Karinthië: 20 asielzoekers in hongerstaking – ze eisen € 2000,- netto per maand

Screenshot_5(Vertaling: E.J. Bron)

De vluchtelingencrisis heeft veel gezichten. Een bijzonder hatelijk gezicht krijgen op dit moment de inwoners van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië te zien. In St. Kanzian aan de Klopeinersee gingen 20 asielzoekers in hongerstaking: Ze eisen € 2000,- netto per maand zakgeld en in plaats van een identiteitsbewijs voor vreemdelingen een echt paspoort. Dit blijkt uit een politieprotocol van afgelopen woensdag. De leider van de FPÖ in Karinthië, Christian Ragger, noemde deze actie een “schaamteloze eis” die zou laten zien dat velen ervan uit zouden gaan de welvaartsstaat te kunnen uitbuiten.

Persconferentie kwam niet tot stand

“Het geheel toont aan dat men de vluchtelingenkwestie zeer gedifferentieerd moet benaderen. Blijkbaar bestaan er onder vluchtelingen volledig foute voorstellingen wat hen in Oostenrijk en Duitsland wacht. Asielrecht brengt rechten en plichten met zich mee. Over de laatste worden ze nauwelijks geïnformeerd”, aldus Ragger. Om hun eis naar meer zakgeld kracht bij te zetten, gingen de asielzoekers niet alleen in hongerstaking, maar wilden ze ook – zoals bekend werd – een persconferentie organiseren, die echter niet tot stand kwam. Met hulp van de media, die zeer gevoelig zijn voor dit thema, hoopte men blijkbaar op nog meer ondersteuning voor de wens naar meer zakgeld.

De eis van de 20 hongerstakers in St. Kanzian is nog schaamtelozer wanneer men deze vergelijkt met de inkomsten van de Oostenrijkers. Zo krijgt iemand met een minimumpensioen niet meer dan € 872,31 per maand (volgens de pensioenverzekeraar). Daarmee moet hij ook nog zijn woonbehoeftes dekken. Zelfs een echtpaar dat een minimumpensioen krijgt, komt niet op meer dan € 1307,89, hoewel het zijn hele leven lang in Oostenrijk hard gewerkt en belastingen afgedragen heeft. Maar geen van de regeringsleden heeft op dit moment medelijden met deze mensen. Dat wordt volledig gereserveerd voor de “vluchtelingen”.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

374 reacties op Karinthië: 20 asielzoekers in hongerstaking – ze eisen € 2000,- netto per maand

 1. daiyu-ninja zegt:

  Wat kan je hier anders op zeggen dan, KOTS!
  DEAUD AAN DEZE PARASIETEN!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Schaam-te-loos!!! Laat ze maar creperen. Als ze zo nodig in hongerstaking willen gaan, laat ze dat dan vooral doen. Het zijn volwassenen, die een eigen verantwoordelijkheid dragen. Ze komen als ‘vluchtelingen’ niets tekort, en deze eisen zou de Oostenrijkse regering dan ook volledig moeten negeren. Of er nu doden vallen of niet. Als hiernaar wordt geluisterd en ze krijgen wat zij eisen, dan is het wachten op de volgende groep ‘vluchtelingen’ die dezelfde eisen stellen.

  Like

  • Jan zegt:

   Die linkse is ook veel te vet, dus gewoon laten hongeren. Over 30 dagen is het probleem opgelost.

   Like

  • Mike Raes zegt:

   Terug in de boot en wegwezen.

   Like

  • Arie van Bochove zegt:

   Helemaal mee eens. Geen precedent scheppen.
   En wat zo jammer is ….er komen nu heel veel correcte Nederlanders en andere Europeanen tot uitspraken en publicaties die zij nooit eerder zouden hebben gedaan. Komt ons z.g.n politiek correcte Den Haag en Brussel daar nu eindelijk achter of blijven zij schijnheilig?

   Like

  • maar de volgende groep wil nog meer

   Like

  • Hans zegt:

   Lekker laten hongeren.
   Komt vanzelf een eind aan,.
   Ik wil ook wel 2000,- per maand.

   Like

  • Nou als op deze eis zou worden ingegaan is het einde zoek. We leven dan wel in De Eindtijd en Jezus Christus zal spoedig herrijzen in iemand wie dat Lot toebedeeld heeft gekregen ik zou niet graag in die persoon zijn Sandalen staan in ieder geval is het iemand wie op dit moment al weet dat hij/zij “DE UITVERKORENE” is. De Imca’s zeiden 21-12-2012 zal de Apocalyptische Eindtijd ingaan ikzelf denk ze zaten er niet veel naast maar een 1 en 2 verkeerd geplaatst. De echte EINDTIJD DATUM is 21-12-2021. Een paar dagen voor Kerstmis begint en DE PAASHAAS zal met Pasen HERRIJZEN.

   Like

   • BertG. zegt:

    Die evangelisten die komen werkelijk de laatste tijd uit alle hoeken en gaten gekropen.
    Laatst hadden we ook al een profeet. Het kan niet op.
    Staat er soms een link van jou adres, Bron en zo, daar vermeld.
    De drang om je boodschap te moeten verspreiden begint angstvormingen aan te nemen. Het worden er steeds meer, lijkt het wel.

    Like

   • Super maus zegt:

    Imca marina ? 😂

    Like

   • Lynne zegt:

    Volgens de bijbel weet niemand wanneer de eindtijd zal zijn. Dus op deze datum reken ik maar niet op. Wat wel duidelijk is is dat George Soros de Globalist elite Zionist jew verantwoordelijk is voor de toestroom van deze migranten naar Europa omdat hij Europa op zijn knieen wil krijgen voor de Illuminati NWO (New world order) nl een wereld regering (dictatorschap) een wereld munt, een wereld religie nl., Lucifer/Satan antichrist en iedere burger ter wereld met de RFID chip chippen (666 antichrist) Op You tube is te zien hoe deze chip al wordt geimplementeerd. 666 It has begun heet de titel op Youtube. George Soros is de gevaarlijkste man op dit moment voor Europa. https://www.youtube.com/watch?v=feGXIK–OdM

    Like

  • Ik ben het met je eens.
   Zo een groepje mafkezen verpest het wel ff voor mensen die het hard nodig hebben.
   Dit zet kwaad bloed.
   Nou ja laten ze zichzelf maar lekker uithongeren.
   Dat spaart weer eten uit voor mensen die er dankbaar voor zijn.

   Like

  • Henny zegt:

   En als het hun daar lukt gaan ze het hier ook eisen

   Like

 3. Peter Selie zegt:

  Waaron niet gelijk € 5000 + gratis wonen in een villa aan het meer met Christenhonden als slaven . Moeten we ons nog langer afvragen wat ze komen doen?

  Je vraagt je – nog altijd- af wanneer de ogen van de Europeanen opengaan?

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  doodtrappen zou je ze!
  uit welk hol komen deze “verrijkers” uitgekropen?

  /

  Like

 5. Mijn verhaal als je geëmigreerde Afrikanen naast je te wonen krijgt.

  In 2010 kregen wij door leegstand een nieuwe alleenstaande buurman naast ons wonen,deze trouwde in Kameroen met een vrouw met vier kinderen, na vele rechtzaken kwamen de vrouw en drie kinderen met een visum ook naast ons wonen,

  Toen begon de ellende,

  In het kort:

  Ruzies, vechtpartijen, geschreeuw in het Afrikaans, de stoelen en meubels vlogen tegen de woonwand aan,

  Stankoverlast, in ons hele huis te ruiken, vuilnis achter op het erf en voortuin,zodat wij genoodzaakt waren de schutting dicht te timmeren, feestjes, harde muziek, je kan het zo gek niet opnoemen.

  Wij maken al 4 jaar mee dat we niet op ons erf kunnen vertoeven, maar ook niet in huis, dus menigmaal hebben wij ons huis moeten verlaten, om ergens anders rust te kunnen krijgen.

  Wij totaal overspannen, en er letterlijk ziek van (chronisch ziek) bij de woning corporatie tientallen malen een klacht ingediend,

  niks hielp, en deze corporatie vonden hen zielig en boden ons maar aan te gaan verhuizen, met een woning die plus minus 3 a 4 honderd euro,s per mnd duurder was.

  De Nederlandse man, die hoofdbewoner is (was) werd bedreigd door zijn Afrikaanse gezin, raakte werkeloos en kwam in de schuld,en in de WW.

  Hij heeft zijn woning onder politiebegeleiding moeten verlaten,en is in Belgie gaan wonen en is daar weer gaan werken.

  De cloe is dit.

  ‘Mevrouw’ werd hoofdbewoonster,de kinderen zijn vermenigvuldigd,er is een baby bijgekomen, van een illegaal.

  Alle problemen blijven,en de woningcorporatie doet er niks aan.

  En het gaat maar door,,,en door,,

  Met al de vluchtelingen van wat nu extreem gaande is, en deze ONZE sociale huurwoningen krijgen, plus huursubsidie en vele andere subsidies waaronder uitkeringen.

  zal het straks in ons land een puinhoop worden waarvan Nederlanders enorme burenoverlast zullen ondervinden.

  Ons hart bloedt bij de gemakzucht van onze blinde en dove volksvertegenwoordigers en gemeenten waaraan woningcorporaties ten volle aan meewerken.

  Wij zijn al op een hoge leeftijd en zijn genoodzaakt zelf in te grijpen met alle gevolgen van dien,

  Deze mensen die uit verre landen komen,hebben geen respect,of ook maar enigzins het vermogen zich aan te passen.

  Vreemde goden in ons land,zoals ik deze week las op je site.

  Haal geen vreemde volkeren met hun goden in huis, denk niet dat u er tegen bestand bent, het zal u tot een valstrik zijn!

  Dat geldt ook voor ons Land!!

  Bron
  G.A.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Wil je een vuurtje?

   Like

  • Republikein zegt:

   Bad karma.
   Doe straks mee aan de schoenendoosactie, voor Sinterklaas, en zet het om in andere karma, welke, dat weet ik niet, er zit vast wat tussen.
   Heb van alles gestudeerd, pardon, bestudeerd, maar ben er zelf nog niet achter.
   Sterkte man, het is een gekkenhuis.
   In Pakistan is een meisje van 18 jaar met een hond getrouwd.
   De hond was niet ontwormd en niet ingeënt tegen dolheid enz., ze zal binnenkort wel kennelhoest oplopen.
   De dolle dwaze dagen lopen af, erg he!

