Grenzen dicht voor de algemene volksgezondheid en onze veiligheid!

Screenshot_27

(Door: “Elise Nijmegen”)

De Zweedse premier geeft toe dat de opkomst van antisemitisme voortkomt uit massale moslimmigratie. In de koran, het boek waar vele moslim naar leven, staat duidelijk hoe moslims tegenover anders gelovigen moeten staan…
https://shariawatch.org.uk

De zogenaamde deal die de EU, van uw belastinggeld, heeft gesloten met Turkije werkt niet. Vorig jaar werden 72.630 migranten vanuit Turkije naar Griekenland gesmokkeld, een toename van 49% ten opzichte van het jaar daarvoor.
https://jdreport.com

Een artikel, zo blijkt uit onderstaand artikel, van vorig jaar zei dat er geen sprake was van “een consistente opwarming met geleidelijke toename (in CO2) in lage en hoge breedtegraden in beide halfronden, zoals het zou moeten zijn uit de theorie over de opwarming van de aarde”.

Afgelopen najaar schreef een groep van 500 wetenschappers en andere professionals op het gebied van klimaatwetenschap een bief aan de Verenigde Naties, waarin ze hun mening gaven dat er geen klimaatcrisis is en dat ze het “wreed en onvoorzichtig” vonden om zoveel geld aan deze kwestie te besteden. Deze wetenschappers vertelden de VN dat, gewezen op de complexiteit van klimaatvoorspellingen, ze simpelweg niet achter het idee kunnen gaan staan dat de opwarming van de aarde voortkomt uit de door de mens veroorzaakte “broeikaseffect”.

Het internationaal Panel on Climate Change (IPCC) van de Verenigde Naties heeft in een artikel in 2007 toegegeven dat het voorspellen van het klimaat niet mogelijk is…

De National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) werd betrapt op het publiceren van valse gegevens over de opwarming van de aarde.

Gegevens van NASA toonden aan dat koolstofdioxide de atmosfeer koelde in plaats van op te warmen, zoals over het algemeen wordt beweerd. Koolstofdioxide is gedemoniseerd, zoals zo vele dingen, maar de waarheid is dat dit het leven op onze planeet in stand houdt!!! Planten zouden zonder koolstofdioxide niet kunnen ademen en zouden in wezen stikken. We zouden geen eten hebben en het zou het einde van de mensheid betekenen… Dat zou dan toevalligerwijze wel weer overeenkomen met punten uit Agenda 21 van de Verenigde Naties…
https://humansarefree.com

Hieronder een interview van de Blue Tiger Studio met Rypke Zeilmaker en Jan Nieboer over hun avonturen met de overheid. Beide activisten voor het behoud van de aarde, en dus tegen zogenaamde “duurzame groene” plannen die mondiaal worden opgelegd zoals de windmolens en die, mijns inziens, bijna allemaal slecht blijken te zijn voor mens, dier en flora… Mensen die de waarheid openbaar maken, zogenaamde klimaat-optimisten, en beide zijn met buitenproportioneel toegepast geweld door de overheid opgepakt. Schokkend gewoon wat er gebeurt als je de waarheid zegt… Dit gaat over de windmolen-maffia, de staatsterreur, en verzet als burgerplicht.
https://youtu.be

5G is iets dat ook mondiaal uitgerold wordt door de Verenigde Naties en wordt door de EU gepromoot en door de nationale regeringen geïmplementeerd en uitgevoerd in beleid. 5G, de EMF-straling is schadelijk, maar dat wordt, net zoals met vele negatieve gevolgen van groene, duurzame, verbindende en klimaat neutrale plannen van globalisten, ook hierbij gewoon genegeerd en vergeten.

