Keulen: Geen asiel-jongemannen in de villabuurt

Screenshot_67

Keulen: villa in Marienburg.

(Door: Markus Wiener – Vertaling: E.J. Bron)

Köln-Marienburg is een duur, maar zeer geliefd plekje voor het verheven burgerdom en iedereen die het zich kan veroorloven. Ook politici van alle schakeringen evenals goedmenschen uit het cultuur- en medialandschap verkeren graag in de chique villabuurt in het zuiden van Keulen. Geen wonder dat men daar het liefst onder elkaar wil blijven. Ook de anders door deze sterke schouders graag gepredikte multiculti beperkt zich in Marienburg tot nu toe normaal gesproken tot de dure Italiaan om de hoek of het Perzische academicusgezin in het volgende huis.

PI News (2)

Alleen dom dat de onbeteugelde “Refugee-Welcome”-waanzin inmiddels zo´n omvang heeft aangenomen dat men de “asielzoekers” uit de hele wereld niet alleen maar meer bij het “plebs” in Chorweiler of Kalk kan afladen. Omdat daar namelijk inmiddels alles uit de voegen knapt, plant het stadsbestuur nu serieus om vluchtelingenonderkomens bij de “bovenste tienduizend”, bijv. in de Brohler Straße in Marienburg.

Een idee, waarvan de politiek samenwerkende groepen met goede contacten het zweet op het voorhoofd krijgen: armoedige en ellendige figuren uit de hele wereld midden onder de mooien en rijken, ´ morgens niet over het hoofd te zien op weg naar het potje tennis of de luxe brunch? Misschien zelfs nog agressieve, archaïsch gesocialiseerde jonge mannen uit Afrika en Arabië deur aan deur met tere dochters van betere huize?

In ieder geval moet dat als het aan de politieke lobbyvertegenwoordiging van de Marienburgers – dus CDU, Groenen en FDP – ligt ook in de toekomst liever exclusief voor het “klootjesvolk” taboe moeten blijven. Via een wijzigingsvoorstel verordonneerde de raadscoalitie bestaande uit CDU, Groenen en FDP het protesterende bestuur dat de wooneenheden in de Brohler Straße uitsluitend bezet moeten worden met gevluchte gezinnen en gevluchte alleenstaande ouders met kinderen, evenals met autochtone gezinnen en alleenstaande ouders met kinderen.

Zoiets noemt men dan vermoedelijk “Cherry Picking”. En dat uitgerekend door dezelfde mensen die anderen constant gedwongen multicultureel willen “verrijken”. Hypocrieter en sociaal onrechtvaardiger is niet mogelijk.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Markus Wiener

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, christendemocraten, Duitsland, Elite, establishment, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Keulen: Geen asiel-jongemannen in de villabuurt

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Links lullen en rechts zakken vullen. Is in nederland ook zo

  Geliked door 3 people

 2. abouneenee zegt:

  VVD-stemmers maken het nu al drie kabinetten dat Mark R. zich groot staatsman kan wanen in Den Haag en binnen de EU een schimmig spel speelt dat erop neerkomt dat de EU Nederland stevig in de tang heeft. VVD-stemmers staan niet bekend om hun politieke overzicht en stemmen doorgaans op deze partij omdat hun omgeving dat ook doet. Het IQ van een lieveheersbeestje dus, alleen is die doorgaans onschadelijk voor de mens en Rutte’s slaafse volgzaamheid niet.

  Omdat VVD’ers hier schuldig aan zijn moeten zij ook maar op de blaren zitten. VVD’ers wonen over het algemeen niet in volkswijken, dus waarom hebben volkswijken meer last van deze asielzoekers dan mensen die op de VVD gestemd hebben. Er zijn steeds meer rijkeren die de VVD verlaten voor de PVV omdat zij langzaam maar zeker het probleem gaan inzien. Daarom moet het stemgeheim wijken voor een registratie op immigratie-vriendelijke partijen zoals de VVD en moet die lijst minimaal 1 asielzoeker opnemen. Als er gezinshereniging plaatsvindt, moeten dat hele gezin bij – bijvoorbeeld – de VVD’er worden opgenomen.

