Ik wil mijn land terug – een spontane woede-uitbarsting

Screenshot_31

(Door: “bozeoudeman”)

Hou toch eens op met jullie lafhartig stupide geleuter: de zwaar psychotische moordenaar Philip O. is geen Ghanese Nederlander, maar een Ghanees die wel of niet illegaal in Nederland verblijft, linkse geitenwollensokken lullen en trutten. Sluit die man op, voor de rest van zijn leven, bescherm eens de maatschappij tegen dit soort psychische gevallen. Hoeveel onschuldige mensen moet deze gestoorde man anders straks nog meer vermoorden, journalistieke en juridische oetlullen die geen vuile handen willen maken. 

Have I got news for you: you already have. Jullie zijn net zo goed daders door jullie laffe wegkijk gedrag. Jullie zijn net zo schuldig als de moordenaars vanwege jullie laffe geleuter. Stop met de larie van de gek Van Agt met zijn taakstraffen en stop de krankzinnigheid van zijn partijgenoot Lubbers die met zijn onzinnige bezuinigingsdrift vrijwel alle psychiatrische instellingen heeft gesloten. Wanneer keert verstand terug in Nederland?

Ik wil mijn land terug. Het land van mijn ouders, het land van mijn grootouders en het land van  hun ouders en grootouders. Het land van de gezellige Anton Pieck prenten, het land van Dik Trom, het land van Pietje Bel, het land van Ciske de rat, het land waar ooit het leven goed was. Voordat, ja, voordat de invasie van al die buitenlandse rotzakken, zoals het stuk verdriet Sylvana kwam, voordat racisten van Black is beautiful en Kick Out Zwarte Piet kwamen, voordat de islamitische terreur kwam, voordat de linkse lafbekken op hun knieën begonnen te kruipen voor hun zwarte en getinte ‘meesters’. Mijn land, dat vernield wordt door commerciële televisie, die niets anders dan afgunst propageert en stimuleert.

Ik wil mijn land terug, omdat ik de hersenschimmen van gestoorde ambtenaren en politici zat ben. Ik wil mijn land van voor 1966 terug. Mijn land, waar toen vrijwel geen vele tientallen moorden per jaar werden gepleegd. Mijn land, dat toen rustig en vriendelijk was. Mijn land waar je de fiets zonder tien kettingen eromheen buiten kon laten staan, mijn land waar mensen gewoon de deur van het slot af hadden, waar je bij je buur kon binnenlopen, het land waar touwtjes uit brievenbussen hingen. Het land voordat de D66-krankzinnigheid toesloeg, het land voordat hersenloze en gewetenloze socialisten via gekonkel in het geniep aan de macht kwamen.

Mijn land, dat is verkankerd door narcistische socialisten, door de geldgeile liberalen, door gestoorde christenen die dromen om nu ooit, net als eens in het oude Rome, eenmalig in het islam circus te mogen optreden, het land van geflipte milieufanaten, het land van zwaar criminele krakers, het land nu ook van duizenden ‘verwarde’ mannen als Philip O. met messen, met Kalasjnikovs, met brandbommen, met vrachtwagens en personenauto’s, met krankzinnigheid in hun ogen en haat in hun hart.

Ik ben de mislukte experimenten uit de koker van de D66-gekken, van de asociale socialisten en andere politieke dictators zat, ik ben de zich nergens aan storende elite zat, die rondtrekt over deze aarde en in weelde zwelgt waar gewone mensen voor mogen betalen. Ik ben de autocraten zat, ik ben de robotten zat, ik ben de bureaucraten zat, ik ben de technocraten zat, ik ben de corrupte witte boorden criminelen zat, al die hufters die mijn land hebben verwoest, al die schooiers die daar voor hun geldelijke belangen mee door blijven gaan, zogenaamd ook voor mij!

Ik wil dat ze opdonderen, al die stinkende rotzakken met hun waanideeën, al dat politieke elitaire tuig dat zich zit vol te vreten, al die kloothommels die vandaag mij in mijn eigen land zitten te vertellen wat ik moet en wat ik niet meer mag, rot op, ga naar Noord-Korea of naar jullie oorspronkelijke landen toe en ga daar de boel verkankeren. Ik heb het gehad met types die mij vertellen dat ik aan de verkeerde kant van de geschiedenis sta, omdat ik hen niet als slachtoffers wil erkennen. Ik ben die dwingelandij zat, ik ben hun dovemansoren zat, ik ben hun geblinddoekte ogen zat.

Ik ben jullie spuugzat, al die dwingelanden en terroristen van KOZW en Bij1, en al dat tuig dat zich socialist noemt en in landhuizen resideert, en die moordlustige meute die mij de islam door mijn strot wil duwen of anders als ‘ongelovig varken of hond’ wenst te vermoorden, ik ben dat zooitje zwarte racisten zat, dat beweert dat het als zwarten geen racisten kunnen zijn. Ik ben jullie allemaal spuugzat, al die zogenaamd politiek correcte huilebalken die enkel op eigen heil uit zijn, sodemieter op als het je hier zo tegenstaat. Wij, de gewone Nederlanders, zijn het zat.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Ik wil mijn land terug – een spontane woede-uitbarsting

 1. Wachteres zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jerry_Afriyie

  Jerry Afriyie

  Levensloop

  Afriyie is geboren in Ghana in het dorp Bechem afkomstig uit een Ashanti-familie.[1] Zijn moeder was zestien, zijn vader negentien jaar toen hij geboren werd. Zijn vader vertrok toen hij drie jaar was naar Nederland en deels werd hij bij tantes en zijn oma opgevoed.[2] Toen hij 11 jaar was haalde zijn vader hem samen met zijn broertje naar Nederland, zijn moeder bleef in Ghana.[3]

  Hij groeide de eerste vier jaar in Nederland op in Utrecht, daarna verhuisde hij met zijn vader en broertje naar Amsterdam-Zuidoost. De eerste Sinterklaasintocht die hij zag was in Utrecht in 1993. Als kind hield hij naar eigen zeggen enorm van sinterklaas en de intochten maar werd uitgescholden voor vieze zwarte piet.[4] Na zijn middelbare school begon hij een carrière als beveiliger, dichter en rapper.[5] Door het ervaren van discriminatie begon hij zich vanaf 2011 samen met Quinsy Gario in te zetten voor Zwarte Piet is Racisme, later doorgegaan als Kick Out Zwarte Piet.

  Mocht u denken dat Jerry hier geboren en getogen is, dan is dat niet het geval.

  Hij kwam pas op 11 – jarige leeftijd – begin jaren ’90 – naar Nederland. Onvoorstelbaar dat iemand dan al zo’n grote mond heeft.

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Mijn land terug,
  …………….”waar toen vrijwel geen vele tientallen moorden per jaar werden gepleegd”………….? ?
  Ik herinner me dat er op zo’n verjaardagsvisite in de jaren ’50 bij m’n ouders over die Verschrikkelijke moord in de Tarmebuurt in R’dam werd gesproken.
  Het jaar erop hadden ze ’t er weer over.
  Hoeveel moorden nu in Rotterdam, of allemaal “incidentjes”…..?

  Geliked door 2 people

 3. M. zegt:

  We zijn ze meer dan spuugzat die idioten die opzettelijk ons land verneuken of maar wat graag meehelpen het te eigen volk te verneuken.
  De wet heeft de bek zo vol over ondermijning maar helpt maar wat graag mee om onze samenleving en cultuur te helpen ondermijnen.
  Ondermijnen op alle fronten, met hun veelal betaalde protestgroepjes die geen strobreed in de weg gelegd word en geheel mooi gepraat worden door de leugenaars in de media.
  Zolang het de cultuur van ons afbreekt word het overal breed gesteund door schijnheiligen die de wet misbruiken voor politieke doeleinden en om het volk de mond te snoeren over de oorlog die tegen ze gevoerd word.
  Want we moeten wel respect hebben voor een ander cultuur dat totaal geen respect heeft voor de onze. Integendeel.
  Ik heb geen greintje respect voor mensen die een ander niet respecteren.
  En al helemaal niet voor mensen die de reet likken van respectloze mensen die de mensen die wel respect hebben voor een ander, helpen kapot maken.
  Dan ben je gewoon smerige viespeuk die de ellende steunt en de (echte) vrede veracht.

  Journalisten hebben een belangrijke functie, kraaien de leugenaars dan.
  Ja een heel belangrijke functie, elke dag het volk voorliegen opdat het volk ondermijnt kan worden.
  Iedere journalist die de waarheid zegt word van alle kanten een oor aangenaaid en ook dat laat heel goed hun leugenachtige agenda zien en dat de enige functie van de journalist het volk voorliegen is.
  Kijk maar hoe er met klokkenluiders word omgegaan dan moet je wel blind zijn om niet te zien dat er nog geen flintertje recht in hun kleinste teentje zit.
  Kijk maar hoeveel karaktermoordjes ze plegen op mensen die de waarheid brengen dat zegt al genoeg.

  Geliked door 4 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.
  De bozeoudeman heeft prima verwoord, waar de schoen wringt. Hij heeft helemaal gelijk.
  Ook ik ben het zat !!! Het gedonder moet over wezen. Het kan zo niet langer meer. Het is genoeg geweest. Het is hoog tijd voor een grote schoonmaak met de grove bezem. Weg met alles, wat hier niet thuishoort. Rute en de hele politiek correcte kliek moeten opsodemieteren !!!

  Geliked door 4 people

 5. bert schenk zegt:

  Deze man heeft meer vaderlandsliefde als het hele kabinet bij elkaar
  Zet hem op oude man

  Geliked door 2 people

 6. Cleo zegt:

  Helemaal met u eens!
  Nederland en haar oorspronkelijke Nederlandse bevolking wordt misbruikt en verkracht door zowel binnenlandse opportunisten (VVD’ers, Groenlinkse gekken, Salon-socialisten, EU-baantjes-jagers, kartelpartij-politici, Koninklijk Huis) en daar bovenop ook nog door allerlei buitenlandse opportunisten (nep-vluchtelingen, eeuwig-op-hun-tenen-getrapte islamieten, overal-en-altijd-gediscrimineerden, uitkeringsparasieten, dubbele-paspoort-profiteurs)…🤮

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Door dat er geen enkele controle is ook niet medisch op de instroom horde worden de bevolking in gevaar gebracht en op extra kosten gejaagd via de zorgpremie.
  Steeds meer halve zachte/zwakzinnige, zieken(gebitssaneringen ed. (hiv, tbc,en andere enge tropische ziekten) stromen het land binnen zonder dat daar enige controle op is.

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau U heb 100% gelijk !!!

  Geliked door 2 people

 9. Hans van Straaten zegt:

  Had het niet beter kunnen verwoorden, dank.

  Geliked door 2 people

 10. Tistochwat zegt:

  Prachtig, werkelijk schitterend.
  Ik had het niet mooier kunnen verwoorden.

  Ook ik ben het zo verschrikkelijk zat! Zó spuug- en spuugzat, dat ik wens dat ik nooit geboren was.
  Oh, wat was het toch heerlijk rustig daar waar ik me gedurende miljarden en miljarden en miljarden jaren bevond. Ik weet niet waar dat was, maar het was een oord zonder verdriet, ziekte, pijn en ergernis.

  Geliked door 4 people

 11. ronjaspers zegt:

  bozeoudeman.Uitstekend verhaal,ik ben net als u jaren woest en gefrustreerd geweest.Ik waarschuw de mensen al een jaar of 15 dat we (europa) op een oorlog/genocide afstevenen.De meeste mensen halen hun schouders op en zeggen dat het allemaal wel mee zal vallen,en ze gaan gewoon verder met hun (nep) leven.Het heeft denk ik ook veel te maken met de feminisering,decadentie,politieke correctheid,teveel doosjes tolerantie.Braaf en volgzaam de mainstream manipulaties en leugens kijken en luisteren en natuurlijk iedere avond naar die linksdraaiende kotsprogrammas kijken met hun politie correcte diarree.

  Geliked door 4 people

 12. ronjaspers zegt:

  Correctie.politiek correcte diarree.

  Geliked door 2 people

 13. hans-e-pans zegt:

  Zo is het maar net!

  Geliked door 2 people

 14. Lucky zegt:

  Waanzinnig, Nederland 140x strenger dan Duitsland,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/thierry-baudet-is-weer-on-fire-hij-vindt-dat-we-worden-geregeerd-door-idioten/

  Thierry Baudet is weer on fire! Hij vindt dat ‘we worden geregeerd door idioten’

  Het is een belangrijke dag voor politiek Den Haag. Vandaag staat namelijk het debat over de stikstofproblematiek op de planning in de Tweede Kamer. Dit hoofdpijndossier zorgt nog steeds voor hoofdbrekens bij het kabinet. Eerder gaf minister-president Mark Rutte al toe dat dit de grootste crisis is in zijn negen jaar als premier van Nederland.

  Zo deelde hij even mede dat we worden geregeerd door ‘sukkels’.
  “Het treft heel veel mensen van buiten de randstad, zij maken echt tijdswinst bij 130. Het is jammer dat het kabinet mee gaat met de prietpraat van GroenLinks en D66, we worden geregeerd door idioten. Ze hebben zich totaal niet geïnformeerd.

  “Baudet pleit voor een Duits model, waarbij de normen voor de hoeveelheid stikstof die uitgestoten mag worden 140 keer strenger zijn dan in Nederland. “Dat kunnen we gewoon doen.””

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Lucky 14 november 2019 om 15:21

   “Baudet pleit voor een Duits model, waarbij de normen voor de hoeveelheid stikstof die uitgestoten mag worden 140 keer strenger zijn dan in Nederland. “Dat kunnen we gewoon doen.””

   ???

   Geliked door 1 persoon

 15. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/geert-wilders-clasht-met-vvd-tijdens-stikstofdebat-vvd-gaat-van-vroemvroempartij-naar-de-bakfietspartij/

  Geert Wilders clasht met VVD tijdens stikstofdebat! ‘VVD gaat van vroemvroempartij naar de bakfietspartij’

  In de Tweede Kamer vindt momenteel het grote stikstofdebat plaats. Aangezien het hier over een bijzonder groot hoofdpijndossier gaat, kan er natuurlijk gerekend worden op politiek vuurwerk. En dat was er vanaf het eerste moment. Kamervoorzitter Arib gaf PVV-leider Geert Wilders namelijk als eerste het woord.
  “Er is linkse klimaat- en milieugekte in de premier geslopen. De VVD is van de vroemvroempartij naar de bakfietspartij gegaan. Dit is hoogverraad aan de automobilist.”
  “„De VVD kiest voor de noodwet van het kabinet en niet voor de kop-in-het-zandwet van de PVV”, zegt Harbers (VVD) tegen Wilders. De PVV-leider mept terug. „Nee, u kiest voor links. En weet je waarom? Omdat u aan de macht wil blijven.””

  Geliked door 3 people

 16. roheline1 zegt:

  Uit het hart, fantastisch!

  Geliked door 2 people

 17. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade van het Binnenhof heeft duidelijk een ‘onderonsje’ gehad, de Kamerleden lullen precies in het straatje van Rutte, de bevolking kan gewoon volgens plan worden opgehokt……..het Klimaatvirus heerst alom.

  Geliked door 3 people

 18. F1802 zegt:

  Klopt als een bus! Toegevoegd nog de huichelende, over de top kwallende en aanstellerige BN’ers die denken dat Nederland niet zonder hun kan. Waar zijn de Mies Bouwmans, Sjef van Oekels en meer van dit toch gebleven?

  Geliked door 2 people

 19. Hovawart zegt:

  De K-koorts van het klimaatvirus heeft gehele wijken geïnfecteerd, daar zullen vervoersverboden gaan gelden en bejaardenhuizen geruimd gaan worden……….ademhalen word vergunningsplichtig, het leven word een luxe.(niet voor iedereen meer mogelijk).