Hieronder een mega lange verzameling aan studies en onderzoeken uit verschillende landen door verschillende wetenschappers, onderzoekers, professoren, universiteiten en instituten die allemaal aantonen dat straling schadelijk is. Allemaal genegeerd, onder tafel gemoffeld en verzwegen, omdat de politieke mondiale agenda nu eenmaal door moet gaan…
www.emfanalysis.com

Hieronder weer een bericht over het Corona-virus, dat, hoe erg het ook is, perfect in het beleid past dat afkomstig is van Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties. Zou het toeval zijn? Dat de film PANDEMIC werd uitgebracht in 2015 op hetzelfde moment dat het Corona-viruslaboratorium US Patent nr. 10130701 maakte?

In 1969, een link daarnaar kunt u vinden in het artikel, deed Dr. Richard Day een aantal verbazingwekkende voorspellingen over waar de wereld vandaag zou zijn, over de “Nieuwe Universele Agenda”, de NWO. Een interessant artikel dat weer eens bewijst dat alles wat er nu gebeurt al heel lang gelden is bedacht door diegenen die anderen hun vrijheden willen ontnemen en de wereld willen regeren vanuit één wereldregering met een dictatoriaal/communistisch beleid voor diegenen die zijn overgebleven…
www.minds.com

Maar 45% van alle door de EU en VN naar Europa gestuurde asielzoekers heeft papieren bij zich, zegt het hoofd van het Federale Bureau voor Migratie en Vluchtelingen in Duitsland. Dat maakt het mijns inziens wel ingewikkeld om te kijken of er bijvoorbeeld terroristen, IS-strijders of extremisten bij zitten…
https://politikstube.com

Screenshot_26

Mijns inziens zouden we net zoals moedig Engeland gedaan heeft als de wiedeweerga uit de EU moeten stappen, dat de Green Deal, die bijna identiek is aan de “verduurzaamheid-agenda” van de Verenigde Naties erdoor wil drukken.

In het onderstaande, ook zeer interessante, artikel, met een beetje goed zoeken met VPN vindt u er vele, staat dat er achter deze verduurzaamheids/klimaatagenda dus een hele andere agenda zit die plannen heeft met de wereldbevolking die als zeer negatief en desastreus beschouwd worden door mensen met gezond verstand.
http://themillenniumreport.com

Ik vind het krankzinnig wat er gebeurt, ik heb er gewoon geen woorden voor soms. Feiten zijn onbelangrijker dan het zogenaamde “landsbelang”, wat geen landsbelang is, maar overgave aan buitenlandse dictaturen. De waarheidsvertellers worden uit naam van de mondiale agenda opgepakt, gedemoniseerd, lastiggevallen door instanties, en de vrijheid van meningsuiting wordt niet gewaardeerd als die niet overeenkomt met die van het politieke kartel. Maar goed, dat zien we vaak terug bij de PVV, de partij die al jaren de waarheid verteld en daarom zelfs een cordon sanitaire heeft gekregen…

Deze klimaathysterie, die nergens op gebaseerd kan worden en de boeren van hun land verdrijft, zou gestopt moeten worden, de uitgetrokken miljarden zouden besteed kunnen worden in ons eigen land waar veel mensen door het politieke beleid in financiële problemen zijn geraakt. De grenzen, ook met het oog op onze veiligheid, het Coronavirus en de volksgezondheid, zouden in mijn ogen per direct gesloten moeten worden en het opnemen van (nog steeds) honderden mensen per week zou ook moeten stoppen!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Grenzen dicht voor de algemene volksgezondheid en onze veiligheid!

 1. Pingback: De rampen van Rutte 1,2, en 3: hier de feiten: | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/02/italian-schoolchildren-labelled-fascists-if-they-refuse-to-sing-marxist-song/

  Italian Schoolchildren Labelled Fascists If They Refuse to Sing Marxist Song

  Italiaanse schoolkinderen bestempelden fascisten als ze weigeren marxistisch lied te zingen

  A middle school teacher in the Italian city of Prato is alleged to have threatened pupils and labelled them “fascists” if they refused to sing the Marxist song “Bella Ciao” in class.

