In West-Europa vindt een idiote capitulatie voor de opmars van de agressieve islam plaats

(Door: “Balkanske priče”)

De islamisering van Europa werd op het nippertje afgewend. Wat toen met islamitisch geweld niet lukte, lijkt nu bijna rimpelloos te slagen. Volgens prof. Eitan Azani, onderdirecteur van het Israëlische Instituut voor Terrorismebestrijding, is de islam bezig in rap tempo de wereld te veroveren. Met harde, maar vooral ook met zachte hand. Dat laatste blijkt onder meer uit de praktijk van de “dawa”, een Arabisch woord dat “een uitnodiging of aansporing doen” betekent. In werkelijkheid houdt deze term veel meer in. Via het stichten van scholen en het verstrekken van sociale voorzieningen probeert men te komen tot een wereldwijde islamitische maatschappij. Wat begint als dawa eindigt bovendien vaak in jihad, bijvoorbeeld in de vorm van aanslagen. Het gaat van zachte drang naar harde dwang. Het grote probleem van dawa-activiteiten is dat ze zich doorgaans binnen de grenzen van de wet afspelen. “Als je daar wat tegen probeert te ondernemen”, zegt Azani, “krijg je direct het verwijt dat je de vrijheid van meningsuiting beperkt of aanzet tot haat.”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

13 reacties op In West-Europa vindt een idiote capitulatie voor de opmars van de agressieve islam plaats

 1. Rensk. zegt:

  Was ik nog begin 30 dan ging ik weg Europa uit. En ik ben nog geeneens een jood, Hoewel dat gegeven moment ook niet meer uit maakt. Na de joden zijn wij ook aan de beurt. Je moet wel een enorme debiel zijn als je dat nog niet (wil) zien. En die laatsten zijn er nog steeds die van ontkenning hun levenswerk maken.

  Geliked door 4 people

 2. Eppo zegt:

  Ze halen ze nog steeds elke week met duizenden binnen hier .
  Hoe help je een Land naar de kalote in 15 jaar vooral lekkers de bekende Clubs blijven stemmen.

  Like

 3. Pingback: In West-Europa vindt een idiote capitulatie voor de opmars van de agressieve islam plaats | eunmask

 4. bozeoudeman zegt:

  Hoe meer mensen beginnen te begrijpen dat islam een gevaar vormt voor onze samenleving, hoe sneller en met meer slagkracht de EU fascisten onder leiding van de misdadiger Merkel de islamieten binnenhalen; de gek Merkel bepaalt voor ons allen: onderwerping aan islam of dood ofwel burgeroorlog of genocide. Kiest u maar, ik bereid mij voor op burgeroorlog ons allen gebracht door de vredesbengel uit de hel Obama, gesubsidieerd door het gewetenloze gedrocht Soros en bijgestaan door de politieke Bonnie en Clyde, de Clintons, de corrupte Biden & son en de rest van de linkse inquisitie! Morgen ook in Nederland! Sorry, het is er al!

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/syrische-president-bashar-al-assad-roert-zich-in-isis-rechtspraak-moeten-in-syrie-berecht-worden/

  Syrische president Bashar Al Assad claimt IS-rechtszaken “moeten in Syrië berecht worden”

  De Syrische president Bashar Al Assad roert zich in de -ondertussen- internationale discussie over de berechting van ISIS-terroristen die verdacht worden van oorlogsmisdaden en mensenrechtenschendingen. Tegenover de Franse krant Paris Match stelt president Assad dat de ISIS-terroristen niet in Europa, maar in Syrië moeten worden berecht. Dat is tenslotte het land dat de ISIS-strijders terroriseerden, via NU.

