Alleen Geert Wilders durft het grote taboe te doorbreken

Screenshot_292

(Door: Wim van Schaik)

Op spreken over immigratie rust inmiddels geen taboe meer.  Maar het moet wel bij politiek correct geblaat blijven. De ongemakkelijke gevolgen van de alsmaar durende instroom aan de orde stellen ligt moeilijk. En je zorgen maken om “concurrerende rechtssystemen en conflicterende waardesystemen” (lees: islam), zoals onderzoeker Jan van de Beek deed,  mag niet van de  wegkijkers. Dat ervoer ook Geert Wilders toen hij in de Tweede Kamer het grote taboe doorbrak door te stellen: De geschiedenis van de islam en de islamitische wereld vandaag bewijzen dat wanneer de islam vrijheid krijgt, de vrijheid zoals wij die kennen verdwijnt. Meer inzetten op integratie zal niet helpen. De islam is er niet op uit om te integreren, maar wil domineren.  

Multiculturalisme is in ons land een geloofskwestie geworden. De gelovigen zijn ervan overtuigd dat immigratie uit vreemde en zelfs vijandige culturen betere mensen van ons zal maken en het probleem van het ‘white privilege’ zal oplossen. Nationale identiteiten leiden maar tot chauvinisme en oorlog en  dienen te verdwijnen. Dat is globaal het denken dat in de politiek dominant is.

Het grootste deel van onze regeringsklasse – van supranationaal (VN, EU) tot nationaal en lokaal niveau – heeft het verschijnsel massa-immigratie omhelsd en dwingt nu de gewone man in de schijnwerkelijkheid van het multiculturele sprookje te leven. Maar die gewone man ziet met eigen ogen heel wat anders dan een sprookje. Geen wonder dat hij gefrustreerd raakt. Terwijl andere landen maatregelen nemen om de ongenode en ongecontroleerde migratie drastisch te beperken, komt Rutte III met de grijsgedraaide plaat dat de integratie beter moet. Inmiddels hebben we betonblokken op straat en is het zogeheten dreigingsniveau 4 op een schaal van 5. Naast een sociaal en economisch probleem is er dus nu ook nog een serieus veiligheidsprobleem.

Integratie is vooral problematisch waar het om de islam gaat. De islam heeft een andere agenda dan Rutte c.s. Een agenda zonder het woord integratie. De compleet parallelle islamitische samenlevingen met eigen infrastructuur in ons land maken integratie voor moslims overbodig. Daarbij komt dat Marokko en Turkije integratie openlijk afkeuren en belemmeren. Niet integreren is daardoor vaak een bewuste keuze. De ooit hier bejubelde Tariq Ramadan komt er eerlijk voor uit dat hij niets met westerse waarden heeft, maar het Westen juist wil koloniseren door onze juridische systemen te penetreren om zo de sharia van binnenuit te bevorderen.

De inzet van Rutte om de integratie met meer geld te bevorderen, klinkt hol en is als roepen tegen de wind in. Wie echt inzet op integratie snapt dat het alsmaar toelaten van niet westerse allochtonen (tijdens de kabinetten Rutte 400.000), maakt dat er van de integratie niets terecht komt. Geen wonder dat het bij integratie allang niet meer gaat om integratie van de nieuwkomers. Nee, ‘integreren doe je samen’. En zelfs dat is inmiddels achterhaald. Nederland is nu van alle Nederlanders en niet van één etnisch specifieke groep. Om misverstand te voorkomen, met die ene etnische groep waar Nederland beslist niet van is, wordt de autochtone Nederlander bedoeld. Moslimpartij DENK heeft al een oplossing voor autochtonen die niet willen integreren in eigen land. Die moeten maar opr… uit ‘het land hunner vaderen’. Inschikken of opkrassen. Triest. De ‘gewone man’, die de fundamenten heeft gelegd van zijn eigen samenleving, mocht zich nooit bemoeien met de vorm en de indeling van het bouwwerk. En nu het bouwwerk dat alwetende architecten voor hem bedachten mislukt is, en hij verdreven is uit zijn eigen wijk, moet hij tegen beter weten in geloven in het ‘mooie’ bijproduct van de massa-immigratie dat diversiteit heet en zich maar aanpassen in eigen land.

Wilders daagde tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen de Kamer uit om één land te noemen waar de islam dominant of substantieel aanwezig is, en waar het niet met de lieve vrede gedaan is. Het bleef heel stil bij de interruptiemicrofoon. Niemand wist zo’n land te noemen. In alle islamitische landen blijft de vrijheid ver achter bij wat we in Nederland gewend zijn. Nergens is de islam erop uit om te integreren, maar wel om te domineren. Heel terecht dus dat Wilders aandrong op maatregelen tegen de toenemende islamisering.

De islam beroept zich graag en gretig op mensenrechten, godsdienst- en gewetensvrijheid, recht van vergadering en recht op vrijheid van meningsuiting om uiteindelijk aan al deze rechten een eind te maken. En “als dat (de uitholling van de westerse beschaving van binnenuit) niet werkt, zullen we niet aarzelen om gewelddadige Jihad te gebruiken.” (citaat: Tariq  Ramadan).

Dat zijn geen loze woorden. Al veertien jaar leeft Wilders met persoonlijke bewaking omdat er vanuit de islam een fatwa tegen hem is uitgesproken. Dat is een van de manieren waarop de islam met de vrijheid van meningsuiting omgaat als een mening niet welgevallig is.

Kuzu (DENK) was de eerste die naar de interruptiemicrofoon snelde en Wilders verweet: “U pleit voor vrijheid door die vrijheid te onderdrukken”. Op het verhaal van Wilders over de aard van de  islam ging hij niet in. Wel kwam hij indirect met een pleidooi voor ruim baan voor de islam, direct gesteund door de ChristenUnie. Zo begonnen de Algemene Politieke Beschouwingen met een islamdebat. Maar jammer genoeg ging dat debat al snel weer over vrijheid op zich, en niet over de islam en de  bedreiging die daarvan uitgaat voor ons land. Telkens weer probeert Wilders het grote taboe te doorbreken, want de tijd dringt om ons land echt toekomstbestendig te maken. Maar de regering geeft liever miljardencadeautjes aan het bedrijfsleven en ‘redt’ liever het klimaat ten koste van mega veel miljarden dan het echte probleem te benoemen, laat staan aan te pakken.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op Alleen Geert Wilders durft het grote taboe te doorbreken

 1. johnny zegt:

  Niemand weet welke geheime krachten , denk aan DE VN !! (Kijk eens hoeveel landen dit behelst !) , het liefst zien dat de EU een groot moslim werelddeel wordt met de bedoeling Turkye er z.s.m. bij te voegen, voor een groter en nog machtiger EU . Dat wij als oer bevolking totaal in de verdrukking / burgeroorlogen komen ligt de VN niet wakker van , die kijken in tijdvakken van 20 jaar. Ik denk dat er krachtten meespelen die de hele EU beheersen, waarom laat je anders al dat volk toe, terwijl je weet dat 98% nooit gaat werken en alleen maar bakken geld en extra crimminaliteit kost

  Geliked door 2 people

 2. jungleelephant zegt:

  Ook dit bericht kan ik niet delen!!!

  Like

 3. alwine kerkhof zegt:

  Meneer Bron, ik plaats uw berichten met regelmaat in een PVV groep, vandaag kreeg ik keer op keer van FB bericht, dat deze berichten spam zijn, het word steeds erger met de dictatuur.

  Like

 4. zwartschakel zegt:

