Maskerade kostuum beschuldigd van racisme

Screenshot_44

(Door: “rommel”)

Het maskerade kostuum genaamd “Afrikaanse Vrouw” (foto boven), dat verkocht wordt op Partykungen.se,  wordt beschuldigd van racisme.

Partykungen is een commerciële site die feestartikelen en maskerade kostuums verkoopt. In het productassortiment kan men onder ander het kostuum vinden met de naam ‘Afrikaanse vrouw’. Op een foto bij de productbeschrijving van het kostuum kon men voorheen een blanke vrouw zien die in het gewaad poseerde en in het gelaat zwart gekleurd was. Volgens de links-culturele leerschool is het racistisch als een blanke schmink gebruikt om een zwart persoon na te bootsen – de door hem verafschuwde ‘blackface’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Racisme, Socialisten, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

8 reacties op Maskerade kostuum beschuldigd van racisme

 1. Geert zegt:

  Hehe, een neger heeft toch geen blauwe ogen, tjonge jonge kut blanken.

  Like

 2. Don Tessers zegt:

  ho even, straks mag je dus niet meer het pak van de dorpsgek of de nar verhuren/verkopen omdat dit gerelateerd Word aan Rutte ea?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dit is weer eens zweden, dus verbazen doet het me niets!
  By the way: dan vraag je je toch af, wat ze zouden zeggen van de Britse ‘Old Glory Molly Dancers!'(LOL!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. F. ter Weele zegt:

  Ze komen vaak uit een land van bittere armoede , ze komen in Nederland en worden goed opgevangen , ze krijgen een uitkering en een huis , en velen daarna ook werk , maar als ze hier enkele jaren zijn , dan begint het , ze willen zich niet aanpassen en vinden dat de echte Nederlanders zijn aanpassen moeten bij hun normen en waarden , en de volgende stap is dat ze tegen volks gebruiken en feestdagen beginnen af te zetten , eerst mag de negerzoen niet , dan mag Sinterklaas niet terwijl het al een eeuwenoud kinderfeest is , nu beginnen ze over de gouden koets , ze vinden het discriminerend omdat het herinnerd aan de slavernij periode die al honderden jaren geleden heeft plaats gevonden , er is geen Nederlander die sinterklaas associeert met de slaventijd , en ook geen Nederlander Sinterklaas viert om mensen te kwetsen middels een kinderfeestje , ik kan mij WEL voorstellen dat je door deze houding discriminatie in de hand werkt , en om eerlijk te zijn als ik dan zie wat voor soort mensen tegen deze gebruiken demonstreren , dan denk en zeg ik Flikker op naar je eigen land , en klim weer in die klapperboom waar je destijds uitgevallen bent , sodemieter hier op , want je hebt hier niets te zoeken , als je onze gebruiken normen en waarden , en kinderfeestjes niet respecteert

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s