VIDEO: Martin Bosma (PVV) vraagt erkenning van Efteling als staat

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, gezond realisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, PVV. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Martin Bosma (PVV) vraagt erkenning van Efteling als staat

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja mee eens, maar als rechtgeaarde Hagenaar/Hagenees wil ik graag Madurodam in mijn paspoort laten zetten, ik wil tenslotte wel een beetje in de buurt blijven.

  Geliked door 3 people

 2. Ruud zegt:

  Zoals vaak is op te merken; DE WAANZIN REGEERT IN NEDERLAND NAAST DE LEUGEN EN BEDROG die beide inmiddels vast onderdeel uitmaken van de informatie-set die aan belanghebbenden gegeven wordt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Bravo, heer Bosma. Niet alleen briljant, maar ook gevoel voor humor. Een unieke combi.

  Geliked door 3 people

 4. RottenPikwick! zegt:

  Overal waar de islam floreert, komt Israel verder in de verdrukking! Maar de vijanden weten dat het einde van Israel, eveneens het einde van hen betekent! De Joden kunnen na eeuwen eindelijk van zich afslaan! Am Israel Chai!!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ze kunnen zich behoorlijk verdedigen, ( EN. HUN EIGEN GRONDGEBIED) …….en dan is MEN daar weer boos over, ( en vanzelfsprekend is men zeker. boos dat. JODEN! ondanks vernielingen/ vernietigingen. van JOODS. EIGENDOM, Joden toch ELKE. KEER. weer. OPKRABBELEN!( “EIN. MENSCH. MUSS. SICH. ZU. HELFEN. WISSEN”), …….EN. DAT. kunnen ze, !!…….gelukkig. ‘

   Like

 5. Lucky zegt:

  Iets anders, over pulsvisserij

  Like

 6. koddebeier zegt:

  TOP !! Martin ! Echter met nono’s aan het roer…..op naar de ondergang !!

  Geliked door 2 people

 7. elena zegt:

  geweldig hij heeft helemaal gelijk, palestine bestaat niet

  Geliked door 3 people

 8. Peter zegt:

  Wat een idioot is onze Staatssecretaris !!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. RottenPikwick! zegt:

  Israelische militairen klagen Hamass aan bij het Int. Gerechtshof in Den Haag, om de wereld duidelijk te maken dat de barbaren van Hamass kinderen, vrouwen, invaliden als menselijk schild gebruiken. Er zijn kilo’s bewijsstukken! Maar eens zien hoe ze dit aanpakken en aan welke kant dit belangrijkste gerechtelijke orgaan binnen de Verenigde Naties staat!
  https://www.jpost.com/Israel-News/IDF-reservists-complain-against-Hamas-at-the-International-Criminal-Court-581337

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Inderdaad, Palestina is een fantasiestaat. Kunnen we ook met Madurodam doen. Met een mooi baantje voor Maduro uit Venezuela. De ultieme oplossing voor het twee staatshoofden probleem in Venezuela; Is hij daar opgehoepeld en kan dan zonder verder kwaad aan te richten burgemeester worden van de stad genoemd naar zijn naam; Madurodam.

  Geliked door 2 people

 11. fransdewit zegt:

  Deze man is zo recht door zee, ik zal willen dat hij als premier Nederland gaat vertegenwoordigen. Je kan bij hem horen dat hij WEL zijn huiswerk goed doet.

  Geliked door 4 people

 12. Dit is op Deze Dagen herblogden reageerde:
  Waar!

  Like

 13. Harry zegt:

  Kijk eens goed naar de smoel van zijn buurman , die van der Molen !
  Die zit net zo ongemakkelijk te kijken als die enge Melkert , in aanwezigheid van Fortuyn !
  Hij voelt zich kennelijk erg opgelaten , dat ie naast Martin zittende , dit verhaal aan moet horen .
  Ik kén die vrome schijnheilige blik , ik ben er door omgeven !
  Waarschijnlijk ziet ie dit als een soort roast , waar je je tijd maar moet uitzitten omdat je bij opstappen helemaal afgebrand wordt .

  Prima verhaal weer van Bosma !

  Geliked door 2 people

 14. Hovawart zegt:

  Het begin van het einde, een lans breken om vrijstaatjes uit te roepen in Nederland, daar zal de gematigde moslim erg naar uitkijken……en die Groenlinksche troela in Amsterdam, ook de Linksche Looney Brigade in Utrecht, en…….iedereen die geen Nederlander meer wil zijn in Nederland, en dat aantal groeit al de hemel in.

  Like

 15. Jules Vismale zegt:

  Jammer genoeg zijn er ook weer linkse actievoerders die zelf de paardenshow in de Raveleijn (Efteling) willen verzieken! Lees hier het artikel over en mijn mening:

  Dierenactivisten beloven meer acties in Efteling: ‘Ze hebben oogkleppen op’

  De vier dierenactivisten die zondagmiddag 14 april 2019 in de Efteling zijn gearresteerd toen ze daar de paardenshow in Raveleijn verstoorden waar paarden met brandende dekens rondliepen maar daar speciaal voor zijn getraind, zijn ’s avonds (zoals gewoonlijk) weer vrijgelaten. Dat laat woordvoerder Peter Janssen van de Vegan Strike Group weten.
  De Vughtse activist was zelf één van de vier (linkse) demonstranten en oproerkraaiers die werden aangehouden bij paardenshow Raveleijn. Het viertal kwam er vanaf met een geldboete en een waarschuwing ofschoon zij drie maanden de Efteling niet meer in mogen.

