Spaanse smokkelschepen pikken 894 “migranten” in 18 bootjes in de Middellandse Zee op

Screenshot_97

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De vaardrukte over de Middellandse Zee pendelt steeds meer tussen Spanje en Marokko. Alleen al afgelopen donderdag werden voor de Spaanse kust in totaal 894 mensen uit 18 bootjes opgepikt en naar de steden Málaga, Motril, Almería en naar Melilla gebracht. Het ticket voor het gewenste doel Europa met volledige verzorging heeft zichzelf uitbetaald. Of de aan ons geschonken mensen op de lange termijn in Spanje blijven of dat het “geredde” pure goud uit Afrika over enkele dagen in Duitsland aankomt, zullen de burgers vermoedelijk nooit echt te weten komen.

politikstube

“Die Welt” bericht:

Volgens informatie van de Spaanse autoriteiten werden er afgelopen donderdag in totaal 894 mensen uit 18 boten gered uit de Middellandse Zee. Onder hen bevonden zich 44 minderjarigen en 112 vrouwen, zoals de Spaanse reddingsdienst op zee vrijdag op Twitter meedeelde.

De reddingsacties van schepen en helikopters in de Alboránzee en de Straat van Gibraltar in de westelijke Middellandse Zee duurden tot diep in de nacht. De geredde mensen zouden naar de Andalusische steden Málaga, Motril en Almería en naar de Spaanse exclave in het noorden van Afrika, Melilla, zijn gebracht.

De meesten van hen zouden voor een eerste behandeling naar het ziekenhuis zijn gebracht. Zoals een woordvoerder van de reddingsdienst meedeelde, ging het bij de geredde migranten opnieuw overwegend om Afrikanen uit landen ten zuiden van de Sahara.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Spaanse smokkelschepen pikken 894 “migranten” in 18 bootjes in de Middellandse Zee op

 1. Ruud zegt:

  Pure misdaad t.o.v. Europa!

  Geliked door 1 persoon

 2. Sjoe! zegt:

  “De aan ons geschonken pure goud uit Afrika” is onschatbaar.  Zal het stelen en gebruiken in de toekomst als mijn eigen juweel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Er is geen enkel land binnen de EU dat de goudzoekers zó snel een verblijfstatus en EU-reisdocumenten verschaft als Spanje, als ze maar niet te lang blijven in de zuidelijke lidstaten en dat weten de Ngo’s ook…….Spanje is slechts de springplank naar het westen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als de Spanjaarden migranten uit zee oppikken en in Spanje aan land zetten, zijn ze knettergek. Ze moeten ze niet in Spanje aan land zetten maar in Marokko. Desnoods gooien ze ze voor de Marokkaanse kust uit de reddingsboot en laten ze ze naar het strand zwemmen.

  Als die migranten, die heel veel geld aan mensensmokkelaars hebben betaald, niet in Europa aankomen, maar retour gezonden worden, leren ze het wel af.

  De Spanjaarden hebben kennelijk niet veel geleerd uit de lessen van het verleden. In 711 hebben de Moren grote delen van Spanje in bezit genomen. En in 1492 werden de Muzelmannen niet voor niets het land uitgegooid. Je moet wel een oen zijn, als je ze nu weer binnenhaalt.

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   We moeten voorkomen dat de vluchtelingenboten in zee steken. Doen ze het toch dan lek schieten en ze laten verdrinken. Dat kan straffeloos gebeuren buiten de 12 mijlszone, Niet humaan maar zeer effectief. Laten we die christelijk achterlijke humaniteit nou eens van ons afschudden. Neem een voorbeeld aan de moslims. die zijn meedogenloos voor iedere niet moslim, jong, oud, groot of klein. Maakt niet uit. In het moslimhandboek staat dat iedere christen of niet moslim gedood mag worden.

   Geliked door 3 people

   • Judge zegt:

    Dus zijn het per definitie onze vijanden en dienen wij de regels van ons eigen oorlogsrecht toe te passen waarin we zeker géén krijgsgevangenen zullen maken!

    Geliked door 1 persoon

   • Judge zegt:

    Met deze schriftelijke oorlogsverklaring dienen we ze dan ook als vijanden te zien en als zodanig te behandelen. Wij maken géén krijgsgevangenen en laten niet het rode kruis toe. Een kruis mocht eens kwetsend over komen nietwaar?

    Geliked door 1 persoon

   • kampersrene zegt:

    We moeten ons aanpassen ook op gebied van religie Alle niet gelovigen in God de Vader en Jezus moeten gedood worden…De Paus zal dat vermoedelijk niet goedkeuren .Hij heeft liever dat Christenen worden gedood

    Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  ‘Bedankt’ Spanjaarden! Geweldig dat jullie zo goed meewerken om Europa z.s.m. de genadeklap te geven!
  Maar als jullie dan zo menslievend zijn om deze ‘arme vluchtelingen’ uit zee op te pikken, hou ze dan ook zelf en zadel er een andere lidstaat niet mee op.

  Misselijk word ik hiervan. En het gaat maar door….

  Geliked door 3 people

 6. Peter zegt:

  Welke boevenorganisatie heeft dei dobbernegers opgepakt ?

  Geliked door 2 people

 7. Pingback: De Europese asieltsunami blijft doorgaan! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s