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Geef maar je adres, dan ………………………………………….

   http://depatriotten.weebly.com

   Like

  • dat volk zich aanpassen dat kunnen ze niet wij mogen niet verkleed rondlopen maar die hebben 365 dagen per jaar carnaval maar die mogen wel met doeken voor hun gezicht lopen(boerka)ik heb er maar een remedie voor rechtstreeks terug

   Geliked door 1 persoon

  • Realist zegt:

   Mooi toch ? Slaaf in eigen land met dank aan de wittebordencriminelen. Het hoogst haalbare !!! Zolang de Nederlandse bevolking geen ruggengraat heeft en het heerlijk vindt om genaaid te worden door de Nederlandse politici en alleen maar klaagt vanuit de luie bank en gtst kijken het spannendste is wat ze meemaken dagelijks zeg ik: neem een voorbeeld aan inwoners van andere landen en kom in opstand gebruik desnoods geweld om de politici wakker te schudden. En anders, niet klagen en janken gewoon muil houden en nog lager bukken zodat de Asielzoekers jullie ook een beurt kunnen geven.

   Geliked door 1 persoon

  • Anita zegt:

   Zelfde heeft een kennis van mij meegemaakt. De buren waren echter Marokaans. Hij werd bedrijgd en er werden stenen door de ruiten gegooit. Hij is zijn koopwoning kwijt en woont nu in een begeleide opvang omdat hij vanwege het trauma doordraaide.

   Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Uw oplossing.

   Like

 6. topsporter zegt:

  2000 stokslagen voor deze oplichters.

  Like

  • danny zegt:

   En Europa uit. Ga maar asiel aanvragen in Qatar, VAE, SA, Kuweit, Bahrein of Turkije dat is hun eigen soort.

   Like

   • Anne-Marie Strijder zegt:

    Ja in Mekka staan duizende luxe tenten met airco en hebben het zelfde geloof en gel en ruimte zat!Dus van mijn part mogen ze daar met een groot vliegtuig heen! Als wij ze maar kwijt zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

   • bayram zegt:

    danny ga niet appels met peren vergelijken,hoeveel turkse aziel zoekers zijn er in europa of waar dan ook?Weinig. Je eet bij een turk ( Turkse pizza, Shoarma etc,).Je gaat op vakantie naar turkije, Je speelde met een turk.en wat hebben turken jou gedaan?niets?
    praat dan geen onzien .
    Deze asiel zoekers mogen ze van mijn part in zee dumpen,je hebt niets te eisen, je mag blij zijn met wat we geven.ik werk ook 16 uur per dag en kom nog niet aan 2000 euro per maand.

    Like

 7. Jan zegt:

  Ik heb een stille hoop dat meer niet meer gaan eten, d.w.z. ons kaal vreten. Gewoon hun gang laten gaan, kost geen cent, sterker, je houdt zelfs geld over.

  Like

  • ton van wijngaarde zegt:

   kost geen cent zeg je Jan, als ze doodgaan moet je ze begraven(bij voorkeur cremeren anders staan ze nog op ook), in beide gevallen moet de hele familie uitgenodigd worden en die gaan ook weer niet weg, nee maak een paar lekkere half om half gehaktballen, douw het door hun strot, en dan krijgen ze bij allah niet thuis

   Like

  • wel allemaal in hongerstaking gaan niet een stuk of 4 allemaal weg dat vies tuig

   Like

   • bayram zegt:

    bert jij bent verstandig. Ik ben hellemaal met je eens.Je zou denken waarom maken wij ons druk over hun.het zijn geen asielzoekers maar rovers. Heeft niets met geloof of afkomst te maken. Het zijn ratten ……

    Like

 8. Tistochwat zegt:

  Laten ze met z’n allen maar lekker in hongerstaking gaan; stel vieze afpersers!
  Ga maar gewoon lekker kapot dan; doe maar wat je niet laten kunt.
  Ze zouden ONS er een grote dienst mee bewijzen als ze zichzelf op die manier zouden opruimen.

  Het is toch te zot voor woorden?!!!

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Alle parasieten terug naar parasietistan!

  Like

 10. Sjaak zegt:

  De smerige rooie verradershonden zijn al aan het rekenen
  wat het kost dat deze asylparasiten uit het Focus van de
  openlijkheid verdwijnen !
  Die krijgen dan per persoon 50.000 €urootjes en houden
  stil ! Wedden dat ! Het is per Slot van rekening niet het
  Geld van deze rooie honden !
  Integendeel ! Die betalen we mee !
  We betalen mee aan onze eigene begravenis !
  Boahhhhh ! Daaraan ken je maar zien hoeveel
  werkende Europese aardbewoners het IQ van een
  baksteen hebben !

  Like

 11. Johan zegt:

  Waar kan ik me aanmelden voor deze aktie ? Ik wil ook wel 2000 euro zakgeld .

  Like

  • Bets zegt:

   Ik ook en met mij vele oudere en jonge gezinnen .ik heb mijn leven lang hiergewoont en gewerkt maar 2000 krijg ik niet en ik heb gewerkt vanaf mijn 14 jaar in Nederland

   Like

   • annoniem zegt:

    Werk en heb 1000euro.
    daar gaan 850euro vanaf voor de vaste lasten en dan niet te vergeten belasting en pensioen werk vanaf mijn 14de en ben nu bijna 60 jaar Europa heeft het goed voor elkaar met die vieze euro wij hebben niets meer te zeggen kom maar binnen wij betalen wel van onze hart verdiende centen.
    Allemaal terug laat ze daar maar 2000 gaan halen.

    Like

  • Merlyn zegt:

   Ik ook want zoals Bets zei je hebt je jaren uit de klote gewerkt hier in dit land en wat krijg je voor terug noppes. De oudjes niet je pensioen is een lachertje en raak je arbeidsongeschikt wordt je als het ware gezegd had voorzichtiger moeten zijn dan kreeg je meer geld. Geert Wilders ziet precies hoe deze staat in elkaar zit heeft hij duidelijk geuit in het asieldebat

   Like

 12. Johan zegt:

  Je zou ze toch gvd met een stelletje honkbalknuppels het land willen uitrammen ! Hoe halen ze het in hun hoofd om dit soort eisen te stellen ?

  Like

 13. Ad de Pree zegt:

  Geen minuut meer wachten. Gelijk terug en uit Europa zetten.

  Like

 14. Claudia M. zegt:

  Laat maar lekker verhongeren! Wat ik totaal niet snap, is dat ze die klanten niet bij kop en kont het land uit sodemieteren! Opgelazerstraald met deze klanten, je hebt er helemaal niets aan!

  Like

 15. Luc zegt:

  ze zijn al in hongerstaking? goed zo, steun hen in dat recht en stop alle hulp.
  krijgen ze plots toch honger? doe als bij een stoppende roker en steun hen, laat ze niet toegeven aan zwakte.

  Like

 16. Jan zegt:

  Laat niet als dank voor ’t aangenaam verpozen….

  Like

 17. Die mensen zijn gewoon door hun reisburo schandelijk belogen dus logisch dat ze de juu d’r in hebben. Misschien kan Radar hier eens aandacht aan schenken. Voor ons is dat belogen worden dagelijks werk, aanhoor uw politici, maar die mensen zijn dat nog niet gewend. Hun eerste kennismaking met de oneerlijkheid, ze zullen nu jammer genoeg wel weer terug gaan. Wat een bittere teleurstelling.Kunnen we ze echt niet helpen met wat poen of zo?

  Like

  • nadine zegt:

   breinbrouwsels helpen met wat met maandelijks 2000 euros te geven, de beste op lossing is terug naar hun land sturen want niet iedere vluchteling zit in oorlogsgebied , hier zitten ook dikke profiteurs er tussen zulke hebben wij niet nodig in ons europa

   Like

 18. danny zegt:

  Van hopen gaat er echt niets veranderen. Er tegen in gaan en op de PVV stemmen wil wellicht nog helpen als we al niet te laat zijn. Van alleen klagen (we weten hier allemaal hoe vork in de steel zit) heb ik meer dan genoeg.
  Het is nu tijd voor actie, actie, actie en nog eens actie. Het moet echt eens afgelopen zijn met deze gekkigheid. Geen passiviteit maar actie!

  Wat wilders zegt ( en ik al jaren roep en tegen iedereen zeg) verzet!
  maar nee we hebben allemaal te druk met onze eigen toestanden.
  Begrijp 1 ding goed. Als wij onze niet verzetten tegen de islamisering en tegen die linkse NSB-elite, hebben we straks helemaal niets om ons met onze eigen toestanden bezighouden.
  Snoop dat allemaal hier maar eens goed in jullie oren!

  https://www.facebook.com/pegidanederland?fref=nf

  Like

 19. de^mol zegt:

  Besef wel dat deze mensen actief worden uitgenodigd om naar Europa te komen:
  http://news.sky.com/story/1551853/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants

  Ik ben nog bezig met onderzoek naar de mensen achter deze organisatie en de geldstromen. Maar niets is wat het lijkt.

  Like

 20. BertG. zegt:

  Ik denk dat ze het niet eens zelf bedacht hebben want er is natuurlijk geen enkele “vluchteling” die al deze Duitse woorden op een papiertje krijgt geschreven.
  Ze hebben daar dus alle hulp bij gehad van alle gutmenschen die daar rond lopen.
  Werkt het, dan gaan ze hier mee verder.

  Like

 21. johannes zegt:

  ik kreeg ooit heel lang geleden een buurvrouw uit servie, als zij ooit weg zou gaan ga ik hier ook weg,zij is iemand waar je zomaar van zelf van gaat houden, ons hele gezin is nog elke dag blij met dat lieve mens,al 20 jaar! zij was een vluchtelinge ,ik ken ook mensen waar je zomaar van zelf een rot hekel aan gaat krijgen.na 1maand, als die oprotten gaat hier de vlag uit voor 20 jaar.

  Like

 22. johannes zegt:

  cathja helemaal met je eens niet willen vreten? dan ook geen vreten meer geven voor dat ze het grasveld hebben kaal gevreten en daar na een aframmeling en de resten over de grens pleuren.

  Like

 23. ikkie zegt:

  wel ik ben niet voor en tegen enz….verre daarvan af ..zulke mensen …..dat is oppakken …. enkele dagen in gevang zetten tot heisa weg is , het vliegtuig op en droppen in irak …met in hun taal , julie zijn leugenaars Is staat ..meteen opgelost …… en de rest van de groep mee…. want dit gaat leiden naar een duidelijke verwarring enz …en als de grootmachten een front vormen in zo een houding van vluchtelingen, wel dan zou ik tapijt bommenwerpers enz sturen naar syrie en die Is eens even een pil laten slikken en per vierkante km al plat gooien …aanslagen als vergelding ja dan neen , maar al plat gooien dat niets ne meer recht staat…. en ieder die ontsnappen doet van is …kopke kleiner maken en koppe droppen …enz ik zou meteen kebab maken …van die zever….. landtroepen inschakelen en iedere gevangenen van is … ook ontploffen en de kop af enz …. het zal snel gedaan zijn als ze zien dat hun eigen legertje even anders gaat uitzien….. en enkele van die gevangen zonder parachute uit de lucht laten vallen met een boodschap erbij allah is , niet te vreden met isis staat ….. enz …..

