Minuut stilte: Salvini en duizenden Italianen herdenken de slachtoffers van de migranten

Screenshot_225

(Vertaling: E.J. Bron)

ROME – Gisteren demonstreerden er duizenden mensen op het “Piazza del Popolo” in Rome tegen de EU en bejubelden de regering rondom Matteo Salvini. Na een minuut stilte voor de door illegale migratie omgekomen mensen, eiste Salvini opnieuw een mandaat van de burgers om tegen de EU op te treden.

journalistenwatch

Duizenden aanhangers van Matteo Salvini protesteerden zaterdag in Rome tegen de praktijken van de EU. “Zes maanden van gezond verstand in de regering” stond er te lezen op de spandoeken van de demonstranten, die hun instemming tot uiting brachten over de coalitie van de LEGA met de Vijfsterrenbeweging.

Salvini´s verwijzing naar de “gele hesjes” zorgde voor het grootste applaus, bericht de “Il Primato Nazionale”. “Wie armoede zaait, oogst protest. Europa moet zichzelf veranderen, terwijl Italië zichzelf al veranderd heeft”, aldus Salvini. Duurzame groei, sociale bescherming, verbetering van de levenskwaliteit en solidariteit: deze waarden zijn te vinden in de oprichtingsverdragen van Europa. Iemand zou echter de Europese droom verraden hebben. “Wij zullen echter ons bloed geven voor een nieuwe Europese gemeenschap”, aldus de Italiaanse vicepremier.

 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, EU-critici, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, LEGA, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Minuut stilte: Salvini en duizenden Italianen herdenken de slachtoffers van de migranten

 1. Bert zegt:

  Letland heeft op 6 december besloten het VN Migratie pact af te wijzen. Na een stemming in het parlement.

  Geliked door 2 people

 2. Jakop zegt:

  kijk hier kunnen die fascisten in Brussel nog wat van leren, en ik waarschuw bij het tekenen van het VN Migratie pact, dit is de start van de komende burger oorlog!
  En de Elite die dit georkesteerd hebben de deep state opdracht gevers, komen daar niet mee weg.
  Ze zullen achterhaald worden waar ze zich ook mogen bevinden, betekend ook het volgende kijkend naar Nederland, als de pleuris uitbreekt, zullen vele linkse partijen van pure wanhoop op hun knieën vallen, de grond samen knijpen tot dat het bloed van onder hun nagels komt!
  Deze linkse rotzooi, heeft zoveel bloed aan hun handen dat nemen ze mee in hun graf hebben jullie daar al bij stil gestaan hufters! Onschuldige mensen laten vermoorden je hebben wat binnen gehaald.
  Je zijn ver heen zeer ver, geen redden meer aan, de oplossing mag je invullen…..

  Geliked door 1 persoon

 3. Groene Leeuw zegt:

  Hoe meer landen het pact laten sneuvelen hoe beter.

  Like

 4. Ronald B zegt:

  Matteo Salvini is, zoals altijd, goed bezig voor zijn eigen land en eigen bevolking!!! GROOT RESPECT!!! Hopelijk krijgen de gele hesjes het hier in NL voor elkaar om Rutte te laten op Rotte

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Respect voor Salvini, die 1 minuut stilte heeft gehouden, samen met duizenden burgers, om de slachtoffers van de massa-immigratie te herdenken.
  Waarom zien we dit soort gebeurtenissen niet in veel meer landen waar de islam soms op gruwelijke wijze slachtoffers maakt?

  Like

 6. fleckie zegt:

  Hier. gaat men liever, : liefst. door de media opgemerkt, ‘ zoetsappig’ met kaarsjes in de hand tot aan plaats van bestemming! ,

  Like

 7. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Wow!

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  De bezems blijven vegen in Italië onder Salvini

  Illegalen en criminelen (wat is het verschil?) opgeveegd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s