Zweden: grenzeloze onderwerpingswaanzin

Screenshot_112

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

De onderwerpingwaanzin van de Europeanen onder de extra wensen van de Mohammedanen lijkt geen grenzen meer te kennen. Als er niet in Duitsland steeds nieuwe waanzin wordt voortgebracht, dan is het wel in Zweden. Beste voorbeeld: de Zweedse stad Hässleholm, een stad in de zuidwestelijke provincie Skåne, grof gezegd gelegen tussen Kristianstad en Helsingborg, koopt nu voor moslimmeisjes kinderboerkini´s.

PI News (2)

Boerkini´s worden islamitisch correcte badkleding voor vrouwelijke Mohammed- en Allah-leden geoemd, omdat je ze het niet kunt aandoen om in een badpak of zelfs een bikini in het water te gaan.

Met de kinderboerkini´s zou het moslimmeisjes mogelijk gemaakt worden om aan de zwemlessen deel te nemen, aldus het stadsbestuur. Dat melden de regionale kranten “Norra Skåne” en “Kristianstadbladet”.

Viceburgemeester Rolf Bengtsson vindt de koop van boerkini´s van belastinggeld in orde en vergeleek deze met de koop van computers of schaatsen voor kinderen uit armere omstandigheden. Uitgangspunt was vermoedelijk een klacht van de chef van het plaatselijke overdekte zwembad:

“We hadden problemen met de waterkwaliteit. Daarom riepen we de scholen ertoe op om te garanderen dat er alleen met badpakken en zwembroeken of boerkini´s gezwommen wordt.”

Onhygiënische islamfolklore

Velen zouden in doeken en kleren hebben gezwommen (dat dit natuurlijk geen echte Zweden waren, maar islamitische plunderaars zei hij er uiteraard niet bij) en deze gasten zouden miljoenen bacteriën in het water gebracht hebben van zweet, make-up en kleding.

Viceburgemeester Bengtsson kan de ophef niet begrijpen: “Het is in Zweden niet verboden om in kleding zoals een boerkini te gaan zwemmen.” Bovendien zouden de scholen niet het recht hebben om te beslissen of er met islamitisch correcte kleding of zonder zo´n kostuum gezwommen zou worden. Net zomin zou het de scholen zijn toegestaan om zulke kleding een symbool van de onderdrukking van de vrouw te noemen, aldus Bengtsson.

Dat ziet Sarah Mohammed, een in Zweden wonende en in Irak geboren vrouwenrechten-activiste, anders. Zij beschouwt boerkini´s als een duidelijk onderdrukkingssymbool. Op Twitter schreef ze:

“Gemeenten zouden niet de islamitische moraalpolitie moeten spelen en kleine meisjes boerkini´s aanbieden”.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweden: grenzeloze onderwerpingswaanzin

 1. Sabeltant zegt:

  Idioten kunnen nog zo meeverend zijn met de achterlijkheid van de islam maar eens zal daar de bom barsten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Stockholm-syndroom in het kwadraat. Totale onderwerping aan de beul en dankbaar zijn dat hij je (nog) niet afslacht. Zweden is verloren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Zal zich in Nederland niet veel anders gaan ontwikkelen.
  Een aantal jaren later wellicht maar voorlopig wijst niks erop dat het hier anders zal gaan verlopen.
  Zweden een aantal jaren terug met een gender discussie, nu wettelijk bepaald.
  Zweden een aantal jaren terug zonder journalistieke waarheidsvinding, nu volledig de realiteit.
  God bestaat niet maar Godallemachtig, wat ben ik blij geen 20 jaar jong meer te zijn in deze krankzinnige en van elk realisme losgezongen maatschappij die aan haar eigen waanzin ten onder gaat.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Bah Goor volk. Ik weet dat die vrouwen in doeken gehuld in islamitische landen die doeken ook gebruiken om hun snuit te ontlasten. Gatverdamme

  Like

 5. Cynicus zegt:

  Zweden is een proeftuin voor de neomarxistische digitale “regenboogdictatuur” waar alles digitaal is en contante betalingen zijn verbannen zodat je als criticus van de dit Zweedse joepieland geen toegang meer hebt tot je eigen banktegoed wegens politiek incorrecte gedachten.

