Fractievoorzitter van Fidesz in Berlijn: “Duitsland heeft in 2015 onverantwoordelijk gehandeld.”

Screenshot_283

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse regering ziet zichzelf bevestigd in haar rigide immigratiepolitiek en de afwijzing van welke quota voor herverdeling van “vluchtelingen” dan ook. Meer nog: Boedapest ziet nu ook de Duitse regering – alhoewel laat – op de juiste weg. Tijdens een bezoek in Berlijn bleek de minister van Algemene Zaken, Gergely Gyulás (foto), ervan overtuigd dat ook Duitsland inmiddels zijn migratiepolitiek gereorganiseerd zou hebben, zodat het verschil tussen de standpunten van de Hongaarse en de Duitse regering “niet zo groot zouden zijn als voorheen”.

Duits - Zuerst

“Het enige waarvoor we nu een gemeenschappelijke basis moeten vinden, is dat onze afwijzing van allerlei maatregelen betreffende de verplichte herverdeling ethisch  en – op grond van de handhaving van de Schengen-regels en het Verdrag van Lissabon – juridisch gerechtvaardigd is”, zei Gyulás tegenover journalisten.

Gyulás beschouwt echter de Duitse politiek van grensopening op het hoogtepunt van de “vluchtelingen”crisis in 2015 nog steeds als kritiek-waardig: Duitsland zou in 2015 “onverantwoordelijk hebben gehandeld” door meer dan een miljoen migranten op te nemen. “Nu wil het de consequenties van deze beslissing met anderen delen.” Hongarije accepteert dat nog steeds niet. De beide landen zouden het er echter over eens zijn dat de buitengrenzen van de EU bewaakt zouden moeten worden.

“Helaas zien we nog steeds niet dat er sancties worden opgelegd aan landen die niet voldoen aan deze plicht”, voegde hij er aan toe. Gyulás benadrukte dat Hongarije zou weigeren een politie te accepteren die zou uitdraaien op een verplichtende herverdeling van migranten. Veel belangrijker is voor Boedapest de bewaking van de buitengrenzen van de EU, want “dat is de garantie dat de problemen, die voortkomen uit de in 2015 genomen beslissingen, niet kunnen escaleren”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Patriottisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Fractievoorzitter van Fidesz in Berlijn: “Duitsland heeft in 2015 onverantwoordelijk gehandeld.”

 1. Steven zegt:

  Als je voor ogen hebt om het volk op termijn te vervangen zoals in eerdere documenten van 40 jaar geleden geschreven staat…dan zijn ze JUIST op de goede weg.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Al gaat Europa vandaag nog hermetisch op slot dan nog is het kwaad al geschied.

  Bovendien is er met de afspraken laatst in Marrakesh geen sprake van vermindering van de toestroom echter is de benaming omgezet van vluchteling naar legale migrant.
  Het EU doel is ZESTIG miljoen Afrikanen en Arabieren naar Europa te halen voor het jaar 2050.

  Like

 3. Harry willemse zegt:

  Die buitengrenzen moet je dan laten bewaken door ferrydienst Frontex. Een betere verzekering voor ongelimiteerde aanwas van gelukzoekers is er niet.

  Like

 4. Adriaan Jansens zegt:

  Fractievoorzitter van Fidesz in Berlijn: “Duitsland heeft in 2015 onverantwoordelijk gehandeld.” Onverantwoordelijk? Het is een buitencategorie van krankzinnigheid als je het mij zou vragen. Enfin hier is een artikel dat eigenlijk in het basis onderwijs, onderwezen moet worden, dat zal wel van geen kant lukken met al die linkse juffen.

  De 100-jarige oorlog tegen Duitsland: Welke mogendheden nog steeds Duitsland willen vernietigen

  Wie het verleden niet kent, kan het heden niet begrijpen
  Ja, het artikel is al 8 jaar oud. Als ik het toen had gelezen – zonder mijn intussen opgedane kennis van de NWO en andere aanstichters van de verwoesting van Duitsland en Europa – zou ik het hebben afgedaan als een complottheorie.

  Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

  Dat is wat degenen die een echte samenzwering plannen regelmatig doen: Ze verklaren pogingen om een ​​echte samenzwering te ontmaskeren met regelmaat als complottheorieën. En tot nu toe zijn ze daarmee goed weggekomen.

  Maar inmiddels zijn de bewijzen dat het bij de islamisering en daarmee de vernietiging van Europa niet om een theorie maar een werkelijke samenzwering handelt, zo overweldigend groot dat de samenzweerders hun dooddoener-argument “samenzweringstheorie” niet meer kunnen volhouden.

  Wat u hieronder leest zal zelfs degenen die op de hoogte zijn van de intriges van de NWO, verschillende geheime genootschappen zoals Illuminati, Vrijmetselaars, Skulls&Bones en anderen, shockeren.

  Het artikel verscheen op psychokrieg.blogspot – zonder de naam van de auteur. Dat maakt hem niet minder geloofwaardig. De content is allemaal controleerbaar. Maar ze zijn uniek samengevat in de compactheid zoals ze worden gepresenteerd in het artikel.

  Het artikel herschrijft de geschiedenis zoals het ons gedicteerd werd door de zegevierende mogendheden: vanuit het perspectief van een veel hogere objectiviteit ten opzichte van de gebeurtenissen die zich eigenlijk voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog hebben afgespeeld.

  Hij laat zien dat met name Engeland zijn belangrijkste concurrent Duitsland in zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog heeft gesleurd met het uitgesproken voornemen om Duitsland voor altijd te vernietigen. Lees verder >>>> https://fenixx.org/2018/05/18/de-100-jarige-oorlog-tegen-duitsland-welke-mogendheden-nog-steeds-duitsland-willen-vernietigen-vernietigen-mee-bezig/

  Like

 5. fleckie zegt:

  En, ja hoor,….. de hetze. ( antisemitisme) is. weer. tevoorschijn geroepen. DE…POGROMS. die de JODEN ALTIJD ‘mochten!’ ondergaan, EEUWENLANG ! , worden gemakshalve maar. NIET. verteld. …………..Wat. EXPANSIEZUCHT…en…GELDINGSDRANG.. …. betreft:…. het ..’UNITED. KINGDOM!!! ‘. en ..DUITSLAND…. hebben ….elkaar …weinig…te…verwijten!………………….Op ejbron 21.3.2015, onder ‘…de elite kijkt weg’…..’HISTORICI. DUITSLAND…VERVALSTEN…GESCHIEDENIS’, ( betreft Franse deining over archieven…GESTAPO.<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s