  Waarom komt Geert ,net als Baudet trouwens, niet op de proppen met de moord en verkrachtingscijfers ,die plaatsvinden in de hele EU ?? Waarom doen wij dat wel ,deze cijfers geven hem de”stok ,om mee terug te slaan en de hele wereld wakker te schudden in handen ,vanwaar zijn en Baudets “aarzeling ,of stilzwijgen hier over ,door hun zwijgen ,gaan alle moorden etc gewoon door ,alleen Donald Trump had/heeft de”ballen om deze misstanden te benoemen ,jullie/J Bron moeten ook “wakker worden ,hoelang is Geert actief in de politiek ,en wat heeft hij berijkt ? Waarom liet hij debatten bij RTL 4 lopen ,omdat deze een gesprek met zijn “boze broer uitgezonden hadden ,privê boven landsbelang ? Hij stond hoog in de peilingen ,maar verknoeide het ! “Zinloze uitspraken als “kopvoddetax ,en minder minder ,gaven zijn tegenstanders “het !! excuus om niet met hem samen te hoeven regeren ,mijn en veel andere stemmen zijn door zijn toedoen ,0 waard !! Twee mnd geleden stond het dodencijfer tengevolge van voornamelijk moslimgeweld in London ,op 102 over 2018 ,intussen heb ik veel meer gevallen getweet ,Geert zegt tegen het volk ,”wordt wakker ,maar hij en Baudet slapen zelf !!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Geen integratie maar depor….,
  enfin teruggaan naar eigen Koning of de anderen naar “onze President Erdogan”………
  Weggaan op eigen gelegenheid.
  Zoals de Marokaanse Koning “MOHAMMED VI openlijk en eerlijk 15 jaar geleden in een interview op de Franse TV zei:”Marokanen worden nooit nieuwe Fransen/[ Nederlanders etc,etc ), NOOIT , nooit zal dat gebeuren”.
  En hij lachte schamper om zoveel DOMHEID.
  Wat hen bindt is één ding, ISLAM…………….

  0.15 eux ne veulent pas ( zij willen niet integreren of houden de Fransen dat tegen…….!
  0.35 la religion……
  …….het worden slechte Fransen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Wilders moet Baudet dwingen om kleur te bekennen!

  Like

 7. Ronald zegt:

  Geert Wilders is DÈ VOORVECHTER van het vrije westen!!! Groot respect!!! Deze man verdient de Nobelprijs voor de vrede (samen met Orban, Salvini en andere regeringsmensen die opkomen voor het EIGEN VOLK!!!)

  Geliked door 1 persoon

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Het is juridisch gezien wel degelijk mogelijk om de grondrechten te beperken als de maatschappelijke situatie daar om vraagt. Dan kan Kuzu zeggen: de vrijheid wordt onderdrukt. Nonsens!!! De vrijheid wordt inderdaad dan, om ZEER goede redenen, beperkt (beperking grondrechten). Dat is normaal in bepaalde situaties en volledig volgens het geldende recht mogelijk.
  P.S. Totale vrijheid is sowieso een fictie.

  Like

 9. Klaas zegt:

  .

  :

  Like

 10. Guus Velraeds zegt:

  Niemand wil in het kamp der niet frissen ingedeeld worden. Het is niet opportuun zich achter Wilders te scharen. Het islam probleem bestaat niet als je je kinderen naar een dure katholieke kostschool in België kunt sturen. Ook al zijn ze niet gelovig opgevoed. Het schijnprobleem klimaat geeft je daarentegen het aura van betrokkenheid en als je het handig aanpakt ook nog politieke winst en aanzienlijke financiële winst. De windboeren zonnepanelen cowboys en eco elite in hun “niet duurzame” tesla weten er alles van. Bij de groep van de fatsoenlijke horen is cool en geeft status.

  Geliked door 4 people

 11. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/drie-van-de-terrorismeverdachten-waren-al-veroordeeld-voor-een-poging-tot-reizen-naar-syrie/

  Drie van de terrorismeverdachten waren al veroordeeld voor een poging tot reizen naar Syrië

  Er is al wat meer bekend van de terrorismeverdachten die gisteren zijn opgepakt. Vijf van de zeven zijn geïdentificeerd. Ze komen allemaal uit Arnhem (eentje uit Vlaardingen) en drie van de zeven hebben zelfs een keer geprobeerd om naar Syrië te reizen om IS te helpen. Ze zijn daarvoor veroordeeld. Blijkbaar konden ze alsnog een terroristische aanslag plannen. De politie en de inlichtingendiensten hebben niet voor niets hun werk gedaan en hadden hen allang in het vizier.

  Hardi N. (34), Amir (18), Nadeem S. (26), Wail el A. (21) en als laatst Morat M. (21) degene die eerst in Arnhem woonde en nu in Vlaardingen.

