Khoulani niet vervolgd om uitspraken ‘kindermoordenaars’

Screenshot_175

(Door: Fleur Verbeek)

Het Haagse raadslid Abdoe Khoulani wordt niet vervolgd om uitspraken die hij in juni deed over Israëlische scholieren. In een Facebook-bericht noemde hij de groep kinderen die op bezoek was in de Tweede Kamer ‘toekomstige kindermoordenaars’.

Het OM gaat Khoulani wel vervolgen voor belediging van Anneke Brons, meldt het AD. In een ingesproken bericht op Facebook noemde hij haar een ‘blonde teef’ en een ‘achterlijk dom wijf’. Brons had via Facebook op de bewoordingen van Khoulani over de scholieren gereageerd.

‘Zionistische terroristen in wording gewoon keurig op bezoek bij de SGP. Dit zijn de toekomstige kindermoordenaars en bezetters,’ schreef Khoulani destijds bij zijn bericht. Khoulani is gemeenteraadslid in Den Haag voor de Partij voor de Eenheid.

Lees verder>>>
(h/t “Trucker”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Khoulani niet vervolgd om uitspraken ‘kindermoordenaars’

  1. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Natuurlijk een mohammedaan (in een jurk) mag wel Israëlische studenten uitmaken voor toekomstige moordenaars. Maar mag Geert Wilders vragen of wij meer of minder Marokkanen willen? Laat staan dat hij over de Marokkaanse tuigjeugd mag zeggen dat dit de toekomstige zware criminelen zijn. Terwijl die bewerking heel,wat dichter bij de waarheid ligt dan de opmerking van die soepjurk. Onvoorstelbaar, deze beoordeling/veroordeling gaat via 1 en hetzelfde wetboek? Ga steeds vaker denken dat er 2 wetboeken zijn een heel dik wetboek voor ons en een hele dunne redelijk vrijblijvende voor die mohammedanen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Thoth zegt:

    ‘Leve ISIS en inshallah (…) op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken.’

    Deze man moet uit Nederland gegooid worden. Hij heeft hier niks te zoeken, dus inleveren dat paspoort en op naar Marokko.

    Maar eh….. dat mag niet ‘volgens’ de Nederlandse wet.

    Geliked door 1 persoon

  3. Elisah zegt:

    Nee, geen straf hoor, want dan had hij moeten zeggen dat hij MINDER Israëlische kinderen zou willen, want dan is het pas strafbaar?

    Geliked door 1 persoon

  4. ReaGluurder zegt:

    Weer een schoolvoorbeeld van wat hier allemaal huist en ‘aan de weg timmert’!! Het volk dat Het Land van Mijn Voorouders naar de filistijnen heeft geholpen kan doodneervallen, Landverraders!!

    Geliked door 2 people

  5. MF zegt:

    Niet vervolgd? Dan gaat het hier om vervolgingsbeleid bij het Openbaar Ministerie, dat onder verantwoording van de Minister van Justitie valt. Ik zou de motivering willen weten. En ik zou als Kamerlid absoluut de Minister van Justitie ter verantwoording roepen. En… opnieuw, op uitgebreidere gronden en opnieuw gemotiveerd, aangifte doen. DIT KAN NIET.

    Geliked door 2 people

  6. Eduard uit Breda zegt:

    Did is een van de reden waarom ik vertrek voor goed uit Nederland ik kan niet leven met zulk dom gedoe
    Hier in Kenya 83% Christian binnen een straal van 5 km 4 Leger des Heils korpsen (kerken) een lagere school en school voor voortgezet onderwijs met 500 leerlingen afgelopen zondag naar korps Tala 200 mensen in de samenkomst in vakantie tijd
    Wat een heerlijke tijd om hier te zijn
    Groeten van uit een zonnig Kenia

    Like

    • Elisah zegt:

      Geniet ervan!

      Like

    • Rensk. zegt:

      Alsof Afrika HET PARADIJS is. Als ik hierboven weer zulke dingen lees dan denk ik hoeveel weet je eigenlijk precies van de bevolking in Kenia. Ik ben door een Afrikaans land getrokken en daar blinkt het niet uit van bijster veel intelligentie. Ook niet van de christenen. Al moet gezegd dat je daar dan toch altijd nog iets beter mee uit de voeten kunt dan de moslims in Afrika. Ook de christenen daar zijn behoorlijk benauwend in hun denkwijze. Tenminste als je ze observeert en niet al te oppervlakkig met ze praat.

      Geliked door 1 persoon

    • BertG. zegt:

      Veel plezier met al shabaab daar in Kenya, ze timmeren daar behoorlijk aan de weg.
      Je komt ze vanzelf wel een keer tegen als ze in de buurt zijn.
      Zorg tegen die tijd dan wel voor je eigen bescherming, van je fantasie vriendje moet je dat niet laten afhangen.
      Want dan hang je.

      Like

  7. Rene Kampers zegt:

    Het vraagt “moed” ik weet het Maar , welke Originele Nederlander durft beweren dat alle moslims krullebollekes toekomstige moordenaars , verkrachters en geweldenaars worden dank zij een Allah opvoeding .Wees gerust de doodstraf is in NLal een tijdje afgeschaft

    Geliked door 1 persoon

  8. Marc zegt:

    Leest u even mee?

    “Volgens justitie vallen ‘zionistische terrorist’, ‘kindermoordenaar’ of ‘bezetter’ niet onder het discriminatieverbod. Dat verbod beschermt tegen discriminatie op grond van ras, godsdienst of levensovertuiging, seksuele geaardheid, lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap.”

    Dus…. volgens het OM is ‘zionisme’ geen levensovertuiging??? De hele wereld weet dat dit juist wél het geval is.

