Moslims zijn de snelst groeiende religieuze groep ter wereld, ook in Israël

Screenshot_46

(Door: “Brabosh”)

Op de 70ste verjaardag van de moderne staat Israël, wonen er bijna 8,8 miljoen mensen in het land. Van deze 8,8 miljoen is 75 procent (6,6 miljoen) Joods en 21 procent (1,8 miljoen) Arabisch. De Arabische bevolking is grotendeels islamitisch; een klein deel is christelijk. De overige 4 procent van de bevolking (400.000) wordt gevormd door niet-Arabische christenen. Ook Armeniërs, die officieel erkenning hebben gekregen als aparte bevolkingsgroep, vallen onder deze laatste categorie.

Het Joodse thuisland van Israël wordt gezien als het meest religieuze land in de wereld, volgens gegevens van de 2018 Best Countries-ranglijst, een karakterisering van 80 landen op basis van een onderzoek onder meer dan 21.000 wereldburgers. De grondwet in Israël beschrijft het land als een Joodse staat en “beschermt de vrijheid van geweten, geloof, religie en eredienst, ongeacht de religieuze overtuiging van een persoon”, volgens het International Religious Freedom Report van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken voor 2016.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

8 reacties op Moslims zijn de snelst groeiende religieuze groep ter wereld, ook in Israël

 1. koddebeier zegt:

  Ik word een beetje ziek van die lui !!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Het linkse Israël….!

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  In Sufkuttenlandje lijkt het / voelt het aan alsof 1 op de 3 al mohammedaan is. Misschien dat in kleine dorpen nog een ouderwetse sfeer is, maar in de (middel) grote steden is het al verkloot. Al met een klein beetje boerenverstand zie je aankomen dat er aan de door Brussel zo bejubelde periode van Europese vrede, een einde komt. Per jaar zal de instabiliteit / onvrede tussen burgers toenemen. Ook kunnen binnen W-Europa burgers op de vlucht slaan omdat ze bedreigd worden. Inmiddels zijn alleen al in Nederland 1000en mensen verhuisd (gevlucht!) omdat andere “vluchtelingen” de buurt overnamen. Gefaciliteerd door Den Haag! 500 M I L J A R D (afgejat van de Onnozele Kaaskop) is er al in de Omvolking gedumpt! Het Land van Mijn Voorouders verkloot tot in de haarvaten!!

  Like

 4. Jean zegt:

  Wat wil dat zeggen?
  Nu met alle kracht en middelen die acherlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij bestrijden ėn verdrijven uit onze seculiere westerse samenleving, nergens islamieten toelaten en nooit voorzien van financiële steun.
  Conclusie: massaal stemmen voor PVV, FN, AfD, VB, FPŐ enz. en dat EU gedrocht totaal opruimen want dat zijn de kankerzaaiers.

  Like

 5. Elisah zegt:

  Grote bek….
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/grofgebekte-kuzu-nederlanders-die-veranderende-maatschappij-niet-accepteren-moeten-zelf-maar-oprotten/

  Grofgebekte Kuzu: ‘Nederlanders die veranderende maatschappij niet accepteren, moeten zelf maar oprotten!’
  DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu heeft zich weer eens als een regelrechte hork gedragen: tijdens een vlog van mede DENK’er Ismail Ilgun merkt hij op dat Nederlanders die niet willen accepteren dat Nederland verandert, gewoon moeten “oprotten”. Zo dan.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/07/Turkije-enkel-op-papier-nog-NAVO-lid-stuurt-aan-op-militair-conflict-met-Europa
  Turkije enkel op papier nog NAVO lid, stuurt aan op militair conflict met Europa´
  Terwijl politici en media in de EU de bevolking voorhouden dat Rusland het grote gevaar is, denken de analisten van de denktank GEFIRA (Global Analysis from the European Perspective) daar anders over. Zij schrijven al langere tijd dat een directe oorlog met Rusland minder waarschijnlijk is (tenzij de NAVO hier zelf mee begint), en de echte dreiging voor Europa uit het zuidoosten komt: Turkije. Dat land is enkel nog op papier NAVO lid, maar in realiteit en actualiteit een vijand geworden, die openlijk aanstuurt op een militair conflict, niet alleen met Griekenland en Cyprus, maar met de hele Balkan. Probleem is dat moslimdictator Recep Tayyip Erdogan nog steeds het lieverdje van Brussel is. Of beter gezegd: hij daar volgens diverse analisten feitelijk de scepter zwaait – bijna letterlijk.

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/09/de-moren-bouwen-een-overwinningsmoskee-op-de-plek-van-de-slag-bij-poitiers-732-geplaveid-met-de-martelaren/

  De Moren bouwen een overwinningsmoskee op de plek van de Slag bij Poitiers (732) – ‘Geplaveid met de Martelaren’
  “Waarom noemt u de moskee ‘Geplaveid met de Martelaren’ (de mohammedaanse naam voor ‘de Slag bij Poitiers’)”, vraagt de interviewer, “is dat vanwege de slag die hier plaatsvond?”
  “Ja dankzij allah, deze plek is op de hoofdroute die het mohammedaanse leger nam”, antwoordt de imam

  Like

 8. Corrie Bruin zegt:

  Zij groeien het snelst maar zijn het slechtste wat ooit op deze planeet is verwekt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s