Dogma van de betuttel-media: “Wie migrantengeweld niet stilzwijgend accepteert, is een racist”

Screenshot_10

(Door: Daniel Matissek – Vertaling: E.J. Bron)

Inleidende opmerking (David Berger): Daniel Matissek is heel goed bekend bij de lezers van “PP” door zijn goed doordachte, journalistiek excellent uitgewerkte commentaren over actuele kwesties. Afgelopen donderdag werd hij opnieuw geblokkeerd op Facebook. De reden: de onderstaande tekst zou de omineuze willekeur richtlijnen van het (a)sociale netwerk hebben geschonden. En omdat een desbetreffend oordeel van Facebook bijna zonder uitzondering duidt op hoge kwaliteit en trefzekerheid van de uitspraken, publiceren we de tekst hier:

philosophia perennis

Gisteren trokken twee 18-jarige Afghanen door de binnenstad van Regensburg en vielen willekeurig voorbijgangers aan. Eerst sloegen ze op een 53-jarige man in, daarna treiterden en sloegen ze een 75-jarige bejaarde en duwden hem op de grond; daarbij liep hij botbreuken op en moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

Daarna sloegen ze een 25-jarige in elkaar, die de bejaarde wilde helpen. Kort daarna vielen ze nog een 49-jarige voetganger aan en verwondden die ook, voordat ze konden worden gearresteerd.

Knok-toeren door voorheen vreedzame Duitse steden behoren tot het dagelijks leven

De zaak herinnert aan de knok-toer van vier asielzoekers ongeveer een maand geleden in Amberg. In werkelijkheid echter komt het praktisch dagelijks, meestal zelfs meerdere malen per dag, tot zulke en gelijksoortige, zo niet ergere overvallen. Op grond van het opmerkelijke afstomping- en aanpassingsvermogen van deze samenleving, maar ook dankzij ijverig mediaal onderdrukken en bagatelliseren, blijft dit echter meestal onopgemerkt.

De waarheid dient niet uitgesproken te worden: we hebben niet alleen illegale asielzoekers, maar heel veel criminele sociale gevallen ons land binnengehaald. Er kwamen ook – uit de Voor-Aziatische en Afrikaanse probleemlanden – helaas zulke mee, die in hun land van herkomst al opvallend waren. Het eigenlijke humanitaire leed bleef in de herkomstlanden achter.

En opnieuw kan de vraag gesteld worden: hoeveel beter is de wereld geworden, omdat Duitsland aan deze twee Afghanen toevlucht heeft toegestaan? Of aan de tienduizenden andere, hier inmiddels crimineel aan het daglicht getreden Syriërs, Ivorianen, Ghanezen, Marokkanen of Pakistani, die hier als “vluchtend” voor beweerde gevaren zoals politieke vervolging en oorlog aankwamen?

Van testosteron overlopende idioten vieren meedogenloos hun ontbrekende socialisering

Duitse binnensteden werden tot gevoelsmatig rechtsvrij toneel van uit z´n oevers tredend migrantengeweld gemaakt, waar van testosteron overlopende idioten meedogenloos hun ontbrekende socialisering, hun volledige ongeschiktheid voor een geïntegreerd “samenleven” mogen bewijzen, zonder enige consequenties, zonder te hoeven vrezen voor nadelen.

De autochtonen moeten dit alles verdragen, de andere wang toekeren, in het geloof in de morele eindoverwinning hopen op de dag dat we “es geschafft haben”. Binnenlandse nevenschade – verkrachte jogsters, neergestoken meisjes, maar ook de slachtoffers van lichamelijk geweld, winkeldiefstallen, seksuele intimidatie in zwembaden of andere seksuele vernederingen – moet billijkend op de koop toe genomen worden.

Wie zijn mond opendoet, uit zich als “duistere Duitser” – net zoals media, die hier neutraal over berichten, ervan beschuldigd worden “rechtse vooroordelen” te bedienen of de AfD in de kaart te spelen.

Beloningssysteem voor negatieve selectie

Ondertussen worden miljoenen van de landgenoten van deze daders in hun landen van herkomst aan het reële gevaar voor lijf en leden blootgesteld. Die hebben echter niet de mogelijkheid om te zorgen voor het benodigde contante geld voor de vlucht of de desbetreffende lichamelijke conditie. Deze perversie werd, ook door mij, ontelbare keren beschreven: wat de Duitse politiek hier bevorderd heeft (en nog steeds bevordert, ook dankzij huichelende begeleiding door mening-journalisten, schrijvers, kunstenaars, groten uit de popwereld, acteurs en kerkoversten, die zich bijvoorbeeld sterk blijven maken voor de “redding op zee”), is een beloningssysteem voor negatieve selectie.

Vooral de meest meedogenloze en gewetenloze figuren is het gelukt om naar ons toe te komen (ze zijn in ieder geval enorm oververtegenwoordigd). Duitsland looft tot op de dag van vandaag de grote prijs uit voor “survival of the rudest”. En het mooie is: ondanks enorm dikke strafbladen of afgewezen aanvraag geldt voor diegenen die spugen op het gastland: “Er vindt geen uitzetting plaats”. Kind van de rekening zijn, eens temeer, de mensen die echt bescherming nodig hebben en ellendige gevallen.

Diversiteit-Duitse definitief besmette personen werpen zich op als verdedigers van de vandalen

Na de Tour de Force in Amberg duurde het niet lang tot definitief door de diversiteit besmette Duitsers zich opwierpen als verdedigers van de vandalen, de gebruikelijke vergelijkingen trokken met dronken autochtone jongeren, met verkeersdoden of ruzies bij volksfeesten en het nadruk leggen op etniciteit of asielstatus identificeerden als racistisch vooroordeel. Dat zou in het geval van Regensburg vast en zeker ook zo zijn, als zulke zaken überhaupt nog in het landelijk nieuws komen.

Het nieuwe “normaliteitsgevoel” verdringt de mediale verwerking steeds meer naar de lokale pers, waar ze volgens inschatting van vooraanstaande volksverslaggevers bij de ARD en het ZDF eigenlijk immers ook horen (met de groeten van Mia en Maria). Nationale nieuwswaarde blijft voorbehouden aan “rechts-extreme delicten”.

Hulpeloze kortsluitingsreactie op racistische “blikken” of “uitspraken”?

Mochten de Afghaanse “Regensburger Domspatzen” zich strafrechtelijk moeten verantwoorden (voor zover hun orgie van geweld niet als kleine overtreding wordt gekwalificeerd), zouden ze er goed aan doen in te zetten op een nieuwe verdedigingsstrategie, die onder “dilettante” jongeren met een migratieachtergrond intussen geldt als hot tip (en je vraagt je af hoe het komt dat de meesten daar niet eerder opgekomen zijn):

Gewoon beweren dat lichamelijke overvallen en gewelddadigheden de hulpeloze kortsluitingsreactie op racistische “blikken” of “uitspraken” geweest zouden zijn. Maar natuurlijk, het waren de Duitsers; zij hebben de vluchtelingen scheef, denigrerend of “buitenlander-vijandig” aangekeken, “racistisch” beledigd of “zich onbeschoft” gedragen. Dan gaat het quasi om uitgebreide veronderstelde noodweer. En is daarmee de zaak voor de kwajongen uit de Hindoekoesj achter de rug.

Berlijnse “Tagesspiegel” gaat aan de kant van de geweldplegers staan

Hoe goed dat lukt, is vandaag te lezen in de Berlijnse “Tagesspiegel”: daarin is sprake van een zaak, waarin een zwaar gehandicapte vrouw door een groep 16-jarige Oriëntaalse jongeren uit haar rolstoel werd getrapt.

Op het bureau, waar de politie daarna bij de kwajongens knuppels en messen veiligstelde, gaven ze te kennen dat de vrouw in de rolstoel hen daarvoor “racistisch beledigd” zou hebben. Derhalve luidde de kop van vandaag over de zaak ook: “Vrouw in rolstoel beledigt racistisch, teenagers slaan terug”. Zo functioneert dat. Hebt u nog vragen?

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: Daniel Matissek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Racisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dogma van de betuttel-media: “Wie migrantengeweld niet stilzwijgend accepteert, is een racist”

 1. kampersrene zegt:

  Ik woon al een dertien jaartjes in Thailand maar ik zou die tittel van racist met fierheid dragen….tenslotte racisten zijn mensen met gezond verstand…die houden van hun levenswijze en tradities. en die met lede ogen moeten zien hoe een troep bavianen alles naar de kl…helpen…mijn verontschuldigingen voor het beledigen van die apensoort “bavianen”

  Geliked door 6 people

 2. ruud beijer zegt:

  Kwaad ,Mijn bloed kookt. Allemaal huichelaars en wegkijkers. Net als Nederlanders. 20 maart PVV.

  Geliked door 2 people

 3. Ron Rottweil zegt:

  Je kunt dus niet meer rustig in een grote stad lopen zonder alert te zijn.
  Die migranten bevinden zich in vijandelijk gebied, want alle niet moslim volgers zijn hun vijanden met de Joden voorop. De vijand moedigt hun alleen maar aan met geschenken. De vijand staat alles toe en daarom zijn wij een gemakkelijke prooi voor de criminelen.
  Wie gaat dat proces nu stoppen?

