BREAKING!: Merkel laat Maaßen vallen!

Screenshot_141

Hans-Georg Maaßen en Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

Wisten de kameraden alles van tevoren?

Verenigd links heeft de president van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Hans-Georg Maaßen (CDU) helemaal bovenaan gezet op de lijst om ontslagen te worden en is zodoende haar links-groene CDU-bondskanselier te hulp gesneld. Angela Merkel heeft nu besloten dat Hans-Georg Maaßen moet vertrekken.

PI News (2)

De SPD jubelt. De grote vraag: wisten de kameraden afgelopen weekend al meer dan ze in interviews wilden zeggen? Want de “Welt” schrijft dat bondskanselier Angela Merkel haar bedoeling al in het weekend aan vooraanstaande leden van haar coalitie geuit zou hebben. Als dit klopt, dan heeft ze behalve aan de CSU ook aan de coalitiepartner SPD haar bedoelingen meegedeeld. Dan wordt ook duidelijk waarom vooraanstaande kameraden in interviews er zo van overtuigd waren dat Merkel Maaßen zou laten vallen.

De secretaris-generaal van de SPD, Lars Klingbeil, was zondagavond op het ZDF zeker van de overwinning, maar had geen plan B op zak. Zelfs de af geserveerde SPD-toeverlaat Martin Schulz draaide in de talkshow van Anne Will zonder argumenten als een kat om de hete brei heen toen het ging om de vraag of de SPD niet te ver uit het venster had geleund. Eén ding wist hij echter heel zeker: Maaßen zou vertrekken. Dat had ook de fractievoorzitter van de SPD, Andrea Nahles, van tevoren zeer beslist verkondigd.

Wisten de kameraden via de kanselier dus meer dan ze naar buiten toe prijsgaven? Mocht dit vermoeden waar blijken, dan speelden vooraanstaande sociaaldemocraten afgelopen weekend een vuil spelletje met de tv-kijkers. Ze bedrogen de boel met de kanselier, deelden hun kennis echter niet en misleidden de burgers.

Maaßen: “Seehofer heeft tegen me gezegd, als ik val, dan valt hij ook”

Hoe zal de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer zich gedragen? Ook hij liet afgelopen weekend op de CSU partijdag helemaal niets blijken dat Maaßen zonder zijn medeweten door de bondskanselier ten val gebracht zou worden. Integendeel, Maaßen zou volgens CDU-parlementariërs gezegd hebben: “Horst Seehofer heeft tegen me gezegd, als ik val, dan valt hij ook’”

Mocht Maaßen werkelijk ontslagen worden als chef van de binnenlandse Veiligheidsdienst, dan zou het laatste uur voor Seehofer ook wel eens geslagen kunnen hebben. Echter waarschijnlijk pas na de verkiezingen in Beieren. Tot dat moment zouden Seehofer en Söder nog een vrolijk gezicht moeten trekken bij het vuile spel. De bondskanselier heeft dit eventueel ingecalculeerd. Ze loopt echter een heel groot risico, want na de deelstaatverkiezingen in Beieren hoeven de inwoners van Beieren niet echt meer rekening te houden met de “grote coalitie”. “Wij eerst”, heet het dan.

Historisch: Merkel beslist tegen de CSU en voor de SPD!

Maar het ontslag van Maaßen zou sowieso een zware klap voor de Beierse CSU en haar topkandidaat Söder betekenen, omdat de kiezer teleurgesteld vertrouwen niet ook nog met zijn stem beloont.

Daarbij komt dat Merkel met haar beslissing voor het eerst stelling heeft genomen tegen de zusterpartij CSU en haar partijchef en beslist heeft voor de coalitiepartner SPD. Dat is nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van de CDU/CSU en ziet eruit als een breuk.

Het waarschijnlijke ontslag van Maaßen zou overeenkomen met de actuele omschrijving van de toestand in Duitsland: de regering in constante crisismodus, de bevolking gespleten, de migratie als “moeder van alle problemen” wordt niet aangepakt, wie de waarheid zegt, moet bang zijn z´n hoofd te verliezen.

Merkel verwijdert Maaßen uit zijn functie, omdat hij haar tegengesproken heeft. De bondskanselier had in Chemnitz van “klopjachten” en “samenscholingen” gesproken en zodoende de onwaarheid gezegd. Maaßen had dit tegengesproken. Duitsland in het jaar 2018: wie de waarheid zegt, wordt door de kanselier de laan uitgestuurd.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op BREAKING!: Merkel laat Maaßen vallen!

