Groene eist voor Europa minder kinderen en meer immigranten

screenshot_960

(Door: Andreas Becker – Vertaling: E.J. Bron)

Wie kent hem? Yves Cochet is een politicus van de Franse Groenen. Hoewel hij zelfs minister was, nam men zelfs in Frankrijk weinig notitie van zijn woorden. Nu trad hij met een provocatief voorstel in de openbaarheid: hij eiste minder kinderen en meer immigranten. Sindsdien spreken vele media over hem – volstrekt welwillend.

De gepromoveerde wiskundige uit Bretagne sloot zich als tegenstander van kernenergie in de jaren-70 aan bij de milieubeweging. In 1984 was hij een van de oprichtingsleden van de Franse Groenen. In 1992 bracht hij het tot partijwoordvoerder en werd in 1997 afgevaardigde in het Franse parlement.

In 2001 haalde de socialist Lionel Jospin hem in zijn kabinet als minister van Milieu, ook al was het maar voor korte tijd. Na slechts tien maanden was Cochet weer gewoon parlementariër. In 2011 stapte hij, zonder gekozen te zijn, als afgevaardigde over naar het Europees Parlement, omdat Frankrijk door het Verdrag van Lissabon twee extra zetels had gekregen. In juni 2014 beëindigde hij zijn actieve politieke carrière om voorzitter te worden van  het “Institut Momentum”, een linkse denktank voor kritiek op economische groei en de afbraak van de industriële samenleving.

Behalve de eis naar legalisering van euthanasie behoort het onvoorwaardelijke basisinkomen tot zijn stokpaardjes.

Op 3 januari riep Cochet de Europeanen er in het linkse weekblad “L´Obs” toe op om minder kinderen te verwekken “om de ecologische kosten te reduceren”, vooral echter “om meer immigranten te kunnen opnemen”.

De Groene ex-minister ziet hierin de oplossing voor de migratiekwestie. Dat zijn eis tegelijkertijd de demografische zelfmoord van de Europese volkeren betekent, lijkt de bedoeling te zijn. Die vindt al decennia lang plaats. Het voorstel van Cochet zou de genadeklap betekenen.

Volgens hem zouden de “rijke landen” de plicht hebben om “als eerste demografisch af te nemen”. De reden zou de levensstijl in de westelijke landen zijn, die het meest het milieu “vervuilt” en bronnen zou verbruiken.

“Overigens: de beperking van de geboorten zou het voor ons mogelijk maken om meer migranten op te nemen, die op onze deur kloppen, en hen beter op te nemen.”

Uiterlijk hier blijkt dat Cochet behoort tot het neomalthusianisme, een bijzonder leer-resistente “soort”. Hoewel door de geschiedenis herhaaldelijk en op eclatante wijze weerlegd, wijken ze niet af van hun onjuiste thesen.

Cochet, aan wie tot nu toe nauwelijks aandacht werd geschonken door de media, kreeg onmiddellijk enorme rugdekking van hen. Met groot opzien werd zijn these verder verbreid. Elke aanmoediging om kinderen te verwekken, zou afgeschaft moeten worden. De politiek zou “op de kop gezet” moeten worden. Het bespaarde geld zou ten goede moeten komen aan gezinnen met weinig kinderen. Vanaf het derde kind zou er zelfs helemaal geen ondersteuning meer moeten zijn. De staat zou het signaal moeten afgeven dat diegene die meer dan twee kinderen verwekt, onverantwoordelijk tegenover het milieu zou handelen.

Het “Institut Momentum” behoort tot het neomalthusianistische netwerk, aan wiens oorsprong de “Club van Rome” staat. En hier is de cirkel gesloten.

Cochet roept de westelijke samenlevingen op tot een mentaliteitsverandering, omdat de huidige nog teveel bepaald zou worden door de Bijbelse morele eis: “Wees vruchtbaar, vermenigvuldig je en bevolk de aarde!” (Gen. 9,1).

De verkiezingen voor het Europees Parlement werpen hun schaduwen vooruit.

Bron:
https://katholisches.info
Door: Andreas Becker

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Frankrijk, Genocide, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Groene eist voor Europa minder kinderen en meer immigranten

 1. Sjaak uit Dordt zegt:

  Te zot voor woorden. Dit is een oorlog importeren.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Dat hij zichzelf dan maar als eerste afschaft, dat scheelt meteen een hoop ergernis en vervuiling ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Als hij dat echt zo gezegd heeft, moet hij direct geliquideerd worden. En snel!

