Peiling: Meerderheid ontevreden met Merkel´s “vluchtelingen”politiek

Screenshot_23

“Maak je geen zorgen, weldra heb je het achter de rug.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Leuzen om vol te houden verliezen in de loop der tijd hun effect. Bondskanselier Merkel heeft te weinig overtuigd. Hoe kun je het anders verklaren dat 56% ontevreden is met de “vluchtelingen”politiek van Merkel? Te lang aan het volk voorbij geregeerd?

Contra magazine

Uit een peiling blijkt dat een meerderheid van de Duitse burgers ontevreden is met de “vluchtelingen”politiek van bondskanselier Angela Merkel (CDU). In de actuele ZDF-“Politbarometer” gaf 56% van de geënquêteerden dit aan. 39% gaf aan een positief oordeel te hebben over de “vluchtelingen”politiek van de bondskanselier.

Bovendien gaf 74% aan dat er volgens hen vanwege de uitgaven voor de “vluchtelingen” op andere terreinen bezuinigd zou moeten worden. Voorts verwacht 70% dat door het grote aantal “vluchtelingen” de criminaliteit zal toenemen. 42% gaf aan dat door de “vluchtelingen” de maatschappelijke en culturele waarden van Duitsland bedreigd zouden worden. 73%, waaronder verschillend grote meerderheden bij aanhangers van alle partijen, spreekt zich bovendien uit voor een verscherping van de wet om crimineel geworden “asielzoekers” uit te kunnen zetten.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Peiling: Meerderheid ontevreden met Merkel´s “vluchtelingen”politiek

 1. jungleelephant zegt:

  En toch nog 39% die voor dit achterlijke wanbeleid is???Hoe is het in hemelsnaam mogelijk!Je zou ze voor minder tegen de muur zetten;we zijn tenslotte in oorlog,toch?

  Like

  • BigLJohn zegt:

   jungleelephant 15 januari 2016 om 21:00 ; Volkomen met je eens ! Hier in Nederland is het al niet veel beter gesteld, mogelijk nog veel erger ! Je word bestempeld als een notoire racist als je deze wantoestanden hier aan de kaak stelt. Moslim infiltranten die welkom geheten worden met spandoeken en bloemen. Inzamelingsacties voor die zogenaamde zielige mensen, met geld, speelgoed, snoep, huisraad, dekens, en wat al niet meer. Het doet mij denken aan die documentaires van de tweede wereldoorlog toen Nederlanders bloemen en snoep uitdeelden aan de binnentrekkende Duitse soldaten die door onze straten kwamen. Gemonteerde beelden van Polygoon journaals in de bioscopen waarin Duitsland onoverwinnelijk leek. Vandaag de dag TV beelden met (alweer die gemonteerde beelden) en gesuggereerd word dat de meeste Nederlanders de – vluchtelingen – een warm hart toedragen. Ja hoor, we zitten er weer middenin. Maar hoe komen we er van af !

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Hoe we er van af komen met al die nsb’ers om ons heen?Ik zou het ook niet weten;moedeloos wordt je er van!Maar….ik geef niet op,nooit!

    Like

 2. Jan zegt:

  O jé, hardcore politica Sahra Wagenknecht’s imago loopt een fikse deuk op, bijna een nazi volgens een flink aantal van Die Linke

  Linken-Aufstand gegen Wagenknecht

  Sahra Wagenknecht sagt, dass Flüchtlinge ihr Gastrecht verwirken, wenn sie es missbrauchen. Dafür wird sie von ihrer eigenen Partei in einer dramatischen Fraktionssitzung niedergemacht.

  Es war ein Satz mit ungeahnter Wirkung. Wegen ihrer Feststellung nach den Silvester-Übergriffen in Köln, „wer sein Gastrecht missbraucht, der hat sein Gastrecht eben auch verwirkt“, musste sich Linken-Fraktionschefin Sahra Wagenknecht nun gegen ungewöhnlich heftige Kritik der von ihr geführten Bundestagsfraktion wehren.

  In der Sitzung am Dienstag stellte sich nahezu die gesamte Fraktion gegen sie. Bis hin zur antikapitalistischen Linken hätten sich alle Mitglieder aller Strömungen an den massiven Angriffen gegen die Vorsitzende beteiligt, hieß es aus Teilnehmerkreisen. Zu den Wortführern der Kritiker sollen unter anderen der dem Reformerflügel angehörenden Jan Korte, Halina Wawzyniak und Jan van Aken gezählt haben. Nur sechs Parlamentarier hätten Partei für Wagenknecht ergriffen. Von einem „einmaligen Vorgang“ war die Rede.

  http://www.geolitico.de/2016/01/13/linken-aufstand-gegen-wagenknecht/

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Vernietigende import tot de dood inzinkt. Angst voor aanranding hoeft het overjarig lijk (Mutti Merkel) niet te vrezen. Bij voorkeur offert zij haar zusters. Klote wijf en vuile verraadster.!

  Like

 4. Jan zegt:

  Silvester-Übergriffe
  Jäger hatte schon Neujahr Hinweis auf Silvester-Exzesse

  Neue Erkenntnisse nach der Sondersitzung des Landtags: NRW-Innenminister Ralf Jäger wurde schon am Neujahrstag über die sexuellen Übergriffe in Köln informiert.
  NRW-Innenminister Ralf Jäger hat am Donnerstag zugegeben, dass er bereits am Neujahrstag über die sexuellen Übergriffe in Köln informiert wurde.

  http://waz.m.derwesten.de/dw/politik/ralf-jaeger-wusste-vom-ausmass-der-koeln-uebergriffe-schon-an-neujahr-id11462018.html?service=mobile

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Nog een maand en dan wil het volk haar op het schavot.

  Like

 6. Jan zegt:

  Groenen: De grenzen moeten verder open

  Like

 7. Nemesis zegt:

  Hoewel Sahra Wagenknecht absoluut bij een verkeerde ( de oude mauermörder partei) zit, heeft ze wel vaker gelijk met haar uitspraken. En met om haar in de partij nu af te maken vanwege wat ze over de verspeelde gastrechten heeft gezegd, daar ben ik het 100 % met haar eens. Dit over haar heen vallen heeft ze niet verdient. Gossssss, dat ik het ooit nog eens zou opnemen voor een extreem linkse dame 😀

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Begrijp niet dat 39% het wel prima vind.
  Helaas in Nederland niet veel anders…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s