Verneukt, verkloot en vernacheld

Screenshot_96

(Door: “Op Weg Naar Morgen”)

Het kabinet Rutte III is nog niet zo lang bezig en zoals verwacht wordt het al door velen uitgekotst. Neemt niet weg dat met volle vaart en ronkend van het Nijenrode-gelul deze equipe vastberaden het land verder gaat managen. En dat is te danken aan alle mensen die een vertrouwen blijven houden in, wat zij dan noemen, fatsoenlijke partijen.

We hoeven het er niet tot in de details over te hebben: het negeren van de zogenaamde sleepwet, de referenda die plotsklaps geen rol meer spelen, de dividendbelasting, de lastenverzwaring, de dubieuze aanstellingen van bewindslieden op belangrijke departementen waar ze van de materie geen kaas hebben gegeten; al deze voorbeelden van het verdeel en heers principe hoeven ons niet meer te verbazen. Er zal ongetwijfeld nog veel meer op ons afkomen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Verneukt, verkloot en vernacheld

 1. Guardiacivil zegt:

  Een herhaling van een tachtig-jarige oorlog, want voordat iedereen trek heeft in verzet en in actie te komen, zijn verspreide splintergroepen ondergronds bezig de chaos af te remmen, sabotages te plegen en misschien zelfs sommige figuren uit de weg te ruimen.
  Dat is mijn visie over de komende tijden, maar ik kan het fout hebben.

  Like

 2. MF zegt:

  Wie is de baas: Rutte of Ollongren?

  Like

  • Thoth zegt:

   De laatste keer, Ollongren. Deze D’66 trut vroeg zich bij een meeting in Groningen af waarom Geert Wilders niet haar dubbele nationaliteit wil respecteren. Simpel, het moet iemand zijn die te volle overtuiging de Nederlandse staat wil steunen en bij jouw is dit twijfelachtig. De vorige was van Rutten die de dividend-belasting voor de multinationals afgeschaft heeft, dit kost tenminste 1400 miljoen…

   Like

 3. paulzwueste zegt:

  Waarschijnlijk een goed artikel… maar na de eerste 10 zinnen ben ik gestopt.
  Ik weet het al zolang.
  Wat in het artikel beschreven wordt zal op basis van goed vertrouwen van de gemiddelde Nederlandse burger in de overheid nog even standhouden, maar door de snel om zich heen grijpende armoede toch leiden tot opstanden, stakingen en burgerlijke ongehoorzaamheid.

  Rutte 3 zal in het derde of uiterlijk vierde jaar sneven.
  Rutte zèlf zal dan plotsklaps onvindbaar blijken te zijn.
  Voorlopig…
  De grootste crisis in de EU staat vlak voor de deur…

  Like

 4. John van Antwerpen zegt:

  Als U, geachte lezer, de onafhankelijkheid uitroept over Uw eigen stad dan brengen ze U
  naar een inrichting. Want U bent een verwart persoon.
  Als Ollongren dat doet heet het cultuur. In welke inrichtingen heeft zij gezeten en hoelang ???
  Dit kabinet denkt net als de EU alles met de mantel der liefde te bedekken
  en ze krijgen er haters, gefrustreerden, salafistenschweinen en miljoenen Filip de Winters voor terug.
  Heel mischien moeten we ergens blij zij met dit kabinet. Want dit kabinet kweekt PATRIOTTEN.
  De Nederlander radicaliseert.

  Like

 5. tjonge zegt:

  “het negeren van de zogenaamde sleepwet,”
  .
  negeren, is dat nou een werkwoord van neger……..

  Like

 6. Pechtold verspreidt nepnieuws (18 november 2017).

  In het radioprogramma Kamerbreed beweerde Pechtold vanmiddag tegenover presentator Kees Boonman glashard dat voormalig D66-fractievoorzitter Hans van Mierlo “helemaal niet zo’n groot voorstander was van het referendum”, terwijl Van Mierlo juist vanaf het moment dat hij D66 op 14 oktober 1966 had opgericht zich altijd sterk heeft gemaakt voor een bindend referendum. Zelfs in juni 1992 wilde Van Mierlo nog dat het op de agenda van de Tweede Kamer werd geplaatst. Helaas kan hij Pechtold niet meer tegenspreken omdat hij op 11 maart 2010 is overleden, maar gelukkig zijn er nog bewijzen. In de onderstaande video de leugenachtige uitspraak van Pechtold en het knipsel van 22 juni 1992 over Van Mierlo’s actie voor een bindend referendum.

  Gerard

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  Verneukt, verkloot en vernacheld…..Mede dankzij de kloothommels die met hun hersenloos gedrag op deze partijen blijven stemmen !!!

  Like

 8. Marian zegt:

  Ik ben bang dat er hier eerst iets verschrikkelijks moet gebeuren, de rest van Nederland is anders niet wakker te schudden voor de realiteit.

  Like

 9. ron zegt:

  Willen jullie (het plebs) jullie koppen dicht houden en snel sterven,per slot van rekening wonen er 6 en een half miljard teveel mensen op aarde die uitgemoord dienen te worden.Hier in europa zijn wij van de satanische nazi bilderberg groep bezig met soldaten van allah te importeren om de eurpeanen af te slachten,Want wij willen een N.W.O. (new world order.) dus “”plebs”” koppen dicht en sterf.Sarcasme modus uit.

  Like

 10. Berend Logtenberg zegt:

  Soros en zijn 226 Europees Parlement-vrienden door Nigel Farage in de aandacht gezet. Dus wie zijn zij?. Delen aub !

  Klik om toegang te krijgen tot soroskooptbrussel.pdf

  In dit document kunt u alles lezen wie in de zak van Soros zit Het omvat 11 commissies en 26 delegaties, evenals de hoogste besluitvorming door het Europees Parlement. Organen: 226 EP-leden die bewezen of waarschijnlijk bondgenoten van de Soros Open Society zijn. (MEP=Member European Parlement)

  Farage beschreef de invloed van Soros in Straatsburg en Brussel als “echt buitengewoon.” En die invloed lijkt dramatisch te stijgen nu Soros het grootste deel van zijn rijkdom – $ 18 miljard – heeft gedoneerd aan zijn “Open Society” project, dat campagne voert voor open grenzen en supranationale structuren zoals de Europese Unie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s