Kom in verzet!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kom in verzet!

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Helemaal mee eens !

  Geliked door 3 people

 2. doorzichtige staatsgreep middels een onschuldig virus

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  Dat testen is ook al geen pretje (van horen / zeggen)! Alleen daarom al houd ik mij aan de afspraken.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Neem wel je eigen wattenstaafjes mee want er zijn testen die bemet zijn en wat krijg je dan na de test ??? Ik doe nooit mee aan geen enkel volksonderzoek, ik ben niemands proefkonijnen ik geloof al vanaf mijn dertiger jaren al niet in de medische wetenschap.

   Like

  • Nemesis zegt:

   watje !!! 😀 😀 😀

   Like

 4. Lost Johnny zegt:

  Helaas zijn de overheid en de regering gezwellen waar geen leidersstructuur in zit. Alles doet maar om zelf te vreten. Wil je ze breken? Zorg dat er niks te stelen valt en hang hun orgeldraaiers aan de hoogste takken van de bomen….

  Wetten zijn er om een samenleving structuur te geven en daarmee vooruitgang en bloei, veiligheid en zekerheid. Zelden in de geschiedenis zijn die factoren zo vakkundig gesloopt als nu….

  Onze rechten die wij als burger denken te hebben omdat ze ooit op papier zijn gezet zijn geen moer waard, het zijn eerder onze ketenen geworden waar we denken op terug te kunnen vallen als er problemen zijn. Ter info, als je recht wil laten gelden via de wet moet je eerst onrecht laten gebeuren, en dan heel lang wachten met de gedachte dat aan het eind van een rechtsgang ook gerechtigheid ligt…..en dan kom je er ooit achter dat recht en gerechtigheid twee zeer verschillende dingen zijn.

  Gerechtigheid komt voort uit de loop van een geweer en niet uit de mond van een rechter. Maar zolang iedereen wil geloven dat het zonder geweld goed komt…..

  De tijd zal mij helaas gelijk geven.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ja er is ook een gezegde recht hebben en recht krijgen 2 verschillende dingen.. het meeste “recht”is recht van de sterkste ergo krom.

   Like

   • Jack Terrible zegt:

    Als je je recht wilt halen omdat je denkt ergens ‘recht’ op te hebben ben je meestal een paar duizend euro’s armer aan advocaat-kosten en nog niks opgeschoten, van mij geen stuif want er zijn altijd nog andere wegen die naar Rome leiden!!!

    Like

 5. M. zegt:

  Waarom laten de mensen zich eigenlijk de les lezen door criminelen met loopjochies en meisjes die deze criminelen helpen hun smerigheid uit te voeren tegen het volk?

  Like

  • karton zegt:

   @ M.
   Goede vraag, M.
   In Nederland wordt de hele dienst uitgemaakt door criminelen, op straat , in de politiek , in het bankwezen , de economie enz, enz. “Vroeger” sprak men over “witte boorden criminaliteit”, DIE criminaliteit beheerst ons hele “zijn”.
   Ik blijf van mening dat beslist niet álle mensen zich de les blijvend laten lezen door dat zootje, eens komt de kentering, ik denk dat dat zal geschieden als de mensen aan den lijve ondervinden wat het linkse dictatoriaat voor hen (en ons) in petto heeft. Zodra er binnen de EUSSR een situatie is ontstaan als in de voormalige DDR, zal de bevolking in opstand komen, zoals ook dáár is gebeurd.

   Geliked door 1 persoon

   • Jack Terrible zegt:

    Zoals ook Angela Merkel werkzaam was voor de STASI in de DDR en nu bondskanslier van Duitsland is! “Eens een socialist altijd een socialist!” (Gaat natuurlijk niet altijd op)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s