Europese Raad wil samenwerking met Saoedi-Arabië

Screenshot_23

(Vertaling: E.J. Bron)

Bestrijding van “islamisme” uitgerekend met de bevorderaars van islamitisch terrorisme

De Europese Raad wil met Saoedi-Arabië nauwer samenwerken bij het thema “islamisme”bestrijding. Uitgerekend met de staat die de islamitisch gemotiveerde terreur financieel, strategisch en personeel het meest ondersteunt.

Die Freie Welt

De EU zoekt nieuwe manieren ter bestrijding van het internationale islamitische terrorisme. Als samenwerkingspartner zouden de beleidsbepalers van de Europese Raad nu Saoedi-Arabië hebben uitgekozen. Uitgerekend Saoedi-Arabië, uiterlijk sinds de 11e september 2001 bekend als de moeder van alle islamitisch gemotiveerde terreur wereldwijd.

Saoedi-Arabië ondersteunt financieel, militair, structureel en personeel islamitisch gemotiveerde terroristen overal in de wereld. In Saoedi-Arabië geldt de wahabitische interpretatie van de islam, dus exact die interpretatie van de islamitische ideologie waarop Salafisten en zelfmoorddaders zich beroepen bij het plegen van hun moordaanslagen.

Saoedi-Arabië speelt een vooraanstaande rol in de burgeroorlog in Jemen en bombardeert burgerdoelen. Van deze luchtaanvallen zijn ontelbare vrouwen, kinderen en oude mensen het slachtoffer geworden. Saoedi-Arabië voert een mediale oorlog tegen Iran en zorgt zodoende voor een verdere destabilisering van de sowieso instabiele regio van het Midden-Oosten.

Bovendien is Saoedi-Arabië verantwoordelijk voor de zich sterk uitbreidende radicale islam in Indonesië en andere regio´s. Het land wordt hiervoor door de desbetreffende regering zwaar bekritiseerd en betwist heftig elke verantwoordelijkheid, ondanks de duidelijke feitensituatie.

Exact met die staat dus, die de islamitische terreur wereldwijd op unieke wijze steunt en bevordert. Met dat land, dat in principe de bron van dat kwaad, van die moorddadige terreur is, wil de EU nu dus samenwerken ter bestrijding van het “islamisme”.

Helder denkende mensen vragen zich af of de beleidsbepalers bij de EU nog wel helder kunnen denken.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Salafisten, Saoedi-Arabië, Taqiyya, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europese Raad wil samenwerking met Saoedi-Arabië

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Voor alle duidelijkheid dit: groen is de kleur van islam.
  Vertaald luidt de tekst op dat groene vod: er is geen god dan allah en mohammed is zijn
  profeet. Dat vod is een regelrecht dreigement richting het Westen en andersdenkenden,
  maw: als je niet gelooft wat wij geloven gaat je kop eraf.Vandaar dat zwaard onder die
  tekst.
  Wie connecties heeft met vertegenwoordigers van veroveringsideologie islam is
  goedbeschouwd een verrader.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  De Europese Kneuzen Raad kunnen ze zich beter noemen, met Saoedi-Arabië wordt het slager keur je eigen vlees, S.A is één van de grootste financiers van islamitisch gemotiveerde terreur !
  Wat een debielen die EU.

  Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  “nog wel helder kunnen denken?”
  Nee, ze hebben hun praktisch denkende hersencellen uitgeschakeld.
  In hun vocabulaire past eigenlijk alleen NEW WORLD ORDER. Met steun van de mainstream.
  Ze hebben niet in de gaten dat ze afstevenen op een grote teleurstelling.
  In begin 2020 lopen ze tegen een overwinning aan van Trump. De democraten (lees: socialisten) zullen jammeren en hun wonden likken.
  In 2020 heeft Boris het druk met de afwerking van de BREXIT.
  In Europa komt men langzaam tot bezinning. Er moet hier ook wat gebeuren.
  De PVV roept NEXIT. In Frankrijk houden de ‘gele hesjes’ stand en zullen niet tevreden zijn zolang Macron aanblijft.
  Salvini bereidt zich voor om de macht weer naar zich toe te trekken.
  De Afd heeft nog één deelstaat-overwinning nodig om Merkel naar huis te sturen.
  Polen wil kolen blijven stoken.
  Het borrelt, de stoom komt er af en nog even dan kan de soep geconsumeerd worden.
  Gewoon blijven stoken.

