Toename van “vluchtelingenaantallen” aan Duits-Zwitserse grens

screenshot_159

(Vertaling: E.J. Bron)

Aan de Duits-Zwitserse grens werd een sterke toename van “reizigers” van het zwarte continent geregistreerd. De route leidt via de Middellandse Zee naar Italië, door Zwitserland, naar het beloofde land “Germany”.

contra-magazine

Het aantal “vluchtelingen” dat na het sluiten van de Balkan-route via Zwitserland naar Duitsland komt, is in de loop van het jaar met sprongen toegenomen. Dat bericht de “Rheinische Post” onder verwijzing naar actuele informatie van de Duitse federale politie. Volgens deze informatie zouden tot eind september met 5.172 al meer dan een vierde deel meer illegale binnenkomsten zijn vastgesteld dan in het hele vorige jaar.

Als deze trend aanhoudt, zou dat minstens op een verdubbeling in vergelijking met 2015 uitdraaien. Na 155 tot 235 illegale binnenkomsten per maand in het begin van het jaar steeg dit aantal vanaf juni naar over de duizend. De federale politie pakte vooral Afrikaanse staatsburgers op, die via de Middellandse Zee, Italië en Zwitserland in Duitsland waren terechtgekomen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Toename van “vluchtelingenaantallen” aan Duits-Zwitserse grens

 1. Feniks.......... zegt:

  Een verdubbeling!!
  Merkel schaft het niet meer…
  overigens loopt er nu een officiele aanklacht tegen Merkel en Maziere.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de islamisering moet toch doorgaan. Op bevel van de Merkel, en de EUSSR, Bilderberg en de NWO.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Mooi. De federale politie pakte vooral Afrikaanse staatsburgers op. Wat mij interesseert is dit: wat doen ze met hen? Het gaat hier om illegalen die de grenzen overgaan. Zijn de Zwitsers net zo zoetsappig als de Nederlanders, die illegalen zelfs nog bad, bed en brood aanbieden, en medische zorg?
  Of zetten de Zwitsers ze versneld uit?

  Like

 4. Juan Pan Blanco zegt:

  In Zwitserland ben je als onkundige Afrikaan niet welkom en mag je niet PROFITEREN (lees misbruiken) van de sociale voorzieningen. De EU heeft dit doelbewust veroorzaakt om Europa en zijn bevolking te verzieken, terwijl de €uro op instorten staat en de EU al met een been in het EU graf staat. De Elite veroorzaken deze problemen om zichzelf te verrijken en om levenslang aan het EU mafiainfuus te hangen. Daarom is de vernietiging en terechtstelling van ALLE EU-bandieten noodzakelijk. Ze hebben ons in de armoede gestort, toch alleszins hier in Zuid Europa om zichzelf ongegeneerd te verrijken. Blij dat Trump gewonnen heeft en de Brexit een feit is… maar de EU locomotief ramt verder richting afgrond… spring eruit voor het te laat is (is het al)

  Like

 5. joga zegt:

  wij zijn al bijna bij de bodem van het ravijn aangekomen. Ik ben bang dat met Rutte en Timmermans de inslag niet ver meer is verwijderd. Alleen een complete afsluiting van de zuidgrens van Europa kan ons misschien nog redden. Alleen zie ik niemand, die dit kan bewerkstelligen.
  P.S. en ik sta nog wel te boek als een rasoptimist.

  Like

 6. Vreemd, de Zwitsers hadden altijd de dichtste grenzen die een verstandig mens zich kon wensen. De Duitsers konden er ook wel wat van. En toen zijn er mensen met rare kwabjes in hun hoofdje gekomen om overal de ramen, deuren en tuinhekken uit te slopen en gingen er meisjes die doorgaans tot levenslange ongeneuktheid veroordeeld waren omdat niemand ze wilde doen met hun rokje omhoog welkom staan krijsen. Dus nu denk ik dat als je die kwabjesmensen in de dwangbuis stopt, de ramen, deuren en tuinhekken weer terugzet en wij ons allemaal opofferen om die arme meisjes dan maar een keer te doen, dat dan het gedoe met die vluchtelingen wel snel afgelopen zal zijn.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Die zogenaamde dichte grenzen is een grote leugen ook bij de Zwitsers want ook daar hebben ze een groot aantal linksmenschen die de dienst uitmaken binnen het establishment en die hun zakken vullen aan de import van kanslozen.
   Het is zoals Ik elders al stelde, forums als deze zijn nmm te veel versplinterd in Europa en hebben dus niet echte invloed.
   Dat zal ook de reden zijn geweest dat Wilders Le Pen AFD en dergelijke partijen samenwerking gaan zoeken binnen Europa om een sterker blok te kunnen vormen tegen het socialistisch blok die voorlopig nog steeds de dienst uitmaken in Europa.

   Geliked door 1 persoon

 7. Golden Girl zegt:

  ze blijven maar bezig met zielige Afrikaantjes binnen te halen, laatste artikel hier dat kinderen hulp moeten krijgen bij het verwerken dat Trump is gekozen, mijn hemel, ze hebben harder gesprekken nodig over die afschuwelijke Merkel en die enge Maziere, en nu blijkt dat Soros achter de rellen tegen Trump zit

  Like

 8. In Italië komen ze aan land en die laat ze gewoon door. Ja wat kunnen ze anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s