Brussel: Islam heeft doel bereikt – demonstratieverbod voor islamcritici

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse moederorganisatie van de Identitaire Beweging, Génération Identitaire, had voor aanstaande zaterdag in het radicaalislamitische bolwerk, het Brusselse stadsdeel Molenbeek, een demonstratie tegen de islamitische terreur aangekondigd. Zoals de minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Rudi Vervoort, nu bekendmaakte, werd de manifestatie op initiatief van de Molenbeekse burgemeester Françoise Schepmans verboden.

De reden was dat de burgemeester zou vrezen dat de islamitische bevolking zich geprovoceerd zou kunnen voelen door slogans als “Radicale islamieten uitwijzen!”.

Vermoedelijk om andere rechterlijke beslissingen te omzeilen, kondigde minister van Binnenlandse Zaken Jambon woensdag toen een algeheel demonstratieverbod voor komend weekend af in het hele hoofdstedelijke gebied. Daarop trokken de Identitairen hun oproep om te demonstreren in en noemden de beslissing “laf”. Maar ze is meer dan dat, ze is het wijken voor islamitisch geweld, een bevestiging van de terreur en zijn effectiviteit en een verdere stap naar het einde van de vrije westerse samenleving van Europa.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Brussel, Counterjihad, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Brussel: Islam heeft doel bereikt – demonstratieverbod voor islamcritici

 1. carthago zegt:

  De Belgen zijn tot de rauwe constatering gekomen dat er al jarenlang kolonies kalifaatratten onder hun vloer leven en door de vloer zijn gevreten .Van schrik zijn de Belgen nu maar naar een etage hoger gevlucht niet beseffend dat het fundament ook al volledig is geruïneerd.Kwestie van aftellen. Leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker.

  Like

 2. delamontagne zegt:


  Zij verbiedt deze demonstratie, de burgemeester van Groot Brussel “Yvan Mayeur”, heeft een ander idee om de verschillende bevolkingsgroepen bij elkaar te brengen…………Een ” ZINNEKEN”
  Om het terrorisme te bestrijden gaat hij een “ZINNEKE PARADE”organiseren.
  Een parade, een défilé die de diversiteit, de rassenverbroedering en de tolerantie verheerlijkt………
  Een opgetogen verheerlijking van Samenleven.

  “Dat sommigen dat samenleven met misprijzing of minachting bekijken, kan me niets schelen”, aldus de burgemeester.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • delamontagne zegt:

   Heel verhelderend, maar ook weer niet opzienbarend.
   Was dat niet die pschopaat, die een aantal maanden geleden voor een “lezing” naar NL kwam.?
   Die arabs [ van ,t schiereiland dan ], voelen zich ver SUPERIEUR boven alle anderen.
   Hij is daar niet de enige in.
   Naar volk, die arabs, erger dan die Maroc,s die in EU zitten.
   Geen wonder dat is=lam daarginder is uitgevonden, wat een walgelijk volk, die Saoudiërs.
   /////////////
   Controversial Saudi preacher needs psychiatric help, MBC statement suggests

   Saudi preacher, Sheikh Mohammad al-Arifi, known for his controversial statements, wrote in a twitter post, that it is “prohibited” for families to allow their children to watch Middle East Broadcasting Center’s children entertainment channel as it promotes vice and atheism. (YouTube)

   By Al Arabiya
   The Middle East Broadcasting Center’s children entertainment channel MBC3 hit back on Tuesday at a prominent Saudi preacher who urged parents to prevent their kids from watching the channel because its content promotes “atheism and corruption” according to him.
   ////////////
   Een andere eigenschap van dat moslimvolk; Hypocrisy:

   Supporting Jihad
   Sheikh Arifi has long urged Muslim youth to travel for Jihad in Syria, WHILE HE WOULD HIMSELF SPEND HIS SUMMER BREAK IN EUROPE TO ESCAPE FROM THE SCORCHING SUMMER HEAT IN SAUDI ARABIA
   In June 2013, he appeared in a video giving a Friday sermon in Cairo, urging “heroic” Egyptians to “get up and help their brothers in Syria.”

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Wat zou het toch “LEUK” zijn als nu juist door deze uitspraak , al die moslims uit de niet arabische landen zich zo op hun pik getrapt zouden voelen en massaal de islam de rug toe keren en massaal zich TEGEN de islam keren . In de ogen van de Saudi’s , zijn alle niet arabieren , dus gewoon “honden” . Deze arrogante hufter , zou wel eens wat voorzichtiger mogen zijn met zijn uitspraken . Kon hem nog wel eens de kop kosten , als er ’n niet arabische moslim , over de rooie gaat vanwege deze uitspraak. Toch …???

    Like

 4. Elena zegt:

  Wat een smerige landverrader die Molenbeekse burgemeester.
  Voor demonstranten is Molenbeek bloedlink….velen inwoners hebben wapens.

  Het filmpje is leuk…was er maar een Med. om die achterlijke religie te bestrijden..