  Like

 12. Klaas zegt:

  Like

 13. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/drie-van-de-terrorismeverdachten-waren-al-veroordeeld-voor-een-poging-tot-reizen-naar-syrie/

  Drie van de terrorismeverdachten waren al veroordeeld voor een poging tot reizen naar Syrië

  Er is al wat meer bekend van de terrorismeverdachten die gisteren zijn opgepakt. Vijf van de zeven zijn geïdentificeerd. Ze komen allemaal uit Arnhem (eentje uit Vlaardingen) en drie van de zeven hebben zelfs een keer geprobeerd om naar Syrië te reizen om IS te helpen. Ze zijn daarvoor veroordeeld. Blijkbaar konden ze alsnog een terroristische aanslag plannen. De politie en de inlichtingendiensten hebben niet voor niets hun werk gedaan en hadden hen allang in het vizier.

  Hardi N. (34), Amir (18), Nadeem S. (26), Wail el A. (21) en als laatst Morat M. (21) degene die eerst in Arnhem woonde en nu in Vlaardingen.

  Like

 14. Sabeltant zegt:

  De verkiezingen komen er weer aan.
  Nu blaat elke politicus Geert Wilders en Thierry Baudet na. Allemaal tot aan de verkiezingen, daarna komen er allerlei zaken uit de hoge hoed die ONS als burger meer en meer monddood maken terwijl je over de zaken waar de burger zich écht druk over maakt, migratie, islam, identiteit niets meer hoort. Ik daag de heren Baudet en Wilders uit om geen spaan heel te laten van het zittende kamerplebs, laat geen gelegenheid onbenut om hun volksverraad en onkunde bloot te leggen.
  Elk volk krijgt de leiders welke het verdient.
  Laat de burger nu verdomme eens de juiste keus maken!
  Over niet al te lange tijd hebben we geen keus meer, dan zijn we geweldloos overgenomen door Brusselse collaborateurs en de islam.

  Geliked door 1 persoon

 15. Elisah zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2018/09/28/mark-rutte-declareert-dagje-uit-met-angela-merkel-4250-euro/

  Mark Rutte declareert dagje uit met Angela Merkel: kosten 4250 euro
  Premier moest vliegtuig huren om Wagner-festival te kunnen bijwonen

  Like

 16. Patriot 2.0 zegt:

  Grapperhaus: we gaan niet preventief in hechtenis nemen, dat willen we niet.

  Like

 17. BigLJohn zegt:

  Alleen Geert Wilders durft het grote taboe te doorbreken. Maar wat koopt hij daar nu voor. De rest van de tweede kamer heeft immers een hardhouten plank voor zijn kop. Zodoende is en blijft hij eeuwig een roepende in de woestijn. In tegenstelling tot in Duitsland met zijn AFD, word de PVV alhier verketterd door de gehele tweede kamer. Het FVD niet meegerekend, maar dat is ook maar slappe hap. Daardoor krijgt de islam c.q. de sharia alhier alle kansen en zal het aantal pogingen om (succesvol) een aanslag te plegen steeds groter worden. Ik verwacht er in dit kader zelfs dit jaar nog eentje. Want op een gegeven moment zal, net zoals de inlichtingendiensten in het buitenland, de A.I.V.D. hier ook geen vat meer op kunnen krijgen !

  Geliked door 3 people

 18. Qvic zegt:

  De huidige politieke partijen zijn inmiddels al zo corrupt, arrogant geworden en hebben zich al compleet laten infiltreren door de islam, dat ze enkel nog de islam en het bedrijfsleven promoten. Het volk met Jan met de pet zijn ze allang vergeten, die betalen altijd al slaafs alle rekeningen dus. Dan behoeven zij het volk zelf toch niet te vertegenwoordigen denken zij dan. Alleen in de verkiezingstijden met stoere woorden het volk bespelen, zodat zij vrolijk verder kunnen gaan met de order van de dag en veel van het zelfde zoals nu het geval is. En als zij de 2e kamer verlaten krijgen zij toch wel ergens een zeer lucratief baantje voor de rest van hun leven, waar ze niet echt iets van betekenis behoeven te doen. Met hun stijl van leven kunnen zij wel 100 jaar of ouder worden, dus dan kan de AOW leeftijd ook wel wat hoger worden denken zij dan. Maar Jan met de pet die elke dag moet zwoegen om de eindjes aan elkaar te knopen, is na 65 jaar eigenlijk gewoon op. Maar daar hebben die politieke graaiers geen boodschap aan. Het enige wat telt is dat hun toekomstige banencarrousel wel kan blijven draaien, op kosten van Jan met de pet.

