Krankzinnig Nederland . . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Krankzinnig Nederland . . .

 1. Even wat quotes uit het artikel.

  Liesbeth Velders van Dille & Kamille, van wie de banners zijn, was er meteen wel klaar mee. Al twintig jaar hangt ze de fotodoeken – in de aanloop naar 5 december – boven de straat, maar ze probeert ook al drie jaar de discussie onder de ondernemers over de kleur van de pieten op gang te krijgen. ,,De meningen blijven verdeeld, maar ik vind dat het niet langer meer kan, dus ik heb ze laten aanpassen.”

  En dan plotseling komt de nep aap uit de mouw.

  Al drie jaar vroeg Velders aan haar collega’s: ‘Hangen we ze nog op?’ Het antwoord was steeds nog ‘ja’. Maar na het racistische incident bij voetbalclub FC Den Bosch, nu ruim een week geleden, was ze wel klaar met de discussie. ,,Ik vind dat we mensen die aanstoot nemen aan Zwarte Piet ter wille moeten zijn.”

  Dus omdat een paar dorpsidioten uit Den Bosch een beetje rascistisch willen doen zou het nou plotseling een heel Item zijn.
  Uit het artikel maak Ik eigenlijk meer op dat met Mevrouwtje Velders zich aangesloten heeft bij de groep Gutmenschen die achter dat KOZP aanhobbelen en nu een stok gevonden heeft om de hond mee te slaan.

  En tot slot de vraag die boven de foto staat of het nog gekker kan in Nederland kan Ik in ieder geval iedereen gerust stellen.
  WE ZIJN ER NOG LANG NIET EN HET ZAL NOG HEEL WAT GEKKER WORDEN. Geloof me maar.

  Geliked door 5 people

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  kozp is Cultureel Marxisme. Cultureel Marxisme is een misdaad en een vergif voor iedere samenleving. Stop deze linkse gekkigheid!

  Geliked door 2 people

  • Inge zegt:

   Die voorman van kopz, Jerry Afriyie, komt van de Ashanti stam uit Ghana. Deze stam was in het verleden verantwoordelijk voor de slavenhandel van zwarten van andere stammen die zij gevangen hadden genomen. De Ashanti hadden honderden slavenforten waar zij hun soortgenoten vasthielden om verscheept te worden naar Amerika en Europa. Het beruchtste slavenfort was ‘El Mina’. Deze Jerry speelt dus nogal een hypocriete rol gezien de rol van zijn voorouders in de slavenhandel. Ook heb ik deze Jerry eerder online in een Sinterklaas pak afgebeeld zien staan met zijn handen in vrijmetselaars houding, dus die hele Zwarte Piet discussie dient niets anders dan een agende om zwart en blank tegenover elkaar te zetten net als in Amerika waar George Sorros een vinger in de pap heeft.

   Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  En dat noemt zich kunstenares het is te hopen dat NOOOOOIT meer iemand iets van die kwal koopt.

  Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Elke pipo die een poppetje wil tekenen noemt zichzelf kunstenaar, de titel is nou eenmaal niet beschermd.
   De figuur die deze wanprestatie geleverd heeft, heeft nog nooit ook maar één seconde een kunstacademie bezocht.

   Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen,

  Like

 5. van Colle zegt:

  Waar je vroeger tijdens de Sinterklaas en kersttijd gezellig de stad inging gewoon omdat het gezellig was en je genoot van de sfeer is die volkomen de nek omgedraaid er is niets meer van over dank je wel stomme winkeliers je omzet zal dalen geen behoefte meer om een winkel binnen te gaan alleen als het niet anders kan ga vooral zo door bananen land

  Geliked door 1 persoon

  • dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

   @van Colle Dat is inderdaad een punt. Veel winkeliers beschermen onze cultuur niet en doen mee met de kozp gekkigheid. Ik ken mensen die om die reden bij bepaalde winkels in de Sinterklaasperiode in die winkels niets kopen.

   Like

 6. Johan zegt:

  Dat was geen ‘ kunstenares’ , dat was een totaal verknipte linkse deugdrammer.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Óndertussen,
  https://www.geenstijl.nl/5150757/enquete-onder-935-ambtenaren-belastingdienst-geteisterd-door-angstcultuur/

  Enquete onder 935 ambtenaren: ‘Belastingdienst geteisterd door angstcultuur’
  Leuker kunnen ze het niet maken, en ook niet MINDER DOODENG OM ER TE WERKEN.

  “Ruim 935” van hen mochten reageren van hun manager en de uitkomst schetst een cultuur gebaseerd op angst, in de sociale wetenschap bekend als ‘angstcultuur’. “Ruim 935 van hen hebben geantwoord en volgens bijna iedereen heerst er een onveilig sfeer op de werkvloer. Mensen die kritiek hebben op het beleid worden op het matje geroepen en sommige van hen zijn hun baan verloren. Uit een eerder FNV-onderzoek bleek al dat een op de zes ambtenaren regelmatig door leidinggevenden onder druk wordt gezet om ‘niet integer’ te handelen”.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/11/27/politiebonden-waarschuwen-al-17-jaar-voor-tekortagenten-overheid-doet-al-jaren-helemaal-niks/

  Politiebonden waarschuwen al 17 jaar voor tekortagenten, overheid doet al jaren helemaal niks

  De politiebonden waarschuwen al jaren voor het dreigende tekort aan agenten, zegt voorzitter Xander Simonis van de politiebond ANPV in reactie op de noodgrepen bij de Amsterdamse de politie. “Er had moeten worden geanticipeerd op de uitstroom.”
  “We hebben hier jarenlang voor gewaarschuwd. We wisten omstreeks 2003 al dat dit moment eraan zat te komen, je weet wanneer mensen gaan uitstromen. Als daarop was geanticipeerd was het lang niet zo nijpend geweest”, aldus Simonis.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucia zegt:

  Teveel tijd om handen , te weinig tussen de oren!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s