EU-mainstream media noemen Hongarije een “vijand in de eigen gelederen”

Screenshot_225

(Vertaling: E.J. Bron)

Als een elitaire kliek een continent een bepaalde kant op wil duwen, is het weldra afgelopen met de democratie. Hoe verder weg de beslissingen door de eigen burgers ter plaatse worden genomen, des te minder democratisch is de hele constructie. “Brussel” reageert alleen nog maar met druk, druk en nog eens druk.

Die Freie Welt

Wat een huichelarij: Om EU-Europeaan te zijn is goed – maar om Duitser, Pool of Hongaar te zijn, is slecht. De EU-identiteit wordt aan de mensen met Brussel-politiek, volkslied en vlaggen, propaganda en geschiedenisles opgedrongen. De nationale identiteiten worden er bij de Europeanen met alle middelen uitgedreven.

Wanneer politici zoals Victor Orbán zich hiertegen verzetten, komen de EU-horige mainstream media met koppen als “vijand in de eigen gelederen”. Wanneer Polen, Tsjechië, Oostenrijk of Hongarije eigen wegen willen gaan, wordt er gesproken van “democratie-vijandige tendensen en tendensen tegen de rechtsstaat”. Hoe dichtbij het volk en “democratievriendelijk” is Brussel eigenlijk, als het er om gaat bevolkingen op nationaal, regionaal en lokaal niveau eigen wegen te laten gaan?

Het feit dat de Britten voor de Brexit hebben gekozen en dat in landen zoals Polen, Hongarije en Oostenrijk rechts-conservatieve partijen successen hebben behaald, moet daarom veel beter beoordeeld worden dan dat de Europese mainstream media, door de EU gesubsidieerde instituten en internationale NGO´s met onmetelijke bronnen propaganda tegen deze tendensen gemaakt – en desondanks verloren hebben. Nu proberen ze in Hongarije – evenals in de VS tegen Trump en in Groot-Brittannië tegen de Brexit – ook na de verkiezingen door aangewakkerde demonstraties tegen Orbán het tij nog een keer te keren. Het is steeds hetzelfde liedje: in plaats van te luisteren naar de behoeften van de burgers en de politieke agenda daar op in te stellen, wordt in elitaire kring het plan voor de toekomst uitgewerkt, dat daarna tegen elk verzet in de bevolking met alle middelen wordt doorgedrukt. En wanneer de burgers zich daartegen verzetten, spreken de mainstream media van democratievijanden. Dat is pure huichelarij.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.;wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, democratie, demoniseren, dictatuur, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op EU-mainstream media noemen Hongarije een “vijand in de eigen gelederen”

 1. Peter zegt:

  Historicus kraakt Wilhelmina: een godsgeschenk voor de Gestapo
  De goede reputatie die koningin Wilhelmina geniet is volledig onverdiend, stelt historicus Gerard Aalders. Sterker nog, hij schrijft in zijn nieuwe boek Wilhelmina, werkelijkheid en fictie dat door haar domheid en die van haar ministers vermoedelijk honderden verzetslieden om het leven kwamen.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Peter 17 april 2018 om 21:42

   Er is toch geen enkele ‘oranje’ die zich verdienstelijk maakt voor de bevolking?
   Maar ze laten zich wél graag bewieroken door de vele sukkels in dit land die dol zijn op sprookjes.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat komt omdat ze zelf niks mogen zeggen.
    Niemand die met ze in gesprek kan gaan over waar ze nou mee bezig zijn.
    Daar mogen ze dus niks over zeggen.
    Dan ben je meteen van al dat gezeik af van de bevolking, je bent zelf toch nergens verantwoordelijk voor, dat schuif je gewoon door.
    Hoe hebben ze het ooit kunnen verzinnen.

    Geliked door 1 persoon

   • Bas zegt:

    Over sommige sprookjes gesproken.
    https://bit.ly/2qFI6a4

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tistochwat

    Ja, let maar op als het 27 april is! Duizenden oranje-fans staan al voor dag en dauw langs de route om al kwijlend ‘ons koningspaar’ voorbij te zien komen!