    Ergo: die khoulani discrimineert Israëliërs. En dat is volgens de Grondwet niet toegestaan.

    De SGP moet dus gewoon doorgaan met het vervolgen van die khoulano. Dan maar zonder OM, dat zich duidelijk van de samenleving heeft afgekeerd!

    Geliked door 3 people

  9. Steven zegt:

    Een BLANKE had zijn strafmaat allang bevestigd gekregen!

    Geliked door 1 persoon

  10. Harry zegt:

    Israelische scholieren zijn toekomstige kindermoordenaars ?
    Dan mogen wij de moslims voortaan ook gewoon toekomstige moordenaars noemen , dus .

    Want we meten met EEN maat , toch ?

    Geliked door 1 persoon

  11. Taljaard zegt:

    Deze figuur vertegenwoordigt echt alles wat er verkeerd is gegaan en nog steeds verkeerd gaat in dit land en in de rest van West Europa. Maakt zich niet alleen schuldig aan het meest walgelijke antisemitisme en christenhaat, maar schijnt ook nog eens een IS-fanboy te wezen.
    En zit ook nog eens in de Haagse gemeenteraad; de stad waar zijn medestanders op straat ongestraft om de dood van Joden mochten brullen van Van Aartsen.

    Geliked door 1 persoon

  12. Cleo zegt:

    Dit is wederom een typerend slap staaltje van het weke Nederlandse OM, dat keer op keer de makkelijke kant kiest wanneer het op rechtsvervolging aankomt: geen wonder dat ‘gewone’ Nederlandse burgers zo’n laag vertrouwen hebben in de Nederlandse rechtsstaat!
    Verheerlijking van haat wordt door het OM apathisch gadegeslagen, bang om tegen de haren van de immer verongelijkte islamitische haatzaaiers in te strijken!

    Geliked door 2 people

    • Taljaard zegt:

      @Cleo
      Bang voor rellen, bang voor verstoring van de ORDE, bang voor Parijse, Noord Ierse en Israelische toestanden, bang om voor ”islamofoob”, ”xenofoob” en ”racist” te worden uitgemaakt en bang voor Brussel.
      Daarom; toegeven, wegkijken, sussen, de-escaleren en de krokodil voeren totdat hij je uiteindelijk toch opvreet.

      Like

  13. MF zegt:

    Hoe zat het ook alweer met die motie van Baudet, dus met:

    – Alle asielaanvragen
    – Alle in behandeling genomen asielverzoeken
    – Alle afgewezen asielverzoeken
    – Alle verleende verblijfsvergunningen
    – Alle afgewezen verblijfsvergunningen
    – Alle gestarte asiel procedures
    – Alle uitgeprocedeerde asielzoekers
    – Alle voltooide uitzettingen
    – Alle naturalisaties
    – Alle asielzoekers verdacht van een misdrijf en/of veroordeeld voor een misdrijf
    – Alle statushouders verdacht van een misdrijf en/of veroordeeld voor een misdrijf

    (En om dit alles te specificeren op land van herkomst, leeftijd, geslacht en dit overzicht per week online te publiceren op de website van de IND).

    Geliked door 1 persoon

  14. Peter zegt:

    Een goed Haags woord is kankermongool

    Geliked door 1 persoon

  15. W.aar praat deze smerige islamiet over. Het is toch altijd weer hetzelfde verhaal met deze zieke zombies. Hun gore vingers wijzen op anderen, terwijl zijzelf de grootstre kindermoordenaars zijn die er bestaan. Waar de moeders en vaders hun kinderen al heel jong leren hoe te onthoofden en ook hun kinderen een bomgordel aandoen om zichzelf en anderen op. te blazen Deze haatzaaier moet onmidellijk het land worden uitgetrapt.

    Geliked door 1 persoon

  16. boorzalf zegt:

    Je zou hem toch het land uit trappen, smerige maan aanbidder.

    Geliked door 1 persoon

  17. Tistochwat zegt:

    http://www.wetrecht.nl/smaad/

    Er kan ook niets tegen die vent ondernomen worden wegens smaad of laster?
    Ik vind het meer dan schandalig wat deze schoft uitkraamt over die Israëlische scholieren.

    Geliked door 1 persoon

  18. Republikein zegt:

    Grapperhaus.

    Like

  19. Trucker zegt:

    Israeliërs mag je verbaal én lijfelijk aanvallen, kan je op begrip rekenen van zowat de halve wereld of meer.
    Joden is hetzelfde, het is nog geen Kristalnacht maar toch moeten Joodse scholen bewaakt worden, tegen wie zal de media nooit duiden want het past niet in het plaatje.
    Die rotschoft die openlijk de islamitische haat tegen Joden ongestraft mag uiten weet ik wat ik met dat individu zou doen, maar blijkbaar sympathiseert de gehele rechterlijke macht in de Lage Landen met dit soort vunzigheid dat ik geen mens kan noemen.
    Het enige dat hij met mij gemeen heeft is dat hij rechtop loopt verdere vergelijking is onbestaande.

    Geliked door 1 persoon

  20. Anton Haksteeg zegt:

    Nederland heeft geen rechters maar uitsluitend “moslimlovers” en hetzelfde geldt voor het MO alleen als Dhr. Wilders iets over die vervloekte marokanen zegt dan komen de “moslimlovers” uit hun d666 bedje want dat was toch wat dat “Minder Minder” Het was inderdaad fout het had moeten zijn “GEEN GEEN” marokanen of turken in Nederland. En wat die islamist in Den Haag betreft die moet afgemaakt worden voor zijn uitspraak over Israelitische jongeren,

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie