO: Geheimen over de Israëlische technologie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Rob Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Jodendom. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Geheimen over de Israëlische technologie

 1. Aegolius cs zegt:

  Alhoewel dát geen geheim is, zal Israël ons de weg wijzen naar de toekomst…..

  Zonder geloofsachtergrond of sentiment. Dat hebben zijn buren wel en wat zij (buren) “politiek” tekort komen als vervanger: de VN of aangesloten EU regeringen. Overigens op geheel eigen Duits “initiatief”, o.a. van Luther, omarmen vele landen de islam/koranwetten op.

  Like

 2. Anna zegt:

  Prachtige video en JA de wereld kan veel leren van Israel, maar dat willen ze niet liever boycotten en in kwaad daglicht stellen en laster verspeiden over dit land met zijn bevolking. Waarom??????? Omdat Israël HET CENTRUM VAN GODS HANDELEN OP DEZE. WERELD IS.
  Zelfs de paus wil dat niet geloven hij denkt nog steeds dat het zijn corrupte clubje is.
  Israël SHALOM Gods zegen!!!!!

  Like

 3. Marlies zegt:

  En dan nu graag een video over de Arabische technologische, medische, farmacologische etc. ontwikkelingen van de afgelopen 60 jaar………………………..
  Sorry, ik kan het niet vinden.

  Like

  • ja Marlies, mooie vraag, maar ik denk dat het een blanco velletje zal zijn, en de hele video is gewoon 1 minuutje vol met moskeeen, heilige geiten, massa verkrachtingen, vrouwen besnijdenissen, daverende jihad shows, ed.

   Idee:
   een nobel prijsje geven aan beste en dapperste Jihad moslim ter wereld, elk jaar, plus luxe snoepreisje naar Mekka met verblijf in zessterren hotels waar de mooiste geiten ter wereld op het balkon gereed staan om mee te socializen als vrome moslimman.

   Like

 4. Wieroe en ik nemen ons petje af voor alle hardwerkende JOden in Israel.

  Wij hebben veel te danken aan de Joodse staat en het Joodse intellect en daarom zijn wij nu verplicht om een sterk Inheems Europees Blok te vormen tegen de oprukkende (gekleurde en zwarte, Afro) salafistische / ISIS Islam takken in heel Europa, nu al een potentieel moslim jihad leger hier neergestreken van minstens 53 miljoen Man/vrouw en nog miljoenen ongeboren jihad strijdertjes.

  Tsja, Wieroe miaauwde net dat hij Israel het nieuwste wereldwonder vindt sedert WOII.
  Zo zie je de kracht van TECHNOCRATISCH denken, organiseren en samenwerken en dit is ook de blueprint van een massa zelfdeporatie beweging die Wieroe en ik willen opstarten voor alle uitheemse rassen en volkeren in heel europa. Kwestie van geloof in eigen (niet blank, zwart) kunnen en positief denken en samenwerken, en je bruine en zwarte poten zelf uit de mouwen willen steken, om aan te poten.

  IK zeg dit als viesbruin koelie aapje zelf en pleit nu voor de INTELLIGENTE ZELFDEPORTATIE van alle hindoestaanse jongens en mannen in Nederland, terug naar Suriname. Alle hindoemeiden, incl meisjes worden weggeschonken aan de blanke gastheren in dit land om Nederland zoi binnen een generatie, ruim 25 jaar tijd totaal Hindoevrij te maken. De vieszwarte hindoe halfapen zijn de allerbeste proefkonijnen voor dit Vreedzaam en Intelligent deportatie experiment in Arisch Nederland, en Wieroe en ik willen het gewoon beter doen dan die nazi wacho’s uit duitsland 1940-1945. .

  Like

 5. Verwarde Man zegt:

  Wat een volk, wat een land.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Israël is onze toekomst, ik heb diep respect voor hen!!

  Like

 7. Avidia zegt:

  ik ben dol op Israël, het beloofde land, en zij maken de belofte waar, waar zijn meer intelligente bezig met de vooruitgang van de wereld als Israël???

  Like

 8. johannes zegt:

  Aidia ja waar? wedden dat die vraag hier blijft staan dit jaar?

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Israël is een staat die laat duidelijk zien dat ze moet leven volgens Darwinistische principes. Zonder de technologische superioriteit heeft het land geen recht van bestaan. Dat geldt ook voor het volk die daar woont. Om verder te mogen leven, moeten de Israëliërs de beste en geavanceerde wapens hebben. De wapensystemen moeten bediend worden door intelligente goed opgeleide soldaten die het maximum uit deze wapens kunnen uithalen. Omdat Israël in feite tot diep in de 20ste eeuw een woestijnland was, moest men wegen vinden (technologie) om de woestijn te veranderen in een bloeiend land. Die principes gelden eigenlijk voor alles. Op het moment dat de Israëliërs zouden gaan lijken op de Semitische bevolking van GEITENNEUKERS die in het contreien daar rondzwemen, zijn ze verloren.

  Like

 10. Jan zegt:

  Enige feiten en weetjes over Palestina van 1862
  Geen moskeeën, geen Palestijnen – slechts spooksteden uit de periode dat Christenen afgeslacht werden


  Olijfberg en Gethsemané


  Hasbeiya

  https://palestineisraelconflict.files.wordpress.com/2014/11/garden-of-gethsemane.jpg?w=610&h=462
  Gethsemané


  Banias


  Beit Ur al-Foqa


  Jeruzalem met de Olijfberg
  https://palestineisraelconflict.wordpress.com/2014/11/10/jerusalem-photographs-1862-no-mosques-no-palestinians-only-ghost-towns-of-massacred-christian-areas/

  Verder terug in de tijd: 1695

  A Tour and Census of Palestine Year 1695: No sign of Arabian names or “Palestinians”

  1. Geen enkele naam in het land van Israël heeft een Arabische naam
  2. Het grootste deel van het land was leeg
  3. Geen Palestijnse geschiedenis of natie
  4.
  https://palestineisraelconflict.wordpress.com/2014/04/27/a-tour-and-census-of-palestine-year-1695-no-sign-of-arabian-names-or-palestinians/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s