  Het attractiepark in Kaatsheuvel liet zondag al snel weten niets te veranderen aan de attractie en hopelijk geraak aan Monsieur Cannibale. Er volgen daarom meer acties, voorspelt Janssen. ,,Dit verbaast me niet. De Efteling heeft tenslotte oogkleppen op. Onze groep blijft zich echter inzetten tegen dieren in attracties en voorstellingen.”
  En natuurlijk blijven ze vooral doorgaan om de Efteling zodanig in de grond te boren dat niemand daar meer plezier mag maken!

  In totaal waren er namens de Vegan Strike Group zes personen in het attractiepark. Zij verstoorden opzettelijk een uitvoering. ,,Uit respect voor de dieren”, vertelt Janssen zodra hij het politiebureau verlaat. Dat talloze kinderen daar zaten te huilen en het publiek moest worden weggeleid vond hij natuurlijk vast geweldig!
  Paardenattractie Raveleijn kwam vorige week namelijk in opspraak omdat de dieren tijdens de voorstelling rondrennen met een brandende deken op hun rug. Partij voor de Dieren-lid Leonie Gerritsen beschuldigde De Efteling van dierenmishandeling.

  Natuurlijke vijand

  ,,Vuur is een natuurlijke vijand van een dier. Wij geloven niet dat een paard dat lekker vindt”, zegt Janssen. Dat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) na een inspectie concludeerde dat de attractie gewoon aan de regels voldoet, noemt de Vughtenaar, die vanwege eerdere acties bekendstaat als de Vegan Streaker, raar. ,,Ik kan de NVWA dan ook niet serieus nemen.”

  Hij noemt De Efteling als grootste park van Nederland een uithangbord van de attractie-industrie. ,,Dan dien je het goede voorbeeld te geven. De Efteling is een hartstikke mooi pretpark. En dat blijft het ook zonder dieren.” Ook shows met (roof)vogels zijn volgens Janssen respectloos tegenover dieren.
  En mogen daar anders in de Efteling de eenden, ganzen, zwanen, meerkoeten, waterhoentjes, meeuwen, duiven, kaaien, tussen en andere vogels niet meer worden gevoerd omdat ze dan overgewicht krijgen?

  De actie van de dierenactivisten zorgde volgens verschillende ooggetuigen voor verdrietige en angstige kinderen. Een aantal jonge kijkers verliet huilend de tribunes. ,,Dat komt door een aantal agressieve vaders”, stelt Janssen. ,,Dáár schrikken kinderen van. Niet van een paar mensen met gewoon een shirtje en een boodschap.”

  Vegan Streaker

  Peter Janssen voert al jarenlang actie voor meer dierenrechten. In verschillende landen verstoorde hij (dat is wel terecht) stierengevechten. Ook riep hij op tot een boycot van konijnenvlees. In Japan zat hij twee jaar geleden een tijd vast na een soortgelijke actie tijdens een dolfijnenshow.

  Wat gebeurde er?

  Demonstranten van de internationale actiegroep Vegan Strike Group klommen tijdens de voorstelling over de hekken en sprongen de arena in. Dat deden ze nadat de paarden met de vuurdekens voorbijkwamen. De actievoerders hadden allerlei spandoeken bij zich en riepen allerlei leuzen.
  Daarbij brachten zij zichzelf ook in gevaar omdat die paarden hen gemakkelijk konden vertrappen!

  Aanwezige bezoekers geven aan dat de demonstranten na drie tot vier minuten weggewerkt waren door de acteurs en de beveiliging. Daarna zijn zij overgedragen aan de politie. De verstoorde voorstelling werd niet afgemaakt en het publiek moest de attractie verlaten. Voor de andere voorstellingen zondag werd extra beveiliging neergezet.

  Deze linkse “dierenliefhebbers” daar in de Efteling zijn bijna van hetzelfde kaliber dat het liefste “racistische” poppen in het park weg willen hebben, het plezier van duizenden bezoekers aldaar vergallen, zelf een afkeer lijken te hebben aan de Efteling en daar gewoon erop uit zijn om alleen herrie te schoppen!
  Geef hen gewoon een heel erg lang een toegangsverbod en dat zij hun entreegeld hierna ook niet meer terugkrijgen! Anders gaan die activisten zelf toch maar eens gewoon voor paard spelen maar dan met die paarden in Raveleijn op hun rug welteverstaan! Die lui hebben namelijk schijnbaar gewoon de pest aan plezier en vreugde in de Efteling en ze gunnen zo anderen die zich daar vermaken totaal niets!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s