Oh, wat wordt het moooooi!!

Screenshot_33

(Door: ”bozeoudeman”)

Alle boeren het land uit, zodat er gebouwd kan worden voor de 15 miljoen zielige vluchtelingen en immigranten die de nazi’s uit New York Nederland hebben toebedeeld in de nabije toekomst om er voor te mogen zorgen tot het einde van hun dagen en daarna voor hun uitgebreide nageslacht. Dat hierna voedsel voor nog hogere prijzen moet worden geïmporteerd en wij, gelijk een Derde Wereldland, hongersnoden en voedselrellen zullen krijgen, mag de pret bij de reactionaire, dictatoriale bureaucraten van D66 en hun totaal gestoorde linkse hersenloze vrienden niet drukken.

Alle bomen omgehakt, alle natuurgebieden opgeruimd, netjes met beton en asfalt afgedekt waar we dan ruimte genoeg hebben voor de bouw van de miljoenen woningen voor al onze ons verrijkende vrienden uit donker Afrika en tot gebed oproepende meute islamieten, en wat we zeker niet moeten vergeten, dat eindelijk al die bomen eens nut hebben voor het stoken van onze energiecentrales, zodat we alles elektrisch kunnen doen. Zeker een jaar lang om daarna… Wel dan moet een ander kabinet maar zien, dan zijn wij met de centen vertrokken.

Niet te vergeten, plemp ook alle wateren dicht, eindelijk hebben we weer een reden om te polderen, eindelijk, na de eerste stap in het water met IJburg dan nu ook dat vervloekte IJsselmeer dicht plempen, wat goed is voor de economische groei van enkelen en voor ook weer die woningen die er bijgebouwd moeten worden om die 15 miljoen te verwachten en door ons welkom te heten vluchtelingen, die de VN ons al op papier heeft toebedeeld, te huisvesten. Weg met al dat zoete water dat we straks hard nodig zullen hebben, maar dat er dan niet meer is. Ja, besturen is vernielen, want dat lijkt heel veel op het woord vernieuwen. Maar ja, Rob Jetten heeft, om beter over te komen, zijn brilletje afgezet dus leest niet meer zo goed?

Verder kunnen alle parken worden opgeheven, moeten alleenstaanden die een sociale huurwoning van drie kamers of meer hebben een vluchteling in hun huis verwelkomen of worden anders gekort op de huursubsidie, wat ertoe zal leiden dat veel van de weigeraars op termijn vanwege huurschulden kunnen worden uitgezet en de dan vrijgekomen woningen via een bijna corrupt, of in ieder geval zeer onduidelijk en door niemand te controleren, toewijzingssysteem aan al die ongelukkige asielzoekers kunnen worden toegewezen, zodat zij niet langer dan hooguit één maand op een woning hoeven wachten.

Wat zal de VN blij met ons zijn als beste jongetje uit de islamklas. Ja, dat wordt mooi, dit Nederland van Samsom en Klaver, waar straks iedereen met een zuurstofmasker op loopt, zodat eindelijk ademhalen ook via de belastingen aangeslagen kan worden; dat wordt prachtig, dit nieuwe land van Dijkhoff en Ollongren, waar minister-president Kuzu regeert samen met vicepremier en minister op alle posten: de racistische antiracistische heiligheid SS, ofwel Sylvana Simons.

Ja, ik krijg tranen in mijn ogen, wat prachtig, wat zullen wij allen straks kunnen zien hoe goed en hoe geweldig die linkse betweters bezig zijn geweest: Nederland eindelijk een Derde Wereldland, waar geen eten meer is, waar geen boom meer staat, waar geen vogel meer vliegt noch leeft, waar het dus zwart ziet van de insecten, maar wat zijn we allen blij. Dank u, GrijsNiks! Dank u, Dombo’s 66! Dank u, nep socialisten van PvdA en SP. En dank u, machtsbeluste en geldgeile leeghoofden van CU, CDA en VVD.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Oh, wat wordt het moooooi!!

