Migrant wil Westertoren zwijgen opleggen: ‘Waarom zou je over een 400 jaar oude klok gaan zeiken?’

Screenshot_203

Het verzoek van een migrant om de klok van de Westertoren (foto) ’s nachts niet meer te laten luiden, stond woensdag op de agenda voor gemeenteraadsvergadering van het politieke bestuur van de hoofdstad. De man is onlangs in de Amsterdamse binnenstad gaan wonen, maar schroomt niet om meteen al te tornen aan een belangrijke traditie.

Dat zorgt voor verbolgen reacties bij ras-Amsterdammers. “Waarom zou je over een klok zeiken die al bijna 400 jaar bestaat? Als je er niet aan went, is het je plekkie niet, moet je lekker wegwezen!”, vindt een Amsterdamse. Een andere stadsgenoot is het daar roerend mee eens. “Ik ben 110% Amsterdammer, wat mij zo opvalt; we hebben alleen maar last van mensen die hier pas komen wonen. Ze gaan naast een café wonen en dan gaan ze klagen over het geluid. Als je boven een viswinkel gaat wonen moet je ook niet klagen dat het naar vis ruikt!”

Bonaventurakerk ‘s nachts stil

In Woerden voelen ze de pijn van zo’n klacht al, daar is na 126 jaar de klokken van de Bonaventurakerk het zwijgen ‘s nachts opgelegd, nadat een net ingetrokken inwoonster daarover had geklaagd. Op dit moment liggen de klokken bij een speciale maker, die ervoor gaat zorgen dat ze ‘s nachts niet meer zullen slaan.

Bron:
www.hartvannederland.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, cultuurrelativisme, demoniseren, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Migrant wil Westertoren zwijgen opleggen: ‘Waarom zou je over een 400 jaar oude klok gaan zeiken?’

 1. andre zegt:

  Toen ik midden tussen de moslims woonde en wel huur betaade en belastingen. Deed ik ook mn beklag bij de verhuurder over elke 15 minuten lallende speakers. Ik kreeg extra dik glas bij tekenen huur contract. Deze meneer de migrant betaalt niets noppes nul en zn handjes gebruikt ie ook niet dus steekt ie maar zn vingers in zn oren.

  Geliked door 6 people

  • Richard zegt:

   Bij mij tegenover woonde ook een gelukzoekster. Kreeg van alles gratis. Meubels, gordijnen, zelfs een baboebakfiets en een grote amerikaanse koelkast. Echt waar! Toen vanwege het lawaai en de rotzooi die ze maakte, de buren gingen klagen, kreeg zij binnen 3 maanden! in een andere wijk een vrijstaand koophuis! En ik woonde in een wijk waar veel mensen een pasje hebben voor de voedselbank.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Sommige burgemeesters hebben bij de toegangsweg van hun gemeente in Frankrijk deze borden laten plaatsen.
  Om zeurderige touristen te attenderen op hun leefwijze, de FRANSE…………..
  Misschien een idee om dit soort borden in NL in de buurt van de AZC’s te zetten om de toekomstige Nieuwe “Nederlanders” erop te wijzen dat zij niet langer in hun ACHTERLIEKISTAN of Noord Afrika wonen…..

  OPGELET, Frans dorp.
  U gaat er op eigen risico en gevaar binnen.
  _ _ _ _
  Wij hebben hier [kerk] klokken die geregeld luidden.
  Hanen die erg vroeg kraaien.
  Kudden schapen en koeien die in de buurt zijn.
  En sommigen hebben zelfs bellen rond hun nek.
  Landbouwers die werken zodat jullie te eten hebben.
  Als je dat allemaal niet kunt verdragen, bent U niet op de goede plek.
  Maar anders; wij hebben goeie produkten uit de streek, talentvolle handwerkslieden en fijn dat zij hun kennis van die produkten aan U kunnen laten zien.

  Geliked door 5 people

 3. Hovawart zegt:

  Waar is het eeuwenoude gezegde gebleven, “Je wen d’r maar aan” net zoals mijn schoonmoeder mij meegaf op mijn huwelijksdag………

  Geliked door 3 people

  • andre zegt:

   je haalt nu toch echt 2 dingen door elkaar hoor )))))

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Voor die akelige migrant die zo’n last heeft van klokkengeluid zou eigenlijk moeten gelden: “Hij heeft de klok wel horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt!”
   En het ware beter dat hij niet Slimme Toon was, het akelige, laffe en hebzuchtige knechtje van de goedaardige tovenaar uit de Efteling, die namelijk rijk wilde gaan worden van een Magische klok en hij met de verwaande prinsen van zijn baas stal! Want dan was die migrant meteen versteend op de Westertoren gezet (gelijk aan Slimme Toon en de prinsen) om daar de fanfare te blazen en een klom geluiden! En anders sodemieter hij maar als de bliksem op naar Afrika als dat klokkengeluid hem niet bevalt!