  Geliked door 3 people

 4. bozeoudeman zegt:

  De Europese Raad wil met Saoedi-Arabië nauwer samenwerken, hiermee bedoelt die Raad dat de EU als satellietstaat van Saoedi-Arabië nog meer de islam in de EU gaat promoten en islamcritici gaat oppakken, vervolgen en opsluiten. Bijvoorbeeld in psychiatrische inrichtingen, als nieuwste terreurdaad uit Merkel haar verwrongen DDR geest. Het bekende geval van de gek die krijst dat alle anderen gek zijn en opgenomen moeten worden. Alleen Nexit kan ons nog redden.

  Geliked door 3 people

 5. delamontagne zegt:

  Toch is er in Saoudie Barbarije een zekere mate van modernisering te bespeuren.
  Democratie in beginstadium ?……………
  Er is al een Volksraadpleging, de z.g.n “mudhakirat ‘iistielamia”

  Geliked door 2 people

 6. Rensk. zegt:

  Ik heb boeken gelezen over Lenin en hoe het communisme daar grond aan de voeten heeft gekregen (door die grote bek van die vent en tevens was ie hartstikke laf) en het lijkt precies op wat er nu hier gaande is. Lenin wilde de macht van het proletariaat (de enige die de macht kregen waren de partijbonzen) en de EU wil de macht aan de allochtonen. Niet dat ze die macht voor de allochtonen echt willen, maar het is om de bevolking tegen elkaar op te zetten. Zodat ze zelf de macht kunnen grijpen. Lenin was er ook goed in. (was een vieze achterbakse werkschuwe klootzak en leefde tot zn 35 ste van zn moeders centen) en toen zn mutti dood was van de partijkas) Overigens Stalin hield ook niet van werken. Daarom zijn ze (EU) zogenaamd zo begaan met de minderheden. EU wil de macht van de nationale staten daarmee breken zodat ze net als het communisme de macht verwerven. En Lenin vond dat alle middelen geoorloofd waren om die macht te verkrijgen ook als het vele doden gaat opleveren. Vele doden is zacht gezegd. Hoeveel mensen de dood vonden door dat ze uitgehongerd werden en gedood werden loopt in de miljoenen. In ieder geval boven de 20 miljoen.

  EU maakt het ook niet uit als er een Burgeroorlog ontstaat en er een bloedige strijd gaat ontstaan. De elite zit wel ergens veilig af te wachten tot het hele continent zo verzwakt is dat er geen tegenstand meer is (honger en meer ellende) Dat spreekwoord zalig zijn de dommen begint steeds meer betekenis te krijgen. Wat niet weet wat niet deert. Weet je wel kun je niks veranderen, want iedereen moet dan weten om iets te kunnen doen tegen deze duivels.
  Krijgen ze hun zin dan is het afgelopen met de westerse beschaving en die zal nooit meer opgezet kunnen worden zodra de Islam vast grond heeft. Anders dan het communisme wat uiteindelijk wel gebroken kon worden.
  Op Rutte hoeven we niet te reken dat hij ook maar iets goeds gaat doen voor Nederland. EU is de baas. Ik hoorde hem zeggen op de vraag van een journalist: gaat u nog handelsverdragen sluiten met UK? Nou dat doen we enkel met de lidstaten tezamen.
  Met andere woorden: UK hoeft niet op handelsverdragen per land te rekenen. Reken maar dat ze het de UK meer dan moeilijk gaan maken. Het geeft al aan dat wij als Nederland opgehouden zijn te bestaan. Vies ventje deze Rutte

  Geliked door 2 people

 7. raider zegt:

  Er zijn landen waar dit verboden is maar niet in Europa . Want handel is handel wat er ook gebeurd.Je verkoopt je eigen moeder als het moet .Wat een boeven ! Het woord nog eens wat met het euro Rutte beleid De bezem er door.

