Nederland 2019: Geslaagd . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nederland 2019: Geslaagd . . .

 1. Lucky zegt:

  Spreekt boekdelen.

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Dus ook maar enige integratie of aanpassing is dan ook totaal mislukt !

  Like

  • Peter zegt:

   Voor de eventuele hartproblemen van Wim:
   Een Turks hart in Amsterdam: ontmoet hartspecialist Hacer Sen
   De 42-jarige Hacer Sen, dochter van een eerste generatie Turkse migrantenfamilie uit Aydın, afgestudeerd in Nederland en nu hartspecialist in Amsterdam.

   Like

 3. Peter zegt:

  Hier is m.i niets mis mee !
  De liefde tot zijn land is ieder aangeboren’.( Joost van den Vondel )
  Ruim drie eeuwen lang is de Gysbreght van Aemstel van Joost van den Vondel het meest populaire Nederlandse toneelstuk geweest.
  De Gysbreght leverde citaten bij allerlei gelegenheden, zowel in het huiselijk leven als in de wereld daarbuiten: ‘Waar werd oprechter trouw dan tussen man en vrouw ter wereld ooit gevonden?’, ‘De wetten zwijgen stil voor wapens en trompetten’ of ‘De liefde tot zijn land is ieder aangeboren’.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Kan zijn dat de liefde tot zijn land ieder is aangeboren. Er is echter ook nog zoiets als fatsoen naar het land wat jou als Turk zijnde opgenomen heeft en je zoon of dochter de gelegenheid heeft gegeven te studeren, wat in dat land van herkomst heel vaak nog steeds niet het geval is. (Anatolie, waar kinderen vanaf 12 jaar al in kledingfabrieken werken) Dus nee ik vind dit uiterst pijnlijk en onfatsoenlijk naar de Nederlanders toe. Vooral pijnlijk. Walgelijk gedrag. Hetzelfde gevoel had ik toen Merkel de Duitse vlag met een hoeveelheid minachting in een hoek gooide.

   Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Wat ben jij toch een ontzettend land verrader.
   Als je zo blij bent met het land waar je vandaan komt, dat je daar zelf de vlag van uithangt, dan lijkt het mij beter dat je dan gewoon lekker terug gaat naar het land waar je zo gek op bent.

   Like

  • Lucky zegt:

   Had dan desnoods twee vlaggen opgehangen…..

   Like

  • Leo 1 zegt:

   ” Al wat van verre komt gevlogen, word hier wonderlijk onthaald”

   Ook Joost van den Vondel.

   Like

 4. Peter zegt:

  Turken in Nederland.
  Tannet (Turks Academisch Nederlands Netwerk)

  TANNET is een open netwerkorganisatie van Turks-Nederlandse professionals & wetenschappers die zich actief inzetten voor de Nederlandse samenleving.

  Vriendschap en Maatschappelijke betrokkenheid zijn kernbegrippen die TANNET omschrijven. TANNET kent een onafhankelijke organisatiestructuur en is niet gelieerd aan een politieke of religieuze stroming.

  Meer informatie over TANNET kunt u vinden op http://www.tannet.nl

  Like

 5. Ook dit drama gaat ons 100.000en kosten en een levenslang verdriet voor de achterblijvers!! Het Stuk Verrijking gaat eerst online zoeken naar info over het gevangenissysteem in NL en belt dan de politie!! Ook dit meisje is (in)direct slachtoffer van de Rutte-VanToorenburg-Segers-Jetten-Lubbers-Keulen-SandalenlikkersBende!!
  https://www.dvhn.nl/drenthe/Moordverdachte-Emmen-zocht-naar-info-gevangenissysteem-Nederland-voor-hij-112-belde-24546991.html

  Like

 6. Amehoela zegt:

  Wat is hier nou weer het probleem?
  Wel het soort waar je het minst last van hebt…

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Kan dat niet beschouwd worden als een belediging….Ik denk als ge in Turkije het Nederlandse laat wapperen dan zal het vlug 1-1 zijn

  Geliked door 1 persoon

 8. Ildiko zegt:

  logisch ! je hebt Turkse genen, ouders spreken Turks, je spreekt thuis en met je Turkse vrienden ook Turks, naar tv Turkije kijkt, iedere keer naar Turkije op vakantie in je eigen villa vanuit bijstand,
  de Nederlandse overheid faciliteert en keurt ook alles goed in verband met Turkije, nou wie zou dat nog kwalijk nemen dat je ziel en hart in Turkije ligt?????? EU Brussel????nee ! van de ene naar de andere akkoorden sluiten ze met Turkije, en de Turken mogen hier alles wat de oorspronkelijke bevolking niet mag. Dus probeer maar in Turkije hetzelfde met een Nederlandse vlag, dan na enkele minuten wordt je zeker opgepakt en dan zie je Nederland nooit meer terug/

  Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij mij in de buurt een bekend fenomeen, niet alleen met Turkse maar ook Marokkaanse vlaggen en vlaggen waarvan ik niet weet van welk land ze zijn.
  Het geeft wel mooi de binding met Nederland aan, het land dat ze in staat stelde een opleiding te volgen, het land waar hun ouders naartoe emigreerden omdat hier werk of een uitkering binnen handbereik lag, het land ook dat ze verafschuwen en waar ze op spuwen maar ook het land waaruit ze niet vertrekken omdat het altijd nog een hemel op aarde is in vergelijking met de landen van herkomst.
  Zei ik daar binding ? Ik bedoelde natuurlijk het gebrek aan binding…..!!

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   *****

   Like

  • Peter zegt:

   Tijl Uilenspiegel is een personage uit onder meer de Nederlands-Duitse folklore. Volgens de sage was Uilenspiegel een deugniet die vrij als een vogel in de veertiende eeuw door de Nederlanden en Duitsland (in het Duits bekend als Till Eulenspiegel) trok en iedereen voor de gek hield met zijn streken.

   Like

 10. Wat wil je ook met die LandverradersZOOI op Het Binnenhof!! En………………. in die “nieuwe nederlanders” zit heel wat meer LEF, FUT en VADERLANDSLIEFDE dan in die ingekakte uitgebluste ongeïnteresseerde Sufkutten!

  Like

 11. Jan zegt:

  hazard zijn moeder is een bruine, een marokkaanse.
  hij druipt van machogedrag.
  madrid en heel de europese voetbalwereld likt zijn vuile reet. onbegrijpelijk

  Like

 12. Jan zegt:

  een gigantisch zwaard hangt boven ons hoofd: turkije als kandidaat voor EU lidmaatschap.
  zou dit ooit gebeuren dan zouden er van de ene op de andere dag 80.000.000 moslims BIJ KOMEN in de EU. voor die rampdag bestaat nog geen gepaste naam, maar het zou zeker de zwartste-meest-duivelse-walgelijkste-ongeluksdag zijn die de verschrikkelijkste hel in de EU zou doen losbarsten. mijn woorden zijn nog 80 miljoen keer te soft in vergelijking met de werkelijkheid die dan over ons zou komen.

  Like

 13. williaan zegt:

  Ook duidelijk geen echte Nederlander en zal het ook nooit worden,
  of heeft hij soms een Turks en geen Nederlands diploma gehaald?

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Het is een droevig signaal dat de exameneisen zover teruggeschroefd zijn dat zelfs een Turk kan slagen…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s