  Like

 24. Jean zegt:

  Zou dat gespuis ook weten wat wij eisen?
  Wel, wij eisen dat dat gespuis op sodemietert en liefst nog vandaag, geen eurocent aan besteden en zeker geen paspoort of iets dergelijks maar enkel een uitwijzingsbevel met vervaldatum van 48u daarna worden ze opgepakt en de grens over gezet.
  Het wordt dag op dag degoutanter met dat barbaars uitschot.

  Like

 25. Stefanie zegt:

  Lekker laten werken 😉

  Like

 26. Ricardo zegt:

  Ik geef ze geen eens , ongelijk de Westerse bevolkingen, regeringen zijn nog achterlijker dan , deze schooiers! Wij laten ons intimideren, en pikken het! Als ze eenmaal dat geld hebben , kunnen ze geld overmaken , naar familie/vriendin in hun landen om vervolgens ook hierheen te komen!

  Like

 27. van cauteren r zegt:

  willen misschien ook verlofgeld? mijn keuze ticket enkele reis terug

  Like

 28. danny zegt:

  Verzet mis ik hier in dit land en Europa, hans? Het wemelt hier van de passiviteit en de heulers in dit land en Europa. We hebben het allemaal nog net te goed, en zijn te druk met ons zelf bezig en dat hebben die islamieten dondersgoed door en maken daar gretig misbruik.

  Ik schaam me diep voor de meeste van mijn landgenoten en het meeste van het Europese volk!
  Ze vergeten allemaal even dat als het zo door gaat heel Europa geislamiseerd is no-time, zonder dat er echt enige vorm van verzet is geweest.
  Willen we dat na laten en onze volgende generaties.
  Ik dacht het niet!!
  word nou eens wakker uit die diepe winterslaap en verzet u !!!

  Like

 29. Frank de Vries zegt:

  Ze willen in hongerstaking. Ik zou zeggen: prima! Elke opvreter minder is er één…

  Like

 30. Gert Jan Reitsma zegt:

  Laten we ze aanmoedigen om net zo lang bij deze eis te blijven totdat ze de pijp uit zijn. Dan zijn de restanten makkelijk te hanteren.

  Like

 31. Pingback: Karinthië: 20 asielzoekers in hongerstaking – ze eisen € 2000,- netto per maand | E.J. Bron | (B)logboek

 32. Hendrik M. zegt:

  Deze lieden moet je helpen hun hongerstaking vol te houden, In een kooi met fijn doch sterk gaas.
  Deze kooi kan bekostigd worden door entree te heffen (€ 1,-) voor de mensen die deze parasieten eens willen bekijken.
  Bordje erbij met “verboden te voederen” waar dan ook strikt de hand aan gehouden wordt.
  Degene die aan een mede hongerstaker gaat kluiven van tanden ontdoen, kannibalisme mag niet.
  Zo lost dit probleempje zichzelf op.

  Like

 33. Die van hiernaast zegt:

  Succes met je hongerstaking

  Like

 34. Tempelier zegt:

  Alleen een hongerstaking , wat een slappe hap , drinken doen ze natuurlijk wel , geef ze maar een fles wonderolie , en wat plastabletten , het is tenslotte voor de goede zaak !

  Like

 35. jan zegt:

  dit is een ramp voor heel nederland voor mijn part worden die uitzuigers allemaal versopen .laat vrouwen en kinderen door en die mannetjes niet

  Like

 36. will zegt:

  Laat maar komen,
  Ben onderhand wel klaar voor het gevecht met hen..

  Like

 37. Pingback: R.I.P. EUROPE! | eunmask

 38. Jade zegt:

  2000 netto haal ik niet eens met 160 uur werken…
  (@Uitbuiters)

  Like

 39. Martha N zegt:

  Maken we ons niet druk, ook hier zullen alleen maar eisen gesteld worden.
  Eigen schuld dikke bult, maar wat hebben wij aan nakaarten. De vorige stemming voor of tegen de EU, is met glans gewonnen door het grootste deel van de autochtone bevolking die voor stemde. En zo gaat het al jaren.
  Je eigen kop in de strop steken en dan nog steeds roepen: er is niets aan de hand, er kunnen er nog meer bij. Het gaat wonderbaarlijk goed.

  Like

  • Maia zegt:

   helemaal mee eens, bij Europa dacht iedereen “dat is makkelijk met vakantie, geen geld meer wisselen”. De nadelen zijn nu bekend. Open grenzen betekent dat iedereen hier mag komen. Dan zijn we ineens echt Nederlands, want “ze” komen aan ons geld. Dit is al jaren gaande op andere terreinen. Acties als van Geen Peil krijgen niet voldoende handtekeningen en maar klagen, ook echt Nederlands…

   Like

 40. p.van lijf zegt:

  fuck you vuile ontevreden honden( ja honden zijn het) SORRY voor mijn woorden schat. ik werk en woon in limburg, 2000,- wie wil die niet?? in mijn directe omgeving ken ik mensen die niet eens aardappelen kunnen kopen en moeten hier in limburg jaar op de wacht lijst staan voor de voedsel bank, en dat wil 2000,- schop onder die kloten kunnen ze krijgen.

  Like

 41. fransdewit zegt:

  Zal willen dat ze allemaal zich zelf uithongerden, zijn de regeringen slechts 1 malig een bedrag kwijt om ze in het crematorium te pleuren, dat tuig

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ fransdewit 19 september 2015 om 20:10

   Welnee joh; gewoon met een grote kraan een flink gat graven en de hele zooi daarin schuiven en de zaak dichtgooien.
   Of nóg beter: die afpersers eerst zélf een mooi gat laten graven; dat put hen lekker uit zodat hun lijdensweg zal worden verkort.

   Like

 42. H.van Pelt zegt:

  Ik ben bang dat dit ook in Nederland gaat gebeuren.
  Door de grote ongecontroleerde toestroom zullen tussen de echte slachtoffers ook profiteurs zitten.
  Deze komen alleen om te halen en woningen in bezit nemen.
  Let wel de echte slachtoffers zullen de dupe zijn.
  En de Nederlandse jongeren geen werk en geen huis.
  Help de mensen die het nodig hebben en stuur de rest terug.

  Like

  • Anne zegt:

   Zijn er wel echte slachtoffers? In de tweede wereldoorlog sloegen wij ook niet massaal op de vlucht, maar gingen in het verzet. Deze mensen laten hun land (en gezinnen) in de steek en laten anderen (Turken , Koerden, Britten, Amerikanen) voor hen vechten.
   Deserteurs.

   Like

 43. Leone zegt:

  Belachelijk, ik ben een 52 jarige vrouw, heb mijn hele leven gewerkt, nu door de crisis werkloos, sinds 1 januari, krijg door de nieuwe regeling nog maar, 501 Europa per maand, mijn vriend verdient 650 Europa, 1150 totaal,
  Daar moeten wij het mee doen, en zij eisen 2000. Waarschijnlijk krijgen de vluchtelingen het wel voor elkaar, terwijl wij Nederlanders verhongeren, vluchtelingen aan het werk, wij in de goot, schandalig, ach wat zeuren wij toch! Dit is toch lekker lui lekkerland, knuffelland, kom maar binnen allemaal, Nederlandse staat, heeft genoeg!! En maar graaien Den Haag, van onze portemonnee, die leeg Is.

  Like

  • Republikein zegt:

   Niet slecht gedaan hoor, compliment.

   Wat zijn de vaste lasten?

   Like

  • Sjappie zegt:

   “Door de crisis werkeloos”
   Of is het “werkeloos omdat ik geen fl#kker kan”?!
   Of misschien wel “geen werk omdat ik te lam ben om te werken”?!
   Je profiteert nu nèt zo hard van MIJN geld, als de schrijver van dit stukje onzin jullie wil wijsmaken, als deze vluchtelingen van Oostenrijks werkvolk.
   Beetje hypocriet niet?!
   Beter kom je met je luie reet van de bank af en ga je solliciteren, en dan niet die 1 keer per week die verplicht word.
   Bovendien trekt je verhaal op niks, want zelfs de bijstand is hoger.
   Tenzij je fysiek iets mankeert is er geen enkel excuus om je handje op te houden bij de overheid.
   Er is werk genoeg.

   Like

   • de^mol zegt:

    vreselijk je antwoord. Echt heel ernstig. Je moet je schamen. Ik werk al weer een tijd naar alle tevredenheid bij een van de grootste internationale banken als ICT-er, ze zijn zeer content met me, maar daarvoor was ik ook werkeloos, en was het bijna uitzichtloos. Mensen die kritiek hebben, in deze crisis-tijd, op werkelozen mogen van mij door de bodem zakken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je trekt wel een bijdehande grote bek open over iets waar je helemaal geen verstand van heb of kijk op heb. Maar wel meteen een mening dat ze wel te lui is of niks kan.
    Ik vind het nogal wat om zo te oordelen over iemand die je niet eens kent.
    Ik ben ergens wel blij dat jij naar werk gaat voor mij, ik vreet je helemaal kaal als je zo een mening er op na durft te hebben.
    Trek je smoel open tegen de regering en over al die uitvreters die hier binnen wandelen.
    Vergeet je niet je wekker te zetten voor morgen? We rekenen op je.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Sjappie 11:52

    Als ik jou was zou ik een beetje dimmen! Wat weet je van andere reageerders af, om ze op deze manier door het slijk te trekken?
    Wij gaan op dit blog normaal gesproken fatsoenlijk met elkaar om en houden er niet van dat er mensen reageren die anderen beledigen!
    Je reactie slaat nergens op en is totaal respectloos!

    Like

   • johannes zegt:

    sjappie wat een walgelijk stuk vreten ben jij zeg ! vriendje van die pechthold zeker? of was pappie voor hij een baantje bij de overheid kreeg, en voor vies werk bij het arbeids buro teveel betaald kreeg, bij de NSB?

    Like

   • Elvira zegt:

    Wat ben erg zeg om zo over mensen te praten die hun hele leven gewerkt hebben!!!. 41 jaar gewerkt nu 60 jaar en werkeloos door de bezuinigingen. Solliciteer me rot maar denk je nou werkelijk dat het zo makkelijk gaat? Weet je hoeveel werkelozen dan maar vrijwilligerswerk doen omdat ze gewoon willen werken. Je moet je schamen met deze uitspraak!

    Like

  • Mike zegt:

   Toeslagen 13 periodes en te dom om zelf verder te ontwikkelen ,ECO politiek ?