    Kijk mensen, daar loopt jullie belastinggeld! Dit is jullie kans om weer eens ‘mooie plaatjes’ te schieten……

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Het ergste is nog, dat er mensen bestaan die dit volstrekt redelijk gedrag vinden omdat ze beweren koningen te zijn of daar van af te stammen.
    Elk wangedrag is dan veroorlooft, en laat Markie het dan maar verder oplossen.

    Geliked door 1 persoon

 2. ildiko zegt:

  de vijanden van democratie willen de democratie afschaffen en dan het volk onder linkse dictatuur manipuleren. EU moet opgeblazen worden en zo snel mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

 3. T.Troubadour zegt:

  De MSM dienen geboycot te worden.alternatieve media dienen door de burgers ondersteund te worden

  Geliked door 1 persoon

 4. willie zegt:

  Ken ook iemand die vanaf Juni definitief ginder gaat wonen : btw 1 euro is daar wel 3 waard , spijtig dat ik geen 20 jaar jonger ben, dan vertrokken we gelijk

  Like

 5. Trucker zegt:

  Krijgen de eu HQ brussel dictators een koekje uit eigen deeg.
  Orban een leider die weet wat zijn volk wil.
  Rutte minder rukken en meer regeren en dat betekend ook luisteren naar het volk.

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Het schaamteloze machtsvertoon van Brussel (via de MSM) heeft werkelijk geen grenzen.

  Like

  • Bas zegt:

   De EU was in spe een privé organisatie van uitsluitend geld- en eigenbelangen. Na de 2e Wereld Oorlog heeft men door kapitaalsinjecties o.a. Marshallhulp zetels op het pluche verworven waarbij Jan met de pet m.a.w. het volk, via de oprichting van de Europese Unie uiteindelijk schaakmat c.q. aan de kant werd gezet. Het zogenaamde EU- loyaliteits- c.q. bevelsplan om de boel bestuurlijk in de houtgreep te kunnen houden (Politie en Justitie en de NAVO) doet hierbij flink zijn best mee te huilen met de EU-wolven. De EU-bevolking is aan de zij lijn gezet. Engeland, Hongarije en Catalonië zijn ons ware voorbeeld .

   Like

 7. Peacepipe zegt:

  “De vijand in eigen gelederen” ik denk dat Duitsland die “eer” verdient! Met de vloek “wir schaffen das” is de eigen bevolking genadeloos in de ellende gestort. Enthousiast ondersteund door de verradersclub in Brussel.

  Like

 8. Guardiaangel zegt:

  Ik draai het hele verhaal gewoon om.
  Elke dag weer bewijst de Eu en de media zelf ……dat ze misdadig bezig zijn naar de burgers.
  Want bedriegen…… beliegen……. misleiden…….en dwingen door middel van chantage van de Europese burgers is ook een vorm van misdadig gedrag.

  Like

 9. sylvie zegt:

  De door en door verotte EU heeft als enig doel de omvolking van de EU door te zetten waardoor alles naar de klote gaat uiteindelijk.

  Like

 10. Jade zegt:

  Mag ik even corrigeren?
  We hebben twee vijanden binnen eigen gelederen…,
  en dat zijn:
  A) de slapjanussen in Den Haag,
  B) het tuig in Brussel/Straatsburg.
  Dank u.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jade 18 april 2018 om 00:15

   We hebben drie vijanden binnen de eigen gelederen: de derde bestaat uit ‘deugmenselijke’ ‘landgenoten’. De figuren die op Groen Links en andere ‘socialisten’ stemmen.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Zombies, bekt goed en is wat ze zijn behalve dat ze het zelf niet weten (in het echt weten zombies dat ook niet over zichzelf dus zo vreemd is het dan ook niet).