  Geliked door 2 people

 20. Boy zegt:

  Prachtig geschreven, bedankt daarvoor.
  Beter verwoorden kan niet.

  Geliked door 1 persoon

 21. Tineke zegt:

  Jemig…..bozeoudeman,ben ik even blij dat mijn bloeddrukmeter op tafel ligt.
  Bij elke zin liep de druk op.
  Mooi geschreven,en ik deel uw mening.
  Ook ik verlang terug naar hoe het ooit was.
  Maar die tijd komt niet terug,dankzij de landverraders van de goedgevulde zakken.
  Ik merk ook aan mezelf dat ik moet waken om niet verbittert te raken,over zoveel onrecht.
  Ik probeer in mijn eigen bubbel te blijven,en nog naar de kleine dingen te kijken die er voor mij toe doen.
  Al ben ik af en toe in staat om iemand…….

  Wat heerlijk he?…boze,om je zo nu en dan heerlijk te laten gaan !

  Geliked door 2 people

 22. bobzelf zegt:

  IK KOM LEKKER NAAST U ZITTEN ,

  WAT EEN HEERLIJKE RECHT DOOR ZEE, UITSPRAKEN !!

  LOVE YOU

  die andere oude man bobzelf

  Geliked door 2 people

 23. P. Puk zegt:

  Ik had het zelf niet beter kunnen neerzetten. Hulde en 100% mee eens.
  Door te lang te oogsten op dezelfde plek zijn we vergeten in ons eigen land te zaaien!

  Geliked door 1 persoon

 24. Jan Altena zegt:

  Amen.

  Geliked door 1 persoon

 25. Nemesis zegt:

  ***** +
  Hier heb ik niets aan toe te voegen en ben het er 100% mee eens !!!

  Geliked door 3 people

 26. ruud beijer zegt:

  Volkomen gelijk maar hier krijgen we toch echt ons land niet mee terug. Helaas is het al te laat. Dankzij de pvda kwam de stroom allochtonen op gang. Dankzij de vvd mochten ze blijven en volgde er gezinshereniging. De jaren erna werden de aantallen alleen maar groter. Als ik naar mijn werk fiets door zo,n allochtonen buurt dan zie ik al die hoofddoeken lopen met minimaal drie kinderen en de vierde op komst. Ze vermenigvuldigen zich als ratten. Ze praten geen Nederlands.Maar dat hoeft niet want in de toekomst gaan we allemaal Arabisch leren. Dan is het voorbij.

  Geliked door 2 people

 27. Roeland zegt:

  Volgen jullie de gebeurtenisen in Hong Kong? Ik wel. Via YT live , elke dag live info in het engels, Aanrader!
  Chilli Lucas – 智利仔

  Zij willen hun land ook terug. En hebben er wel wat meer voor over , dan die ….hier! (Met “hier” bedoel ik dus niet de wakkere reageerders op EJ Bron, laat dat duidelijk zijn!).

  Geliked door 2 people

 28. Republikein zegt:

  Geweldige uitbarsting!
  Net een vulkaan, zo’n eruptie.

  Geliked door 2 people

 29. ScheitLeister zegt:

  Hou eens op met dat politiek correcte geleuter over opsluiten. De doodstraf. Alleen als de Nederlander de moed heef om deze te eisen zal er wat veranderen in dit land. Het is terug naar de basis, een andere optie is er niet.

  Geliked door 3 people

 30. Stef zegt:

  De enige ziekte van linkse mensen is JALOEZIE ! Alles hebben,kunnen en weten.
  Maar zo achterlijk als een steen.

  Geliked door 1 persoon

 31. Adriaen Beyer zegt:

  Een Ghanese import neger uit Ghana die ons Nederlanders wel eens zal vertellen hoe een kinderfeest te vieren.
  De ongehoorde brutaliteit, niet te filmen toch?
  Inpakken en retour Waku Waku Land wegens grof misbruik van de traditionele oud-Hollandse gastvrijheid.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s