   Like

 44. alidas1 zegt:

  Laten die hongerstakers dan maar lekkerhongerstaken maar dan ook geen snee brood of water meer geven
  Als ze willen ophouden dan ook zeggen neehongerstaken tot het laatste gaatje
  Dat wilde jullie dan ook doen.
  Ze komen hier niet voor niets naar toe alleen maar om een lui leventje te hebben

  Like

 45. sil zegt:

  Kapot laten gaan mogen deze kant op eisen ze nog meer dus niks meer liever niks retour doen

  Like

 46. mollie zegt:

  Dat ze gaan werken wij krijgen ook geen geld en wij hebben er eerder recht op dan hun de nederlanders lsten ze kapot gaan masr hun worden geholpen want ze zijn zo zielig optotte met alles

  Like

 47. Vele mensen denken dat Wilders fout zit maar hij heeft toch ook hier weer gelijk, alhoewel ook ik het niet altijd met zijn zienswijze eens ben. Daarom grenzen dicht, anders kunnen wij straks gaan vluchten naar het Midden-Oosten of Afrika

  Like

  • bertha m zegt:

   ik vraag me af ,als de europese mensen naar een moslim land zouden moeten vluchten of ze dan ook zo ontvangen worden of worden we dan direct een kopje kleiner gemaakt want daar zijn ze wel goed in ,een zak over je hoofd en feest vieren net als vroeger bij de bosjesmannen in afrika,dat staat ons nog te wachten ,

   Like

 48. Mark Beckers zegt:

  laat ze dan maar lekker verhongeren 1300 euro wij als burger aan uitkering en zij 2000 euro NETTO ? nog wel per maand daag flikker op

  Like

 49. Republikein zegt:

  Zo schiet het niet op!
  Hier ziet u een kaart waar geen azielige zit, zo zit dat dus.

  Nou, goed kijke heur.

  Like

  • AnneMarie Meulenbelt zegt:

   Oppakken en per direct terug naar land van herkomst.

   Like

   • Republikein zegt:

    Zo is dat, het ziet er zwart van, misschien omdat zwart geen kleur is valt het niet op.
    Vreemd, maar kleur het in, wit blijft mooi vindt u niet?
    Wat, ook geen kleur?
    Enfin, zo kunnen we doorgaan en staat ineens Zwarte Piet voor je neus,dag…..

    Like

  • Ik denk dat ik bij ons in het winkelcentrum ook maar eens gaan zitten met een bord om mijn nek….mijn man is net 65 geworden en moet rond komen van zijn werkgeverspensioen….na 3mnd krijgt hij pas zijn aow….

   Like

 50. San zegt:

  Dat wil ik ook wel heb 900 euro daar moeten de lasten nog vanaf, ik kan geeneens alle rekeningen betalen laat staan eten . In Beatrix utrecht krijgen ze echte coca cola geserveerd, dat kunnen de meeste Nederlanders zich niet veroorloven . ” IK EIS” 😡😡😡😡
  Mag ook iets eisen ? Met hetzelfde vervoermiddel terug !!!

  Like

 51. joop jansen zegt:

  niet te geloven dat volk ben geen racist maar af zinken dat volk

  Like

 52. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Laat ze maar verrekken.

  Like

 53. Marco zegt:

  Hoe is het mogelijk dat in een land dat op allerlei manieren asielzoekers probeert te helpen nu feitelijk geterroriseerd wordt doord deze zelfde mensen, er is in ons land nog steeds armoede en er wonen mensen op straat omdat ze geen woning meer hebben, en dan eisen die asielzoekers van alles en nog wat?, ik ben geen aanhanger van Wilders, maar hij nu toch wel gelijk gekregen, onze regering kijkt als het om eigen volk gaat gewoon de andere kant op, eigen volk eerst!!!!!

  Like

 54. Ben zegt:

  Deze vluchtelingen stroom in heel Europa wordt het faillissement van Europa. Het is allemaal niet te betalen voor de diverse overheden. Opvang, bewaking, uitkeringen huisvesting, inboedel.
  In alle landen zullen de belastingen omhoog gaan met als gevolg armoede onder de bevolking.

  Like

 55. Aa vegt zegt:

  Geef ze geen rooie cent, terwijl andere hard moet werken voor hun centen. Terug sturen die honden.

  Like

 56. Dorien Segres zegt:

  Er zijn in belgie genoeg belgen die onder de armmoede grens leven en/of op straat . Zij worden niet geholpen …

  Like

 57. William Spekking zegt:

  Oprotten

  Like

 58. v zegt:

  Dit is erg, dit is toch teveel van de goeie! Zelf ik dat elke dag naar mijn werk moet, krijgt dit niet eens bruto! Als ik dit zo begrijp, deze mensen zijn vanuit Nederland zelf zo ingelicht door belofte van mensensmokkelaars over de gang van zaken dat Nederland gauw zal zwichten voor hun eisen. Als men deze smokkelaars op pakken, moeten ze hun niet alleen goed straffen, maar ook al hun hebben en houwen in beslag nemen, ook van hun gezin en familie.

  Like

 59. Galesloot zegt:

  In Afrika is goed ter wonen maar dat wil zij niet

  Like

 60. phiL zegt:

  Als ze gewoon eerst de taal gaan leren, vervolgens een eigen bedijf opstarten, dan kunnen ze dat bedrag per dag verdienen. Of gewoon een top baan gaan nemen, dan hebben ze dat bedrag per week. Ach zeg, ISIS wordt dus EISIS. Ik heb zo het idee dat de ISISlijers iewat bedelaarsneigingen hebben i.p.v. entrepreneursneigingen. Eveneens vermoed ik dat de ISISlijers niets tot onze economie zullen bijdragen. Hongerstaking? Ach ja, staakt ge toch welig veurt en vergeet niet uit te checken met uw vals paspoortje.

  Like

 61. Simon zegt:

  hek eromheen en live uitzenden op TV hoe ze verhongeren!!!!!

  Like

 62. Let them Leave, Deport them Back to wherever they came from, there’s people working all their lives and retire don’t get 2000 euro’s a month, let them leave, tell them go back to your hell hole and Never come back, they freaking Nerve of them, really boils my blood.

  Like

 63. phiL zegt:

  Als er nou 20-miljoen ISISjes in hongerstaking gaan dan heeft Europa weer wat uit te voedselbanken te eten en een economische voorstand van 20m x 2000i = 40-miljard piek.

  Like

 64. Ingrid zegt:

  BELACHELIJK!
  SCHANDALIG DAT ZE DAAR HET LEF VOOR HEBBEN.

  Like

 65. bvs555 zegt:

  En te bedenken dat dit nog maar het begin is

  Like

  • dutchess43 zegt:

   Je bent niet op de hoogte bvs 555.
   Iemand die een WWB uitkering krijgt, heeft sinds de participatie wet die 1 juli j.l. inging, met een werkende partner inderdaad slechts € 500,-.
   Niet blazen voordat je weet waar je over praat.

   Like

 66. Jules Vismale zegt:

  EISEN dat je geld krijgt van het land dat je aanvankelijk gastvrij ontvangt? Deze ondankbare en hebberige “asielzoekers” hebben zeker niet geleerd dat als je eisend allerlei dingen vraagt of opdringt je beter helemaal NIETS zult krijgen! Europa is namelijk GEEN tovergeest uit de lamp van Alladin of de tovervis uit het sprookje van de arme visser Timpe Tee en zijn hebberige vrouw Isebil (Izebel of Jezabel) waar je constant geld, bezit en macht van wilt krijgen en laat deze luie uitvreters als de gesmeerde bliksen hun luie reten van de grond halen en ZELF maar gaan werken voor hun geld en anders een flinke hoeveelheid schoppen in voetbalstijl hieronder de opgenoemde lichaamsdelen richting het Midden-Oosten! En als ze via de Alpen terug gaan en in een ijzige sneuuwstorm belanden dan hoop ik niet voor hen dat er een sint-bernardhond opduikt met een vaatje rum of congac daar zij honden onrein vinden en geen alcohol mogen drinken.

  Like

 67. dutch artpainter zegt:

  ik ben het bijna met iedereen eens , en ik wil ook graag schelden vloeken en me ei kwijt hier of ander sites waar we kunnen klagen , maar hier klagen helpt niet , we hebben allemaal een grote bek op internet maar in de praktijk doen wij geen kloten , vergeleken met andere landen zijn wij watjes in het in praktijk uiten hoe we ons voelen en hoe we erover denken , via internet gaat de 2de kamer echt niet op de knieen , in de praktijk laten zien demonstreren wat dan ook , dan zien de 2de kamer pas echt wat er leeft , en ziet dat geert wilders nu eigenlijk wel gelijk heeft dat het nederlandse volk dit niet wil , zolang wij niets in praktijk doen heeft rutte schijt aan iedereen wat nederlands is , dus lekker blijven klagen hier , wat geen reet helpt .

  Like

 68. Mommens zegt:

  Wel laat ZE verhongeren , Ten eerste hebben wij nie gevraagd om naar hier te komen, en als het hier niet goe vind , ga terug van je kwam, GE moet maar durven ,maar ja , wat wil je, grrrrrrr.

  Like

 69. De waarheid zegt:

  Sommige mensen , met te gaan werken , hebben nog geen 2000€ per maand.
  De regering is in Europa een grote flop, met Duitsland aan kop. Overal is er crisis , men moet besparen , De Europese regering legt zware eisen op voor begroting en wij moeten dit allemaal betalen. 1 vluchteling kost ons zo wie zo al 2000€ per maand + belastingsvoordeel + andere extra voorzieningen.
  Waar gaat dit allemaal naar toe? Volgende begroting klopt dus niet meer ,dus gaan wij weer meer belastingen moeten gaan betalen.
  Maw. Ze zijn ons rechte – en bestaanssysteem volledig naar de knopen aan het helpen.
  De vluchtelingen klagen, ze moesten blij zijn dat ze eten en drinken , onderdak enz. krijgen.
  Neen , ze hooien nog liever het eten en drinken weg. Waar het op neer komt is dat ze hier hun eigen staat willen oprichten, alles vol met Moskeeën enz , en wij ,als ongelovigen in hun ogen moeten met den tijd weg hier.
  Ook het cultuurverschil is groot. Nu , ok, hier is de oplossing: Er zijn buurlanden en woongelegenheid genoeg daar, waarom naar hier komen ? Of moet ik de vraag anders stellen : waarom zijn jullie daar niet welkom? . De buurlanden beloven wel geld aan jullie om hier Moskeeën te bouwen . Zeg meer als genoeg.
  Besluit: Lekker door staken , en nodig ieder vluchteling uit om mee te doen. Hoe groter de gemeenschap , des te beter. Wel beloven om te blijven volhouden totdat jullie tot besluit zijn gekomen om naar jullie buurlanden te gaan waar er geen cultuur verschil is.
  Aan de Europese regering zou ik zeggen , ALLE GRENZEN DICHT . In systeem kan dit niet aan.

