SCHOKKEND: ‘Strikte instructies Duitse politietop om misdrijven vluchtelingen niet te melden’

Screenshot_47

(Door: Bert Brussen)

Duitse overheden censureren bewust de waarheid.

”BILD” onthult wat de Duitse autoriteiten onder de pet houden, en waarom de politie lang niet altijd de hele waarheid vertelt.

Een politieagent uit Frankfurt verklaart: “Dossiers van misdrijven die worden gepleegd door daders met een buitenlandse afkomst die terecht komen bij onze balie worden onmiddellijk terzijde geschoven. Er zijn strikte instructies van de politietop om geen melding te maken van misdrijven die worden gepleegd door vluchtelingen. Alleen als het gaat om directe verzoeken van de media kan het worden gemeld.”

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op SCHOKKEND: ‘Strikte instructies Duitse politietop om misdrijven vluchtelingen niet te melden’

 1. Tom Hendrix zegt:

  Nogmaals ben ik de mening toegedaan, dat het evident GEEN VLUCHTELINGEN zijn, maar wel zeker een grote INVASIE van moslims. En de hele ellende van deze invasie, mogen de politieke partijen van “links tot rechts”, zich toerekenen!

  Like

 2. frank de bakker zegt:

  Dit nieuws is de doodsteek voor Merkel, met mijn boerenverstand zeg ik, binnen 1 week is die weg.
  En daarna word het een domino-effect, Nederland is niet anders, Rutte gaat er ook aan, meerdere landen volgen. TOP!!!

  IT GIET OAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @frank de bakker: 15.12. uur. Laten we dat maar hopen, Frank.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik ben heel wat minder optimistisch, het gaat niet alleen om een paar personen maar om de krachten achter die personen, verwijder het persoon en de krachten blijven hetzelfde , er komt gewoon een nieuwe Pinokio .

   Like

 3. Marjolein zegt:

  Ik woon in het buitenland (buiten Europa) en ik snap niet dat men niet massaal bij Pegida in Keulen staat. Nederland gaat onder aan de political correctness. Word nou potverdomme eens wakker daar!

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Dit betekent dat de rechtsstaat allang niet meer bestaat en dat het dus gewoon een dictatuur is en een bewuste opzet is om de autochtone bevolking in het ongewisse te laten en simpelweg te bedriegen, voor te liegen enz enz. De Bilderbergers, NWO en illuminate zitten zich in de handen te wrijven. Maar hopelijk gaan na de gebeurtenissen in Keulen, Hamburg, Berlin, Coburg e.a. plaatsen de ogen en oren nu eindelijk echt open en komt men in verzet. En het zal niet lang duren of er gaan ook politiemensen tegen de opdrachten/orders in …….En als je dan het dreigement van Juncker hoort richting de Nederlanders om geen NEE te stemmen met het referendum omdat er tegen een besluit van de EU geen, let wel géén democratische tegenbesluiten kunnen komen, dan is het duidelijk dat die hele EU een echte DICTATUUR is, een echte DICTATORIALE instituut.

  Like

 5. tjonge zegt:

  mijn god, alleen al in de deelstaat saxen 1003 gevallen onder de pet gehouden, hoeveel zal dat omgerekend zijn in heel duitsland ?
  hoeveel zal dat omgerekend zijn in heel europa ????
  .
  maar ben bang dat het in nederland geen millimeter beter is wat betreft doofpotterij….

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ook gisterenavond heeft een uit Afganistaner zijn welcom refugees
  prestatie afgeleverd ! Meer-meer-meer !
  Mann (25) missbraucht 13-Jährige aus Halle
  Mutmaßlicher Täter wird in Badehose abgeführt
  Halle. Ein 25-jähriger Mann ist am Freitagabend in Halle im Kreis Gütersloh festgenommen worden, weil er ein 13-jähriges Mädchen missbraucht haben soll.
  Die polizeilichen Ermittlungen führten zu dem aus Afghanistan stammenden Mann, der nun beschuldigt wird, für die Taten verantwortlich zu sein. Der Verdächtige lebt in Halle und ist als Flüchtling registriert.
  Das Kind und der Mann waren laut Polizei flüchtige Bekannte und hatten bereits zuvor mehrfach per Handy Kontakt zueinander, bevor es zu den sexuellen Übergriffen kam.
  Nach Angaben der Polizei wurde der Verdächtige am Freitagabend im Lindenbad in Halle festgenommen. Badegäste, die die Festnahme beobachteten, berichten gegenüber nw.de, dass zwei Polizisten den Mann in Badehose abgeführt haben.
  Der 25-Jährige ist am Samstagmittag in Bielefeld dem Haftrichter vorgeführt worden. Dieser erließ Haftbefehl gegen den Mann.
  Copyright © Neue Westfälische 2016

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  “de leiding van de persafdeling wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met het benoemen van vluchtelingen omdat extreem-rechts het anders kan misbruiken om selectief sentimenten op te stoken tegen hen die bescherming zoeken.” Ik vermoed dat heden ten dage het juist de echte Duitser is die terecht en meestal tevergeefs bescherming zoekt. Uiterst trieste situatie bedankt hè, linksers en policors ( dat is eigenlijk hetzelfde). “Extreem-rechts” daar heb je ’t weer dat goedkope en nogal valse codewoordje voor ‘nazi’,’fascist’, ‘racist’ etc. ofwel iedereen die niet de policor aanhangt. Omgekeerd kan men stellen dat wij realisten het codewoordje “gutmensch” hebben voor ‘linkse idioten’, ‘zich antifascisten noemende fascisten'(afa e.d.), ‘eurofielen’/’islamofielen’ enz. kortom iedereen met ongeneeslijke linkse koprot.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Duh, dat doen ze hier ook. Bovendien hebben alle korpsen persvoorlichters, die ieder leugen laten drukken als de waarheid. En er zijn ook makkelijke korte lijntjes met de oude media, die ieder persbericht publiceren als de waarheid.
  Lopen ze klem, dan schakelen ze een onderzoeksbureau om de waarheid te verbloemen. Dan blijkt uiteindelijk dat islamisten ons welvaart brengen, ieder uitslag is te koop.
  De media regeren ons land niet, maar ze houden wel iedereen, die ze betaald, op het pluche.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Mijn artikel bij De Post ook nog eens hier………Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s