Amerika heeft een nieuwe Ronald Reagan gevonden

Screenshot_13

(Door: David Neyskens)

Drie dagen was ik aanwezig voor Doorbraak.be op de Conservative Political Action Conference (CPAC), de jaarlijkse hoogmis van de Amerikaanse conservatieve beweging met ongeveer 15.000 deelnemers. De logische vraag is natuurlijk: staat de conservatieve beweging (nog) achter Trump? Wat verstaan we onder Amerikaanse conservatieven? Een brede waaier van mensen die het niet noodzakelijkerwijs over alles eens is zoals: nationalisten, sociaal-conservatieven, neo-conservatieven, libertariërs, fiscaal-conservatieven,….

Anti-Trump Conservatieven moeten op hun treden terugkeren

Trump is er alvast in geslaagd om het afgelopen jaar enkele conservatieve supersterren achter zich te krijgen die niks van hem moest hebben, zoals de 34-jarige Ben Shapiro. Ben Shapiro runt een conservatieve nieuwssite, heeft een radioshow en was vroeger betrokken bij Breitbart. Hij verliet Breitbart in 2016 toen hij vond dat de nieuwssite te veel steun gaf aan Trump tijdens de campagne. Shapiro vond Trump geen conservatief en waarschuwde dat Trump, naast onverkiesbaar, geen conservatief was en zeker niet als een conservatief zou regeren. Shapiro, die de slottoespraak gaf op de eerste dag, zei dat hij zich vergist had. Hij somde de hoogtepunten van één jaar Trump op: Neil Gorsuch in het Hooggerechtshof, een historisch goed belastingplan, het beëindigen van het Individual Mandate (verplichting van zich te verzekeren voor gezondheidszorg), deregulering, het verlies van IS en de verhuis van de Amerikaanse ambassade in Israël naar Jeruzalem.

Lees verder>>>
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Patriottisme, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op Amerika heeft een nieuwe Ronald Reagan gevonden

 1. paulzwueste zegt:

  Na dik ’n jaar mag het licht wel eens door breken bij de Amerikaanse intelligentsia.

  Like

 2. Mary zegt:

  Trump heeft al deze lof ook zeer verdiend, hij maakt waar wat hij beloofd, (zo totaal het tegenovergestelde van de achterbakse rattenvereniging Rutte en Co) en dat hij door (nog veel meer) Amerikanen voor een tweede termijn gekozen gaat worden is zeker!!!.

  Geliked door 1 persoon

 3. Taljaard zegt:

  Niettegenstaande het oorverdovende huilie, huilie van de Amerikaanse MSM en het daarmee verbonden Democratische partijkartel, wat in de Nederlandse MSM ook klakkeloos werd en wordt overgenomen (NPO/Volkskrant = CNN/Washington Post), dendert de Trump trein dus gewoon door.

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Uiteraard: De realiteit laat zich op een gegeven moment niet meer verloochenen!
   Dit wordt qua kaliber een waardige opvolger van kanjers als Roosevelt en Reagan, mark my words!

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Louter het feit dat hij POTUS is geworden is op zichzelf al een overwinning, dat hij het goed doet is de kers op de taart..
    Dat Clinton kreng die moest winnen omdat iedereen (behalve rechts, islamofoob, NRA lid,redneck en liberal’s hatende kiezers) zei dat zij moest winnen.
    Of hij Ronald Reagan zal evenaren… dat weet ik nog niet, ik vind (als niet Amerikaan zijnde!) tot op heden Reagan de beste naoorlogse president, tuurlijk geen vlekkeloos parcours maar over de gehele lijn the best.

    Geliked door 1 persoon

 4. We kunnen met z’n allen heel blij zijn met onze President Trump! Ook zeker gezien zijn leeftijd; alle respect voor zijn uithoudingsvermogen. Zeker, hij is ook een getraind oud militair en daar plukt hij nu nog de vruchten van…
  Dit is een heel goede samenvatting: “Things are getting demonstrably better in big ways and in small, and it is shameful and it is biased that these presidential accomplishments get so little coverage.” On “The Ingraham Angle,” Laura Ingraham discussed President Donald J. Trump’s accomplishments during his first year as president. 16M Views…
  http://bit.ly/2oCzMpA

  Like

  • Republikein zegt:

   Goed hoor, mooi blog.[n.a.v. vorig comment]

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Jammer dat e.e.a. niet via word press is te volgen, ik doe niet aan twitter etc.