  Like

 70. a.h.eijmans zegt:

  tja, ze willen niet voor niks naar bepaalde landen – gaat hier dezelfde kant heen, want alle vluchtelingen sinds heugenis, hoeven nog steeds niet onze taal te spreken (taalles geven in azc, verplicht!!!). andere plichten ??? hoor alleen maar waar ze recht op hebben

  Like

 71. Pingback: Karinthië: 20 asielzoekers in hongerstaking – ze eisen € 2000,- netto per maand | Weblog Henk Tepper

 72. Tommie zegt:

  Met pittbulls en een wapenstok de trein in jagen. Ramen en deuren dicht timmeren. Traangas granaten erin en direct terug met dat zooitje. Je zou ze toch. En dat gemekker gaan we hier ook krijgen, let maar op…

  Like

 73. dirk zegt:

  veel mensen hebben dat hier nog niet om er hard voor te werken .men moet ze nu ook niet laten verhongeren maar enkel eten en drinken geven en onderdak er staan gebouwen genoeg vrij en ondertussen moeten de eu landen gaan kijken naar de bron en er korte Menten mee maker dat al die mensen terug kunnen ( anders gaan die mensen alle maal komen en denken dat hier de gebraden kippen hier zo maar rond vliegen )

  Like

 74. dix zegt:

  Schande,zo zie je maar dat gratis steun dringend afgeschaft moet worden, zelfs geen minimum pensioen! Onze vorige generatie heeft voor ons gewerkt. Dit word uitgekeerd aan wildvreemde. Onbegrijpelijk. Dit is als een gratis voederhuisje in de tuin, hoe meer gratis zaad, hoe meer vreemde vogels…. Dringend aanpassend,heel het systeem….

  Like

 75. Bram zegt:

  Het wordt steeds gekker er zijn mensen die dat nog geen verdienen en die gasten eisen gelijk dat, wat denk je met een bootje weer terug die gasten waar ze verdaan komen maar wel een lek bootje

  Like

 76. Diana zegt:

  Word steeds gekker hier nog ff en ze regeren dit land ik zeg grenzen dicht dit gaat te ver

  Like

 77. François zegt:

  Die twee die daar staan als voorbeeld nemen. Gelijk fusilleren.

  Like

 78. Piet zegt:

  Afschieten die lui!!!

  Like

 79. John L zegt:

  Hongerstaking zeggen ze, prima hou vol hé?

  Like

 80. carlos zegt:

  Terug naar de rimboe met dat tuig

  Like

 81. Daisy zegt:

  Idioten!!!! Dat verdien ik lang niet rot op man

  Like

 82. curley zegt:

  Zou zeggen laat ze lekker verhongeren.

  Like

 83. Richard van Vugt zegt:

  Ik denk dat ik ook in hongerstaking ga want ik eis ook 2000eur netto.

  Like

 84. rien zegt:

  Onze centen opvreten en wij in de ellende weg met dat schorremorrie volk

  Like

 85. Melanie zegt:

  Ja zeg moet niet gekker worden. Zonder er wat voor te hoeven doen .eisen gaan stellen.En wat voor eisen.Zo veel Mensen zijn buiten hun schuld hier werkeloos geworden , hebben altijd hun belastingen betaald etc… Moeten nu een dubbeltje 3x omdraaien..En lopen daarbij bij de Voedsel bank ook noch eens..Halloooo laten die ,,kapsones,,vluchtelingen lekker Op pleuren. ..

  Like

 86. Gardien zegt:

  Ze kunnen van mij wel 2000 stokslagen per maand krijgen……..👿

  Like

 87. Deveny zegt:

  nou dan wil ik ook 2000 euro voor mij want die zit al 2 maanden zonder geld alleen maar omdat ze student is en ze krijgt geen uitkering niks dus dan wil ik ook 2000 euro voor mij zelf hebben. ik heb nu al 2 schulden dat is toch ook niet normaal zo kan ik ook beginnen

  Like

 88. Rob zegt:

  Haha….ruggengraatloze tuig houdt het niet eens twee dagen vol. Vaak genoeg meegemaakt toen ik nog in de bajes werkte…dreigen met van alles maar uitvoeren ho maar!

  Like

 89. Marinus Hulst zegt:

  Geen aandacht aan besteden en lekker laten verhongeren.

  Like

 90. Matthijs zegt:

  Dit is te gek voor woorden. Laat die luie flikkers eerst maar eens iets nuttigs gaan doen. Voor mij betekenen die mensen niks, dus laat maar kapot gaan. Kunnen ze nog dienst doen als plantenvoeding!

  Ps: 2000 netto red ik nog niet eens, en daar moet ik keihard voor werken. Wat denken ze wel?

  Like

 91. Lycomedes of Hecate zegt:

  Ze zijn helemaal van de pot gepleurd. Mijn vrouw wil ook €2000,- netto, maar dat krijgt zij ook niet.
  OPZOUTEN MET DIE KOLERELIJERS!!! En Italië moeten ze boycotten. Die klootzakken moet niets meer redden!!!

  Like

 92. inwoner nl zegt:

  Nu komt de aap uit de mouw, weten we meteen waarom ze hun land zijn uitgevlucht…… gewoon om het hier ervan te nemen en ons het geld uit onze zakken te kloppen en er NIETS voor hoeven te doen terwijl wij als eigen Nederlanders niets krijgen en moeten maar creperen terwijl de asielzoekers die zogenaamd niets hebben (hebben ipods, fb, enz) die krijgen alles waar wij zo hard voor gewerkt hebben.
  laat ze maar lekker terug gaan waar ze vandaan kwamen!!!!

  Like

 93. Bijlholt zegt:

  Jammer dat heel veel mensen hun ogen dicht laten smeren vluchtelingen zouden er heus wel bij zitten maar heb al genoegbeelden gezien over rellen onder de vluchtelingen en allemaal komen ze hier heen voor werk ed omdat hier het super goed gaat pfffff. Idd geluk zoekers zijn het en vergeet niet dat er veel is er tussen zitten gvd doe jullie ogen open oorlog nr 3 komt er aan

  Like

 94. Burbie zegt:

  Laat maar verhongeren dan, onkruid

  Like

 95. Bert zegt:

  Schaamteloos? Hieraan zie je dat mensen zoals deze totaal geen vluchtelingen zijn. Deze groot- monden overspoelen Europa zullen het in rampspoed storten en de vrede wegnemen. Je ziet het al direct hoe ze zijn als ze uit hun boot komen. Geheel Europa wordt letterlijk ingepakt en geloofd onjuiste informatie van deze mensen blindelings. We laten ons manupuleren door zielige foto’s en verhalen die niet kloppen (denk aan foto jongetje aangespoeld c.q. neergelegd op de vloedlijn, zijn (zgn) vader heeft al 5 tegenstrijdige verklaringen gegeven!) De leugen en het bedrog regeert ons al, we zijn reeds zo verblind en bedwelmd dat leugenaars, dieven, rebellen en niets ontziende moordenaars ons alle nuchterheid en het verstandelijke beredeneren heeft ontnomen. Alles is reeds al normaal/gewend. Verzonnen aanstellerij is voor deze criminelen normaal, sterker nog; ze worden betaald voor in scène zetten van propaganda om Europa rijp te krijgen voor hun doelen. Het gevolg nu nog is dat Europeanen zich laten uitbuiten en niet meer met verstand te werk gaan maar met emotie. Emotie, zieligheid door beelden of intervieuws rijpen beïnvloedbare personen (Europeanen) om te doen wat deze zgn zieligen met hun leugen en bedrog willen bereiken. Moet je verslagevers, instantie die opkomen voor mensen horen janken, stop met verslag geven je maakt het daarmee veel groter en emotioneler dan het in werkelijkheid is. De p.r. Door verslaan van onzinnig nieuws draait nu op volle toeren dit is een echte truc die altijd werkt bij verstandelozen. Nuchtere mensen met heldere blik en denkenpatroon krijgen door de emotie/gevoelskudde geen enkele voet meer aan de grond, ze worden genegeerd en als kwaden in een hoek gezet waar ze niet horen. De nuchteren moeten uiteindelijk de zaak weer opknappen als alles in puin ligt. De jankers van nu haken dan heel snel af. (Als er op termijn nog wel puin overblijft ?)

  Al sinds de eerste vluchtelingen kwamen vraag ik me af; wie is hier slim en wie oliedom? De landencultuur die we nu nog hebben zal als deze overspoeling doorgaat veranderen ten gevolge van de door ons zelf toegestane opnamen. En het gaat door want tot het laatst zullen de domme Europeanen en hun dronken zijnde, van welvaart, en in geld badende leiders, het niet doorzien, ze zijn n.l. verblind. Dit zal op termijn door de burger niet geaccepteerd worden.

  Echte vluchtelingen hebben niets meer, ze zijn voor wat ze krijgen enorm dankbaar. Daarbij zullen ze zich beleefd en netjes gedragen geen eisen stellen met grote monden maar zich aanpassen en zonder probleem onderdanig maken aan de wetten en cultuur van het landen waar ze verblijven. Verder nog dit; Arme mensen kunnen niet vluchten deze blijven daardoor in hun land en worden daar vervolgd en uiteindelijk bruut vermoord. Laat Europa zich daar over ontfermen. Zoals we het nu doen krijgen leiders en zgn hulpverleners vuilen handen. Hier kan ik nooit achter staan en zal dan ook geenszins enige hand uitsteken.

  Like

  • Bert zegt:

   Nog ff een aanvulling,
   Volgens de Europese leiders en ook die van NL is Europa een christelijk continent.
   Als dat werkelijk zo is zou er toch een andere wind door Europa moeten waaien.
   Het Is dus slapjanus gepraat van de leiders want ze regeren totaal niet christelijk. De God van christenen laat niet alles zomaar toe. Dit betekend dat de uitspraak van de leiders onjuist is. Blijkbaar hebben ze het christelijke losgelaten en daarmee ook hun waarachtige God. Daarover staat geschreven; dat wie God verlaat smart op smart heeft te vrezen. Nou de God van de christenen is een almachtig en heilig die Zich niet laat bedotten of voorliegen. Trek hieruit je plan en maak je klaar voor de andere smart(en). We halen de ellende dus zelf over ons af als we zo doorgaan en niet weer opnieuw christelijk worden.

   Ik hoop dat regeringsleiders dit ook lezen en dan op hun schreden terugkeren en aan hun eigen bovengenoemde uitspraak denken.
   Bert

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo mis je wel eens wat.
    Nou Bert, ik ben helemaal bang geworden, maar daar doe je het ook voor.
    Ik had ’t niet achter je gezocht. Maar een mens kan zich vergissen.

    Like

  • Ronald Nuus zegt:

   Goed verwoord zo is het<

   Like

 96. Fred Mandos zegt:

  dat ze dat in hun land doen gaan ze direkt de bak in maar je ziet wat er van komt laat ze maar komen je ziet wat ze nu doen niet alleen daar he mensen trek je ogen open laat het niet te laat worden blijf eigen baas in je land niet zij

  Like

 97. carlos zegt:

  Daar moetten wij een maand hard voor werken onozelaars pff

  Like

 98. carlos zegt:

  Daar moetten wij een maand hard voor werken onozelaars

  Like

 99. Suzanne zegt:

  Goed bezig daar ik hopp van niet dat ze die mensen geld geven hè weet niet zeker of het de extremisten van de IS zijn echte asielzoekers zouden al blij zijn met een dak en eten een veilig onderkomen lijkt mij..!!!