  1. Sharon zegt:

    Merkel de neest rotte appel in de EU als het om eigen volk gaat

    Geliked door 1 persoon

  2. ruud zegt:

    Stasi praktijken,

    Geliked door 1 persoon

  3. Elisah zegt:

    Ik voel een nieuw boek aankomen?

    Like

  4. fleckie zegt:

    Wanneer wordt zijzelf MERKEL, toch. ‘Gedumpt?’

    Like

  5. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    Kome wat komt, het liefste snel
    stroop Merkel uit haar valse vel
    die ’t oude Duitsland zó verraadt
    alsof zij over àlles gaat, maar
    die zó schandalig heeft gefaald…
    voorkom dat zij haar einddoel haalt !
    .
    Jasterke
    .

    Geliked door 1 persoon

  6. Thom zegt:

    De val van Merkel zal snel en hard zijn. Het lost alleen niks op want de rotzooi die ze binnengehaald heeft blijft. Het heeft wel als voordeel dat de burgeroorlog daadwerkelijk gaat uitbreken en dat zal niet tot Duitsland beperkt blijven maar ook naar Oostenrijk en Italië overslaan.

    Like

  7. Angela Merkel heeft nu besloten dat Hans-Georg Maaßen moet vertrekken, tja dwarsliggers en enigzins onkreukbare bestuurders zoals Maaßen kan Merkel überhaubt niet tolereren, haar omvolkingsproject dient door niets en nieumand gestoord te worden. De Duitse bevolking wordt weer voor het blok gezet, de ongebreidelde migratie influx voor liefhebben anders volgt uitsluiting of nog erger, misschien heropvoedingskampen en de bekende driehoekjes die herkenbaar op de kleding gedragen dient te worden.

    Geliked door 1 persoon

  8. Marlies zegt:

    Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Madame Merkel speelt het spel tot in de finesses. Net zoals ze Helmut Kohl heeft gebruikt.

    Like

  9. dutchess zegt:

    Is er nou helemaal niemand of een partij, die dat wijf merkel terug stampt naar waar ze vandaan is gekomen? Ze al meer dan genoeg ellende veroorzaakt, eens moet het toch genoeg zijn?

    Geliked door 1 persoon

  10. Cathja zegt:

    Wat voor smerigs heeft die duivelse doos nog meer in petto? We kunnen alles van haar verwachten, maar beslist niets positiefs. Deze sluwe slang opereert op hele slinkse wijze en weet kennelijk exact in welke volgorde ze moet handelen….
    Ze zal haar lijstje afwerken, maar zorgt er steeds voor dat niemand haar kan krenken….

    Zelden of nooit hebben we zo’n duivels mens bezig gezien!!

    Geliked door 3 people

  11. Charles Martel zegt:

    Beangstigend; op weg naar Stasi-Duitsland of het is al zover.

    Like

  12. Sabeltant zegt:

    Het mooi zou zijn als Hans-Georg Maaßen voordat hij aftreed nog even een flink boekje open doet over de gang van zaken in de DDR 2 van Merkel.
    Daarna kan hij naadloos overstappen naar AFD.

    Like

  13. Ruud zegt:

    Doet erg Oost-Duits aan. Enig idee hoe dat komt?

    Like

  14. Henk.V zegt:

    Wie nu nog twijfelt aan de communistische inborst van Merkel is niet goed bij de les !
    Zij volgt een strategie die in de eertijds communistische landen gebruikelijk was : iedereen moest in de pas lopen met de aangehouden partijlijn ,waarbij ook de zienswijze van de partij op ontwikkelingen in de maatschappij was begrepen. In theorie sprak de partij altijd met ”een mond”
    De lezing van de partij was de enig juiste! Zelfstandige denkers die vraagtekens zetten bij de lezing die de partij van gebeurtenissen gaf, verloren hun positie, of verdwenen achter de tralies. Ook Merkel – kind aan huis bij het gezin van DDR chef Erich Honnecker !!- handelt in die lijn.
    Het volgende partijlied uit de Oost-Duitse heilstaat zal zij zeker hebben meegezongen.
    Let even op tekst in het refrein!

    Maar Merkel behaalt nu een pyrrusoverwinning. Deze overwinning zal zij bezuren, want wie kent de ware gang der gebeurtenissen in de samenleving beter dan het Hoofd van de Binnenlandse Nationale Veiligheidsdienst Georg Maaßen?
    Mocht het de AfD gelukken deze topfiguur in de Duitse binnenlandse politiek binnen te halen, dan beschikt deze partij over een bron van dodelijke bedreigende informatie over M..

