Elke dag opnieuw zijn er slachtoffers en vallen er doden…

Screenshot_168

(Door: “Elise Nijmegen”)

Soms kan ik er geen woorden voor vinden, voor het feit dat er in elk Europees land elke dag opnieuw mensen doodgaan aan geweld gepleegd door immigranten. Tenminste in die landen die meedoen aan de hervestigingsplannen van de EU en ondanks de gruwelijke en trieste feiten de grenzen openlaten.

Elke dag lopen mensen lichamelijke en geestelijke verwondingen en trauma’s op, omdat de regeringen van de desbetreffende landen vergeten zijn dat ze er moeten zijn voor de bevolking van het land dat ze vertegenwoordigen, en dat omwille van het globalisme. Elke dag zijn er ouders die hun kind verliezen, elke dag zijn er broers en zussen die hun een broer of zus moeten gaan missen, elke dag zijn er grootouders die hun kleinkinderen overleven… Elke dag in elk “open grenzen” land.

De anti-nationalistische politici vertegenwoordigen tegenwoordig multinationals en dictatoriale instituten die een andere wereld voor ogen hebben dan de vrije tolerante westerse levensstijl. In die plannen, die “duurzaam” zijn en de aarde redden, zal niet voor iedereen plaats zijn. Er zullen mensen moeten “verdwijnen” en ook daar zijn scenario’s voor geschreven.

Ik begrijp heel goed dat als u dit leest en nog niet juist geïnformeerd bent, dat u dan naar alle waarschijnlijkheid denkt; daar is weer zo’n complotdenker, maar… Wat ooit een complottheorie was, is nu de harde werkelijkheid en die heet Agenda 21 van de VN en stamt af van het Coudenhove-Kalergiplan en de Club van Rome.

Een Agenda die ons onze vrijheid afneemt, de boeren van hun erven afjaagt, een klimaatdictatuur creëert, waarin de zelfredzaamheid vervangen zal worden door afhankelijkheid, en waar hele digitale systemen met behulp van 5G, die u 24/7 in de gaten houden, zullen bepalen wat u wel en niet mag, wat u eet, verbruikt en hoe u zich verplaatst. Google maar eens op “Agenda 21” en breng anderen op de hoogte van de achterliggende agenda van het Nederlandse, Europese en mondiale politiek kartel.

Laten we de omvolkingsplannen door middel van hervestiging weer omdraaien en laten we ervoor zorgen dat deze geweldepidemie, die elke dag voor slachtoffers zorgt, stopt!!!

www.disclose.tv

www.volkwordtwakker.nl

www.worldunity.me

www.surviveunagenda21depopulation.com/

www.pensioenactivist.nl

www.ellaster.nl

www.arewelivinginthelastdays.com

https://ejbron.wordpress.com

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Elke dag opnieuw zijn er slachtoffers en vallen er doden…

 1. vangie1206j zegt:

  Met schrijven en praten alhier komen we er niet.
  Met acties zoals in Frankrijk en dan heftiger en vooral massaler zullen we meer bereiken.
  Maar ja dit zijn Nederlanders.

  Geliked door 2 people

 2. flo zegt:

  Overal en iedereen, jong en oud, mens en dier zijn een prooi voor de hier binnen komende en al langer aanwezige primitieve geloof aanhangers, dit moet stoppen!!!!!!

  Geliked door 2 people

 3. van Colle zegt:

  Mensen zijn zelf schuldig ze blijven op die partijen stemmen en houden hun oren dicht en verstand op 0 willen niet naar grote geheel kijken en agressief naar anderen Dan moet je niet zeuren als je een klap voor je kop krijgt

  Geliked door 2 people

 4. Nachtkaarsje zegt:

  Pol pot was zijn tijd even te ver vooruit…

  Like

 5. Lucky zegt:

  Kritiek = hate speech = strafbaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s