  Like

 100. anita zegt:

  optiefstralen

  Like

 101. wtf stuur ze snel weer terug waar ze vandaan komen Ze moeten blij zijn dat ze in een veilig land zijn en waar ze eten een dak en een bed hebben heb zelf een inkom van nog geen 1000 euro kan nog net rond komen en dan vragen eisen zij door een hongerstaking 2000 euro’s OPZOUTEN stelletje parasieten

  Like

 102. Ans zegt:

  Dan eten ze toch niet!! En gelijk terug waar ze vandaan komen!! Vandaag nog! Ga daar je eisen stellen!!! En wij ons maar kapot werken voor deze rotzakken !!!!!

  Like

 103. koos zegt:

  weetje wat ze met die gasten moeten doen een oude bomer werper nemen en dan allemaal een gratis een plekje geven en dan terug vliegen naar waar ze vandaan komen en dan luikje open en dan zeggen je bent weer thuis dan heb je de ook geen last meer van dat is mijn mening

  Like

 104. berny zegt:

  Walgelijk Dit soort mensen verdienen hier niet te huisvesten. Lekker laten verhongeren dat stuk tuig.

  Like

 105. tjip zegt:

  ik vind we moeten in actie komen en we moeten met zijn alle zorgen dat ze ons land ver laten dan maar de harde hand er uit slaan we zijn nog steeds in de meerde de heit en andes dood knuppelen en trug naar de eigen land gaan ze daar maar de grote jonge uit hangen en de oorlog uit vechten weg er mee en helemaal geen geld mee geven en dat kind en vrouw mee nemen ik heb er geen mededijen mee met die zielige kindjes.

  Like

 106. Scotty zegt:

  Zo veel verdien ik niet eens en ik werk fulltime
  Ga maar terug naar je eige land en eis je eige land maar terug

  Like

 107. Peter L zegt:

  Ik denk dat ik ook maar in hongerstaking ga en dan €2000 zakgeld ga vragen bij de gemeente.
  I.P.V. 38 uur te moeten werken voor €1400 waar ook nog alle lasten vanaf .

  Waarom gaan deze moslim vluchtelingen niet naar een moslimstaat ?
  Oh JA de nemen geen vluchtelingen op.

  Like

 108. jose zegt:

  ik zou zeggen: teken de petitie! dit kabinet moet stoppen, erger als het nu is kan het niet worden…..eerst schoon schip maken in eigen land, hier is ellende genoeg.

  Like

 109. Mim zegt:

  Laat de regering en of Europa Australië opvolgen, petje af voor dat land.
  De mensen beginnen bang te worden. Er zullen ook wel goede vluchtelingen tussen zitten daar niet van maar ik ben bang dat de meeste vluchtelingen kwade zin hebben.

  Like

 110. Harrie zegt:

  Wat Eisen.in scheveningen over de ģrens zetten

  Like

 111. Belanglijk zegt:

  Deze mensen aan ketting en lopen naar grens zonder voedsel en beetje water 💧 weg met deze mensen.
  Schild begrafenis voor ze overlijden.

  Like

 112. Amber zegt:

  Laat ze maar lekker verhongeren dan

  Like

 113. calypso zegt:

  tja we zijn zelf zo dom geweest om op dit kabinet te stemmen
  en al ben ik het lang niet altijd met wilders eens de grote lijnen daar kan ik me wel in vinden maar wel sociaal blijven want niet alle vluchtelingen zijn “gelukzoekers”.
  deze die in hongerstaking zijn ……. lekker doen zijn volwassen dus eigen keuze en er niet in trappen aub heren regering beter dit soort figuren met deze belachelijke eisen niet …. ik herhaal NIET inwilligen maar op de eerste boot terug beter nu nog en niet volgende week
  en elk ander volslagen gestoord figuur die het ook wil proberen gelijk eruit.
  natuurlijk is niet iedere vluchteling zo exsteem maar ze hebben zeer zeker een verkeerde voorstelling hoe het hier is en gaat
  pvv heeft in ieder geval bij de volgende verkiezing mijn stem en hopelijk gaat er dan wel iets veranderen

  mvg.

  Like

 114. Michael zegt:

  Laat ze dan maar verhongeren stuur ze terug waar ze vandaan komen of stuur ze naar Groenland daar zijn ze welkom

  Like

 115. Rick zegt:

  Lekker staken…
  Ik hoop dat het deze mensen duidelijk gaat worden dat net als in Disney land er gewoon voor gewerkt moet worden

  Like

 116. John zegt:

  In deze discussie zoekt en vindt iedereen de voorbeelden die in zijn of haar straatje passen. Dat die gevonden kunnen worden geeft aan dat de werkelijkheid heel genuanceerd is. Het is maar net door welke bril ze bekeken wordt. Wat opvalt is de toonzetting van nogal wat reacties. Daar lusten weinig honden brood van. Maar goed, de actie van deze heren is natuurlijk koren op de molen van een bepaalde bril. Op zijn zachts gezegd niet echt slim en nogal contraproductief. Ik zou ze ook wle heel duidelijk maken, dat ze blij mogen zijn opgevangen te worden en dat ze, als het hen niet bevalt, geholpen kunnen worden om terug te keren naar waar ze vandaan komen.

  Like

 117. allewaery zegt:

  Wij belgen moeten het met veel mindet doen . Dan mogen wij ook zoveel krijgen

  Like

 118. oeteltje zegt:

  van mij part kunnen ze dood vallen met hun eisen ze mogen blij zijn dat ze hier opgevangen mogen worden het wordt steeds gekker hier

  Like

 119. Pingback: Oostenrijkse mainstream media falen in de poging om een artikel op “Unzensuriert.at” over asielzoekers in hongerstaking te weerleggen | E.J. Bron

 120. Syl zegt:

  SCHANDALIG
  Lekker in hongerstaking laten……
  Nog even en ik ga ook in hongerstaking voor 2000 euro……….kijken of dat zoveel bekendheid krijgt
  NOT

  Like

 121. Harrie zegt:

  In scheveningen over de grens zetten

  Like

 122. Robet zegt:

  Laat ze maar gewoon uithongeren dan heb je 20 (economische) asielzoekers minder. 20 plekken weer vrij voor nieuwe asielzoekers die echt hulp nodig hebben.

  Like

 123. Shelly zegt:

  Velen zeggen dat ze allemaal vluchtelingen zijn deze zijn geluk zoekers ik zou zeggen gelijk een enkele reis terug met de boot wie rotzooi maak meteen het land uit dat kan ze niet eens in hun eigen land doen

  Like

 124. desiree zegt:

  lekker laten verhongeren anders terug sturen waar ze vandaan komen 2000.euro pffff krijgen wij nog niet eens in de bijstand als ze een vinger krijgen pakken ze gelijk jè hand

  Like

 125. Tommy zegt:

  Ja daag ze kunnen naar de kloten lopen met die shit ik moet wachten voor een huis krijg voor niks doen echt geen geld als ik een huis heb geen geld om de huis aan te kleden geen geld voor vervoeg geen geld voor scholing en die mafkezen krijgen het zowie zo wel maar 2000 per maand ga ik ook wel in hongerstaking goede loon eee fliker tog op joh eee

  Like

 126. Mary zegt:

  Laat hun toch gaan 20 minder zou ik zeggen, ze moet blij zijn met wat ze krijgt 😠

  Like

 127. marijke zegt:

  lkkrrrr in een vriescontainer douwen en terug sturen

  Like

 128. Maran zegt:

  Terug zetten in een rubber bootje!!!

  Like

 129. Celine zegt:

  Ik vind het zo slecht dat ze zoveel vragen. Ik bedoel ze vluchten voor oorlog maar willen geld. Ik bedoel er zijn zoveel nederlanders die geen 2000 euro per maand krijgen maar vluchtelingen krijgen het zo snel. Het is zo ongeregeld het voelt alsof hun belangrijker worden als ons en ik ben geen racist ofzo wand de vluchtelingen vragen erom alleen de regering geeft het ze. Ze krijgen meer als wij ze krijgen kleren die vele nederlanders ni eens kunnen betalen enzo ik vind het maar slecht. Dat je ze helpt oke maar denk ook aan je eigen burgers die het zelf ook hard nodig hebben

  Like

 130. Mellissa zegt:

  En wij zelf dan ? Willen wij hollanders ook 2000€ permaand!!

  Like

 131. Jan zegt:

  Word het geen tijd dat we eens een vuist maken tegen Europa die hebben al genoeg van ons afgepakt met die euro en nu dit weer grenzen moeten dicht

  Like

 132. Sander zegt:

  Terug sturen kanker volk, stelletje verwende kanker Arabieren. Laat ze lekker zelf hun dingen regelen nutteloos kanker volk, doeidoei 👋

  Like

 133. Propaganda van extreem Rechts! Geloof er niets van. Er staat niets van een vraag om geld op de borden om hun nek. Gelogen en ophitsing van domme mensen die er graag in willen geloven. Dat deden de nazi’s ook over de joden. Walgelijk.

  Like

 134. Criola zegt:

  deze mensen verpesten voor mensen die echt voor hun leven vluchten ! Als je niks hebt hoef je ook niks te eisen,dan ben je dankbaar met wat je krijgt! zijn mensen die al 10 jaar wachten op een paspoort en deze paar mannen willen het binnen 10 dagen .. gek zeg!

  Like

 135. h.j.tjemmes zegt:

  gelijk terugsturen

  Like

 136. Janneke zegt:

  Dit zijn geen vluchtelingen, dit zijn mensen die denken makkelijk aan geld te komen voor een beter leven. Ik zou zeggen enkeltje terug de oceaan over.

  Like

 137. Gasso zegt:

  Dan vreten ze maar niet, opsouten met dat zooitje.

  Like

 138. elisabeth939 zegt:

  Deze reacties getuigen weer eens van een totale onwetendheid.
  Als jullie de moeite zouden nemen om te lezen wat er op die briefjes staat, zouden jullie begrijpen dat dit weer een of andere stunt is om vluchtelingen in een kwaad daglicht te stellen.
  De vraag op de briefjes is: geen geduld, nog geen registratie, lang wachten enz.
  Geen woord over geld!
  Maar dit verhaal is aan jullie Wilders stemmers niet besteed.

  Like

 139. greet zegt:

  Stuur ze maar terug waar ze vandaan komen. En laat ze niet terug komen

  Like

 140. K zegt:

  Laat ze maar hongerlijden. Als wij dat doen krijgen we echt niet meer geld.ze moeten blij zijn met onderdak, geld en gratis zorg. Daar zullen sommige een moord voor doen. En anders ga je toch terug bah

  Like

 141. Dolfijn zegt:

  Gewoon terug sturen dat volk ook nog eisen .