  Geliked door 2 people

 19. Bob Fleumer zegt:

  We kunnen Rutte weinig verwijten van wat hij doet maar heel erg veel om wat hij nalaat en dat is ons land uit de klauwen vaan de EU en de islam redden. Dat is wat zijn taak is en niets anders.

  Like

 20. Janszn zegt:

  Feiten, al vele jaren benoemd door Wilders. Regels door de islam opgesteld na 632 n.Cr., welke niet en nooit veranderd zijn: barbarisme!
  Ik vind het onbegrijpelijk, dat de meesten in “den Haag” het verdommen om zich in de islam-politiek
  te verdiepen en op basis daarvan te regeren. Of zouden het geen Nederlanders zijn?

  Geliked door 1 persoon

 21. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/28/iraaks-instagram-model-neergeschoten-in-bagdad-te-midden-van-een-golf-van-moorden-op-vrouwelijke-activisten/

  Iraaks Instagram-model neergeschoten in Bagdad te midden van een golf van moorden op vrouwelijke activisten

  De Iraakse sociale mediaster Tara Faris is volgens berichten vermoord door onbekende gewapende mannen in Bagdad, te midden van een reeks moorden op vrouwelijke activisten in het hele land.

  Like

 22. kampersrene zegt:

  De islam beroept zich graag en gretig op mensenrechten, godsdienst- en gewetensvrijheid, recht van vergadering en recht op vrijheid van meningsuiting… ook op verkrachtingen ,wanneer de nood het hoogst is

  Like

 23. ed zegt:

  Al die sprookjesboeken gaan om macht .Mooi verhaal mensen iets beloven in een leven hierna laat ze de gekste dingen uitspoken,sociale heilstaat alle gelijk zijn valt onder de zelfde sprookjesboeken,van zielige ezeltjes tot de mamma,s verdienmodel geworden en is een bodemloze put.1984 is het doel.

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Sinds de jaren ’70 zijn er miljarden ingepompt om de islamitische import bij te schaven van 1400 jaar achterlijkheid, maar het resultaat is nog steeds bedroevend, het was als water naar de zee dragen.
  Conclusie de islam past niet in een ‘vrije’ westerse samenleving en zal er ook nooit en ten nimmer in passen !

  Like

 25. Ad de Koning zegt:

  Mijnheer van Schaik, na dit artikel heb ik direct een boze mail gestuurd aan Gert-Jan Segers waarop ik van hem een snelle reactie kreeg waarin hij zei “ik hoop dat u voortaan betere media uitkiest want het is niet waar wat u gelezen heeft” , en ik heb ook op de politie beschouwingen alle reacties van de Christen Unie ook nog eens beluisterd en ook bekeken want die staan allemaal op internet maar ik kon inderdaad niets hierover vinden, kunt u mij zeggen waar u dit gelezen of gehoord heeft.

  Like

  • Wim zegt:

   Beste heer De Koning. Ik heb in het stuk de heer Segers niet geciteerd. Ik baseer wat ik schreef op het verloop van de APB. Dan is te zien dat SegersWilders aanviel door artikel 23 van de Grondwet in het geding te brengen. Het artikel dat de (religieuze) vrijheid van onderwijs regelt. M.a.w. Segers benadrukte de machteloosheid om de onwenselijke uitbreiding van islamitisch onderwijs tegen te houden. Segers houdt dat – omwille van het christelijk onderwijs – ook graag zo en vormde op dat punt dus een gelegenheidscoalitie met Kuzu. Op die manier schoot Segers hem dus te hulp.