  Like

 4. trees zegt:

  wat een vieze vuilak deze pias nog meer allah strijders binnen halen en ons verjagen ik ga er maar niet op in ik word er alleen zo moe van ik zeg alleen maar wanneer gaan wij rood wit blauwe hesjes dragen of anders kalasnikows of nog beter t 34 tanks want dit gaat ook in ons land gebeuren zeer binnen kort kijk maar in de grote steden

  Like

 5. Ed Verschoor zegt:

  Zo onlogisch, wetend dat immigranten zich als konijnen gedragen.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Denk je alles al te hebben gehad, komt deze boude uitspraak er nog bovenop. Er zijn al vele rotzakken die solliciteren om de kogel te krijgen, maar iedereen blijft maar doorslapen en blijven alles maar accepteren wat de boven ons gestelden met ons uit willen halen….

  Like

  • Lot zegt:

   Er is niemand boven ons of mij gesteld. Ik heb geen pappa minister of mamma koningin nodig. Ik ben een eigen volwassen persoon en heb geen wetten nodig die mij vertellen hoe ik moet leven of wat ik mag doen of zeggen

   Like

 7. Hovawart zegt:

  De grootste vrees van de elite is als de Linksche Looneys het in de EU voor het zeggen gaan krijgen, dat het geld zal opraken, en wie hun dan zal ‘helpen’ om hun groene fantasie vol te blijven houden….en te financieren.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Deze zgn. ”Groenen” zijn heel gevaarlijke mensen; fanatici met machtige connecties.
  Door de hele geschiedenis heen hebben de machthebbers dergelijke blinde fanatici gebruikt als pionnen en nuttige idioten voor hun doeleinden. En dankzij hun binaire eenzijdigheid en hun ideologische/religieuze verblindheid leenden en lenen zij zich daar ook uitstekend voor.

  Het valt te vrezen dat het niet de moslims, maar deze fanatici, zullen zijn die de lont in het kruitvat van de, steeds waarschijnlijker wordende, toekomstige Europese burgeroorlog zullen steken.
  Daar hoef je alleen maar weblogs als @Krapuul, @Frontaal Naakt en @Joop. nl voor te bekijken, alsmede enkele twitteraccounts van hun geestverwanten.

  De binaire eenzijdigheid, ideologische verblindheid, het welhaast religieuze fanatisme, maar vooral de razende haat, spat er vanaf. Het is alsof je in een beangstigende afgrond van geestelijke duisternis en een onherroepelijk naderend toekomstig onheil staart, waarin het bloed van miljoenen afgeslachte onschuldigen als een rivier over de bodem vloeit. Alles wat van waarde, en dus weerloos, is in een satanische maalstroom van blinde razernij meesleurend.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Eigenlijk zijn die Groene gewoon een stel neo-kolonisten die het hele proces omtrent immigratie in Europa willen omdraaien! Want zoals de blanken bijna alle werelddelen gingen koloniseren (waarbij inderdaad talloze niet-blanken zoals indianen, negers, Aziaten enz. tot slavernij werden gebracht, aan ziektes overleden waar ze geen weerstand tegen hadden, werden gedood of werden verdreven) zo willen deze “blanken” ervoor zogen dat hier onder hun mede-blanken geboortebeperking plaatsvind om daar in de plaats daarvoor Afrikanen, Aziaten en moslims in de plaats te stoppen om de blanke Europeanen te verdrijven of desnoods te verdelgen!
   En reken maar dat velen onder die groeperingen verre van beschaafd zijn en Europa gewoon in een gigantische puinhoop zullen gaan veranderen ofschoon Hitler en Stalin ook tientallen miljoenen blanken in Europa tot slavernij dwongen om hebben uitgeroeid! Wat mij betreft roeien ze hier al dat linkse ongedierte, waaronder die Groene, de islam en alle nep-vluchtelingen maar uit in de zin van dat zij dadelijk gewoon de vier ruiters van de Apocalyps op hun dak krijgen!

   Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hij is wiskundige, dat deed me denken aan Sheldon uit de bekende serie op tv, totaal verknipt en zonder zelfs maar de basis van sociaal gedrag. gespeend van elk besef van realiteit, stellig overtuigd van zijn eigen mening en zichzelf afsluitend voor elke vorm van kritiek, opgesloten in zijn eigen wereldje.
  Rijp voor een inrichting dus maar daar is men helaas nog niet achtergekomen en dus zitten wij met de gebakken peren !
  Waarom worden toch altijd de verkeerden getroffen door een terminale ziekte ?

  Like

 10. Steven zegt:

  Die ‘wiskunde’ is te ver zijn hersenpan ingeslagen. Deze dwaas dient geëuthanaseerd te worden..net als de rest van die zakkenvullers.