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 18 april 2018 om 21:48

    Je krijgt hen in ieder geval nooit wakker.

    Like

 11. Haksteeg Anton zegt:

  Dan deugen die media voor geen donder want Hongarije doet precies dat wat Nederland ook moet doen

  Like

 12. Jan zegt:

  Sprekend criminele organisatie als Natuur en Milieu, Wakker Dier, Milieudefensie, ECEAT en die ander bioshitorganisaties en hun criminele activiteiten binnen de politieke partijen in Den Haag. Dubbele petten zoals dat heet.

  Like

 13. abouneenee zegt:

  Door Hongarije af te schilderen als vijand poogt men de bevolkingslaag met basale intelligentie mentaal klaar te stomen voor een toekomstig ingrijpen. Dat ingrijpen zal door Rusland niet worden getolereerd en zo hopen de Eurofielen, die zelf alles behalve slim zijn, een oorlog te bewerkstelligen die Europa zogenaamd verbroedert. De gezamenlijke brief van 7 ministers van Buitenlandse zaken waarin feitelijk stond dat het Pan-Europese plan te snel uitgerold werd wordt niet serieus genomen of diende als afleidingsmanoeuvre. Dat laatste lijkt mij waarschijnlijker.

  Like

 14. Frans Brassens zegt:

  Het E.U fascisme is de straf voor de ontstellende hoeveelheid domme mensen.
  Helaas hebben ook de verstandigen er onder te lijden.
  Zolang die in de minderheid blijven, zolang zal dat lijden doorgaan.
  – Waar zich een kentering lijkt te gaan voordoen, richt dat fascisme zich binnen een natie op de groeiende groep der verstandigen, met alle smerigheid die daar aan te pas komt. Zoals ‘uitsluitingen’ van politieke partijen én van mensen die hun nek te veel uitsteken.
  – Waar een heel land verstandig dreigt te worden, zoals in Hongarije het geval lijkt te zijn, nemen de smerigheden toe tot een ongekende omvang.
  De E.U.fascisten en hun ‘helpers’ beginnen zich, zeker na de Brexit, benauwd te voelen, vrezen voor een toekomstige ondergang, en slaan wild om zich heen. Een en ander kan uitlopen op een catastrofe.

  Er staat ons nog veel ellende te wachten.

  Like

 15. Margareta zegt:

  Dat wij boe en bah roepen raken wij misschien eventjes onze frustratie kwijt, maar in feite veranderen daarmee helemaal niets. Niemand durft zijn kop uit te steken en niemand breekt de cirkel door. Wiij laten alles doorgaan voor wat het is tot wij niet meer verder kunnen. Dat Hongarije door de hele wereld openlijk aan de schandpaal wordt genageld betekent dat er enorm veel pionnen hun best doen om het huidige systeem een handje te helpen en er zijn maar weinigen die het streven naar behoud van eigen cultuur en eigen identiteit, waar Hongarije sinds 2015 aan het vechten is, weten te waarderen.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Volledig eens met de inhoud van het artikel. Niets aan toe te voegen, behalve dan dat ik me NOOIT zal laten aanpraten dat ik geen Nederlandse ben, maar een Europese.
  Ja, ik woon in Europa, maar blijf mijn nationaliteit trouw.

  Ik vraag me wel met enige zorg af of we mettertijd geen Europees paspoort opgedrongen krijgen, waaruit niet meer blijkt uit welk land we afkomstig zijn. Als ze grenzen willen afschaffen, dan bestaan de soevereine lidstaten binnen Europa ooit niet meer.

  Like

 17. Salvador zegt:

  Wel weer treffend dat onze verlichte dictators in Berlijn, Brussel, enz. dan weer niks te melden hebben over hun eigen geïmporteerde 5e colonne of hun gewenste paarden uit Troje.

  Like

 18. edwin vissers zegt:

  visgraat landen zijn top .wel geld meebrengen .en vrijwilligers doen ,leer de taal liefde Gods jezus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s