    Maar of Maaßen lid wordt van de AfD of niet, Merkel begaat hier een kolossale vergissing. De deksel op de beerput die zij zelf heeft gecreëerd gaat er binnenkort vanaf.
    Maar dat zal deze rampzalige , aan macht verslaafde kanselier niet deren. Als het om het behoud van haar macht gaat zal zij niet op een (burger) slachtoffer meer of minder kijken.

    En dan te bedenken dat de Nederlandse premier juist deze vrouw als een slaafs hondje achterna loopt…
    Dat zegt echt veel over zijn karakter….

    Geliked door 4 people

    • Guus Velraeds zegt:

      Niet uitgesloten dat zich al netwerken aan het vormen zijn voor een staatsgreep.

      Like

    • Nemesis zegt:

      Je wilt toch niet beweren dat Rutte “karakter” heeft ?

      Like

    • Nemesis zegt:

      Henk V. Helemaal gelijk. Het is al een paar jaar zo, dat niemand van de CDU/CSU, SPD, Groenen, in persoon het woord mogen voeren in de Bundestag. Alleen de fractievoorzitter mag iets zeggen en alleen dat wat Merkel voorschrijft. Als je de laatste jaren ook bekijkt, dan valt het heel erg op, dat personen die er ook maar een iets andere mening op nahielden, allemaal op de een of andere manier door Merkel eruit zijn gevlogen. Veel nog wel goede mensen uit de CDU zijn zo op nimmer weerzien verdwenen.
      Hoewel dit al jaren zo gaat, heeft van deze mensen nog niemand zijn mond durven open doen. Ze waren allemaal bang op de een of andere manier verongelukt te worden of een plotselinge hartstilstand te krijgen. Men heeft te doen en te spreken zoals Merkel beveelt.

      Like

  15. Klaas zegt:

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Geliked door 1 persoon

    • Guus Velraeds zegt:

      Wie wil nog meer bewijs dat de negers aan zichzelf overgelaten er helemaal niets van bakken. Miljoenen, miljarden negers en uit die massa niet in staat competentie negers te selecteren die de organisatie, de opbouw en het onderhoud van energie voorzieningen op poten te zetten. Omwille van humaniteit moeten ze eigenlijk weer gekoloniseerd worden.

      Like

  16. hans zegt:

    OOO, maar als Maassen valt en hierna Seehofer, dan ZIJ OOK!
    Dus nieuwe verkiezingen.

    Like

  17. RWB51 zegt:

    Dus Merkel gaat in Duitsland na 73 jaar het “ausradieren” weer invoeren?

    Like

  18. Jan zegt:

    CSU burgemeester die ook nog eens agent is wil bij station cocaïne kopen maar loopt recht in de armen van een undercover agent. Na het voorval meldde hij zich ziek wegens ‘traumatische stressstoornis’
    http://www.maz-online.de/Nachrichten/Panorama/CSU-Buergermeister-will-Koks-an-Bahnhof-kaufen-und-geraet-an-verdeckten-Ermittler

    Like

  19. Wolf zegt:

    Hier zal en moet als het goed is een BREUK komen tussen het linkse CDU en de iets minder linkse CSU.Anders kunnen we wel opmaken dat de CSU van hetzelfde laken een links pak is.

    Like

  20. freda110 zegt:

    Het is in Duitsland al net zo’n achterbaks verraderszooitje als in Nederland.
    Ferkel is hard op weg om in Duitsland de oude DDR tijden te laten herleven, alles wat niet in de pas met de Duitse Stasi loopt wordt Nazi genoemd met een dikke kans zijn/haar baan te verliezen.
    Feiten worden omgedraaid en gebeurtenissen worden geminimaliseerd.
    Ook de media, zowel de kranten als de TV verzwijgen, verdraaien en vertellen zelfs onwaarheden waar ze dan later weer op terug moeten komen.
    Een burgeroorlog is in de maak, het is alleen nog maar de vraag wanneer de hel losbreekt.

    Geliked door 2 people

  21. Aegolius cs zegt:

    Een week eerder al afscheid genomen van Maassen.