  Like

 11. QENQ6 zegt:

  Die groenen jongens en meisjes EISEN altijd, uitgaand van hun morele superioriteit. Dat heeft niets met democratie te maken.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Die idioot heeft het goddelijk licht van Allah gezien…tenminste te oordelen op zijn foto. Er was een voorstel om hem te behandelen in een gesloten instelling maar de dokters hebben weinig hoop op genezing

  Like

 13. Henk der Niederlánder zegt:

  Helemaal niet zo vreemd wat hij hier zegt.
  De groenen hebben zich namelijk voorgenomen om in Europa de nationale identiteiten uit te wissen, dus volgens zijn groene ideologie is het niet vreemd dat hij dit zegt.
  De Duitse groenen hebben het zelfs in hun partijprogramma staan.
  Maar voor diegenen die graag groen stemmen is het toch iets om eens wat meer bij zulke onzin stil te staan.
  Maar zou de man als zijnde wiskundige goed nadenken over hetgeen hij vind, zou het toch beter zijn om zijn titel als wiskundige aan de wilgen te hangen, gezien het aantal kinderen en dus volgens hem toekomstige vervuilers onder de allochtonen zwaar de pan uit reist.

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat het zooitje landverraders onder de guillotine verdwijnen !

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Wat is dat toch vreemd dat deze “Groene” Cochet is een wiskundige? Dat had ik nooit verwacht. Wiskundigen zijn de meest intelligente mensen op aarde. Maar misschien hoort hij niet bij de middenmoot en zeker niet bij de bovenmoot van zijn vakgebied. Was hij dat wel, dan zou hij zeker niet in de politiek zitten, maar eerder bij organisaties als ESA, CERN, NASA, MIT, de Wereldbank, of aan de top van een multinational. Zijn logica is ver te zoeken. Hoe kan hij van de Europeanen eisen om minder kinderen te verwekken om betere kansen te geven voor Derde Wereldimmigranten (lees moslims en negers)? Wat voor nut ziet hij voor de wereld als de hele boel in handen van sub-mensen valt?. Zal het milieu er beter van worden en de wereld groener? Zijn de troetelbeesten uit de Derde Wereld in staat dat te realiseren? Ze zijn zelfs niet in staat een matig functionerend modern land te onderhouden.
  GROENEN ZIJN MISSCHIEN GOED VOOR HET MILIEU, MAAR GEVAARLIJK VOOR DE MENS. WEG MET ZE!

  Like

 16. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://tpook.nl/2019/01/18/universiteitsprofessor-some-white-people-may-have-to-die-universiteit-onderneemt-geen-actie/

  Universiteitsprofessor: ‘Some white people may have to die’, universiteitsbestuur onderneemt geen actie.

  Like

 17. williaan zegt:

  Met wat voor vreselijk virus is hij besmet? Ebola is er niks bij

  Like

 18. bozeoudeman zegt:

  Weer een tegenstrijdigheid erbij van dit soort gestoorden: Cochet roept de westelijke samenlevingen op tot een mentaliteitsverandering, omdat de huidige nog teveel bepaald zou worden door de Bijbelse morele eis: “Wees vruchtbaar, vermenigvuldig je en bevolk de aarde!”
  Okay, prima maar hoe zit het dan met zijn islamitische vrienden met vaak 3 vrouwen en ieder jaar dus drie kindjes erbij? Gaat hij daar ook oproepen te stoppen met hun kinderwens?
  Dit soort is totaal gestoord, hypocriet, los van de realiteit, leugenachtig en bedrieglijk en vaak bijzonder welgesteld, in dat laatste ligt hun probleem: ze voelen zich schuldig en daarom mogen wij, het volk, hiervoor betalen. Zijzelf hebben al zoveel goed gedaan door met dit soort plannen te komen. Vieze gore huichelaar als hier Jantje ‘touwtje uit de brievenbus’ er eentje is.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @bozeoudeman. Uw schrijft: Dit soort is totaal gestoord, hypocriet, los van de realiteit, leugenachtig en bedriegelijk en vaak bijzonder welgesteld. Alles wat uw schrijft klopt als een bus. Het is ook waar dat in dat laatste ligt hun probleem. Een ding klopt niet: ze voelen zich niet schuldig. Dit soort volk voelt zich NOOIT SCHULDIG. Daarvoor is hun karakter te slecht en egoistisch. Hun plannen stammen uit puur machtmisbruik en overheersingsdrang. Wij gaan voor hun pathologische plannen betalen, omdat zij zijn degenen die bepalen wat goed is of slecht. Als wij een normaal leven willen hebben, moeten wij nooit aan zulke mensen de macht geven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s