Steun de boeren en vecht voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting!

Screenshot_21

(Door: “Elise Nijmegen”)

In Duitsland zal met de steun van het ministerie van Binnenlandse Zaken een nieuwe wet van kracht worden, die “hate-postings” in het vervolg keihard zal vervolgen, inclusief het vergaren van persoonlijke gegevens en een IP-adres. Dus zet uw VPN aan (https://turbovpn.co). De wijziging van de NetzDG, die nu is gepland door de minister van Justitie en de minister van Binnenlandse Zaken in Duitsland, drijft deze willekeurige en intimiderende koers tot het uiterste: wie in de toekomst iets “verkeerds” plaatst, wordt onmiddellijk een zaak voor de federale recherche. Vrijheid van meningsuiting bestaat klaarblijkelijk niet meer in Duitsland…
https://juergenfritz.com

Ook in Noorwegen is het chaos door alle immigranten. In Oslo alleen al waren er op 19 oktober bijvoorbeeld 20 aanvallen op de nationale bevolking door immigranten. In Noorwegen gebeurt hetzelfde als in Zweden, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Engeland, België, Oostenrijk, Spanje en andere Europese landen met regeringen zonder gezond verstand.

De immigranten, we kunnen het nu gerust feiten noemen, weten zich niet te gedragen, respecteren het land, de bewoners en de westerse normen en waarden niet en niet-moslimvrouwen worden in heel Europa aangevallen, verkracht en/of gedood. Er is geen klimaat-noodsituatie, er is een immigranten-noodsituatie en we zouden de grenzen dicht moeten gooien en stoppen met de asielinvasie…
https://ejbron.wordpress.com

In Derbyshire in Engeland is een Conservatief lid geschorst vanwege “racistische” en “hatelijke” boerka-opmerkingen. De zogenaamde opmerkingen: “Mensen komen geen openbare ruimtes binnen met fiets (motor)helmen of bivakmutsen, dus waarom zouden boerka’s worden toegestaan. Om nog maar te zwijgen over hoe makkelijk het zou zijn om onder die losse outfit wapens te verbergen. De boerka’s zijn elders al verbannen, dus het is mogelijk en hoe eerder het gedaan is hoe beter.”

Hij vervolgde: “Ik denk niet dat ik lang in een bivakmuts zou kunnen rondlopen voordat ik door de politie zou worden tegengehouden, zelfs als ik zou beweren dat het mijn religieuze kleding was, en ik weet zeker dat deze vrouwen gedwongen worden om boerka’s te dragen, het is niet uit vrije wil.” Cllr Thompson blijft bij zijn opmerkingen en zegt: “Ik ben op geen enkele manier racistisch. Ik zie hier ook geen racisme in, het zijn feiten! De waarheid!” Hoe zit het eigenlijk in Nederland nu? Wordt het boerkaverbod wel gehandhaafd?
www.derbytelegraph.co.uk

De islamisering van Europa is geen complottheorie, maar is lang geleden bedacht en komt voort uit het Coudenhove-Kalergiplan. Frans Timmermans zegt dat landen divers moeten zijn, de monoculturele staat mag niet meer. De voormalige Franse president Sarkozy bracht de visie van het mondiale politieke kartel als volgt onder woorden: “Wat is het doel? Het doel is rassenvermenging! En als de mensen niet bereid zijn om dit uit eigen vrije wil te doen, dan zullen we ze dwingen via regeringsmaatregelen. Het is geen keus, het is een plicht. Het is verplicht! De blanke Europese burgers zijn veel te lastig en veel te veeleisend.”

Europa, zo wil de EU, moet een nieuw, minder intelligent, gemixt ras krijgen, een bevolking die niets in te brengen heeft en volgzaam de onrealistische vrijheid berovende, zeer veel kostende maatregelen van de EU moet opvolgen.
https://indignatie.nl

Er waren op de dam bij de boerenbrunch gisteren ook een aantal vissers, onder meer uit Den Helder en Den Oever, omdat zij ook last hebben van de klimaatplannen. Op de Noordzee moeten namelijk verschillende grote windparken komen, windmolens die SF6 (een uiterst gevaarlijk gas) lekken, echt weer een zeer slecht plan dus (en die zeer waarschijnlijk met 5G transmitters zijn uitgerust). De vissers zijn bang dat er straks voor hen geen plek meer is om te vissen. De politiek luistert niet goed naar de vissers, zo zegt Kraak, er is geen samenspraak. Iets dat de boeren en bouwers ook ondervinden. De windparken komen nu op de beste visgronden, er is helemaal geen lange termijn onderzoek gedaan, welk effect deze windmolens hebben op de vissen. En op ander leven onder water.
www.nhnieuws.nl

De Stelkampsveld-plannen bij Barchem raken heel veel boeren. Het Natura 2000-gebied Stelkampsveld bij Barchem was ooit een “taartpuntje” in het landschap van 1,5 hectare.  Provincie, Staatsbosbeheer en Waterschap, in opdracht van de politiek, willen het nu uitbreiden naar zo’n 105 hectare. Dit leidt onder meer tot de kap van 18 hectare bomen, weer vernieling van de natuur in opdracht van de politiek, en verhoging van de waterstand. De boeren in de omgeving zijn terecht ongerust, en eventuele nat-schade, ontstaan door het verhogen van het waterpeil, kan bij ruim honderd eigenaren/gebruikers ontstaan, bijvoorbeeld optrekkend vocht via muren, of het omhoog drukken van mestkelders. Het waterschap zegt dat dit te voorkomen is door een overeenkomstige hoeveelheid extra mest in de kelder te laten staan als tegendruk…
www.lochemsnieuws.nl

Onze boeren worden door allerlei regelgeving, die is gebaseerd op berekeningen van instituten die ( niemand mag weten hoe ze rekenen), zo is al vaker gebleken, niet zo goed kunnen rekenen, gedwongen tot het verminderen van de veestapel, of ze mogen door ingetrokken vergunningen helemaal niet meer doorgaan met hun bedrijf dat soms al generaties in de familie is en ze worden uit de hoek van het politieke kartel, dat mondiale belangen voor de belangen van de boeren, bouwers, vissers en Nederlanders zet, niet geholpen.

Mark van den Oever, van actiegroep Farmers Defence Force, kijkt terecht trots terug op het protest rond Eindhoven en zegt dat de “generale repetitie” geslaagd is. We hebben laten zien, zo zegt Mark, dat we niet bang zijn om grote doelen aan te pakken die heel veel stikstof uitstoten. FDF heeft het op een manier gedaan dat zo weinig mogelijk mensen er last van hadden en uiteindelijk waren het de politie en de ME die alles blokkeerden.

Mark vervolgt: vandaag was het één provincie, woensdag in het hele land, want actie is nodig. Als de regering niet naar ons luistert, zullen de acties harder worden en vele andere actiegroepen, die het ook helemaal gehad hebben met het politieke wanbeleid, sluiten zich bij ons aan.

Ik ben trots op onze boeren, trots op het feit dat ze actie ondernemen, trots op het feit dat ze vechten voor hun rechten en trots op de producten die ze leveren. Mijns inziens zouden we allemaal een beetje boereninspiratie op mogen doen, iets meer realisme in plaats van idealisme moeten nastreven en met zijn allen van woensdag 18 december een landelijke stakingsdag maken.
www.ed.nl

Zoals al eerder gezegd, het is een vooropgezet wereldwijd plan van de VN dat uitgevoerd wordt in Europa door de EU en waar u en uw nakomelingen ook de dupe van zullen worden als we niet opstaan met zijn allen tegen deze krankzinnige ideologie.

Hieronder twee filmpjes over Agenda 21 van de Verenigde Naties, het dictatoriale instituut dat zijn plannen over de wereld uitrolt, die mijns inziens grenzen aan waanzin. Echt krankzinnig gewoon:

Een lange versie: https://youtu.be

En de korte: https://youtu.be

Woensdag 18 december! Allemaal en iedereen in protest tegen dit politieke wanbeleid dat ons land afbreekt en de bevolking in armoede stort! Weg met Rutte-III!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Steun de boeren en vecht voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting!

 1. henk verhoef zegt:

  weg met rutte drie— oke
  En wat dan ???
  Homootje robbietje jetje 1 of yasser eikeltjes pyama Farras 1 of misschien wel hoofddoekjes mevrouw hamas kaag
  ben je toch ook door de apen genaaid

  De verandering moet beginnen bij de kiezer en ZIET B u die jan lul al van de bank komen en het juiste hokje rood maken

  IK niet– dus laat hem dan ook maar betalen voor de verrijker en klimaat
  zijn verdiende loon
  Of stel eens voor dat de lagere school, part time princesjes ouwehoerende onderwijzeresjes loon naar prestatie gaan krijgen– bv geen 25 pct van de 15 jarige meer die niet kunnnen lezen of rekenen maar laat ons zeggen 15 pct– dan pas weeer praten over meer loon
  of npo een een 20 pct minder soep[sidie

  maar nee we stemmen niet rechts– die stomme britten en amerikanern toch met trump of boris

  Like

 2. Andre zegt:

  Alle gezonde bedrijven in land tuinbouw visserij en veeteelt moeten kapot gemaakt worden. Eigendom afpakken en de nieuw bestemming staat al vast. Als je iets roept waar je het niet mee eens bent dan komt de overheid je in elkaar beuken maar tuttebel Carola Schouten als minister van deze business heeft gewoon al 2 weken niets van zich laten horen en dat is totale minachting voor het volk. Arie Slob heeft in het geheim en geniep ongehoord.nl weer de vernieling ingetrapt In opdracht van wie werken deze totale idioten? Ik sta volledig achter de boeren. Oorzaak en gevolg gooi NL maar plat zo lang als nodig is.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Kunnen Trump en of Poetin ons niet komen bevrijden van onze grootste vijand: de ‘overheid’?
  Geert Wilders kan het niet in zijn eentje, en zéker niet als hij straks in de bak zit.
  En wat als de ‘elite’ opdracht geeft om hem te vermoorden?

  HELP!

  Wij, realisten, kunnen er toch immers niets aan doen dat we in Den Haag en Brussel opgezadeld zitten met bandieten? En wij kunnen er toch ook niets aan doen dat het merendeel van het volk bestaat uit blinde, linkse klootzakken, die ons, realisten, haten?

  Geliked door 3 people

 4. Pingback: Paarse Vrijdag ipv Goede Vrijdag. | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 5. BigLJohn zegt:

  ….Dus zet uw VPN aan (https://turbovpn.co)…. Ik weet er twee die veel beter zijn. Eentje heeft militaire versleutelingstechnieken die onmogelijk te kraken zijn; NordVPN op nordvpn.com.

  Samen met ExpressVPN de beste VPN programma’s die er te koop zijn. De meerwaarde van NordVPN boven ExpressVPN zit hem in de toepassing van die militaire versleutelingstechnieken die dus onmogelijk te kraken zijn en 100% lekvrij zijn aangaande eventuele hackers.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  En hup boeren, op naar het Binnenhof. Breng uw gierwagens mee en spuit dat linkse tuig eens vol met varkensmest. En steek bij al dat linkse ongedierte maar eens een hooivork in hun reet, dat zal ze leren ! Wie niet wil horen moet maar voelen !

  Like

 7. kampersrene zegt:

  verbod op de vrije meningsuiting is dat ook geldig voor Macron en Merkel om maar enkelen te noemen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s