  Geliked door 2 people

 8. Marc zegt:

  Daarom is Brexit zo’n verdomd goed idee: het is een opmaat naar vernietiging van de centrale macht van het Europese idiotisme.

  We moeten hopen dat het niet te laat komt. Ik vrees echter van wel: onze culturen zullen binnen afzienbare tijd vernietigd worden!

  Geliked door 2 people

 9. Dr. Heinz zegt:

  Nog meer samenwerken dan afgesproken in Straatsburg in 1975, onder dat EEG regime?
  Oil for immigration, Google maar eens op Pamela Hemelrijk.

  Geliked door 3 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Dat is zoiets als de productie van drugs en verspreiding tegengaaan in samenwerking met het mexicaans drugscartel, met de kampers en alle andere Thagi’s van deze wereld.

  Ze hebben nog niet begrepen dat de verspreiding van de islam (Ook met geweld als het vrijwillig niet kan, Mohammed zelf gaf het voorbeeld) het eerste en hoogste gebod is van de islamitische leer.

  De vijanden binnen de poorten zijn gevaarlijker dan de vijand voor de stadsmuur.

  Geliked door 2 people

 11. fleckie zegt:

  Worden ze bang, voor hun ‘’eigen’. ( eerste keus’). Zogenaamde geloofsbroeders.? …….wie dus. HET. dichtst. als. afstammeling van de ‘woestijnvos’ Mohamed dit ‘kan opeisen,’!!!…….>~<~<~<~<

  Like

 12. bobzelf zegt:

  dat heeft BEA BILDERBERG TOCH AL GEREGELD ??
  OM BIJ HET KRUISJE TE TEKENEN
  BIJ
  ISLAM VOOR OLIE . DE OLIECRISUS ,
  WANT DE OLIE WAS OP , WHAHAHAHAHAAHAH

  en gewoon blijven zwaaien hoor, nou bij mij gaat ook de vlag uit

  MAAR DAT MOET MEVROUW ; LANDGENOTEN U KUNT ALLEMAAL DE PLEURIS KRIJGEN dus die graftak met dat plastieke haar en die botox kop

  wel eerst , in zo’n mooie stevige waaibomen houten kist opgestookt worden
  dan wel

  begraven worden , en er een plaat van 3 x 3 meter beton op storten

  DAT WE ZEKER WETEN DAT DIE GRAFTAK ER NIET ONDERUIT KRUIPT

  DAT SATANS GEBROED ZEG MAAR

  gohh , dan neem ik een neut , nu trouwens ook , brilliant idee bob

  Geliked door 2 people

 13. Jean zegt:

  Zolang wij die EU bende ongestoord hun gang laten gaan zolang zal het met een rotvaart richting afgrond lopen.
  Laten we die bende maar heel snel definitief uitschakelen dan pas komt er veiligheid, leefbaarheid en toekomst voor de Europeanen op een voorwaarde, islam en islamieten verdrijven uit Europa tot en met de laatste kankercel.

  Geliked door 2 people

 14. delamontagne zegt:

  Zou dit “oprechte” moslimse nederigheid zijn of Takyijah. ? ?
  De Saoudische Secretaris General van de Wereld-Bond van Moslims, komt Zondag 15 December naar Saint-Étienne-du-Rouvray, Frankrijk om eer te betonen aan de Priester die 3 jaar geleden door islamisten werd vermoord, keel doorgesneden.

  Het stadje in Normandië ontvangt Zondag de Minister van Justitie van Saoudie Arabia, die tevens Secretaris General van de Ligue Islamique Mondiale is ( LIM ).
  Hij komt o.a om Europa ervan te overtuigen dat Saoudie Barbarije een nieuwe koers is ingeslagen uitgedragen door zijn organisatie die toch in ieder geval vooral het strenge Wahhabisme blijft propageren.
  De Aartsbisschop van Rouen, Mgr Dominique Lebrun laat zijn vreugde en emotie blijken dat de islamitische hoogwaardigheidsbekleder dit ruime gebaar wilde maken.
  La Croix

  Like

 15. kampersrene zegt:

  De Europese Raad wil met Saoedi-Arabië nauwer samenwerken ….voor wat hoort wat…..de leden van die Euro raad mogen dan gratis gaan “tanken”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s