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/02/10/milan-migrant-jobs-project-spends-15-million-to-employ-only-120/

  Milaan: Project om migranten aan een baan te helpen kostte in 3 jaar tijd 15 miljoen euro, maar leverde slechts 120 banen op
  Milan: Migrant Jobs Project Spends 15 Million to Employ Only 120

  A Milan project has been revealed to have spent at least 15 million euros over the past three years to help migrants into work, but only 120 have actually found jobs.
  The Protection System for Asylum Seekers and Refugees (SPRAR) is a government-funded project that aids asylum seekers across Italy and in Milan spent millions on training courses, Il Giornale reports

  Geliked door 1 persoon

 5. RottenPikwick! zegt:

  In heel West-Europa zijn mindervaliden en ouderen massaal slachtoffer van de Omvolking / Verrijking, al was het maar omdat ze de deur amper uitdurven. Geert Wilders is DE ENIGE die dit benoemt in het parlement!! Doet mij weer denken aan Oma Reintje uit A’dam-Noord. Gooi de video over haar er nog naar weer een keer in. Die laffe Landverradersbende Segers-van Toorenburg-BoemahZooi wrijf ik dit persoonlijk aan!

  Geliked door 3 people

 6. Thomasson zegt:

  Mensen zoals Daniel Matissek en David Berger doen hun best het publiek zo goed mogelijk over de realiteit te informeren. Zij geven mensen de mogelijkheid zelf een oordeel te bepalen op basis van betrouwbare informatiebronnen; een basisrecht van ieder mens. Helaas, wordt de wereld steeds meer gedomineerd door duistere invloedrijke schaduwfiguren die er alles aan doen, mensen op globaal niveau te knechten en zelfs uit te roeien. Dat gebeurt als men in de kring van globale oppermonsters van mening is, dat sommige mensen of zelfs hele volkeren te lastig worden. Een van de zichtbare maatregelen om mensen geleidelijk te knechten en de democratie om zeep te helpen is de oprichting van de EU. Tweede middel is biologisch van aard: de massale import van mensen uit Moslimlanden en Afrika. De tsunami-golven die Europa sinds 2014 overspoelen met de meest inferieure mensen op aarde, zijn bedoeld om de natiestaten zwaar onder druk te zetten en geleidelijk kapot te maken. De media speelt in deze duistere plannen een hoofdrol. De huidige reguliere media is van dezelfde kwaliteit als de “Stürmer” en “Der Völkischer Beobachter” in nazi Duitsland, “Neues Deutschland” in de DDR of de “Pravda” in de Sovjet Unie. Mediabronnen die van de politieke bovenechelon opdracht kregen het beeld op de realiteit te vervormen en te verdraaien. Deze tendens is steeds meer zichtbaar in de hedendaags Europa. Social media zoals FaceBook, Instagram en in mindere mate Google en Twitter spelen een belangrijke rol in de ondermijning van het recht op spreken en vrije informatie. Ze zijn tot het belangrijkste censuurinstrument van de onzichtbare globale dictators. Mijnheer Mark Zuckerberg – of liever noem ik hem STRONTBERG – en zijn vrienden van Google zijn tot de “Ministerie van de Waarheid” op aarde geworden. (uit 1984 van George Orwell). https://nypost.com/2018/08/01/google-is-embracing-evil/

  Geliked door 2 people

 7. M. zegt:

  De mensen die door de overheid gefinancierd ons land komen slopen en spugen op de westerse wereld dat zijn de werkelijke racisten.
  De media en de wet ondersteunen dat racisme.

  Like

 8. Pingback: Dogma van de betuttel-media: “Wie migrantengeweld niet stilzwijgend accepteert, is een racist” | eunmask

 9. henk zegt:

  Ik denk dat de enige serieuze optie als oer Nederlander is, om zelf ergens anders te gaan wonen en het zinkende schip NL / EU te verlaten, een ieder die beetje kan rekenen zal snappen dat dit helemaal fout gaat aflopen, In Duitsland zijn de kosten voor de asiel op 100 MILJARD !!! begroot voor 2019

  Like

 10. M. zegt:

  Wie migratie geweld accepteert is gewoon een smeerlap met een hekel aan zijn eigen volk.
  En daar hebben we een half land vol van.

  Like

 11. M. zegt:

  Wie migratie geweld accepteert is een racist die de blanke graag in de ellende stort.

  Like

 12. M. zegt:

  Ze zijn helemaal aan het doorslaan en met een verbod bezig tegen dat homo’s te genezen zijn want daar moet de vrijheid van godsdienst dan maar voor wijken vind men.
  Voor moord , doodslag, verkrachting, vrouwenonderdrukking en kind huwelijken vind men uiteraard niet dat de vrijheid van godsdienst moet wijken want dat vernacheld het land en de blanke burger niet echt lekker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s