  Like

 142. maya zegt:

  Ik als wajonger hou van mijn 925€ per maand na maandelijkse onkosten van huur, gas en licht en zorgverzekering maar 200 en een beetje over…ik denk dat ik ook maar in hongerstaking ga zeker nadat de wajongers vandaag te horen kregen dat hun eenmalige jaarlijkse tegemoetkoming met 1/3 is verlaagd..het is een schande dat de regering vreemden helpt en eigen volk in de steek laat

  Like

 143. wesley zegt:

  Lekker laten verhongeren ook geen drinken geven helemaal niks

  Like

 144. Christina zegt:

  Gewoon zo laten hoor laat ze sterven van de honger of terug sturen naar hun land en daar hongerstaking starten en veiligheid eisen

  Like

 145. Joke zegt:

  Wat denken die mensen nu! Ik vind die mensen moeten blij zijn met wat ze krijgen en ik zou zeggen 700 per gezin per maand want ze hebben verder geen vasten lasten!!!! En ik vind ook dat als die mensen meer krijgen dat wij Nederlanders echt in opstand moeten komen, want dat werkt de regering echt wel in de hand op deze manier!

  Like

 146. diana zegt:

  Mooi kapot late gaan dan . Zo een inkomen hebbe wij zelf niet eens .die sporen echt niet

  Like

 147. joske zegt:

  Aan die dikke penzen te zien gaat het nog wel FF duren. Eruit trappen dat zooitje!!

  Like

 148. Chris zegt:

  Die moet de regering gelijk terug stuuren op rotten met die gasten wij moeten er zelf hart voor werken . En daar de bij dat verdien ik nog niet eens in een maand ik moet als alleen verdiende van een gezin met 2 kinderen met nog geen 13 hondert EURO rond komen en dan werk ik nog wel de heledag laat de overheid zich eens diep schamen en daar kan ik mijn erg kwaat om maken

  Like

 149. tinus tussengas zegt:

  Dat ze maar kapot hoeren, 2000 stokslagen kunnen ze krijgen

  Like

 150. janssen zegt:

  Kunnen ze niet allemaal in de Griffo Belt gaan zitten, daar denken ze dat allah een vriendje is van jezus, begint op de kinderen van de duivel te lijken! Iets voor een nieuwe SOAP ?

  Like

 151. Angel zegt:

  Oprotten met dat soort lui laat ze maar sterven van de honger opgeruimd staat netjes.

  Like

 152. Niels zegt:

  Wat een stelletje honden ik doneer met plezier een leke rubber boot met een emmer om het water er uit te schepen kunnen ze zeiken. En dat wil hulp van europa 😡 laat ze daar maar gaan knoeken voor hun vrijheid lafbekken

  Like

 153. Arpad zegt:

  gore honden. dat ze er maar kapot erbij neer vallen. een mooie opruiming

  Like

 154. Joey Rosbeek zegt:

  Ze vallen daar uit een boomhut en hier in een Mercedes. De gelukzoekers verraden zichzelf een echte vluchteling is overal dankbaar voor.

  Like

 155. clazien zegt:

  Nou dan wil ik ook in Ho ger staking g gaan als ze dat lukt zou niet gek zijn

  Like

 156. Martin zegt:

  Gewoon trug sturen
  En nooit meer binnen laten

  Like

 157. René zegt:

  Weet je wat zo jammer is? Dat de meeste Nederlanders gewoon met stemmen hun partij hebben gekozen… Lekker veilig stemmen want stel je voor dat de PVV aan de macht zou komen…

  Like

 158. Silla Faith zegt:

  Illuminati 😉 Dat is precies wat hier gaande is!

  Like

 159. Chanel zegt:

  Lekker zit je hier met een ww van 900 euro en alle kosten die we moeten betalen dn vragen hun 2000 euro? Ik was geen rasist maar dit maakt me een rasist. Achtelijk hoe ze durven te vragen zeg. Heel Nederland gaat naar de klote net zoals Spanje al is!!!! Lekker hoor. Laast hoorde ik ook van d buurvrouw dat haar twee zoons uit antikraak woning worden gezet helemaal op straat komen te staan om die vluchtelingen er in te zeten. Ben pisneisig!

  Like

 160. toon zegt:

  Terug sturen naar eigen land owwwja geef ze een boterham mee parasieten heel het land vol van!
  Bblllleeehhhhh

  Like

 161. Iwan zegt:

  Ze willen 2000 euro per maand. Ik werk mijn eigen kapot voor 1500 euro met vier kinderen. Help eerst het Nederlandse volk.

  Like

 162. Cindy Tiber zegt:

  Dit is om te kotsen! Hardwerkende mensen krijgen deze privileges niet. Als wij asiel aanvragen in een ander land, hoeven er dit echt niet te eisen. Wij krijgen een enkele reis retour! Terugsturen dus.

  Like

 163. Foremost zegt:

  Merkel ist doof.

  Like

 164. van de sype richard zegt:

  Dat belooft ? De integratie is tot nu na 50 jaar al niet gelukt ???!!! Dank aan vele bewindvoerders in het verleden en de toekomst om ons belgie waar het altijd goed was, nu naar de knoppen te helpen !!!!!

  Like

 165. Guido zegt:

  Hopelijk houden ze het lang genoeg vol. Dan is dit ook weer opgelost

  Like

 166. Nico zegt:

  Laat ze lekker verhongeren en vooral geen aandacht aan geven want dan voelen ze zich ook nog interessant

  Like

 167. gerrie zegt:

  Hier word ik niet goed van als dit waar is. Hoe hebben ze het lef. Aan dit soort mensen hebben we niets en laat ze lekker hun gang gaan.. laten we ons om de mensen bekommeren die wel dankbaar zijn. Anders gaan ze maar terug.

  Like

 168. Roog zegt:

  Deze mensen zijn geen asiel zoekers maar goud zoekers.Waar halen ze het lef vandaan om eisen te stellen.

  Like

 169. yustme zegt:

  Laat ze lekker hartstikke doodgaan dat smerig rotvolk!!!!!!!

  Like

 170. Jan zegt:

  Een afrekening met onze zogenaamde politici!

  Like

 171. De mannen links en rechts protesteren met de tekst: Vor 9 Monaten bin(?) ich hier ohne Interview. De man in het midden: Unsere Kinder(?) sterben(?) wir können nicht langer warten.

  Like

 172. Gerard zegt:

  als ze geen eten willen mooi laten gaan
  scheelt je € 66000.00

  Like

 173. Jeroen zegt:

  Whahahaahahahahahahahahahahahahahaahahahahshshshshshahahahahahahaahhahahaahhahahaahhahaahahahahahhaahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahhahahaha

  Like

 174. Trelm zegt:

  Schandalig gewoon ..
  Gewoon terug schoppen ..
  Wat denken die stomme randdebielen

  Like

 175. soppie zegt:

  Helemaal met de eis van deze asiel(geluks)zoekers eens!! Ik steun ze volledig en hoop dat ze hun actie tot het bittere eind doorzetten 🙂

  Like

 176. Karel zegt:

  Lekker honger laten leiden en als ze wel eten willen ze het keihard weigeren dan honger laten leiden tot hun dood en de lichamen terug in zee dumpen die ze zijn overgestoken

  Like

 177. J.Goebbels zegt:

  Twee reacties niet geplaatst, de vrijheid van meningsuiting is ook hier een wassenneus. (In afwachting van moderatie), jullie zijn gewoon een AIVD popup.

  Like

 178. Pingback: Perspectief – editie: vluchtelingen | Age of absurdity

 179. Jan zegt:

  Niet aan toe geven. Dan ruimt het gewoon automatsch op !

  Like

 180. J.Goebbels zegt:

  ”Kunt u zich misschien ook afvragen waarom die niet geplaatst zijn? Het liefst zou ik u met zo´n nickname helemaal niet willen op de site. Ik houd u dus zeer strikt in de gaten!”

  1: Nee dat kan ik niet afvragen, Wat is er mis met J.Goebbels? Hij was de propaganda minister van het Derde Rijk. U claimed ”vrijheid van meningsuiting” een grondrecht, een pré en hoog in het vaandel staande, maar als het niet in U straatje past kom U met een nickname aankakken die u niet zint, een zwaktebod van U kant.

  2: U houd mij strik in de gaten? U heeft zelf dus wel wat met de ideeen van de Sicherheitsdienst, surveillance, 1984, U get the drift.

  3: Conclusie: U bent een door de staat gefinancieerd clubje om info te verzamelen over subversieve elementen in de vorm van reageerders om die in de komende kristalnacht van hun bed te laten lichten.

  Like

 181. Wachteres zegt:

  Ik heb altijd al gedacht dat E.J. een verrader is..

  In feite is hij een medewerker van Pechdrol, pardon meneer Alexander Pechtold.

  Hij heeft opdracht gekregen om net te doen alsof hij anti Europa is en anti islam, zodat hij, als Pechdrol, pardon meneer Pechtold, premier wordt, ons kan aangeven.
  ;
  ’t Kost wat tijd en energie, maar dan heb je ook wat.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Goebbels heeft gelijk!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 24 september 2015 om 19:25

   Nou, daar zég je me wat! Ik denk dat de heer Bron wordt ingehuurd door de CIA of iets dergelijks en dat hij voor iedereen die hier reageert, 1000 euro per reactie krijgt.
   Van Rutte.
   Ja, alles wordt me nu geheel duidelijk!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Hij is niet voor niks zo rijk, Tistochtwat.

    Ik had me al eens afgevraagd, waar komt al dat geld toch vandaan?

    Dikke Peugeot en zo…

    Like

  • BertG. zegt:

   Wel godvergetenallertijde, hebben ze mij verteld dat die gluiperd iets met de de pvda deed.
   We hadden ‘m al in de gaten maar nou kunnen we weer opnieuw beginnen.
   Nou, lekker dan. Het is nog veel erger dan wij dachten.
   D66 nota bene, nou, dan heb je ‘m te pakken hoor, de titel van verrader.
   Wat kan een mens zich toch vergissen.
   Maar ik ben blij dat jij er mee naar buiten komt, het moest gewoon een keer.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Daar zeg je wat, de PVDA,, waarom heb ik daar niet aan gedacht? 😀

    Hij zat me al steeds in de neus te wrijven dat ik daar lid van ben geweest.

    Like

 182. J.Goebbels zegt:

  BertG. zegt:
  24 september 2015 om 18:12

  Ik zou er een artikel aan wijden, Bert.

  >>>>

  E.J. Bron zegt:
  24 september 2015 om 18:14

  Laat maar Bert,

  ——————————————
  Ben je nu zo dom of ik zo slim E.J?

  Like

 183. J.Goebbels zegt:

  BertG is je popup E.J, wat een zwaktebod, je typt tegen je eigen zoals ik eerder heb aangetoond. Ik vertrouw geen site waar je moet afwachten op moderatie, althans niet een site die vrijheid predikt, practice what you preach, het is één wassen neus en ik weet dat je een schandknaapje bent van de AIVD want je IPadres pingt naar de oude BVD bunker onder de Dam.

  Like

 184. Michel zegt:

  Zet ze in een container en laat ze op zee ronddobberren (zonder geld natuurlijk) 80% is krapuul wat iets in “hun land” op hun kerfstok heeft

  Like

 185. absolutely fabulous zegt:

  just let them starve themself..
  their chosen problem.
  their worry
  their ungreatfullness

  or..send them on the boat back on wich they came.. quicker way of dying..

  never ever give in to extorsion..no matter in what way. you cant teach gratitude.