  The teacher allegedly told the students to sing the song, which is largely associated with the left-wing partisan movement during the Second World War, and not only threatened to label them “fascists” for not singing but also to harm their grades, Il Giornale reports.

  Nl
  Een leraar op de middelbare school in de Italiaanse stad Prato zou de leerlingen hebben bedreigd en hen als ‘fascisten’ bestempeld als ze weigerden het marxistische lied ‘Bella Ciao’ in de klas te zingen.

  Naar verluidt zei de leraar de studenten om het lied te zingen, dat grotendeels wordt geassocieerd met de linkse partijbeweging tijdens de Tweede Wereldoorlog, en niet alleen dreigde hij hen te bestempelen als “fascisten” voor het niet zingen maar ook om hun cijfers te schaden, Il Giornale rapporten.

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/02/hate-case-dropped-against-teen-who-criticised-islam-and-got-death-threats/

  Hate Case Dropped Against Teen Who Criticised Islam and Got Death Threats
  Haatzaak is gestopt tegen de Tiener die de Islam bekritiseerde en doodsbedreigingen kreeg

  French prosecutors have dropped a potential hate crime case against a French teen named Mila who received death threats after she criticised Islam online.

  The Vienne public prosecutor dropped the investigation for “hate provocation” against the 16-year-old, stating that the investigation into the motive and context of her words “revealed no element likely to characterize this as a criminal offence”, France Info reports.
  According to The Times, the teen saw 200 hateful messages per minute and was forced to leave school and be placed under police protection for her own safety.

  The issue has caused controversy across the political spectrum in France, with left-wing feminists defending Mila, who is a lesbian, and populist National Rally leader Marine Le Pen also coming out in support of the teen.
  “We might find [the girl’s comments] vulgar, but we can’t accept the fact that some people sentence her to death for that in France in the 21st century,” Le Pen said.

  The prosecutor’s office has also stated they are investigating the various death threats and other posts made against Mila.
  The affair is just the latest clash between Islam and France’s secular society in recent years.

  Nl
  Franse aanklagers hebben een mogelijke haatmisdrijfzaak laten vallen tegen een Franse tiener genaamd Mila, die doodsbedreigingen ontving nadat ze online de islam bekritiseerde.

  De openbare aanklager van Vienne liet het onderzoek wegens ‘haatprovocatie’ tegen de 16-jarige vallen en verklaarde dat het onderzoek naar het motief en de context van haar woorden ‘geen element aan het licht bracht dat dit als een misdrijf zou kunnen karakteriseren’, meldt France Info.
  Volgens The Times zag de tiener 200 haatvolle berichten per minuut en werd ze gedwongen de school te verlaten en voor haar eigen veiligheid onder politiebescherming te worden geplaatst.

  De kwestie heeft controverse veroorzaakt over het hele politieke spectrum in Frankrijk, met linkse feministen die Mila verdedigen, die lesbisch is, en populistisch leider National Rally, leider Marine Le Pen, die ook uitkomt voor de tiener.
  “We vinden [de opmerkingen van het meisje] misschien vulgair, maar we kunnen niet accepteren dat sommige mensen haar in de 21e eeuw daarvoor ter dood veroordelen in Frankrijk,” zei Le Pen.

  Het parket heeft ook verklaard dat ze de verschillende doodsbedreigingen en andere posten tegen Mila onderzoeken.
  De affaire is slechts de laatste botsing tussen de islam en de seculiere samenleving van Frankrijk in de afgelopen jaren

  Like

 4. Lucky zegt:

  Christenfobie
  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/01/swiss-air-drops-christian-chocolate-supplier-following-protests/

  Swiss Air Drops Christian Chocolate Supplier Following Protests
  Swiss Air weigert Christelijke leverancier van chocolade na protesten

  Swiss Air Lines has cut ties with chocolate manufacturer Läderach following left-wing protests of the owner’s membership in a pro-life, pro-family Christian group.