  Like

  • Klaas zegt:

   Rutte zal zeggen: Het is een rotmaatregel, maar we moeten ze terughalen. We staan voor onze waarden, ook op het gebied van de mensenrechten, dat hebben dat zo met elkaar in Europees verband afgesproken. Nee, de veiligheid kan ik niet garanderen, hoe graag ik dat ook zou willen. Ik begrijp uw zorgen, die heb ik zelf ook. Maar samen zullen we, met al die mensen in dit mooie land, schouder aan schouder, stapje voor stapje dit mooie land islamiseren.

   huistuin&keukenvrouw | 28-11-19 | 14:40

   Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/28/germany-newly-arrived-migrants-forming-criminal-clan-gangs/

  Germany: Newly Arrived Migrants Forming Criminal Clan Gangs
  Duitsland: nieuw aangekomen migranten die criminele clanbendes vormen

  Germany’s Federal Criminal Police Agency (BKA) has claimed that recently-arrived migrants are forming their own criminal clan gangs and are pressuring existing Arab and Lebanese gang families.
  Holger Münch, head of the BKA, said that migrants were involved in at least a third of the cases involving Arab-linked clan families but said that the Syrians and Iraqis had not yet formed formal criminal networks, Deutsche Welle reports.

  The BKA head told broadcaster ARD that authorities should watch developments closely and not repeat prior mistakes that have led to the rising power of Lebanese migrant gangs in parts of the country.

  De Duitse federale recherche (BKA) heeft beweerd dat recent aangekomen migranten hun eigen criminele clanbendes vormen en bestaande Arabische en Libanese bendefamilies onder druk zetten.
  Holger Münch, hoofd van de BKA, zei dat migranten betrokken waren bij ten minste een derde van de zaken waarbij Arabisch verbonden clanfamilies betrokken waren, maar zei dat de Syriërs en Irakezen nog geen formele criminele netwerken hadden gevormd, meldt Deutsche Welle.

  Het BKA-hoofd vertelde omroep ARD dat de autoriteiten de ontwikkelingen op de voet moeten volgen en geen eerdere fouten moeten herhalen die hebben geleid tot de toenemende macht van Libanese migrantenbendes in delen van het land.

  Like

 7. HENK zegt:

  Wij de echte NL zijn de vluchtelingen van de toekomst, omdat moslims geen ander geloof accepteren en ze enorm in aantal groeien en volgens de koran anders gelovigen mogen vermoorden ! probleem is alleen waar worden wij opgevangen met gratis geld , gratis huis en gratis med. zorg ?

  Geliked door 2 people

  • Jean zegt:

   Henk, we zetten die in Den Haag en Brussel op straat en nemen die plaatsen in beslag, altijd warm, de tafel gede, t en een warm bed met douche en s’middags kunnen we in het park wandelen zonder moslims in de omgeving.

   Like

 8. Jean zegt:

  Nooit zullen wij caputileren voor die zwijnerij, nooit zullen wij islam tolereren, nooit zullen wij islamieten respecteren want alles wat met die achterlijke perverse gewelddadkge barbaarse zwijnerij besmet is is gevaarlijk voor onze westerse seculiere samenmeving.
  Er moet een totaal verbod komen op die zwijnerij en el, e politieker die dat probeert te voorkomen moet politiek uktgeschakeld worden.
  Stem massaal op PVV, VB, FN, AfD, FPÖ, LEGA enz. zodat er heeeeeel snel een einde gemaakt wordt aan die EU misdaadinstelling.
  Leve het Ejropa bestaa de uit onafhankelijke Republieken, naar de hel met die EU misdaadinstelling bemand met lafaards en volksverraders waar 0,0 % respect voor aanwezig is enkel gigantische walging.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  “”” Wat toen met geweld niet lukte …. “””
  Er moet bij ons in de bovenkamers een knop omgezet worden.
  We moeten ons bewust worden dat het ‘geweld’ nu van onze kant moet komen.
  Of laten we ons willoos tot de laatste man, vrouw en kind afslachten op het moment dat de islamieten er klaar voor zijn???
  De islam, de koran, de jihad zijn er voor de eeuwigheid. Onveranderlijk DREIGEND.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s