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Elena.
   Smerige landverraders hebben we in Nederland ook.
   Wat dacht je van ’n van Aartsen die op zijn vakantie-adres bleef terwijl het islam-ongedierte in de Schilderswijk alles kort en klein sloeg… compleet met IS-vlagen!!!
   Is de hele wereld rond gegaan!!!
   Daarna ’n demonstratie van blanken om liet leiden in de Schilderswijk, zodat het hele doel te niet werd gedaan, en daarna verdere demonstraties verbood!?
   Zelfs tegen de wil van het kabinet in sharia-politie laat patrouilleren in diezelfde wijk!!!l
   Lijkt GVD Brussel wel!

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  Mevrouw de burgemeester die de rechtstaat verkracht, haar eigen burgers onderdrukt ten gunste van de Islam, en pro Islam is ? Hannie Schaft zou er wel raad mee weten als ze nu leefde. Eens is het klaar ! Notoire landverraders zijn het, net als politiek Den Haag (Geen PVV), Anton Mussert en Mussolini. Verdomme nog aan toe ! De geschiedenis herhaalt zich alweer. Mijn overleden ouders maakten een ware rottijd door in de tweede wereldoorlog (wie niet), maar wij zijn ook niet lang meer verschoond van het krapuul (nu islam) dat ons van de aardbodem weg wil vagen !

  Like

 6. wauso zegt:

  Waarom zover kijken voor islam apologeten die ISIS aanbidden. Kerkrade is toch korter bij !
  .
  Je mag niet demonstreren tegen ISISi (in Kerkrade). De groep wordt dan door de M.E. uiteengedreven. Er worden foto’s van je gemaakt en de identiteit wordt gevraagd. http://www.telegraaf.nl/binnenland/25514929/__Demonstratie_Kerkrade_tegen_IS__.html
  Je mag wel juichen op school en snoep uitdelen vanuit blijdschap aan de kinderen als er vele doden bij aanslagen zoals in Brussel vallen.
  Dus wel controle bij ISIS tegenstanders, maar geen controle bij moslim Jihadisten.
  Nou, ik hoef maar te grijpen uit mijn repertoire !
  .

  Like

 7. dondorp zegt:

  de enigste oplossing is een noah chiaans antwoord een tsunamie niet van maar van water om de belgen een tzunamie voor de oostkust usa washinton dc baaij baaij federal reserve een bij san fransisco (weinstein) stad bohemia groves moloch aanbidders baaij baaij Met hedendaagse politici valt niet meer te praten

  Like

 8. oud-marinier zegt:

  “” De reden was dat de burgemeester zou vrezen dat de islamitische bevolking zich geprovoceerd zou kunnen voelen door slogans als “Radicale islamieten uitwijzen!”. “” Oh , en hoe denkt die burgemeester dat de autochtone bevolking zich voelt door toedoen van die moslims ? Die autochtone bevolking is inmiddels niet meer beledigd , maar zijn het gedrag van die kut-moslims gewoon KOTSBEU !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @oud-marinier: 04.57. uur. Inderdaad, ik ben kotsbeu, van de islam en de volgers van deze perfide ideologie!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank voor je steun Tom Hendrix. En ik denk VELEN met je , die de islam kotsbeu zijn. Ik in ieder geval wel. (Althans , diegenen die het verrekken om zich aan te passen en te integreren en assimileren in het niet-moslim land waarin ze hebben verkozen om te leven.)

    Like

 9. Jan zegt:

  Daarom haat ik socialisten. Moslims en socialisten zelfde drek. Beide groepen hebben hun SA-afdeling. Socialisten antifa, moslims de jihadisten, beide groeperingen zijn schuldig aan islamisering ook al houden zij hun mond. Zij keuren het gedrag van de radicalen goed omdat het de macht van hun groep vergroot.

  Like

 10. GT zegt:

  Straks wijzen (de lopen) van de wapens van de autochtone bevolking de andere kant uit, je kan er op wachten! Het is wachten maar het gaat komen, want een land verraders wat een smerige fascistische monsters!

  Like

 11. Kijk, daar heb je het nou:
  Wat is dat voor nonsens, dat de Moslims zich “geprovoceerd” zouden kunnen voelen om een slogan als “Radicaal-islamieten uitwijzen?”
  Wie de schoen past trekke hem aan:Elke “gematigde” moslim, die van zichzelf weet, dat hij zich distantieert van radicalisme en terreur-aanslagen zou kunnen weten, dat hij zich niet aangesproken hoeft te voelen.
  Maar dan maar meteen even twee conclusies: Dat voelen ze wèl, omdat ze zich deep down te veel verbonden weten met hun radicale “broeders” en ten tweede, zo’n burgemeester beseft dat eveneens, ondanks dat ook hij waarschijnlijk koppig vasthoudt aan het waandenkbeeld van de ware, “gematigde” islam, -die echter in géén geval “geprovoceerd” mag worden……
  Trouwens, dit algehele demonstratie-verbod is de limit! Kom in opstand! Lynch die vent, voor mijn part! Het is inderdaad een onaanvaardbare mijlpaal!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. joga zegt:

  Hoe is het in “gods”naam mogelijk, dat wij niet massaal in opstand komen tegen dit islam-tuig? Welke ongeneeslijke ziekte hebben wij oorspronkelijke inwoners van Europa onder de leden?