  Zweden is ook een proeftuin om iedereen de gaan chippen en ook ook proeftuin voor de klimaatsprookjes digitale dictatuur zonder contant geld. zonder privacy.

  Zweden is heel errug schijnheilig !

  Boycot Zweden want Zweden steunt de terroristen van Hamas en de BDS-beweging die Israel kapot wil maken.

  Zweden is een neo communistisch land aan het worden waar men alles en alles wil bepalen wat de burger doet van wieg tot graf Vandaar de grote aanval op contant geld. Pas op voor sluwe vieze valse dictators die willen bepalen waar je je laatste paar centen aan besteed. De duivel wil alles van je weten en alles van jou bepalen en hebben.

  Zo vies en vals en psychopatsich is de duivel. Het pure KWAAD !!

  WEES VOOR VRIJHEID !!!

  Like

 6. Cynicus zegt:

  Zweden is een verrot en schijnheilig land wat de laatste vrijheid van mensen wil afschaffen en dat is contant geld en met contant geld betalen. Zweden is vies en vals en een soort valse vies vals huichelland

  Boycot dit stomme vieze valse jodenhatende (Israehatende) digitale neocommunistische huichelvolk

  Er zullen Zweden zijn die anders dan de policormensen denken echter in de policor digidictatur kunnen die spoedig niet meer in de 666-dictatuur betalen.

  Zo vies en vals wordt Zweden

  En veel Nederlanders zijn ook zo stom in deze totalitaire digitale 666 val te trappen

  Zo stom zo stom zooooooooooo stom

  Like

 7. Jan zegt:

  Firearms were found in camps of EU migrants

  Cleaners found on Wednesday what is suspected to be an automatic car bin at the camp site of the beggars in Hässleholm.  https://tinyurl.com/y9ae9fz4
  http://hotpot.se/politik/skjutvapen-hittats-i-eu-migranters-lager/

  Like

 8. Marian zegt:

  Een land wat al verloren is.

  Like

 9. M. zegt:

  Men heeft nog een hoop wapens nodig om de vrede te brengen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Zweedse stad koopt 3 appartementen voor Syrische geitenneuker met drie mummies

  Like

 11. Jan zegt:

  Foto van Zweedse klas veroorzaakt paniek in Noorwegen

  1 foto zegt meer dan 1000 woorden


  http://barenakedislam.com/2017/09/27/student-class-photo-in-sweden-is-causing-a-panic-in-norway/

  Like

 12. Jan zegt:

  Normalisatie van veelwijverij in Zweden

  Veelwijverij wordt gepresenteerd als normaal en dus heet het kinderboek dat is uitgebracht “Farfar har fyra fruar”, Opa heeft vier wijven

  Meer over dit gestoorde land op http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3970/new-swedish-children-s-book-grandpa-has-four-wives.html

  Het kan niet op: Afghanen eisen dat Zweden Farsi en Dari leren
  Fijn dat dat volk bezorgt is over de toekomst van de Zweden.

  Integration turned upside down: Afghan protesters believe that the Swedes have a responsibility to learn Persian and Dari in order for the Swedes to function in “the new society.” So to welcome the Swedes to “the new society,” Afghans now organize language courses in Persian and Dari, Nyheter Idag reports.

  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3967/afghans-in-sweden-require-that-swedes-learn-persian-and-dari.html

  Like

 13. Jan zegt:

  Sweden to become a Third World Country by 2030, according to UN

  In 2010 Sweden had the 15th place in the HDI rankings but according to UN forecasts, Sweden will be #25 in 2015, and in 2030 on the 45th place.
  ..
  http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html

  Like

 14. Jan zegt:

  Meerdere gewonden bij schietpartij in Zweden

  In het stadje Trelleborg in het zuiden van Zweden zijn bij een schietpartij in het drukke oude centrum meerdere gewonden gevallen. Een of meer gewapende mannen openden rond 22.30 uur gisteravond het vuur op een marktplein in de stad in het zuiden van Zweden, dertig kilometer van Malmö.
  ….
  https://www.ad.nl/buitenland/meerdere-gewonden-bij-schietpartij-in-zweden~ac3eeaa2/

  (https://www.rt.com/news/406527-sweden-trelleborg-shooting-injured/)

  Heeft niets met moslims te maken volgens de ‘politie’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s