Extreemrechts in Vlaanderen met wortel en al uitgerukt?

Screenshot_36

(Door: J.A.)

Deze website is interessant en bemoedigend voor mensen die zich afkeren van het vernietigende centrumlinkse migratiebeleid en de gevolgen ervan. Voor zover ik weet bestaat een gelijkaardige website in Belgisch Vlaanderen (nog) niet. 

Wat is er vorige week in Vlaanderen met S&V gebeurd ?

Schild & Vrienden (S&G) is een groepering van jonge universiteitsstudenten met rechtse ideeën. Ze keert zich af van de linkse multiculti politiek in Vlaanderen en de EU die oorzaak is van de migranten overwoekering, ze streeft de Vlaamse identiteit na, wil de waarde van het gezin herstellen, wil eerherstel van onze westerse cultuur, geloof en waarden, wil mensen en politici meer bewust maken van de verloedering van onze samenleving. Dat is haar edele doel.

Ze hadden een gesloten privé-chat, waarin verbale agressie (tegenover Joden, vrouwen, anders geaarden, anders gekleurden, enz) voorkwam, spot met anderen, eerbetoon aan Hitler, enz. Meestal ludiek bedoeld, met slogans en cartoons. Het was wel hun gesloten chat, die niet openbaar was en ook niet bedoeld was om openbaar te maken.

Nu was er een linkse reporter van de linkse openbare omroep (VRT) die S&V gedurende zes maanden heeft gevolgd en gefilmd om over hen een reportage te maken. Hij infiltreerde als een mol in de privé-chat en filterde pikant materiaal dat hij in zijn sensatiereportage heeft gestopt. Deze werd vorige week op 05-09-2018 uitgezonden op de VRT. Vlaanderen stond op zijn kop. Schandaal-, moord- en brandgeroep alom. De media puilden er van uit. Crisisbesprekingen, ministers en parket erbij gehaald, politici spraken hun walging uit, ogenblikkelijk ontslag op de universiteit, beslag op zijn laptop bij hem thuis, enz. Vlaanderen in zware shocktoestand.

S&V, haar voorzitter (een geboren leider uit de faculteit Rechten) en de andere leden werden van het ene op het andere moment monddood gemaakt. Links Vlaanderen, waaronder politici, media, onderwijs, enz, willen extreemrechts breken en dus ook S&V. “Extreemrechts moet vernietigd worden met wortel en al”, vinden ze. Ze zijn uiterst bang voor opkomend extreemrechts in Vlaanderen, zoals dit overal fel aan het groeien is in de ander EU-lidstaten en wat het gevolg is van het gefaalde centrumlinkse beleid! NVA is een soft rechtse partij die heult met centrumlinks. Met veel woorden vangen ze de kiezers, maar nauwelijks met daden om de gigantische migratieproblematiek “met wortel en al uit te roeien”. Vlaams Belang is rechtser, maar aan kettingen gelegd door het cordon sanitaire. S&V is een jonge zijtak, maar die staat nu voor schut, zijn bang en uiteengeslagen. Links Vlaanderen buldert natuurlijk van plezier. Verschrikkelijk voor S&V en haar duizenden Vlaamse sympathisanten.

Reportage:

 

Door:
J.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Elite, establishment, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Extreemrechts in Vlaanderen met wortel en al uitgerukt?

 1. Er zijn ook Vlaamse recensies geschreven over hetzelfde behoorlijk stigmatiserende programma op doorbraak.be
  https://doorbraak.be/de-pano-uitzending-over-schild-en-vrienden/
  https://doorbraak.be/paniekvoetbal-van-pano-bis/
  Hetzelfde Pano staat vaker ter discussie: https://doorbraak.be/kritiek-op-nepnieuwsreportage-pano/

  Om een of andere manier leren mensen die politieke verandering nastreven maar niet dat hun eigen ego naast jeugdzonden en jeugdige onbezonnenheid hun streven in de weg kan zitten. Tevoren weet je dat je gelupt wordt door staatse zendgemachtigden. Waarom zou je ze dan materiaal gunnen om dit zo te vervormen dat jij en je idealen er zeer slecht af komen?

  Like

 2. Benesha zegt:

  Ik wil als Vlaming eerst stellen ik de grappig? bedoelde memes er ver over vond en dat deze zeer jammer zijn want een kaltstell wapen in handen van de linksen. De dwaasheid van de jeugd zeker? Maar anderzijds heb ik veel sympathie voor hen want zij komen tenminste op voor cultuur en waarden.

  Geliked door 1 persoon

 3. koosv8 zegt:

  Links is veel erger, maar hun eigen onkunde weerleggen dat gaan ze niet doen. Hakken op de anderen alsof het de schuld van Rechts is dat alles naar zijn moer gaat. Zie hoe de heren in Italië steeds meer burgers achter zit krijgen.
  WAT een verademing.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat een enorme naïviteit van S & V om een staatsmedium een reportage over jouw club te laten maken. Je wéét verdomme zo langzamerhand toch wel dat zo´n links medium NOOIT iets positiefs over je zal schrijven, alles uit z´n verband zal rukken en je zal framen?! 😦

   Geliked door 8 people

   • Nachtkaarsje zegt:

    Misschien komt hier het positieve uit dat rechtse organisaties nooit en te nimmer meer in zee gaat me de linkse media. Een gewaarschuwd mens en zo… Het was waarschijnlijk nodig, gezien de naiviteit van die jongeren.

    Like

   • Trucker zegt:

    Daar zeg je wat, de undercover ratten van de mainstream (met speciaal de openbare omroep BRT ratten) zoeken altijd een manier om rechts te schaden.
    Dom van Schild En Vrienden om hun deuren open te stellen.
    Ik heb een klachtenmail gestuurd naar de BRT “ombudsman” (ex ambtenaar-journalist Pauwels Tim) met goede argumentatie en de vraag wanneer de ambtenaren-journalisten een undercover reportage gaan maken in een moskee of tussen de (geradicaliseerde) salafisten.

    Geliked door 3 people

   • scherpschutter zegt:

    Linksen zijn niet alleen styaatsgevaarlijk, zij vormen een bedreiging voor iedereen die anders denkt of stemt. Zij schuwen geen geweld en bedreiging. Zo ook in nederland. Een staatssecretaris vreemdelingenzaken die onder bedreiging van links, ter elfder ure de uitzetting van 2 illegale kinderen uit nederland, aflast.

    Geliked door 4 people

   • Williaan zegt:

    De vijand slaapt nooit en zal je afmaken als ze de kans krijgen Het barst overal van de infiltranten, wees dus uiterst op je hoede.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   De alles vernietigende, op emotie gebaseerde, dictatuur van links…

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @paulzwueste: 19.18. uur, op 11/9. Precies Paul. En niet vergeten, dat zgn. links, grote massamoordenaars heeft geleverd: Stalin, Mao en Paul Pot. Daar hoor je ze natuurlijk niet over.

    Geliked door 1 persoon

 4. Benesha zegt:

  En eigenlijk hebben zij nu de beste reclame gekregen en de sympathie van velen.

  Like

  • Trucker zegt:

   Daar ben ik nog niet zo zeker van want de politieke wereld buitelde over zichzelf om hun afschuw uit te spreken, en de meerderheid van de kiezers in Vlaanderen kijkt openbare omroep of andere rommel voor hun dagdagelijkse informatie.

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Trucker.
    Geen paniek.
    Die politieke wereld in België bestaat uitsluitend en alléén uit schurken en zijn dus niet van belang.
    De meerderheid van de kiezers staat volgzaam of neutraal tegenover datgene wat de staatsmedia hun voorschotelen, maar doen er niks mee.
    Schild en Vriend zal zijn naam moeten veranderen. b
    Bijvoorbeeld Vriend en Schild en gewoon doorgaan.
    Ze zullen zich realiseren dat ze de vijand hebben toegelaten en dat dàt een enorme stommiteit was.
    De mens leert alléén en uitsluitend door tegenslagen.
    Niet voor niets hebben we de vogel Phoenix gecreëerd als symbool voor het sterker uit de strijd komen.

    Like

 5. brompot zegt:

  Wat mij heel erg op viel was dat er steeds dezelfde 5-tal memes werden herhaald. En als je de collages die ze gemaakt hadden op pauze zette, dan bleken de teksten er rond vaak vrij onschuldig.
  Dan denk ik, je hebt zogezegd 67000(!!!) onnoemlijk racistisch/xenofoob materiaal, en dan kies je de meest softe tekstjes en herhaal dezelfde 5 beelden? Daarmee maak je in mijn ogen je standpunt niet meteen heel erg sterk mee. Maar de bijhorende enge muziek en het steeds maar herhalen van de achterliggende boodschap in andere bewoordingen was voldoende om de meute op de been te krijgen. Goebbels zou trots zijn op zo’n doeltreffende propaganda. Eenvoudig en doorzichtig in alle opzichten, en toch leg je de massa er mee in de luren.
  Het doel is bereikt, de jongen zijn leven is kapotgemaakt zonder dat er ooit een rechter of rechtbank aan te pas kwam. Links speelt dit spelletje in de VS al langer, nu krijgt het hier ook voeten in aarde.
  Knap staaltje propagandawerk van Tim Verheyen.

  Like

  • Benesha zegt:

   Inderdaad. Feit blijft wel dat ze dit hadden moeten weten. Aan de andere kant, ze zijn jong en onervaren en te weinig gehard in het echte leven. Hun les zan nu wel geleerd zijn mbt de staatsmedia. En ervaring hebben is de som van alle stommiteiten die je hopelijk niet meer maakt.

   Like

 6. Trucker zegt:

  Openbare omroep BRT in VLAANDEREN –>NIKS belgish Vlaanderen “J.A.”<– heeft er dagenlang op haar website vele tientallen items aan gewijd.
  Ik kan me niet herinneren dat er behalve NIne Eleven een slachting door islamieten meer aandacht heeft gekregen als de jongens van Schild En Vrienden op de openbare omroep.
  De flutreportage, door de openbare omroep BRT in elkaar geflanst, zou ik hier nooit posten is een vertekend beeld van de werkelijkheid.
  Ze worden voorgesteld als extreem rechts en antisemieten… en gesuggereerd (de openbare omroep ten voeten uit suggereren) dat ze (levens)gevaarlijk zijn voor de democratie…
  BRT eergisteren "het is nog niet tot een aanslag gekomen", net of die jongens van plan zijn om de overheid uit te schakelen.
  De ratten zitten te wachten tot er een rechts heethoofd (liefst een Vlaams Belanger) een islamieten invader in elkaar slaat of vermoord (dat zou extra zendtijd betekenen).
  Lezers van deze blog kan ik ten sterkste aanbevelen om openbare omroep BRT materiaal in deze context over te slaan.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Veel kan ik onderschrijven van Schild & Vrienden zoals herstellen klassiek gezin, aandacht voor westerse en christelijke waarden, de immigratie golf, islamisering stoppen en een ontspoort racisme debat.
  Maar als de Joodse gemeenschap onheus bejegend wordt en A. Hitler best tof gevonden wordt haak ik af.

  Geliked door 2 people

 8. Perfide Albion zegt:

  Schild&Vrienden zijn onze strijdmakkers. Laat voor iedereen duidelijk zijn dat wij niets te zoeken hebben bij de leugenpers. Onze communistische vijanden controleren de media. Nog wel…

  Like

 9. Voor wie niet helemaal begrijpt waarom Hitler bepaald geen toffe oplossingen had wat gratis informatie over de paralellen in het streven van tussen nationaalsocialisme en islam. Martien Pennings: “Emmet Scott: Mohammedanisme is het oergif in Europa’s aderen”
  deel 1 – https://martienpennings.wordpress.com/2013/04/15/emmet-scott-mohammedanisme-is-het-oergif-in-europas-aderen/
  deel 2 – https://martienpennings.wordpress.com/2013/04/25/emmet-scott-mohammedanisme-is-het-oergif-in-europas-aderen-ii/

  En er staat daar veel meer dat om een of andere reden maar nooit de gelijkgeschakelde massamedia haalt en daarom langs andere wegen als het persoonlijke gesprek en de terloopse link bij gewone mensen gebracht zou moeten worden opdat niemand nog kan blijven beweren van niets geweten te hebben.

  Like

 10. Voor wie niet helemaal begrijpt waarom Hitler bepaald geen toffe oplossingen had wat gratis informatie over de paralellen in het streven van tussen nationaalsocialisme en islam. Martien Pennings: “Emmet Scott: Mohammedanisme is het oergif in Europa’s aderen”
  https://tinyurl.com/y9cfu83u

  En er staat daar veel meer dat om een of andere reden maar nooit de gelijkgeschakelde massamedia haalt en daarom langs andere wegen als het persoonlijke gesprek en de terloopse link bij gewone mensen gebracht zou moeten worden opdat niemand nog kan blijven beweren van niets geweten te hebben.

  Like

 11. kraftavilqa zegt:

  S&V zijn inderdaad zeer naief geweest om een staatspropagandist op deze wijze in de gelegenheid te stellen z’n demoniserende hitpiece te maken. S&V zullen toch ook wel weten dat er in de moderne policorwereld een ziekelijke angst bestaat voor extreem-rechts (dat niet eens echt vestaat) en dat zodra je maar een beetje ter rechterzijde van de policornorm dwaalt je automatisch extreem-rechts gelabeld wordt, dat “extreem-rechts”een codewoord is voor nazi, racist, fascist enz. We zouden kunnen zeggen dat men bij de mainstream lijdt aan rechts-o-fobie. Men zou beter eens kijken naar het blatante fascisme in eigen kring.

  Like

 12. Jan zegt:

  Vlaamse politiekers focussen zich om extreem rechts “met wortel en al uit te roeien” terwijl ze feitelijk de oorzaak van het ganse probleem, met name de gigantische migrantenproblematiek, “met wortel en al zouden moeten uitroeien”. roei de oorzaak van de kwaal uit en de gevolgen verdwijnen wel van zelf. dat doen ze opzettelijk niet, tot grote ergernis van miljoenen EU burgers. de politiekers veroorzaken daardoor zelf de onstuitbare groei van extreem rechts in de EU ! onbegrijpelijk

  Like

 13. Geronimo zegt:

  Nou, beste Nederlandse vrienden, m.b.t. de omstreden reportage van inquisiteur Tim Verheyden van de rood-groene openbare inquisitie rechtbank, de Belgische staatszender VRT – de V(laamse) is alleen maar voor de façade – voor allen onder jullie die in de linkse kuiperijen van list en bedrog waar ook in deze ellendige EU en in de rest van de wereld geïnteresseerd zijn, kan ik jullie alleen maar sterk aanraden onderstaand commentaar op deze zaak vanwege advocaat Rob Verreycken (zie link hieronder) eens grondig door te nemen, zodat u terdege inzicht kan krijgen in de in deze reportage gebruikte (s)linkse technieken tot desinformatie vanwege een zogezegde journalist. Als staaltje riooljournalistiek van het meest pure gehalte, genre Goebels, van in het begin nooit bedoeld om eerlijk en op een open manier verslag uit te brengen, maar enkel om Vlaams “rechts” te compromitteren en in diskrediet te brengen, kan dit tellen.

  https://re-act.be/2018/09/07/de-advocaat-oordeelt-over-dries-en-schildvrienden-veel-vrt-manipulatie-voorlopig-niets-strafbaars-tegen-dries-en-co/

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  Ik leerde dat op school en heb dat ook gelezen uit geschiedenisboeken ……Schild en vriend was een uitspraak die een Fransman niet kon uitspreken…Skild en friend ….daarmee hadden zij hun doodvonnis getekend…..dat was al een tijdje geleden….wat ik niet begrijp is het woord extreem dat altijd wordt geplaatst voor rechts ….Dus als je moslims niet echt symphatiek vind en je wil uw zeden ,gewoonte en levenswijze behouden ….dan ben je extreem !

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Dat heb ik ook nooit begrepen, waarom rechts altijd rechts extreem wordt genoemd, zelfs door mensen die sympatiseren met of lid zijn van van rechtse partijen en er over schrijven.

   Like

 15. Jan zegt:

  wat heel jammer is aan gans deze zaak is de POLARISATIE (voor- en tegenstanders van de multiculti), de ONZEKERHEID, DESTABILISATIE en vooral de HAAT die toeneemt. Haat is iets heel kwaadaardig, het maakt mensen ongelukkig en ziek, het vernielt vrede, blijdschap en liefde. Het migrantenprobleem is zoveel erger dan men laat uitschijnen. Er zal een wonder moeten gebeuren om hier ooit nog uit te geraken. Goede moed aan iedereen gewenst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s