 1. D.G.M.Holland zegt:

  Dank je wel voor al jouw mooie bijdragen, bozeoudeman.
  Ik ben 71 en zal wel weer een moestuintje beginnen en een varken en kippen gaan houden.
  Inderdaad, Oh, wat wordt het moooooi!!

  Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Varken mag natuurlijk niet, D.G.M.
   Vroeger hing er in ons kantoor een poster met de tekst:
   You pay the bills, you call the shots!
   Maar: the times they are-a-changin’ zong Bob Dylan. Nu is het:
   WE pay the bills, THEY call the shots!
   Dus dat varken kan je wel uit je hoofd zetten, niet halal. Het bezit van een eigen huis ook, trouwens. Bezit is immers diefstal volgens de AA (Anonieme Anarchisten) en dat mag niet van de proleet. Oh, sorry, de profeet. Kippen mag uiteraard ook niet, teveel stikstof uitstoot.
   Nu ik eraan denk: Bob Dylan mag natuurlijk ook niet meer, want Jood.
   Je auto moet je maar vergeten. Op benzine is uit den boze, maar een elektrische auto produceert teveel fijnstof, teveel stikstof en wat er allemaal vrijkomt bij de fabricage wil je niet weten.
   Bij het onthoofden van Mark Rutte komt bloed vrij, wat weer zorgt voor bodemverontreiniging. Maar als het gebeurt door een moslim valt het onder vrijheid van godsdienst, dus dan mag het weer wel.
   Ik word hier zo moe van. Denkt er nou echt iemand in Den Haag dat dit allemaal ten goede komt aan het volk? Zou daar therapie voor zijn?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 6 people

   • koddebeier zegt:

    Hier is geen therapie voor, alleen een wit vest wat op de rug dicht geknopt wordt en de armen op de rug samengebonden ! En dat vest past het hele kabinet en hun gedogers !

    Geliked door 5 people

   • D.G.M.Holland zegt:

    Ons land is verziekt en gaat helemaal naar de kloten.
    We worden bestuurd door lafbekken, met angst voor islamitische terreur-idioten.
    De hele wereld zit vol gekken en wij zitten daar onbeschermd tussenin.
    Daarom zoek ik naar de uitgang, want dáár tegen vechten heeft geen zin.
    Men zegt weleens: “Hoop doet leven”.
    Dat geloof ik pas, wanneer de huisarts mij de pil van Drion gaat geven.
    Misschien zullen de mensen dan zeggen: “Nou heeft hij rust, de stakker”.
    Maar zover is het nog niet, want Robert Jensen houdt mij elke dag weer wakker…
    Hoe lang brengt hij optimistisch “Het Winnende Geluid”? Hoe lang nog houdt hij dit uit?
    En blijft Geert Wilders doorgaan, net alle anderen, zoals b.v. onze E.J.Bron ?
    Men zegt weleens: “Hoop doet leven”. Achter de wolken schijnt de zon !

    Like

 2. henk verhoef zegt:

  wacht nu even– als ik de peilingen en de verkiezingen bekijk dan is toch 85 pct van het volk voor de huidige gang van zaken en SLECHTS een 15 pct voor verandering ( geldt voor HEEEEEL europa)
  Is een democratie– oke van de domme – maar toch democratie

  Zelfs als een meerdereheid voor verandering is– zoals in de usa bijvoorbeeld– dan is de rest van de zakkenvullende uit de ruifvretende europeanen daar boos over en krijgt Trump alles over zich heen terwijl hij gekozen is op beloftes die hij waar maakt
  In europ[a kiest men leiders– ala ruttetrutje op LEuGENS en zelfs de leugens maakt hij niet waar en dus verkiest men hem maar weer op de volgende leugen

  Als je zo dom bent als volk– ja wat verdien je dan anders dan geslagen te worden

  Geliked door 5 people

 3. guusvelraeds zegt:

  De boeren eruit en de windboeren erin. Het is dat ik het zie gebeuren maar geloven doe ik het nauwelijks. Wat een schande!

  Allemaal op verzonnen problemen. CO2 hoax, stikstof hoax en SPAS hoax.

  Geliked door 6 people

 4. Nemesis zegt:

  Dank je wel boze oude man. Ik moet wel zeggen dat je nog heel erg netjes gebleven bent.

  Geliked door 4 people

 5. Voor als straks de AOW opdroogt omdat de slavernijvergoeding voor de arme negertjes voorrang heeft, heb ik alvast 1 prei, 1 bloemkool en 1 krop sla in de plantenbak op het balkon gepoot. En voor een stukje kip zit ik nu naar de koolmeesjes te gluren, die nog onbewust van he naderende onheil op de leuning zitten te flierefluiten. Een mens heeft niet veel nodig, hooguit een hieperke, scherp geslepen, voor als de kans zich aandient.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Kleine vogeltje zoals koolmees of mus, zijn zonder hun dons dunner dan 1 centimeter. Dat geloof je misschien niet, maar haal je de donzen jas om hen heen weg dan blijft er een langgestrekt dingetje over met een snaveltje. Onder de veren zit namelijk nog een laag met donsveren. Eten zal het niet opleveren.

   Like

 6. Johan zegt:

  15 miljoen nieuwe glansparels. Dat aantal is wat overdreven,
  \Echter, met 5 miljoen nieuwe, kansloze zombies moet terdege rekening gehouden worden.
  Die mogen we al welkom heten binnen de komende 30 jaar.

  Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Ik verwacht dat binnen afzienbare tijd de pleuris uitbreekt in heel West Europa. Onze volkeren zijn het namelijk zat. Uiteindelijk zullen zij zich terecht als barbaren gaan gedragen waarna de huidige gelukszoekers zich terecht vluchteling mogen noemen. Waar ze terecht komen interesseert me geen zier. Voor hen die dit allemaal mogelijk maakten zal er geen Neurenberg 2 komen. Den volkeren Europa’s handelen dat ter plekke af zonder enige vorm van rechtsspraak.

  Geliked door 6 people

  • roheline1 zegt:

   Kan er niet op wachten!

   Geliked door 3 people

  • Net zoals alles door de eeuwen heen, komt het uitbreken van de pleuris veel te laat. Tegen die tijd hebben wij ons allang (te-) kwetsbaar (=hulpeloos) gemaakt, de wapens uit handen gegeven en de verraderlijke elite in aantal doen laten toenemen.
   Wij, aartsluie en verzadigde “onderdanen” blijven boeren-latend zittend op de bank en roepen luidkeels dat er actie moet komen. (Want natuurlijk moet ‘IEMAND ANDERS” dit gaan doen.)

   Like

 8. freda110 zegt:

  Als het ooit zo ver komt dat men verplicht word een vreemdeling in huis te nemen koop ik een mini varkentje als huisdier.

  Geliked door 5 people

 9. koddebeier zegt:

  Nederland, het Noord Korea aan de Noord Zee !!
  Niet te vreten en een dictatuur !

  Geliked door 5 people

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen, leedvermaak?
  https://tpook.nl/2019/10/30/activisten-varen-wekenlang-op-weg-naar-klimaattop-klimaattop-afgelast/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Activisten varen wekenlang op weg naar klimaattop, klimaattop afgelast.

  De internationale klimaattop, de COP25, was van 2 tot 13 december gepland. Vanwege de onrustige omstandigheden in het Zuid-Amerikaanse land moest deze echter worden afgeblazen.

  Vanuit Amsterdam waren op woensdag 2 oktober ruim 30 jonge klimaatactivisten met de zeilboot Regina Maris vertrokken naar Zuid-Amerika, waar ze de klimaatconferentie wilden bijwonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s