Aan Femke Halsema

Screenshot_184

(Door: Jan Dijkgraaf)

Sylvana Simons vindt het blijkbaar maar niks als mensen hun gezicht bedekken…

Beste mevrouw Halsema,

Ik zag gisteren een filmpje voorbij komen van drie Zwarte Pieten die bij de Stopera door twaalf (!) politieagenten werden opgevangen.

Dit:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aan Femke Halsema

  1. Cathja zegt:

    Sylvana Simons voelde zich ‘bedreigd’ door de aanwezigheid van 3 Zwarte Pieten…? Wat zullen Somaliërs, Eritreeërs en andere zwart gekleurde mensen zich hierdoor beledigd voelen!
    Er komt nu natuurlijk een golf aan aangiften wegens racisme binnen bij de politie, die daar uiteraard ALLE tijd voor zal nemen…..

    Maar even serieus…, wat doet Sylvana Simons nog in Nederland? Suriname lijkt me een beter land voor haar gemoedsrust dan Nederland.
    Van mij mag ze vertrekken.

    Geliked door 8 people

    • fleckie zegt:

      Zou er bezwaar tegen zijn, als we haar ter ere van haar vertrek, ( eventueel naar het land van haar ‘voorouders’). ‘Uitzwaaien, en haar het beste wensen, met de’opbouw’, van haar ‘roots- land’?)……..>~<~<~<~<~<~<~

      Geliked door 4 people

    • van Colle zegt:

      Heeft Halsema weergekomen dater te weinig politie voorhanden is Als politie met 12man kan uitrukken voor 4 pieten omdat een volkomen gestoord mens zich bedreigt voelt Als ik die pieten was zou ik een klacht tegen de stad A-Dam indienen wegens discriminatie en natuurlijk schade vergoeding eisen er is toch geld genoeg kijk maar naar dat tuig die de dodenherdenking verstoorden Je voelt je echt veilig met deze politie

      Geliked door 2 people

    • oudmarinier zegt:

      Als Sylvana “SS” Simons naar Suriname gaat zit die gekke muts 24/7 op het politie bureau ….Whoehahahaha……daar zijn 99,99% alleen maar gekleurden….!!!

      Geliked door 1 persoon

  2. Gerrit zegt:

    De Politie kan het allemaal niet meer aan in Amsterdam horen we ze telkens vertellen. Maar voor zo een akkefietje rukken ze met meerdere auto”s uit. 12 man bezig. Wilden de Pieten haar in de zak stoppen en mee nemen naar Spanje? Lijkt me een goed plan!!!

    Geliked door 3 people

  3. voorziener zegt:

    Dit is op voorzieners herblogd.

    Like

  4. Rensk. zegt:

    Simons is helemaal niet bang en voelt zich helemaal niet bedreigt. Die heks is de haat aan het opvoeren.Omdat ze zelf een haatheks is. Ze wil koppen zien rollen. Dat is Simons ten voeten uit.

    Geliked door 3 people

  5. Lucky zegt:

    Wie voelt zich ooit beledigd of bedreigd door bijv een clown met een wit geschminkt gezicht?

    Geliked door 1 persoon

  6. Lucky zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/oeps-kijk-sylvana-simons-ontkent-per-ongeluk-racisme-in-nederland-ben-nooit-gepest-ik-was-altijd-de-leider/

    Oeps, kijk! Sylvana Simons ontkent per ongeluk racisme in Nederland: ‘Ben nooit gepest, ik was altijd de leider!’

    In een podcast waarin BIJ1-partijleider Sylvana Simons wordt geïnterviewd heeft de ‘grande dame’ van de Nederlandse anti-racismelobby zichzelf namelijk behoorlijk in de nesten gewerkt. Ze blikt namelijk terug op haar jeugd, en geeft aan dat die eigenlijk heel gesmeerd gelopen is. Ze is nooit gepest, was altijd een ‘leider’ en mocht met alles meedoen. Het schoffelt het fundament onder haar eigen bewering weg dat Nederland een groot probleem met racisme zou hebben.

    Ze kende nooit haat, geeft ze dus ruiterlijk toe. Iedereen – zwart of wit – accepteerde haar voor wie ze was. En dat is toch wel een beetje gek, voor iemand die beweert dat Nederland kampt met een gigantisch racismeprobleem. Misschien dat BIJ1 dus toch niet zo’n noodzakelijke toevoeging aan het politieke landschap is als ze zelf altijd beweert…?

    Geliked door 3 people

  7. Lucky zegt:

    Ondertussen,
    https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/d66-janksmoelen-willen-tv-programma-van-buis-bonjouren-omdat-politieagenten-te-eerlijk-zijn-over-criminaliteit/

    D66-janksmoelen willen tv-programma van buis bonjouren omdat politieagenten ‘te eerlijk’ zijn over criminaliteit

    D66 heeft helemaal niks op met politieagenten en wil graag dat er een hartig woordje gesproken wordt met enkele agenten die optreden in tv-programma Bureau Burgwallen op RTL 4. Het programma moet worden aangepast en de optredende agenten een tik op de vingers. Vindt althans het Amsterdamse D66-raadslid Marijn Bosman.

    Of zoals Telegraaf-misdaadverslaggever Mick van Wely het uitdrukt:
    “Wat een belachelijke opstelling van D’66! Dankzij de reportage weten we meer over het enorme probleem van rovend asieltuig. Wat de gemeente onder de pet wilde houden. De journalisten verdienen louter lof! D’66 heeft kennelijk niks met journalistiek. Schande!”

    Like

  8. Rob kempke zegt:

    Het wordt wel eentonig wat ze allemaal wil afschaffen
    Nou dan heb ik er nog wel een paar 1 verkeersborden zeebrapad mormonen bijbel ( witte mensen zijn goed en foute mensen zijn zwart) white minstrels
    Dus daar kan ze ffff mee vooruit

    Like

  9. Drs. Ir. Ph.D Rabin Gangadin zegt:

    Waarom hebben Surinamers en Antillianen de zwarte piet als pispaal gekozen om ertegen te ageren? Is het racisme gecentreerd in de zwarte piet? Door een nationale feestdag aan te tasten verdwijnt het racisme niet. Neem als voorbeeld de afschaffing van de duidingsnaam allochtoon. Wat is er voor de allochtoon veranderd in positieve zin. Als er ageert zou worden tegen het racisme bij het solliciteren, tegen het racisme in het Nederlandse juridisch proces, tegen de toenemende etnische polarisatie waartegen hoogleraar in de toegepaste en wiskundige sociologie GJ Kruijer een ieder er voortijdig voor waarschuwde etc. zou men vele Nederlanders als deelgenomen kunnen begroeten.
    Men kiest voor een moeilijke lange weg zonder eind.

    Like

  10. kampersrene zegt:

    Sylvana Simons vindt het blijkbaar maar niks als mensen hun gezicht bedekken…….begrijpelijk als je een afstotelijk of lelijk gelaat hebt

    Like

  11. Jan zegt:

    Hoezo racisme? De helft van oranje voetbalelftal bestaat uit te veel verdienende Surinaamse voetbalmiljonairs! Schaamt Silvana en al die andere kick of meelopers over haar huidskleur. In de jaren 70 waren er de black power, die trots zijn over hun huidskleur. Ik ben zelf getint en ben voor de traditionele zwarte piet

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie