VIDEO: Martin Bosma (PVV) legt de rol van de elites uit

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Martin Bosma (PVV) legt de rol van de elites uit

 1. Diana zegt:

  ja geweldig!

  Like

 2. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Martin legt het goed uit!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Wij weten het, zij weten het en ze zullen alles doen dat de macht aan hun zijde blijft. De lange tocht door de instituties heeft nu zijn hoogte punt bereikt. Kunnen we het tij keren via verkiezingen. Denk niet zolang coalities kunnen worden gevormd met kleinere partijen ook al zijn het splinter partijen. Ze hebben alles in bezit genomen en het belangrijkste ze zitten tot in de haarvaten van het onderwijs dus nieuwe elitaire aanwas is gegarandeerd. De P.v.d.A. hoort weer bij de grootste drie. Dat is een teken aan de wand. Als Greta Thunberg tot belangrijkste persoon van 2019 kan worden gemaakt is dat van hetzelfde gehalte als Obama die de nobel prijs krijgt voor de vrede. Dit zijn geen besluiten vanuit de wortels van de samenleving. Er is een elite die geen macht wil afgeven en die gewend is aan misbruik van die macht voor de eigen ideologie en het verdien model dat ze daarvoor hebben opgetuigd. Een elite die zich jaar in jaar uit verrijkt. Zij zijn het die de perceptie bepalen en de burger die zegt 2+2 = 4 die wordt neergezet als racist als xenofoob en gevaarlijk ¨extreem¨ rechts. De influx van vluchtelingen dienen een doel achter de horizon waar de gewone burger nooit in werd gekend. Maar het meest wrange is dat de gewone burger de rekening krijgt voor het bekostigen van de links/groene ideologie. Een ideologie van en voor de elite en de deurwaarder aan de deur als hij die rekening niet meer wenst te betalen. Stikstof dat meegeholpen heeft de hongersnoden in de wereld te stoppen (stikstof is kunstof voor planten) wordt verkocht als een groot kwaad. CO2 dat planten doet groeien en de aarde vergroend wordt als een vervuilende stof neergezet en het meest mensverachtende het meest burgerverachtende is het wordt ook nog neergezet als wetenschap. Het bedrog spat ervan af en wie er wat van zegt wordt neergezet als klimaat ontkenner en milieu misdadiger en op gelijke hoogte in kwaadaardigheid als een holocaust ontkenner.

  Liked by 3 people

 4. Perception zegt:

  Martin Bosma, de beste in de klas.
  Heeft altijd zijn huiswerk gemaakt en weet dus waar hij over praat.
  Een dikke voldoende met een pluim 😉

  Liked by 2 people

 5. Jan zegt:

  Faber vertelt de waarheid, nepparlent, en links vliegt in de gordijnen

  Dat paarse wijf gelooft werkelijk de onzin die zij uitkraamt

  Like

 6. Jan zegt:

  Martin Bosma sloopt de Publieke Omroep

  Liked by 2 people

 7. Peter zegt:

  In een woord geweldig,hulde voor de hr Bosma ,helemaal met hem eens ,eerst de helft van de ambtenaren eruit,want geld ontvangen voor tegenwerken moeten we niet willen .
  Mensen stem ze weg in Den Haag,stem PVV

  Liked by 2 people

 8. bozeoudeman zegt:

  De drie grote steden in Nederland zijn al in handen van islam en buitenlanders als je de cijfers ziet, In die drie steden wonen al meer vreemdelingen dan Nederlanders. Sinds enkele jaren, sinds 2015 is via gluiperige nep-liberalen van de VVD het ook de beurt aan de kleinere steden en dorpen om te worden omgevolkt. Dit alles gaat na het EU/VN blank onvriendelijk pakt van Marrakesh in versneld tempo en Brussel wil het nog sneller. De racist Obama en de terrorist Soros zijn niet tevreden zolang er nog blanken in Europa bestaan. De tijd dringt om hun geldslurpende bondgenoten van nep liberaal-links te verjagen; de tijd dringt om de D66 nazi Übermensch gedachten uit ons midden te verjagen; de tijd dringt om de nieuwe armoede, straks veroorzaakt door de waanzin en de vele leugens rond het milieu, bij voorbaat te voorkomen; de tijd dringt om alle gelukzoekers, avonturiers, dieven, parasieten, oplichters, verkrachters, moordenaars, godsdienstwaanzinnigen en pedofielen uit Afrika en islam landen uit Europa te verwijderen. Als we de waanzin niet aanpakken, als wij of Europa niets doet aan de corruptie en de krankzinnigheid binnen de politiek, dan volgt binnen tien jaar tijd de door Obama aangekondigde genocide, niet op zwart zoals die gore bedrieger stelde, maar op blank. Deze schoft is uit op totale vernietiging van een heel ras. Niet het christendom maar de islam is verantwoordelijk voor al bijna één miljoen doden en gewonden sinds 9/11. Als we niets doen zal dit aantal binnen tien jaar stijgen naar een half miljard en zullen er geen blanken meer bestaan. Dan zal ons Europa in handen van Mekka zijn. Kiest u maar: volg de oplichters als de racist Obama en zijn kudde laffe jaknikkers als Merkel of volg uw verstand!

  Liked by 1 persoon

 9. Thoth zegt:

  Helemaal mee eens. Maar wanneer houdt het op, ik denk dus nooit. Het zijn de mensen die de 2-kamer kiezen. En dat zijn nitwits.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Martin Bosma voor Minister President !!!! Chapeau Martin !

  Like

 11. henk verhoef zegt:

  en toen deden we vervolgens helemaal niets

  hoort u ook weer roepen
  WIJ nederlanders zijn de slimste en de beste en de rijkste

  wel te rusten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s