  Despite Swiss Air’s ten-year affiliation with Läderach, the airline dropped the chocolatier after protests and extensive vandalism by left-wing activists, homosexuals, and young socialists, according to a report by LifeSite News.

  Jürg Läderach, who owns the high-end chocolate company, is also the president of “Christianity for Today” (CFT), a Swiss evangelical organization that sponsors Switzerland’s March for Life and emphasizes the importance of the family based on a marriage between a man and a woman.

  According to the Swiss news magazine Beobachter, negative press surrounding Läderach for its pro-life and pro-family positions was “clearly too much for the airline, which has many gay crew members.”

  Nl
  Swiss Air Lines heeft de banden met chocoladefabrikant Läderach verbroken na linkse protesten vanwege het lidmaatschap van de eigenaar in een pro-life, pro-familie christelijke groep.

  Ondanks de tienjarige banden van Swiss Air met Läderach, liet de luchtvaartmaatschappij de chocolatier vallen na protesten en uitgebreid vandalisme door linkse activisten, homoseksuelen en jonge socialisten, volgens een rapport van LifeSite News

  Jürg Läderach, eigenaar van het high-end chocoladebedrijf, is ook de president van “Christianity for Today” (CFT), een Zwitserse evangelische organisatie die de March for Life van Zwitserland sponsort en het belang van het gezin benadrukt op basis van een huwelijk tussen een man en een vrouw.

  Volgens het Zwitserse nieuwsmagazine Beobachter was de negatieve pers rond Läderach voor zijn professionele en gezinsvriendelijke posities “duidelijk te veel voor de luchtvaartmaatschappij, die veel homo-crewleden heeft.”

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/vvd-kamerlid-70-procent-immigranten-heeft-geen-recht-op-asiel-75-procent-nieuwkomers-zit-in-de-bijstand/

  VVD-Kamerlid: ’70 procent immigranten heeft geen recht op asiel, 75 procent zit in de bijstand!’

  VVD-Kamerlid Bente Becker heeft kritisch gereageerd op de nieuwe plannen van de Europese Commissie die een einde moeten maken aan de grote migratiestroom naar het Europese vasteland.

  Tegenover WNL zegt Becker dat 70 procent van de migranten helemaal geen recht heeft op asiel in Nederland en andere landen binnen de Europese Unie. “Dit is weer een nieuwe soort crisis. Je zou als maatregel geen visa meer moeten verstrekken”, aldus Becker.

  Becker wijst er op dat 75 procent van alle migranten die sinds 2014 naar Nederland komen momenteel in de bijstand zitten. “Ondanks dat we eerst nog zeiden: die komen wel aan de bak! We moeten hier veel meer grip op hebben.”

  Geliked door 2 people

 6. Lucia zegt:

  @Elise Nijmegen
  Hartstikke goed dat je deze kwesties zo mooi aan mekaar geregen hier presenteert op dit Forum. Als je deze materie al jarenlang bestudeert, dan kom je zoveel connecties/verbanden tegen van zaken en dan zie je ook meteen wat ze aan het uitvogelen zijn, als ze ermee beginnen maar helaas een heleboel mensen zien het niet, soms uit dat domheid en dat is uiteraard niet verwijtbaar, idem voor naïviteit maar er zijn ook zat mensen, die bewust de andere kant opkijken, omdat ze geen zin hebben om hun system of belief, te moeten bijstellen en daar heb ik de pest in dus sommige vrienden zijn geen vrienden meer. Ik kan dealen met domheid en naïviteit maar wegkijkers heb ik zwaar de pest aan… vind ik zo laf,!!!Bah.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Christenfobie in Frankrijk
  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/02/french-bishop-concerned-over-anti-christian-attacks-in-his-diocese/

  French Bishop Concerned over Anti-Christian Attacks In His Diocese

  Franse bisschop bezorgd over antichristelijke aanvallen in zijn bisdom

  Jean-Claude Boulanger, the bishop of Bayeux-Lisieux, has expressed concern over the rise in violence and hatred toward Christians within his own diocese in recent months.
  The bishop stated that he made a report to the local public prosecutor in Caen following a series of attacks against Christians that began in October of last year, France Bleu reports.