    Geliked door 1 persoon

    • Nemesis zegt:

      Ja, op dat ogenblik toen hij liet weten, dat er geen enkel bewijs was, dat er op migranten was gejaagd. Dus de bondskanselarette van een leugen betichtte. Want die heeft dat sprookje de wereld ingeholpen, hoogstpersoonlijk.

      Like

  22. Thom zegt:

    Tot zover zijn het alleen maar plannen want Maassen zit er nog. Als Seehofer slim is gebruikt hij dezelfde taktiek die Merkel altijd zelf toepast. Dat is tijd rekken en tijd winnen, dus als Merkel beveelt om Maassen te ontslaan gewoon niks doen en niet reageren. Dan is Merkel aan zet en is zij de boeman als alles in de soep loopt en is duidelijk dat zij gewoon een ordinaire leugenaar is die door een ANTIFA filmpje waarop een man achter een ander aanloopt het volk probeert wijs te maken dat er sprake was van een drijfjacht op buitenlanders.

    Like

  23. Ronald zegt:

    Diep triest dit geestelijk gestoorde wijf!!! Maar ze krijgt steeds meer weerstand van de ECHTE DUITSERS!!!!! Dit mokkel wordt in het nauw gedreven en dan doen mokkels wat ze altijd doen……nooit toegeven en een ander alles verwijten!!!!!!!!! Opzouten met deze kabouter!!!

    Like

  24. paulzwueste zegt:

    In feite is Merkel niks beter dan ’n ordinaire dictator.
    Erger nog, ’n dictator speelt open kaart, Merkel verschuilt zich achter “democratie”.

    Like

  25. Shameful History: German Domestic Spying Agency’s Most Embarrassing Scandals

    Germany’s domestic intelligence agency chief Hans-Georg Maassen may be forced to resign after casting public doubt over the authenticity of footage seemingly showing protesters in Chemnitz, Saxony chasing migrants. It’s far from the first time the Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV) has been engulfed in scandal. lees verder >>> https://sputniknews.com/europe/201809171068101231-bfv-history-scandals-failure/

    Like

  26. koosv8 zegt:

    Als het onderwijs steeds verder achterop raakt en de Linkse leraartjes trappen hun eigen zielige manier van denken in de jeugd. Wat kan men dan na al die jaren van indoctrinatie nog verwachten.

    Geliked door 1 persoon

  27. guusvelraeds zegt:

    Dan liggen vanaf nu de kaarten open op tafel. De maskers zijn gevallen. Nu is het volk aanzet.

    Geliked door 1 persoon

  28. Trucker zegt:

    Het is (in feite) Merkel die eu HQ brussel dicteert wat en hoe en niet andersom.
    Jammer genoeg is zij de meest machtige vrouw (tot hiertoe) in het ooit zo mooie Avondland dat ik nu eurabia heet.
    De kiezers zijn (waarschijnlijk) opgetogen met haar beleid dat betekend dat ze hersenloos zijn dus braindead of zombies.
    Vandaag in brussel (waar het eu HQ tuig huist) een Egyptische “dakloze” die een politieagent steekt met een mes (zal zijn steakmes zijn als hij een cote à los verorbert), hij is wel (bijna) aan flarden geschoten door een collega… eindelijk leren ze het.
    Op minder als twee meter op een manspersoon driemaal vuren ik kan me inbeelden hoe die islamiet er uitziet 🙂 met het Glockje 9mm (niet mijn ding maar ieder zijn goesting zeg ik altijd 🙂
    De openbare omroep BRT in Vlaanderen lispelde pas deze avond dat het een een belg met Egyptische roots is, ik wist deze morgen toen ik het op de radio hoorde ASAP dat het een islamiet is, “onze” daklozen steken niet op mensen in, die zijn blij dat ze ergens kunnen slapen en in leven kunnen blijven.

    Like

  29. Merkel gaat de smerige streken van Erdogan Kopiëren en wie niet deugt meteen afvoeren.
    Al speelt zij (daar is ze ook nog eens heks voor) een heel geniepig spel.
    Het volk misleiden, verbod om naar buiten te brengen, zo lang mogelijk zwijgen, zij zal zelf zeggen hoe en wanneer. De ministers buigen diep en gaan akkoord.

    Like

  30. Eric zegt:

    De Duitsers hebben een psychisch ziek wijf als leider verkozen. Welke diersoort wordt geleid door een psychisch ziek wijfjesdier? Geen enkel. Dus Duitsers (niet allemaal, gelukkig) zijn dommer dan welke diersoort ook.

    Like

Plaats een reactie