   Dat optreden van Segers past in een totaalplaatje. Dat plaatje is voor mij aanleiding de CU te beschouwen als een directe bedreiging van mijn samenleving. Onder de mantel van een geperverteerde opvatting van ‘liefde’ (eerder lief zijn) schuilt namelijk de overgave van de westerse maatschappij.
   Ook vormt de onberekenbaarheid van die partij een bedreiging. De CU is tot alles in staat als de macht lonkt. In 2005 voerde de CU in de oppositie fel campagne tegen de Europese Grondwet. Twee jaar later, toen de CU in de regering zat, stemde zij, met CDA en PvdA, in met het Verdrag van Lissabon, dat inhoudelijk een kopie is van dezelfde Europese Grondwet waar zij ooit zo tegen was. Mogen we nooit vergeten. En pas werkte deze partij die zegt op te komen voor de minderbedeelden in onze samenleving eraan mee om vanaf nu jaar na jaar 2000.0000. 0000 euro (of steeds meer) aan de welgestelden te geven. (De beruchte meloen die Gert-Jan moest inslikken.)
   Onberekenbaar en ook ongeloofwaardig als het om hun christelijke principes gaat. Segers werkt liever samen met D66 van het voltooid leven en de orgaanroof, dan met Wilders. En dat alleen omdat de weerbaarheid van Wilders ten aanzien van de islam, niet past in de masochistische filosofie van Segers, die zegt: “Ik stond tegenover Geert Wilders en heb daar onze vrijheid verdedigd. Wij genieten zelf van de vrijheid om te geloven en daarom gunnen we dat anderen ook. Hier en elders in de wereld!” Maar wat Segers verdedigt, is juist het opgeven van de vrijheid door een ideologie binnen te laten die onze vrijheid wil verpulveren.
   De CU mag stoere taal uitslaan, zoals: Geloofsvrijheid voor iedereen, inclusief ‘the right to exit’, gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen, strafrechtelijke vervolging van haat zaaien, geen gezicht bedekkende kleding in overheidsinstellingen, het onderwijs en het openbaar vervoer, huwelijksgevangenschap en huwelijksdwang bestrijden; zie
   https://www.christenunie.nl/standpunt/islam, maar dit zijn nu net zaken die in de koran geregeld worden en voor moslims vallen onder geloofsvrijheid die de CU voor de islam steeds weer opeist.
   Heel verhelderend voor de spagaat waarin de CU in verkeert is een relletje van een aantal jaren geleden; zie https://wijblijvenhier.nl/22110/christenunie-al-haddad-haat-islam/. Dat geeft inzicht in wat moslims als de ware islam zien – juist, gewoon wat in de koran staat – en hoe CU-ers daarvan wegkijken. Zie de reacties aldaar. En als dan een CU-bestuurder zegt dat er iets mis is met de islam, moet je zien hoe zij ervan langs krijgt van… andere CU-ers.
   Het antwoord is wat lang uitgevallen, maar meloenenslikker Segers (hij is in zijn eerste meloen niet gestikt), doet nu wel heel onnozel dat hij Kuzu niet bijviel door – heel politiek – naar zijn tekst te verwijzen. Nee, hij zei niet “meneer Kuzu heeft een punt”. Nog net niet. Maar zijn aanval op Wilders kan niet anders gezien worden als steun in de rug voor Kuzu. Het is precies de illustratie bij wat ik in mijn stuk betoog:

   “De islam beroept zich graag en gretig op mensenrechten, godsdienst- en gewetensvrijheid, recht van vergadering en recht op vrijheid van meningsuiting om uiteindelijk aan al deze rechten een eind te maken.”
   Vaak hoeven ze dat nog niet eens zelf te doen. er zijn altijd wel mensen als Segers, die direct te hulp schieten.

   Geliked door 3 people

   • Ad de Koning zegt:

    Beste heer van Schaik, u zegt dat u de heer Segers niet hebt geciteerd maar die indruk wekte u wel, dan had u het anders moeten formuleren dan was ik niet op het verkeerde been gezet en had ik mij de aanval op Segers kunnen besparen en hoewel ik niets van de Christen Unie moet hebben vond ik het niet prettig dat ik tegenover hem voor mijn gevoel aan het kortste eind trok.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wat let u om de man nog eens aan te spreken en nu met goede argumenten, genoemd door de heer Van Schaik, om de links gereformeerde dhimmitude oren te slaan?!

    Geliked door 3 people

   • Patriot 2.0 zegt:

    Segers wil geen onderscheid maken: tussen godsdiensten. Waarom eigenlijk niet?

    Like

   • Elisah zegt:

    Nou Patriot, hij maakt geen onderscheid omdat zijn carrière dan voorbij is…

    Like

 26. koddebeier zegt:

  @Patriot 2.0. Omdat hij net als de rest van de oude partijen dhimmithude huichelaar is !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s