  Dat vanwege nostalgie of groepsdrang ‘sociaal’ doen over de ruggen van anderen juist omdat je weet dat je er zelf geen last van zal hebben is belachelijk en fout.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Niet alleen de rijken maar ook de intellectuelen geven de voorkeur aan een wetenschappelijke afstand tot de ,,Schutzsuchenden” (degenen die bescherming zoeken), zoals de politiek correcte term is. In Lindenthal, de universiteitswijk, heeft men de indruk dat er in Keulen niets is veranderd.
  Er zijn meer Nederlanders dan Afghanen. Waar is het probleem?
  Veel mensen die hier wonen, zijn met afschuw vervuld door de vele AFD-kiezers in de wijken aan de andere kant van de Rijn, waar de beschermingzoekers wonen.
  Maar het is een enkele hypocrisie hier in Keulen.
  Nu hebben de burgemeester en wethouders opnieuw paniek voor de carnavalsdagen.
  Overal in de stad hangen posters waaraan mensen gevraagd worden om meer respect voor elkaar te tonen. De tekst is uitsluitend in het Duits. Natuurlijk niet in het Arabisch, dat zou racistisch zijn.

  Geliked door 1 persoon

 4. jungleelephant zegt:

  Diegenen die het hardst schreeuwen om meer,meer,meer,zorgen wel dat zij er zelf geen last van hebben!Is overal hetzelfde!

  Geliked door 3 people

 5. Nemesis zegt:

  Even een OT in eigen zaak. Als ik een reactie heb geschreven en op verzenden druk, dan is alles direct floep weg. Gebeurt niet bij iedere reactie maar wel vaak. Ik vind dat heel vreemd.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  De mensen uit de wereld van politiek en media die in de rijke Köln Marienburg wonen, zijn daar geland dankzij hen manipulatieve karakterstreken. In deze beide disciplines kan men geen succes boeken zonder ellebogenwerk, vriendjespolitiek en manipulaties. Zij moeten zich behendig schipperen in een wereld vol obstakels en geniepige valstrikken. Aan de ene kant zich vasthouden aan de mooie heersende multiculturele ideologie en aan de andere kant zorgen dat de verkeerde multiculturaliteit niet te dichtbij komt. De beginselen van het multiculturele experiment moeten worden uitgevoerd in een open lucht laboratoria. D.w.z. buurten waar minderbedeelde autochtonen wonen. Daar, in een natuurlijke omgeving, kan men de ideeën van de Frankfurter Schule testen een de Kalergi-Plan uitvoeren.
  Helaas, gedragen zich de slachtoffers van deze handelswijze als grazende schapen aan de dijk. Ze zeggen Meh.h..h..h! en laten zich misbruiken. Niets zal veranderen totdat zij voor zichzelf zouden opkomen. De heersende politiek en media moeten het idee implementeren dat spelen met andermans leven, kan een gevaarlijk spel worden. Dat kan niet voor de eeuwigheid duren. Natuurlijk moeten de slachtoffers van dit verrotte spel, vijandige houding tonen tegenover de onuitgenodigde gasten die hun leven tot een hel veranderen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Toen enkele jaren geleden de ‘vluchtelingenstroom’ op gang kwam, hadden veel BN-ers goede voornemens. Misschien zouden zij ook wel één of meerdere ‘vluchtelingen’ in hun huis opnemen….

  Ik heb er nooit meer iets over gehoord, maar de Nederlandse ‘toppers’ denken natuurlijk dat ze mooie sier hebben gemaakt door zich zo ruimhartig op te stellen…..

  Maar nu nog de feiten. Wie heeft zich daadwerkelijk ontfermt over zo’n zielige ‘vluchteling’?

  Like

 8. D.Beukema zegt:

  Was hier jaren geleden toch al een item? Geen AZC in Den Haag in Be(noorden/zuiden)hout, waar de heer M.Rutte woont.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Beukema. @Beukema. Onlangs hoorde ik een leuk grap. Een vrouw vertelde : “Men zegt dat de Heilige Maria is onlangs verschenen. Het is in de omgeving van de Friese kust. Zij dacht aan Hallum of Ferwert . Gelooft u daarin? Vroeg ze. Ja! Antwoordde ik. Waarom niet? Waar moet H. Maria heen om ergens te verschijnen? Naar Bos en Lommer? Of Kanaaleilanden in Utrecht? Daar heeft ze beslist geen zin in. Als zij in Nederland is, wil ze tussen fatsoenlijke mensen zijn, anders is het zonde van haar tijd. Een man mengde zich in het gesprek. Hij zei lachend. Nou! Als Maria bij ons verschijnt, zou men zeker tegen haar zeggen : Mevrouw! De weg naar het AZC is deze kant uit!, Links af!. Waarom moet de Heilige Maria naar het AZC? Vroeg de vrouw een beetje kwaad (waarschijnlijk was zij katholiek). De man antwoordde grijzend: “Nou! Met haar uiterlijk zou toch iedereen denken dat zij komt uit een van die landen! Zeker als zij gesluierd rondloopt”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s