Je buren verraden = Het Nieuwe Normaal

Screenshot_152

(Door: “@Pritt Stift”)

NSB-praktijken in lieve stad & GroenLinks-bolwerk Amsterdam

Screenshot_153Twee maanden thuisblijven en het slechtste komt in de mensen boven, in waanzinnig gaaf land Nederland. Mensen verraden elkaar. In Amsterdam verraden zelfs buren elkaar. En dan krijg je nog geeneens 7,50 bonus van De Stopera voor het aangeven van subversief tuigh dat er maar op los feest, terwijl jij bibberend van angst naar ‘Frontberichten’ op de NPO kijkt. Het Nieuwe Normaal van Mark Rutte en Rob Jetten is een zieke natie vol sneue zielepoten. In zo’n land willen wij niet wonen. Ga ondergronds en/of ga bij Het Verzet tegen het Nieuwe Normaal, en vecht boetes aan. BETAAL NIET EN MAAK BEZWAAR. Alleen samen verslaan wij de VVD en de veiligheidsregio.

Bron:
www.geenstijl.nl
(h/t “Balkanske priče”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op Je buren verraden = Het Nieuwe Normaal

 1. Tineke zegt:

  Mijn buren verraadden mij al menig maal VOOR de coronacrisis !

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 28 mei 2020 om 11:56

   Lekker volk, hè, die Nederlanders?
   Er zullen pikzwarte tijden volgen, want reken maar dat ‘Covid’ 20, 21, 22 en 23 t/m 758 al in de pen zitten.
   ‘Covid 19’ is slechts de generale repetitie, het proefballonnetje, om te zien hoe snel het klootjesvolk te dresseren is.

   Geliked door 6 people

  • Harry zegt:

   Wat deed je dan wel allemaal ?
   Als het te erg is mag je het ook prive mailen !

   Geliked door 5 people

  • Piet Snot zegt:

   Wat doe jij dan voor allerlei criminele activiteiten waardoor je buren menen jou te moeten verraden, als ik vragen mag.
   Dat jij je gras niet op tijd gemaaid hebt of dat er onkruid tussen de tegels groeien, wasgoed niet op tijd binnen gehaald.
   Of meteen de politie bellen als ze muziek uit je boxen horen en je raam staat nog open.

   Geliked door 5 people

   • Tineke zegt:

    Het is te pijnlijk om het op het net te slingeren Piet,en een heel lang verhaal.
    Maar zelfs nu ,na 20 jaar blijven de littekens trekken.

    Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ja, Tineke, heb ook zo’n Qut -buurvrouw, kwam naast me wonen en ben netjes opgevoed dus dan probeer je om hoe dan ook ook, al is het maar goede-dag, goede-weg met ze om te gaan ,maar dit wijf was binnen de kortste tijd een soort Hitler-type en probeerde het ook bij mij …domineren, je ophitsen tegen anderen en als je niet meedoet je overal zwart maken. Iedereen doodsbang voor haar en ik heb haar flink de waarheid gezegd, ik laat me door niemand ophitsen of bang maken met wat anderen van me denken. Dus ze had geen grip op me en ze kan het niet uitstaan en dat wijf is volgens mij 85 en er gaan hier vaak aardige mensen dood, dus ik heb wel eens gezegd met de blik naar boven; “Heer waarom plukt u de bloemen en laat u de vuilniszak hiernaast staan en het was bijna alsof ik hem/haar/het hoorde zeggen “ik hoef dat vuilnis ook niet “.

   Geliked door 6 people

   • delamontagne zegt:

    *****

    Geliked door 1 persoon

   • Claudia Millenaar zegt:

    Oh, hoe herkenbaar… Ik had er ook zo eentje, die vertelde iedereen die het horen wilde dat ik mannen ontving… Dus ging al snel de roddel, dame van lichte zeden door de wijk… Zo blij mee. Gelukkig kon dat door diverse andere mensen uit de wijk weer ontkracht worden, maar je bent er maar mooi klaar mee met zo’n knettergestoorde ouwe gek als buur!

    En…, inderdaad de goede gaan altijd het eerst.

    Geliked door 3 people

   • Ziejewel. zegt:

    Hoe noemen ze zulke mensen? Is dat niet LOSLOPEND WILD? Je weet wat daar over het algemeen mee gebeurd.

    Like

  • Frauke zegt:

   Hier idem dito , Tineke. Vroeger zei mijn vader altijd… de verraders slapen niet … hij moest in wo2 een graf graven voor zijn eigen broer die verraden was. Geloof het , vele mensen kunnen zomaar veranderen in beesten. Beloof ze een beetje geld of bepaalde privéleges en jou lot is bepaald !

   Geliked door 5 people

  • Gienekehado zegt:

   Kukelhaan, huilbaby, geheime zender, rochelende buurman, parketvloer, studenten, mishandeling buurvrouw, blaffende hond, bierflesjes uit het raam, dealers……. Kutburen!!!

   Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ Tineke.
   Eind vorig jaar kreeg ik opeens problemen met diverse sites van WordPress. Eerst werden mijn commentaren verminkt. Toen kon ik er opeens helemaal niet meer op komen. Ik heb diverse keren geprobeerd me opnieuw aan te melden. Ook dat lukte niet. Op enkele andere sites, waarop ik ook wel eens een commentaar leverde, gebeurde precies hetzelfde. Ik werd kennelijk door ”hoger hand” geblokkeerd. Tegelijkertijd werd ik dagelijks bestookt met een enorme hoeveelheid spam (gore porno). Vandaag lukte het me opeens, om via een omweg een commentaar te leveren bij E.J.Bron. Maar het loopt nog niet echt lekker. Ik kan bijv. niet zien wie mij geliked heeft. Vandaar mijn afwezigheid dus. Ik had de heer Bron per email geïnformeerd.

   Like

   • Tineke zegt:

    Oke,hoop dat het nu goed blijft gaan!
    Zeker in deze spannende tijden zijn ook jouw comments belangrijk.
    Mag wel jij zeggen he…of sprak ik jou altijd met U aan?

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Jij moet je computer even laten nakijken en “misschien” opnieuw je besturing laten installeren.
    Daarna een goede virus scanner en wat anti reclame /spam uitbreidingen bij je browser er bij plaatsen.
    Wat ik lees klinkt niet echt gezond en ook erg vervelend.
    En maak een nieuw mail adres aan voor je mails, verwijder de oude.

    Like

  • Gienekehado zegt:

   Jouw reactie, ‘Het staat er niet tussen Gieneke!’, snap ik even niet. Je bedoelt het verraden van je buren? Ik heb wel tig keer de politie gebeld ivm burenoverlast. Aan buren die schijt aan mij hebben, heb ik ook schijt an! Bijna iedereen in mijjn omgeving heeft wel gedonder met de buren gehad.

   Like

 2. Rensk. zegt:

  Nou het nieuwe normaal zo zou ik het niet willen noemen. Het heeft er altijd al ingezeten bij bepaalde mensen (best veel hoor), maar nu hebben ze een stok gerkegen door de regering, waarmee ze kunnen meppen.

  Best zielige mensen, maar in bepaalde tijden gevaarlijke mensen.

  Geliked door 4 people

 3. boorzalf zegt:

  Is dat het nieuwe embleem/logo van de NOS?
  (Nederlandse Sociale Bedriegers)🤔

  Like

 4. Peter zegt:

  Rutte laat zijn oren hangen naar Merkel,zij komt uit de DDR,is een kind van Honecker,en daar washet precies zo als hier nu ,niet de DDR hebben we erbij gekregen ,maar de DDR ons.Snel weg met die smerige VVD,die de linkse bende aanhangt,en uit de EU,het Nieuwe Normaal bepalen daar hebben we Rutte en Merkel niet voor nodig,die 2 eruit,en we gaan hervormen hoe we dat yelf willen,geen instroom van 100.000 goudzoekers per jaar en dan tussendoor nog de hele ecenomie platleggen voor een paar doden rond de tachtig .

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Het verraden van wie dan ook aan de overheid ? Ik dacht altijd dat dit het monopoly van linkse landen was, zoals Noord-Korea en de voormalige DDR. Over het verraden van anderen werd, óók in Nederland, minachtend gesproken en het werd ten zeerste veroordeeld. En nu gaat de overheid het hier invoeren. ? Degenen die ik ooit zou willen verraden aan hun vijand zijn Pinokkio Rutte en vazallen, die ons dit allemaal hebben geflikt. (voor het verraden hoef ik geen vergoeding te krijgen, ik doe ‘t gratis !)

  Geliked door 4 people

 6. IkBenHet zegt:

  Is toch mooi ff €45.= in de pocket 🙈

  Like

 7. Cathja zegt:

  Hufterig gedrag. Dat geldt voor de bedenkers van ‘je buren verraden’, alsook voor de mensen die dit wel zien zitten, en zonder schaamte hun medemens te grazen nemen.
  “We moeten het samen doen”….., wie zei dit ook alweer? “Hou vol!”….., wie zei dát ook alweer?
  Onze samenleving wordt nooit meer gezond. Als Nederlanders hufters zijn geworden die hun medemensen verraden, en daarbij een glimlach op hun uitgestreken smoelen krijgen, dan moet je er maar vanuit gaan dat iedereen voortaan voor zichzelf zal moeten strijden. Geen saamhorigheid, maar een totaal verziekt land, waar egoïsten en rotzakken het voor het zeggen hebben/krijgen.

  Ik weet wel wie we hiervoor moeten ‘bedanken’.

  Geliked door 6 people

 8. Piet Snot zegt:

  Dit is pas eng als mensen zich zo gaan gedragen, helemaal uit zich zelf, tegenover andere.

  https://www.ad.nl/video/jeroen-manschot-deelt-gele-kaarten-uit-in-utrecht~p148986

  Geliked door 3 people

 9. Arthur Schop zegt:

  In nazi Duitsland werden de Joden ook verraden door hun buren op aandringen van de leiders.
  Dat was toen ook normaal en werd zelfs beloond.

