Botsende wereldbeelden

Screenshot_332

(Door: Charlef Brantz)

Mochten er nog Sta-Pal volgers zijn die geloven dat de instroom van vooral islamitische migranten een multiculturele verrijking vormt voor het Europese continent waar alle lidstaten van profiteren, dan schetst het onderstaande beeld een andere realiteit.

Uit dat beeld kan vastgesteld worden dat Oost- en Midden-Europese lidstaten de wereld om hen heen door een ander prisma beschouwen dan West-Europese lidstaten en roze bril dragende autocraten in Brussel. Het lijkt er eerder op dat een nieuwe virtuele grens is getrokken tussen Oost en West-Europa. Einde verhaal voor de sprookjesman uit Brussel.

Lees verder>>>
OSL Sta Pal

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, onwetendheid, Oost-Europa, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Botsende wereldbeelden

 1. Japio zegt:

  Die hele kaart had vuurrood moeten zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Roni zegt:

  ITALIE NIET ROOD ???

  Like

 3. Astrid zegt:

  WO-3 gaat er aan komen, alleen zal het uiteindelijk tussen de islam en de rest van de wereld gaan, want de pislims zijn nog net even een tandje erger dan alle andere narcisten van de wereld. Mede gefaciliteerd en stevig voorbereid door de dictators van de EU en hun aansturende sponsors en die laatsten zitten toch vooral in de donkere achterkamertjes van de VS.

  Alle landen met één of meer pentagrammen in hun landsvlag zullen in directe oorlog zijn. Amerika heeft de meeste pentagrammen van al en daar is nu al de aanvang van een burgeroorlog gaande: zwart tegen blank, links tegen rechts.

  Het zijn altijd weer de narcisten van de wereld die de oorlogen veroorzaken, omdat hun eigen dominante en dwingende geesten nog in oorlog verkeren. Zij lijden aan grote ego’s, waar de rest van de mensheid de dupe van wordt en zo is het altijd al geweest.
  De mens is een trage leerling die gevangen zit in het spel van competitie. Narcisten/dictators proberen het leven naar hun hand te zetten, ten koste van alles.

  Maar de kosmos is de kosmos en vanuit de ruimte gezien stellen zij geen van allen ook maar iets voor. Een paar stevige zonnevlammen, meteorietinslagen, tsunami’s en aardbevingen kunnen zij niets tegen beginnen. Troost u maar met de gedachte dat o.a. een land als Turkije aan de beurt gaat komen waar het natuurrampen betreft. Ik zie bijvoorbeeld een grote spleet in Turkije waarin o.a. de stad Istanbul geheel verdwenen is. De oostkust van de VS zal door een grote tsunami getroffen worden, terwijl aan de andere zijde van het land de bosbranden en aardbevingen zullen toenemen. Water en vuur zullen sowieso wereldwijd de hoofdrol spelen en geen dictator die het tegen kan houden. De natuur zal een handje helpen bij het decimeren van de wereldbevolking.

  De kosmos is de kosmos en de mens is een egotripper.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Zweden in 2030 ontwikkelings land, maar “gekleurd”

  Like

 5. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/10/30/zweedse-vrouw-wordt-slachtoffer-van-verkrachtingspoging-en-kan-de-afghaanse-dader-aanwijzen-politie-reageert-met-aanklacht-van-verstoring-van-de-openbare-orde/

  Zweedse vrouw wordt slachtoffer van verkrachtingspoging en kan de Afghaanse dader aanwijzen – politie reageert met aanklacht van verstoring van de openbare orde

  Het verhaal is een teken van waar Zweden zich vandaag de dag in bevindt. De afstand tussen het rechtsgevoel van het publiek en de wetgevende macht lijkt groot.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Izzlampropaganda in het gemeentehuis, een oudere dame durft kritiek te uiten en ze staat daar helemaal alleen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s