   Like

 4. Wachteres zegt:

  Dat daar zelfs een gemeenteraadsvergadering over wordt gehouden, zegt alles.

  We buigen niet voor de islam maar kruipen diep in zijn derrière [kont].

  ZUM KOTZEN!

  Geliked door 6 people

 5. Frans Brassens zegt:

  Wat gaat er gebeuren als we klagen over de uiterst irritante teringherrie die er vanaf en vanuit de haatpaleizen (moskeeën) komt?
  En sorry hoor, maar ik heb geen zin om hier nettere woorden aan te wijden.

  Geliked door 6 people

  • Steven zegt:

   Vanuit de gemeente?… NIKS…. maar van de omwonenden zullen er wel bakstenen door het raam volgen, treiterijen die net zolang doorgaan totdat u vertrekt. En wederom zal de gemeente ook hier NIKS aan doen.
   Alleen als er zielige allochtoontjes gepest worden dan worden er overal camera’s opgehangen en zal men er alles aan doen om je te pakken!
   Welkom is Nederland, waar je als allochtoon geheel naar wens verzorgt wordt waarvoor de hardwerkende autochtoon bestraft wordt!

   Like

 6. Pingback: Asielzoeker wil 400 jaar oude Westertoren het zwijgen opleggen | JDreport.com

 7. freda110 zegt:

  ‘Waarom zou je over een 400 jaar oude klok gaan zeiken?’
  Nou gewoon omdat het kan en je zult eens zien hoe snel die toren s’nachts geen geluid meer maakt want racistisch hé.
  Het hoeft je ook niet te verbazen als er binnen korte tijd een luidspreker in komt te hangen waar dan een of andere (rasechte) Amsterdammer oproept tot het gebed.
  Alles maar dan ook alles word uit de kast gehaald om de parasieten te vriend te houden want als het tij keert word het een bloedbad.

  Geliked door 5 people

 8. edwin vissers zegt:

  Ik zal zijn klokkensespel laten luiden ,wat een blanke genocide

  Geliked door 4 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Oey, pey, oey, het gaat toch zo fijn in Amsterdam. Die mooie lieve stad van burgemeester Halsema is zo rijk aan politiek correcte inclusieviteit. Toeristen worden weggekeken. Roken mag niet meer. Wiet, canabis en andere zooi zijn er edoch vrijelijk verkrijgbaar in de vele coffeeshops. No-go zones dragen bij aan het zo gewaardeerde gevoel van onveiligheid. Overvallen en roverijen bij de vleet en vrijwel elke dag een moord. Op straat vindt men een handgranaat. Zelfs minderjarige kinderen uit de hoogste kringen struinen door de stad met een verboden echt nepwapen, om zich zaken toe te eigenen, die niet van hen zijn. Uit alle delen van de wereld wil men er komen wonen. Die nieuwkomers, veelal ongeletterde vredelievende kansparels, die geloven in een vreemde God, parasiteren op de gemeentekas en brengen hun verschrikkelijke sharia mee als bijdrage aan die mooie lieve inclusieve stad. Nu wil zo’n nieuwkomer, wellicht een verwarde man, dat een klok, die al 400 jaar lang de uren slaat, ‘s-nachts zwijgen gaat. En die eis zal ongetwijfeld wel worden ingewilligd. Zo gaat dat in Femmekes mooie lieve stad. Oey, oey, oey zo rijk aan inclusieviteit.

  Geliked door 4 people

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Nee eerlijk gezegd vind Ik dat de man helemaal gelijk heeft dus de eerstvolgende actie van de stad moet zijn om hem een huis te geven naast een minaret waar hij 5 keer per dag zijn kutzooi van de moskeet mag aanhoren man blij Amsterdammer blij die in zijn woning kan en dus eigenlijk iedereen blij.
  Of werkt dat zo niet in het Amsterdamse.

  Geliked door 1 persoon

 11. bigljohn zegt:

  Ik zie het er van komen dat die klokken van de Westertoren voorgoed het zwijgen word opgelegd. Want naar het gezever van slechts EEN illegale word beter geluisterd als naar de rechtvaardige wens van honderdduizenden Amsterdammers. Zij dienen zich maar te schikken naar de mogelijke negatieve uitspraken van de ultra linkse en islamieten dienende gemeenteraad. Amsterdammers; Vooral Groen Links en die vuile rat van een Halsema een warm hart blijven toedragen.

  Geliked door 4 people

 12. Trucker zegt:

  Dat die schijters die de dienst uitmaken in Woerden dit zelfs willen behandelen is tekenend.
  Het enige dat die bekakte “gemeenteraadsleden” of hoe dat SOORT heet was de politie opdracht geven die “migrant” lees islamieten invader uit zijn door de belastingbetaler voorzien woning uit te sodemieteren met VEEL geweld, ze mochten mij gevraagd hebben geen probleem.
  Die islamieten invader had in elkaar gebeukt moeten worden omdat hij als parasiet het lef heeft om onze Joods-Christelijke tradities (luide kerkklokken) hoor ze elk uur in mijn dorp en hou nog steeds van het geluid 🙂 te willen stoppen.
  Peins er net op hoe passend ; die islamieten invader in de kerktoren tussen de klokken aan het gebinte vastmaken op Hemelvaartsdag of Kerstmis als de klokken hun mooie geluid laten horen voor meerdere minuten 🙂
  Ik weet zeker dat hij 1 stokdoof zou zijn en 2 zeker zou hij door de enorme vibraties en resonanties fysieke schade oplopen WIN WIN situatie.

  Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  Oh mooie Westertoren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. Piet Snot zegt:

  Ik heb niks tegen kerkklokken, maar waarom moet daar ’s nachts ook geluid uit komen.

  Like

 15. HTT (v.h. Hannah) zegt:

  Het gemeentebestuur kan m doorverwijzen naar kruitvat. Doosje oorplugjes.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Ge moet een naar die Islammer-landen gaan en uw beklag maken dat die meuzin of immam staat te bleiren op zijn minaret…..het zal vlug een…. een zijn en je vliegt het land uit..! wegens beledigend gedrag

  Like

 17. bozeoudeman zegt:

  Zolang de slijmjurk Rutte zijn plekje weet te behouden als verwoester van Nederland door GrijsNiks, de PvdA clowns, de Allah christenen en de SP carnaval socialisten in alles hun zin te geven; zolang geldgeile schurken als De Mol en De Boer en Aanhang braaf VVD stemmen omdat ze daar profijt van hebben, want meer parasieten binnenhalen betekent meer woningnood betekent hogere overwaarde voor hen, zolang zal er niets veranderen en zullen racisten en terroristen met een hoog Sylvana gehalte ons autochtone Nederlanders blijven commanderen tot de dag komt dat zij de overhand hebben en alle Nederlanders door hen naar de kampen worden getransporteerd. De grote geldharkers zijn dan met hun poen allang vertrokken naar de States en wij gaan naar de kampen om in naam van Allah als ongedierte te worden geruimd! Halleluja!
  Maar wie komt in verzet? Nou ja moet dat, die festivals zijn zo leuk… Heb geen tijd! Bovendien als dit alles waar zou zijn dan had Ralf de Beer van de NPO ons dat allang via zijn journaal laten weten. Toch?

  Like

 18. Lucky zegt:

  Ondertussen, men kan weer naar huis…

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Rutte wil ze niet uitzetten want dan komt hij op meerdere vlakken in de shit.
   Ten eerste zou dan het omvolkingsprobleem stoppen.
   Maar wat hij politiek niet kan overleven dat uit zal komen dat er maar een paar procent Syriers zijn gekomen en voor de rest allemaal Afrikanen Afghanen Albanezen en nog meer van dat soort parasieten.
   En dat zal hij dan niet ander dan dat toegeven.
   Dus alles gaat door zoals het nou gaat.

   Like

 19. co gi zegt:

  https://www.hln.be/in-de-buurt/aalst/nieuwe-inwoner-klaagt-over-lawaai-kerkklokken-en-haalt-slag-thuis-belachelijk-reageert-buurt~a4494252/
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190526_04425070
  Gebeurt overal. In de buurt Aalst
  Nieuwe inwoner klaagt over lawaai kerkklokken en haalt slag thuis: “Belachelijk”, reageert buurt.

  Ooit las ik ergens dat het geluid van luidende gewijde kerkklokken de duivel weghoudt, want die kan niet tegen dat geluid.

  Like

 20. Lucky zegt:

  Niemand heeft hem gevraagd om te komen, het was zijn eigen keuze, dus accepteer onze cultuur of zoek een ander land uit om te gaan terroriseren.

  Like

 21. edwin vissers zegt:

  Amen

  Like

 22. flo zegt:

  De linkse nationaal socialistisch/communistische fascistoïde gemeenteraad zal de gore moslim zn gelijk geven. En daarna op naar de sharia gemeente raad.

  Like

 23. Hovawart zegt:

  reactie op; andre zegt: 19 september 2019 om 21:49
  Nee hoor André, ze maakt evenveel geluid als die mooie, die ouwe Westertoren…;)p

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s