VIDEO: Arnold Karskens tegen de NOS

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Arnold Karskens tegen de NOS

  1. voorziener zegt:

    Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
    Goede zaak en hoop dat oogkleppen eens af gaan en succes Arnold!!

    Geliked door 1 persoon

  2. Tistochwat zegt:

    Nog meer video’s van het congres:

    Like

  3. Marijke zegt:

    Neerlands hoop in bange dagen!

    Geliked door 1 persoon

  4. ruud beijer zegt:

    Goede zaak wel eerst allemaal lid worden van ON.

    Like

  5. Marc zegt:

    Ik kwam voor Karskens naar die vergadering, wat ik verder nogal een grote poppenkast vond. Een of andere Duitse prins die officieel met Zijne Koninklijke Hoogheid werd aangesproken opende de zaak. Hij had hier en daar wel iets te melden, maar niet meer dan deze of gene op deze site.
    Maar ik heb dan ook niets met adel of vorstenhuizen.

    Bovendien ziet men het heil in een herlevend katholicisme. Nou mogen er van mij best katholieken zijn, maar ik had zo heel erg het gevoel dat die lui volledig de pointe misten van wat er werkelijk aan de hand is in de randstad. Haarlem, waar de vergadering plaatsvond, ligt er toch net even buiten. Alsof je in een tijdscapsule zit: het lijkt daar wel 1990, incluis alle oude idealen zoals vrij shoppende huisvrouwen op een Hollandse markt. Er ontbreekt het besef dat de Nederlandse cultuur bezig is te verdwijnen. Ze beseffen nog niet dat het allemaal voorbij is.

    Zo was ik laatst in Den Haag Zuidwest. De jongste autochtone Nederlander daar is rond de 60. Aan het straatbeeld zie je duidelijk: over twintig jaar, wanneer de laatste 60-er van nu is overleden, is de oorspronkelijke bevolking volledig verdwenen.

    Het gaat mijn vooral om een programma dat mikt op inventarisatie van waardevolle zaken die we willen behouden, en om een manier te vinden om op een of andere manier nog een Nederlandse (westerse) samenleving te kunnen voortzetten. Maar vooral ook waar? In een deel van Nederland misschien? Oost-Europa? De VS? We moeten inzien dat het gedaan is met onze oude samenleving. Over dertig jaar bestaat het in het geheel niet meer!

    Dat is geen doemdenkerij, maar een kwestie van de consequentie trekken uit datgene wat nu gaande is.

    Zie verder:

    en in Engeland hetzelfde verhaal

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie