Fatsoenlijke moslims

Screenshot_269

(Door: Toon Kasdorp)

In nazi-Duitsland leefden voor de oorlog meer fatsoenlijke Duitsers dan er nu fatsoenlijke moslims in Europa zijn, maar dat heeft niet voorkomen dat Hitler-Duitsland Europa aan de rand van de afgrond heeft gebracht.

Het heeft ook nooit betekend dat we vanwege die fatsoenlijke Duitsers Hitler niet mochten bestrijden of dat al die verwoeste Duitse steden en omgekomen vrouwen en kinderen onverantwoorde collateral damage waren.

Zonder de gewelddadige en nationalistische grondhouding in de Duitse cultuur van voor de wereldoorlogen hadden we geen eerste en daarna geen Tweede Wereldoorlog gehad en zonder de totale nederlaag van Duitsland in de Tweede Wereldoorlog was dat land nu niet een van de bolwerken van de westerse beschaving geworden.

De gedachte dat je de moslimwereld in zijn tegenwoordige vorm zijn gang kunt laten gaan, is een misvatting. Die zal net zo moeten worden behandeld als de nazi-wereld, niet alleen ter wille van de andere mensen in de Derde Wereld, maar ook voor de moslims zelf. Het probleem met de moslims is niet de enkele aanslag die ze hier plegen, zelfs niet op de schaal van de elfde september of van de aanslagen van Madrid en Londen. De schade daarvan valt in het niet bij de schade die de oorlogen veroorzaken die ontstaan als gevolg ervan. Een beschaving die anderhalf miljard mensen ertoe brengt om geweld en misdaad te tolereren in naam van een godsdienst of ideologie, heeft geen bestaansrecht.

En onder moslims moet U hier niet noodzakelijk verstaan de vrome koran-studenten en hun imams, maar de wereld van de islam die, net als Hitler-Duitsland, niet deugt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Fatsoenlijke moslims

 1. Jules Vismale zegt:

  Helaas hebben talloze radicale moslims al snode plannen met de wereld alsof ze denken dat zij in hun akelige hoogmoed zelfs de natuur kunnen overwinnen! Tegen een stijgende zeespiegel, vulkaanuitbarstingen en een opgewarmde Aarde kunnen zelfs zij niet op want zoals iemand ooit scheef in een krant: “Alleen een dwaas denkt dat hij van de natuur kan winnen!”

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  video/1

  Like

 3. Frans Brassens zegt:

  Een aardig stuk, maar aan de slotzin valt op goede gronden te twijfelen….:
  “De wereld moest van de nazi’ s af en dat zijn we nu ook en we hebben er betere Duitsers voor in de plaats gekregen.”

  Like

 4. Heer M zegt:

  Als iemand weer eens zegt, je moet Mein Kampf niet vergelijken met de Koran, Dan moet je dit laten zien.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  https://tpook.nl/2018/06/15/vlaams-belang-jongeren-regelen-gratis-opvangadressen-voor-asielzoekers-bij-linkse-academici-thuis/

  Vlaams Belang-jongeren regelen gratis opvangadressen voor asielzoekers: bij linkse academici thuis

  Op donderdag 14 juni voerden de Vlaams Belang Jongeren actie aan het station Brussel-Noord en het nabijgelegen Maximiliaanpark. De actie bestond uit twee delen. Ze deden dit enerzijds om de zogezegde “linkse hypocrisie” rond het thema “massa-immigratie” aan te kaarten, anderzijds om een signaal uit te sturen dat de zaken zoals die momenteel lopen niet aanvaardbaar zijn volgens hen. Ze deden dit onder de noemer: “Wij laten ons volk niet vervangen!”.

  Vorige week nog werd door meer dan 1.000 academici een open brief de wereld ingestuurd met de boodschap om te stoppen met illegale migranten te aanschouwen als deel van (oncontroleerbare) vluchtelingenstromen en migratiegolven. Dit zou immers ‘dehumanisering’ opwekken. VBJ vindt dat dit een nogal hypocriete houding is. Zij zijn de mening toegedaan dat het makkelijk is om te stellen dat illegalen met alle macht moeten worden geholpen, wanneer je in je veilige academische omgeving blijft zitten.