  Like

  • Helena zegt:

   Hmm, Joga laat ik u een kleine opsomming geven van de symptomen van deze ziekte: wegkijken, ontkennen, luiheid en angst. Maar er is nog hoop: niet alle Europeanen lijden daar aan, er zijn ook nog realisten die niet bang zijn de straat op te gaan, op 10 april in Den Haag bijvoorbeeld bent u van harte uitgenodigd om vreedzaam mee te demonstreren met Pegida. We mogen niet opgeven, dit is een uitgelezen kans zou ik zeggen, want uit uw reactie kan ik opmaken dat u er ook helemaal klaar mee bent.

   Like

 13. edwin vissers zegt:

  De geschiedenis heeft maar één wet ;
  Hij moet koning zijn ; (1 cor .15.25 )
  Als hij heerst ,heerst er ook ware vooruitgang en welzijn .
  meer geestelijk dan stoffelijk !
  Als hij niet heerst ,dan komt er verval en aftakeling ,
  dan komen er alle mogelijke vormen van slavernij
  dan komt het rijk van de duivel .
  ook dan belooft de H .schrift
  het volk en het koninkrijk die u niet dienen ,
  zullen ten gronde gaan .
  die volken zullen geheel en al worden verdelgd

  Like

 14. elisah zegt:

  In Molenbeek kan je beter geen demonstratie houden, daar moet je iets organiseren wat veel meer lawaai maakt…

  Like

 15. perfide albion zegt:

  Françoise Schepmans is een smerige islamieten vriendin. Een collaborateur eerste klas, Die Jambon is van hetzelfde soort. Allebei hebben ze bij deze een spreek- en verschijningsverbod in Nederland. Ze rotten maar op naar Mekka, samen met al het islamitische tuig van Molenbeek.

  We moeten onze landen bevrijden van de islam. Om dat te bereiken moeten we eerst afrekenen met Francoise Schepmans en Jambon.

  Like

 16. Roxy Music – Song for Europe 1973

  Here as I sit at this empty cafe, thinking of you,
  I remember all those moments,
  Lost in wonder,
  That we’ll never find again.

  Though the world is my oyster, it’s only a shell
  Full of memories.
  And here by the Seine,
  Notre Dame casts a long, lonely shadow.

  Now, only sorrow.
  No tomorrow.
  There’s no today for us.
  Nothing is there for us to share
  But yesterday.

  These cities may change, but there always remains
  My obsession.
  Through silken waters, my gondola glides.
  And the bridge, it sighs.

  I remember all those moments,
  Lost in wonder,
  That we’ll never find again.
  There’s no more time for us.
  Nothing is there
  For us to share
  But yesterday.

  Ecce momenta
  Illa mirabilia
  Quae captabit
  In aeternum
  Memor
  Modo dolores
  Sunt in dies
  Non est reliquum
  Vero tantum
  Comminicamus
  Perdita

  “Tous ces moments de l’enchantement,
  Qui ne reviendront jamais…
  Et aujourd’hui pour nous, pour nous il n’y a rien
  A partager, soif le passe.
  Tous ces moments de l’enchantement,
  Qui ne reviendront jamais, jamais, jamais, jamais, jamais, jamais

  Sometimes artists seem to have a sort of crystal ball.( a la Enoch Powell)
  ( READ WEEP and….prepare :

  si vis PACEM, para bellum

  Like

 17. Helena zegt:

  Dank hiervoor friesecanadees , kippenvel….

  Like

 18. Jan zegt:

  Terrorist van de aanslag werkte in het EU-gebouw

  Er war in der Vergangenheit beim Putzdienst beschäftigt.

  Einer der Urheber der Terroranschläge von Brüssel hat in der Vergangenheit beim EU-Parlament gearbeitet. Diese Information erfuhr die APA am Mittwoch aus EU-Parlamentskreisen. Der genaue Zeitpunkt der Beschäftigung sowie Angaben zur Identität des Mannes waren zunächst nicht bekannt.

  Zugang zu Büros
  Demnach habe der Mann vor sechs und sieben Jahren im Putzdienst des Europaparlaments gearbeitet. Der Putzdienst ist ein privater Dienstleistungsanbieter, seine Mitarbeiter haben aber Zugang zu den Abgeordnetenbüros.

  EU-Parlament bestätigt
  Dies bestätigte EU-Parlamentssprecher Jaume Duch Guillot am Mittwoch in einer Erklärung. Ein Name des Terrorverdächtigen wurde nicht genannt.
  ……
  http://www.oe24.at/welt/Bruessel-Terrorist-arbeitete-im-EU-Parlament/230737370

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s