  Geliked door 3 people

 10. Oeps zegt:

  Ik herinner mij de wijze lessen die mijn ouders en mijn grootouders mij vroeger probeerden bij te brengen.
  “Vertrouw nooit op je buren, je collega’s en je zogenaamde vrienden. Zij zijn je ergste vijanden. Zij zijn je verraders.”
  Als kind begreep ik het niet. Toen ik opgroeide, wilde ik het niet geloven. Naarmate ik ouder werd en wat levenservaring opdeed, begon ik langzaamaan te beseffen, wat mijn ouders en mijn grootouders bedoelden. Hoe gelijk hadden ze !!!.

  We weten allemaal hoe het systeem destijds in de DDR werkte. Kennelijk heeft ook onze ruttige roverheid een hoge pet op van deze verachtelijke methodiek.

  Klikspaan halve maan
  durf niet door mij straatje gaan.
  Hondje zal je bijten.
  Poesje zal je krabbelen.
  Dat komt van al je babbelen.

  Geliked door 5 people

 11. boetes kun je aanvechten bij de rechter

  Like

 12. Yvonne zegt:

  Jaren terug was ik met mijn vriendin naar Kreta we hadden een appartement wij jong en vrij hadden een keer 2 Grieken in ons appartement kregen we van de verhuurder de volle laag dat we geen
  bezoek mochten hebben
  Een ander appartement ook Nederlanders hadden een echtpaar op visite en dat mocht wel
  Ik een keer met mijn vakantie vriend even appartement om een trui te halen ik had het koud,wij gelijk weer weg
  De volgende ochtend werd er op de deur gebonkt door de verhuurder dat er mannen waren
  Hij trok zelfs de kleding kast open belachelijk hadden de buren hem getipt dat er mannen bij ons waren vieze verraders

  Geliked door 3 people

 13. guusvelraeds zegt:

  De NSB buren gun ik met heel mijn hart een 100% geïslamiseerd Nederland toe.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Guus ik weet niet of u een Belg bent? Maar als u uw NSB buren een 100 %.geïslamiseerd
   Nederland toewenst moeten wij die daar fel op tegen zijn er ook onder lijden?

   Geliked door 2 people

 14. guusvelraeds zegt:

  Ook kinderen deden hun ouders verraden als aan de eettafel iets negatief over de Führer verteld werd. De kinderen werden dan uit huis geplaatst en kwamen in instituten waar ze opgevoed werden in de nationaal socialistische leer.

  Geliked door 4 people

 15. Claudia Millenaar zegt:

  Voor verraderspraktijken hoeft het overigens geen corona te zijn. In mijn straatje zijn 11 huizen, 7 parkeerplekken. U snapt dat past niet en al helemaal niet als de bewoners van de startersflats, het zijn er zo’n 20, de auto ook nog in dezelfde staat willen prakken.

  Men parkeert dus voor eigen huis half op eigen terrein, maar ook deels op de openbare weg. Nu hebben wij een wijkbewoner, woont dus niet in onze straat, die er blijkbaar groot plezier aan beleeft alle straten door te snerten, daarbij te noteren waar er niet correct geparkeerd wordt en geeft dit door. Gevolg de nodige bekeuringen ad 90,-

  Dan heb je toch gewoon echt geen leven?

  Je verrader slaapt dus nooit!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   Waarom praat men toch steeds over het “nieuwe normaal”?
   Wil Den Haag dat wij gaan wennen aan het huidige “nieuwe normaal”? Zodra het gehele corona-gebeuren voorbij is zal ik beslist niet op 1,5 mtr. van iemand anders gaan zitten of lopen. Bovendien : de regeltjes veranderen ongeveer dagelijks dus vanaf welk moment is het dan precies het “nieuwe normaal” dat eigenlijk dus maar “tijdelijk normaal” is.
   Voor mij is “normaal” de toestand zoals die was vóór het virus.
   “Nieuw normaal” bestaat niet ! Net zo min als een “intelligente lockdown”.

   Geliked door 1 persoon

 16. ronjaspers zegt:

  Verraad is een doodzonde,het zijn ratten van het smerigste rioolwater.

  Geliked door 3 people

 17. M. zegt:

  De Coronaflauwekul heeft wel goed laten zien dat veel mensen monsters zijn die veelal nog erger zijn dan je vijand.
  Vooral die kapjes en handschoenen dragers daar moet je voor uitkijken want die kunnen niet uitstaan dat je niet net zo belachelijk doet en net zo gehersenspoeld bent met leugens van de media als zij.
  Je zou verwachten dat men nu wel eens onderzoek gedaan zou hebben naar wat een virus is maar de handschoenen en de kapjes laten het tegendeel zien.
  Televisie verslaafde mensen willen niet eens weten dat men voor niets opgesloten zit en meewerkt aan een totaal opgesloten zitten.
  Miljoenen van die dombo’s zijn er.
  En het zijn de dombo’s die iedereen het leven helpen afnemen en te stom zijn om te bedenken dat ze daarmee hun eigen leven afnemen omdat hun eigen egotrip teveel in de weg zit.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s