  Like

 186. Astrid zegt:

  Als je hoort en ziet met wat voor eigenaardige eisen deze moslimverrijkers ons Europa komen verblijden, krijg je bijna sympathie voor het betere kophakken, dat in hun eigen cultuur zo goed gedijt. De islam is een ernstige programmeerfout van onze schepper. Enfin, in deze Eindstrijd tussen islam en christendom zitten wij burgers gevangen en onze regeringsteringlijerts staan erbij en lachen ons vol in de bek uit.

  Like

 187. Ronald zegt:

  Laat je niks wijsmaken, uw leiders willen onvrede en oorlog.

  Like

 188. Crouprou zegt:

  Ze zitten al aan de Klopeinersee. Trap ze er in en telkens als ze met hun kop boven water komen, duw ze er weer onder. Net zo lang tot je niet meer hoeft te duwen.

  Like

 189. Pingback: 20 Vluchtelingen gaan in staking en eisen 2000 euro per maand | nieuwsbreker

 190. Natasja zegt:

  Lekker laten verhongeren..de groeten

  Like

 191. Pingback: Niet om negatief te doen: Roundup van een paar dagen assielzoekersnieuws | Time2Wakeup!

 192. jenny zegt:

  Die gasten hebben maar een recht en dat is

  OP ROT PREMIE !!!!

  Like

 193. Mama zegt:

  Te belachelijk voor woorden…ze zijn net hier…moeten nog asiel aanvragen en EISEN nu al 2000 euro netto zakgeld…nou rubberbootje in en gelijk terugsturen…. ik als alleenstaande mama met 2 pubers werk keihard 40 uur in de week en krijg nog niet een 2000 euro netto….dank je wel regering…

  Like

 194. Nicky zegt:

  te zot vol woorden, werkelijk om te janken. Waar is het respect voor de eigen bevolking gebleven. Europa gaat volledig ten onder!

  Like

 195. IIslamitich gedichtje
  mijn naam is Ben chagrijn
  Ikke slimme Palistijn
  Ikke heb drie madam
  Ikke ben van islam
  Ikke veel bid en gaap
  Ikke veel denk en slaap
  Ikke niet werk, wel vrouw
  Ikke blijf islam trouw
  Ikke bid van hamas
  Ikke ook in ziekenkas
  Ikke ziek heel veel
  Ikke pijn keel
  Ikke heb G S M TV en veel bébé’ s
  Ikke het dikke pree
  Wat ikke niet krijg, ikke steel
  Ikke heb al ferme veel
  Als ikke moet in gevang
  Ikke vluchte naar Afghanistan
  Ikke dan werke tot de dood
  Ikke worden vliegtuigpiloot
  Dit was mijn gedichtje

  En dat wij is allemaal eens ook in opstand komen Belgié en Hollanders dan is al die zever
  gauw opgelost zijn MAAR ER IS NIEMAND DAAR VOOR OPKOMT ja dan doen al die Ministers
  die wij ook niet hebben gevraagd lekker hun zin hun Zakgeld zijn ook heel dik gevuld
  Maar wij mensen zijn veel te braaf en daarom laten zij die vreemdelingen bij ons binnen
  zij zullen geen euros betalen maar het volk wel en dat is het probleem

  Like

 196. Marly zegt:

  Ik zou graag meedoen, want ik wil ook 2000€ gratis zakgeld.
  Ik stel voor dat alle Belgen en Nederlanders meedoen, want 2000€ is toch mooi meegenomen en je houd er nog een slanke lijn aan over.

  Like

 197. maartje zegt:

  Schandalig. Terwijl de gemiddelde west europeaan het met 400 euro netto vrij besteedbaar moet doen. Niet aan toegeven. Ze beginnen vanzelf weer te eten.

  Like

 198. Ronald Nuus zegt:

  Postzegel op de kont en Retoer afzender.

  Like

 199. Patrick zegt:

  Niks op de media plaatsen meer. Gewoon laten verhongeren.

  Like

 200. klarken zegt:

  In de Koepelgevangenis in Haarlem zijn 400.tot.500 Televisies in de laadbak gesmeten…terwijl de oude tv.s maar een paar jaar oud waren en een deel van het Interieur ging ook de laadbak in.zo gaat het COA met ons belastinggeld om:

  Like

 201. Pingback: “DANKBARE” VLUCHTELINGEN | eunmask

 202. Pingback: Ontkennen en in de doofpot stoppen: Zo gaat de Oostenrijkse politie om met asielzoekerscriminaliteit | E.J. Bron

 203. Pingback: Zomaar een nagekomen bericht en wat knipsels uit WUZ | voorzieners

 204. Pingback: Top 5 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2015! | E.J. Bron

 205. Evelina zegt:

  Ik heb er maar 1 woord voor maar dat mag ik niet zeggen

  Like

 206. Flohri zegt:

  Gewoon terug sturen.

  Like

 207. Wsa zegt:

  Wil ik ook wel € 2000 per maand netto. En helemaal als ik er niets voor hoef te doen. Schandalig de hardwerkende mens heeft 1350 netto.

  Like

 208. Edith zegt:

  Is hier in Nederland precies hetzelfde. Wij kunnen creperen en voor andere wordt geld en huizen vrijgemaakt pffffff

  Like

 209. Jeroen zegt:

  Wij jongens moet onsen vrouwen beschermen.
  Bij veesten en andere openbaren klekken ook in groepsverband.
  Allemaal een priem op zak.
  En gaan ze weer los op een van ons van buiten de kring in nek prikken en de volgende etc etc tot het klaar is.
  Zo heb je in een mum van tijd 600 minder.

  Of in kampen opsluiten of terug, castereren ook optie.

  Als iemand iets beters weet hoor het graag.
  Genocide dat is wat er nu gebuurt.
  Nu handelen…wachten is de ondergang voor ons ras!!!

  Like

 210. Sonia zegt:

  Smijt dat buiten!!!! Al die vreemdelingen buiten!!!! Profiteurs.

  Like

 211. Pingback: Chantage om eigen woning te krijgen: asielzoeksters dreigden baby´s op de grond te gooien | E.J. Bron

 212. philippe igodt zegt:

  lol dat zou dan ook nog zakgeld moeten zijn !!!!! wat willen ze dan verdienen als ze moeten gaan werken? 10 000 euro netto?

  Like

 213. Wendy zegt:

  Ga je toch lekker in hongerstaking.
  Er zijn genoeg mensen die wel dankbaar om de hulp die ze krijgen. Als het je niet bevalt ga je maar weer terug waar je vandaan komt

  Like

 214. Peter zegt:

  Nou ik was best begaan met de werkelijke “vluchtelingen” wordt steeds minder!!. Kom op politiek!! Zoek de echte vlucheling de rest terug. Dit soort mensen ahum mensen? Willen we niet!!

  Like

 215. Fried zegt:

  Ik zou ze er direct uitzetten.
  Geen woorden meer aan vuil maken en zeker geen tijd meer aan besteden. Dit geeft duidelijk aan dat ze puur komen om te profiteren.

  Like

 216. Ber Daenen zegt:

  Gewoon laten verhongeren. Heb daar absoluut geen moeite mee. Dan zijn ze ook niet zo zwaar om ze de grens terug over te dragen. Achterlijke mongoleb

  Like

 217. Laveyne kurt zegt:

  Laten verhongeren ze kosten ons dan niets

  Like

 218. Corrie zegt:

  Lekker laten verhongeren ..wat denken ze wel wij Nederlanders krijgen niet eens zo veel

  Like

 219. Moslims natuurlijk, zijn ver boven ons verheven. Presteren niets, brengen alleen dood en verderf…. Ze hebben in 1400 jaar niet veel gebracht, denken we nu echt dat als ze hier komen dat anders zou zijn? Ik denk van niet..

  Like

 220. Joseph Demeyer zegt:

  de europeanen zijn de slaven geworden van een bevolking die er niet wil voor werken met goedgekeuring van de zakken vullers die europa besturen

  Like

 221. Lenie zegt:

  Waar gaan we naar toe?.
  Dit verdient een hardwerkend mens nog niet eens (altijd). En zij willen dit en er niets voor hoeven doen.belachelijk, zeker om wapens te kopen.

  Like

 222. Piet zegt:

  Gestoorde idioten

  Like

  • bolle zegt:

   Wij zullen wel werken tot aan de leeftijd van 68 om deze profiteurs hun muilen open te houden vuile profiteurs. Die gaan hier bij ons dan nog een beetje eisen gaan stellen weg ermee verdomde.

   Like

 223. doela zegt:

  Weg ermee laat ze creperen profiteurs

  Like

 224. A. DEURLOO zegt:

  Reactie ?
  Daar zijn geen woorden voor.

  Like

 225. Frank zegt:

  Laat ze maar in hongerstaking gaan .na 2 weken hebben ze die 2000 euro niet meer nodig

  Like

 226. Paul zegt:

  Hmmmm van een berg af kukelen???

  Like

 227. Yvonne zegt:

  het bericht is al ouder, en zijn ze gestopt met hun hongerstalking? ze willen € 2000,= per maand en een gewoon paspoort, ik wil een huis met een zwembad dat krijg ik ook niet, moet je als Europeaan hard voor werken, of zoals een man uit Iran meen ik bijna 7 miljoen doller heeft gewonnen, hij had met een Amerikaanse loterij had mee gedaan, maar hij ging nog meer loten kopen, ja 7 miljoen is toch niet genoeg vind de beste man

  Like

 228. Elly zegt:

  Lekker laten verhongeren ik krijg net de helft van wat zij eisen knettergek zijn die lui

  Like

 229. Kitty zegt:

  Lekker laten verhongeren dat gebeurt hier toch ook met onze oudjes en armen die steeds meer gekort worden die vluchtelingen 😡het zijn gewoon rand debielen

  Like

 230. Marij zegt:

  Ik vind het schandalig dat deze mensen in hongerstaking gaan. Ze moeten blij zijn met alle hulp die ze krijgen. Er is zoveel armoede in onze eigen landen, kijk naar de ouderen die vaak niet eens een pak koffie kunnen kopen maar wel na de oorlog voor ons alles opgebouwd hebben. Diep triest, schandalig, dat mensen die geholpen worden niet tevreden zijn met wat ze krijgen en bovenal het belangrijkste…….hier hoeven ze niet bang te zijn. Treurig dat ze zo ondankbaar zijn…….treurig maar bovenal SCHANDALIG!!!!!!!!!

  Like

 231. Renold zegt:

  Het zijn weer moslim die hun handjes ophouden en ondankbare mensen die met de 2000 euro per maand willen en hun hele familie laten halen naar Oostenrijk 6 maanden tijd 12.000 euro hebben om die reis te betalen voor hun familie via mensen smokkelaars .Het zijn geen vluchtelingen deze 20 gasten maar geluk zoekers . Het beste terug sturen neem eerst vingerafdrukken af en er uit zetten .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s