  The area has seen three separate attacks against Christians since October, with the first taking place on Sunday, October 13th when a gang of youths attacked a bus full of pilgrims, including several people who were ill, after they had returned from Lourdes to Caen.

  The area has seen three separate attacks against Christians since October, with the first taking place on Sunday, October 13th when a gang of youths attacked a bus full of pilgrims, including several people who were ill, after they had returned from Lourdes to Caen.

  “People who demonstrate have the right to demonstrate. It is the right of our democracy. But we do not attack pilgrims and young people who pray. We have the right to be respected in this country,” he added.

  “I respect those who do not share my convictions. I do not understand this hatred. That they reach me, yes, I am old … but that they target young people? No.”

  The attacks in the area are just some of the many anti-Christian attacks that occur with frequency and regularity in France.

  According to a 2019 report, France sees an average of three anti-Christian attacks per day — many of them are attacks on churches and cathedrals.

  Many attacks involve robberies alongside vandalism. An attack that took place on a church in the commune of Tarbes in November of last year, saw human faeces used to soil prayer books

  Nl
  Jean-Claude Boulanger, de bisschop van Bayeux-Lisieux, heeft de afgelopen maanden zijn bezorgdheid uitgesproken over de toename van geweld en haat jegens christenen in zijn eigen bisdom.
  De bisschop verklaarde dat hij aangifte deed bij de plaatselijke officier van justitie in Caen na een reeks aanvallen op christenen die in oktober vorig jaar begon, meldt France Bleu.

  Het gebied heeft sinds oktober drie afzonderlijke aanvallen op christenen gehad, met de eerste op zondag 13 oktober toen een bende jongeren een bus vol pelgrims aanviel, waaronder verschillende mensen die ziek waren, nadat ze waren teruggekeerd van Lourdes naar Caen.

  Het gebied heeft sinds oktober drie afzonderlijke aanvallen op christenen gehad, met de eerste op zondag 13 oktober toen een bende jongeren een bus vol pelgrims aanviel, waaronder verschillende mensen die ziek waren, nadat ze waren teruggekeerd van Lourdes naar Caen.

  “Mensen die demonstreren hebben het recht om te demonstreren. Het is het recht van onze democratie. Maar we vallen geen pelgrims en jonge mensen aan die bidden. We hebben het recht om in dit land te worden gerespecteerd, ‘voegde hij eraan toe.

  “Ik respecteer degenen die mijn overtuigingen niet delen. Ik begrijp deze haat niet. Dat ze me bereiken, ja, ik ben oud … maar dat ze zich op jonge mensen richten? Nee.”

  De aanslagen in het gebied zijn slechts enkele van de vele anti-christelijke aanvallen die met frequentie en regelmaat in Frankrijk plaatsvinden.

  Volgens een rapport van 2019 ziet Frankrijk gemiddeld drie anti-christelijke aanvallen per dag – veel van hen zijn aanvallen op kerken en kathedralen.

  Veel aanvallen betreffen overvallen naast vandalisme. Bij een aanval op een kerk in de gemeente Tarbes in november vorig jaar werden menselijke uitwerpselen gebruikt om gebedenboeken te bevuilen

  Like

 8. Lucky zegt:

  Zeer griezelig….?
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/onweerlegbaar-bewijs-dat-coronavirus-extreem-besmettelijk-ontsnapt-biowapen-is/

  ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’

  Lees dit artikel desondanks met de nodige voorzichtigheid, en bedenk dat wij hier niet voorspellen dat het daadwerkelijk zo zal gaan als Turner schrijft. Het nu volgende artikel is dus een ‘worst case scenario’.