  1.000 academici = 1.000 opvangplaatsen

  Like

 6. Elisah zegt:

  Een strijder
  https://nieuws.tpo.nl/2018/06/16/levenslang-steekpartij-afgewezen-asielzoeker/
  Afgewezen asielzoeker Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland
  Marokkaan moet minstens 12 jaar in de gevangenis doorbrengen

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Merkel’s Gov’t on Brink as Germans Reject Open Borders!!!

  Like

 8. Sjaak Trui zegt:

  Nazi’s hadden in het algemeen sowieso een hekel aan allochtonen en een afkeer tegen Moslims en andere geloven.

  Sommige mensen zijn er van overtuigd dat de Nazi’s op bepaalde gebieden samen werkten met Moslims…maar op Wikipedia staat ook dat Turkije rond 1920-1930 minder dan 20 miljoen inwoners had en nu bedraagt het inwoners aantal 85 miljoen?

  Wat ik nog wel merkwaardig en onbegrijpelijk vind is waarom Hitler de Joden als doelwit en zondebok heeft gekozen terwijl hij ook de aanval op Moslims en Turkije had kunnen openen om zo Constantinopel te heroveren.
  Dan was het nu rustig in Europa…maar juist door de 2e Wereldoorlog leven we nu in deze achterlijke multiculturele samenleving!
  Het is dus is verschrikkelijk zoals het anno 2018 is gesteld met Europa en dat allemaal door linkse rakkers en onbedoeld waarschijnlijk door Hitler etc.

  Als ik verplicht moet kiezen tussen of Het Derde Rijk of een Islamitische Sharia negroïde en Arabische allochtoon samenleving dan kies ik toch echt voor de Het Derde Rijk of iets wat erop lijkt…wat kiest u dan ?

  Het liefst wil ik een vrije samenleving en met alleen een aantal toegestane liberale vrije geloofsovertuigingen…en vooral heel erg goed voor de natuur en milieu!
  Maar dat gaat toch nooit gebeuren en al helemaal niet met 1 tot maximaal 5 % allochtonen…

  Dan is er tenminste nog structuur en respect voor de inheemse blanke bevolking…wat anno 2018 al bijna is verdwenen door toedoen van de Nederlandse overheid sinds 1970!

  Laten we hopen dat het snel veranderd want we leven nu in een zelfvernietigend land…anders wordt waarschijnlijk een burgeroorlog de enige oplossing.

  Groetjes!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Erg warrig en incorrect verhaal met behoorlijke fouten.
   Voorzien van doorzichtige boobietraps.
   Met overduidelijke E.U. influentie ook.
   Mission failed, Sjaak, of ben je gewoon niet goed geïnformeerd?

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Sjaak, Jozef Stalin had zelfs een NOG grotere afkeer van de moslims ene nadere bevolkingsgroepen in Rusland en hij heeft vele tienduizenden Russische en niet-Russische moslims vermoord of laten deporteren om hierna al hun moskeeën te verwoesten!
   Hierdoor liepen er tijdens WO II vele tienduizenden Kalmukken, Krim-Tartaren e.a. moslims naar de nazi’s over en hebben zij gezamenlijk in de Krim vrijwel de gehele joodse bevolking uitgeroeid en talloze zigeuners, gehandicapten, sovjetpartizanen, communisten e.v.a!

   Like

 9. Jan zegt:

  Zodra een moslim zijn smoel opentrekt liegt hij weer

  Yassin Elforkani roept moslims op Wilders te beschermen
  ‘De vrijheid van meningsuiting is heel belangrijk voor moslims’
  https://tpo.nl/2018/08/29/yassin-elforkani-roept-moslims-op-wilders-te-beschermen/

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Ergens liegt ie ook weer niet.
   De vrijheid van meningsuiting is heel belangrijk voor moslims, maar dan wel alleen voor de mossel zelf.
   De rest moet gewoon ze smoel houden en luisteren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s