    Geliked door 1 persoon

   • Het enige nádeel van WordPress is dat er geen thumbnail getoond kan worden op de sideline. Mijn man en ik hebben altijd les gegeven d.m. van visuele beelden (dia’s destijds) en dát trekt de aandacht en onderbouwt je woorden! Dus daarin is Blogger toch iets beter. Ook kun je onder elke post de relevante vorige posten via thumbnail tonen. Ook bevatten onze publicaties in boek vorm nogal wat foto’s als onderbouwing en uitleg.

    Like

 5. Jan zegt:

  Nederlandse staalfabrikanten die naar Amerika exporteren jammerden een week terug over de hogere importtarieven die Trump staal- en aluminiumfabrikanten gaat opleggen. Dit is deels juist, want het geldt alleen inferieure producten en die komen met name uit China en Japan.

  Voor import van shitproducten is de socialist Ryan:

  GLOBALIST PAUL RYAN Hits Trump Again on Proposed Tariffs — Defends Foreign Manufacturers with Inferior Product (VIDEO)


  On Tuesday Kobe Steel from Japan admitted it was putting out inferior product for five decades.

  Kobe Steel Ltd admitted on Tuesday its data fraud has been going on nearly five decades and also revealed new cases of cheating, highlighting the challenges facing the 112-year-old company mired in compliance failures and malfeasance.

  Japan’s third-biggest steelmaker said its CEO will step down to take responsibility for the widespread data fraud scandal that came to light last year, although doubts remain over its corporate culture and the possibility of future fines.

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/globalist-paul-ryan-hits-trump-proposed-tariffs-defends-foreign-manufacturers-inferior-product-video/

  China Focus: China shuts down illegal steel production, stays tough on overcapacity
  http://www.xinhuanet.com/english/2017-08/02/c_136494629.htm

  Zie ook: https://www.rtlz.nl/algemeen/buitenland/trump-pakt-oneerlijke-handel-aan-voert-importheffing-op-staal-in

  Like

 6. Jan zegt:

  “We have to defeat Nancy Pelosi and Maxine Waters, a low IQ individual”

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Kinderachtig linksvolk laat zich weer manipuleren:

  Wereldwijde protesten tegen Amerikaanse wapenwet

  De straten van grote Amerikaanse steden zijn zaterdag bezaaid met mensen die protesteren tegen de omstreden wapenwet.

  In Washington lopen honderdduizenden, voornamelijk jonge, Amerikanen de zogeheten March for Our Lives. Ook in onder andere Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, New York en Parkland, Florida zijn demonstranten op de been. In die laatste plaats vond in februari een schietpartij plaats waarbij een oud-scholier zeventien mensen om het leven bracht.
  ….
  Op het Museumplein kwamen demonstranten bijeen, op initiatief van Democrats Abroad Netherlands en March for Our Lives Amsterdam.(1)
  https://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2018/03/wereldwijde-protesten-tegen-amerikaanse-wapenwet
  1. Lees: linksfascisten

  Flashback: Hitler zette ook kinderen in om wapencontrole te promoten en later de gek die 8 jaar lang Amerika terroriseerde en de rassenhaat tegen blanken aanwakkerde, Hussein Obama
  ….

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/03/reminder-hitler-also-used-children-to-promote-gun-control/

  Like

 8. Republikein zegt:

  Kleindochter Martin Luther King: “Ik heb een droom”
  9/10

  Logo wel.nlwel.nl
  wel.nl

  Honderdduizenden Amerikaanse jongeren hebben voor een strenger wapenbeleid in de Verenigde Staten geprotesteerd. Bij de grootste bijeenkomst, voor het Capitool in Washington, maakte de 9-jarige Yolanda Renee King, kleindochter van Martin Luther, indruk met een speech.

  “Mijn grootvader had een droom dat zijn kinderen niet zullen beoordeeld worden op de kleur van hun huid. Ik heb een droom, genoeg is genoeg. Dit zou een wapenvrije wereld moeten zijn”, aldus de 9-jarige Yolanda. Ze riep de menigte toe en vroeg alle manifestanten tot drie keer toe haar woorden te herhalen. “Verspreid mijn woorden! Horen jullie mij? Over de hele wereld! Wij gaan een grote generatie zijn.”

  Like

 9. Jan zegt:

  Intussen roept het totale politieke onbenul en asociale element Maxine Waters op om Republikeinen te terroriseren

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Linksvolk in Amerika laat steeds meer zijn ware aard zien, d.w.z. komen er nu zelfs openlijk voor uit dat zij van moordenaars houden en er trots op zijn

  Website Vox.com volgt Nancy Pelosi in het verdedigen van de MS-13 beesten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s