  Volgens Turner staat vast dat het coronavirus een militair biowapen is, dat door het Chinese leger werd ontwikkeld in het Wuhan Virologie Lab (biohazard P4) lab. ‘Op de een of andere manier is het ontsnapt. Als gevolg staat de wereld nu een massale uitroeiing van de mensheid te wachten.’

  Gisteren wezen we al op een team Indiase virologen, die na onderzoek van het Wuhan coronavirus verklaarden dat het ‘zeer onwaarschijnlijk’ is dat de HIV-1 elementen in het virus er op natuurlijke wijze zijn ingekomen. Turner: ‘Het is onmogelijk dat het vleermuis coronavirus bij toeval, op natuurlijke wijze, deze genetische HIV reeksen verkreeg, zonder een mutatie van het virus omhulsel te veroorzaken. De ENIGE manier waarop het virus omhulsel deze HIV genen kon krijgen, en toch 100% identiek kon blijven aan het staaltje uit 2018, is als de HIV genen in een laboratorium zijn toegevoegd

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/02/knife-attacker-shot-after-stabbings-in-ghent-belgium/

  Knife Attacker Shot After Stabbings in Ghent, Belgium
  Mesaanvaller Neergeschoten Na Steekpartij in Gent, België

  Belgian police have reportedly shot a woman who was attacking people with a knife in Ghent, Belgium.
  Details of the incident, which has happened more or less in parallel with a radical Islamic terrorist attack in Streatham, London, which also involved multiple stabbings, are scant, with the public prosecutor’s office having declined to comment as of the time of publication

  Nl
  De Belgische politie heeft naar verluidt een vrouw neergeschoten die mensen met een mes aanviel in Gent, België.
  Details van het incident, dat min of meer parallel met een radicale islamitische terroristische aanslag in Streatham, Londen is gebeurd, waarbij ook meerdere steekpartijen waren betrokken, zijn schaars, waarbij het parket weigerde commentaar te geven vanaf het moment van publicatie

  Like

 10. M. zegt:

  Men houdt de grenzen wijd open anders kan men u niet vangen met corona.
  Ze vliegen niet voor niets heen en weer naar besmette gebieden.
  Daarmee kan je mensen mooi in quarantaine zetten zonder contact met de buitenwereld.
  De natte droom van iedere viespeuk.

  Geliked door 1 persoon

 11. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  DICHT GOOIEN DIE GRENZEN ZO GAUW MOGELIJK!!!!

  Like

 12. Kitty zegt:

  Ik heb het weer gedeeld dat iedereen het gaat lezen

  Like

 13. Jan zegt:

  Communistisch China en zijn leugens

  Like

 14. Jan zegt:

  Chinese regering ontvoert burgers waarvan men denkt drager te zijn van het virus

  Video

  Police in #China are rounding people up and taking them by force if they are sick or suspected of being #infected by #Wuhan #coronavirus #2019nCoV.

  Would this be happening if the actual numbers of the infected and the dead were as low as what is being told? China is in panic.

  Kapotte, ‘beschermende’ kleding

  Like

 15. Jan zegt:

  Nog meer geweld

  This video is from Nantong, Jiangsu Province showing people being forcibly detained and quarantined in #China.#coronavirus #coronavirusoutbreak #china #nantong #jiangsu #wuhancoronavirus

  Like

 16. Jan zegt:

  Lijken in de straten

  Wat de communisten verbergen en de westerse media verzwijgen

  Video

  Like

 17. Jan zegt:

  Niets over gehoord bij de nos

  Hoopvolle behandeling tegen coronavirus

   Three Hopeful Treatments for Coronavirus – One Treatment Using Anti-Viral Drug Remdesivir Shows Results within Hours!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s