VIDEO PVV: “Stop Mohammed, stop islam”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO PVV: “Stop Mohammed, stop islam”

  1. Joannes den Hollander zegt:

    Vooralsnog verguisd en op een laffe, politiek correcte wijze buitenspel gezet door landverraders die met de vijand heulen en net als hen een hekel hebben aan het Nederlandse volk.
    Ik en velen met mij blijven onvoorwaardelijk trouw aan deze geboren leider die houdt van zijn Volk en Vaderland. Zoals hij reeds aangaf, de geest is uit de fles en het lont naar het kruitvat smeult gestaag verder.

    Pugna pro Patria en God zij met Ons.

    Geliked door 5 people

  2. LUCIA zegt:

    Sorry PVV…Prioriteiten 1) eerst het rattenteam/tuig weg 2) Herinstallatie van echte mensen 3)Heropbouw Nederland >>>>niet andersom!!!!

    Geliked door 3 people

    • ronjaspers zegt:

      LUCIA.Politici en regeringen hebben niets te vertellen,politici worden omgekocht of gechanteerd.De werkelijke machthebbers opereren achter de schermen,zoals in europa de nazi bilderberg groep waar ons nep koningshuis vuistdiep in zit.

      Like

    • ronjaspers zegt:

      LUCIA.Politici en regeringen hebben niets te vertellen,politici worden omgekocht of gechanteerd.De werkelijke machthebbers opereren achter de schermen,zoals in europa de nazi bilderberg groep waar ons nep koningshuis vuistdiep in zit.

      Like

  3. Piet Snot zegt:

    Al hebben we geen droog brood meer om te vreten, zijn we allemaal ons huis gegooid, dan heeft Geert het nog steeds het er alleen maar over dat we moeten de-islamiseren.
    Niet onbelangrijk maar ik denk dat er nou toch wel andere prioriteiten zijn dan telkens dezelfde boodschap jarenlang blijven herhalen. Het wordt zo niets zeggend op den duur.
    Daar gaan mensen op afhaken en zoeken iets anders op.
    En een geboren leider vind ik het zeker niet.
    Een leider moet ook kunnen samenwerken met andere, en dat is uitgesloten want hij is de baas.
    Ik stem op de PVV vanwege 1 standpunt, maar met vele ideeën ben ik het zeker niet mee eens.
    Geert heb het niet zo met vrijheid voor alles en iedereen, maar meer met het controleren van iedereen.
    Ondanks dat ze partij wel zo heet.
    En ik ga niet weer alle oude kranten knipsels hier weer bij plakken, maar let er maar eens op.

    Geliked door 1 persoon

  4. guusvelraeds zegt:

    Hoe waar het ook is maar de boodschap over de islam komt niet meer aan bij de mensen. Geert moet geen karikatuur van zichzelf maken. De eeuwige anti islam bestrijder terwijl niet alleen de islam een groot probleem vandaag is. Oké de PVV besteedt ook aandacht aan gezondheidszorg, woningnood, criminaliteit, klimaatwaan, EU waan en het weg saneren van de middenklasse en de boeren. Morgen een twee gesprek tussen hem en Thierry Baudet. Kijken wat daar uitkomt. Overigens dé-islamiseren gaat pas gebeuren als de moslims zelf weglopen uit dat geloof van haat en niet als Geert dat wil. Het vreselijke van de huidige overheid en media is dat ze het islamiseringsproces steunen waar ze maar kunnen. Dat moet afgelopen zijn. Geen promotie van de islam in krant en op de TV.

    Geliked door 2 people

  5. Jan zegt:

    Moslimvrouwen worden ontsmet

    Geliked door 1 persoon

  6. Jan zegt:

    oplossing = moslimvrije EU

    Geliked door 1 persoon

  7. Nemesis zegt:

    Geert Wilders :

    EERST HET ALLEREERST DEZE REGERING AN ANHANGERS EN MEELOPERS; PLUS DE HELE MEDIA; UITROKEN; AFZETTEN; EN OF TEGEN DE MUUR: ONDER HET VALBIJL; TOT ZE AAN DE BEURT ZIJN ACHTER DIKKE TRALIES: UIT´DE NAVO EN DE EU: NEXIT DUS

    DAARNA ALLE MOSLIMS ERUIT; DAN PRATEN WE VERDER:

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie