Italië viert de “Dag van de Nigeriaanse maffia”

Screenshot (9)

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren werd ook in Italië de zogenaamde “Dag van de vluchteling” gevierd, wat, als hij werkelijk aan de vluchtelingen gewijd zou zijn, ook nog zin zou kunnen hebben. Naar de gebeurtenissen van de afgelopen jaren te oordelen, gaat het echter eerder om een “Dag van de Nigeriaanse maffia”.

Mitteleuropa

De Democratische Partij van Italië ((PD) heef tin de afgelopen jaren bijna 100.000 Nigerianen Italië binnengehaald. Onder Salvini bedroeg het aantal nieuwe Nigeriaans emigranten NUL.

Wie zal de Nigeriaanse maffia vermoedelijk liever in de Italiaanse regering zien?

Het is bekend dat de Nigeriaanse maffia ondertussen geheel in militaire stijl Italië heeft bezet.

“Groepen immigranten nemen complete landstreken van Italië over en bereiden zich voor op etnische guerrilla in Afrikaanse stijl. Groepen Nigeriaanse migranten, die eerst met de Italiaanse maffiosi bij prostitutie en drugshandel samengewerkt hadden, organiseren inmiddels eigen paramilitaire bendes om Italië onder controle te houden”, staat er in een artikel van de “Times” van 29 juni 2017 evenals in een latere publicatie van de “Guardian”. Het gaat hierin om in Italië opererende Nigeriaanse en Centraal-Afrikaanse criminele bendes, die van de Britse geheime dienst de codenaam “The Vikings” kregen.

De Britse bronnen berichten: “De bendeleden treden overal met machetes als wapen op. Ze brachten eerst de mensenhandel onder hun controle en gebruike3n nu de Siciliaanse hoofdstad Palermo als landing- en sorteercentrum voor honderdduizenden illegale migranten die Italië binnendringen.”

Alle hypotheses werden ondertussen door concrete berichten bevestigd, zoals onlangs de ontdekking van orgaanhandel met het centrum in Castel Volturno en het oprollen van een cel van de Nigeriaanse maffia in het vluchtelingenkamp C.A.R.A. Mineo.

Volgens informatie van de Engelse pers zou Italië al blootstaan aan het risico van een “territoriale tribalisering”, d.w.z. dat migrantenbendes zich gebieden zouden kunnen eigen maken, zoals dit al in Centraal-Afrika het geval is, die door burgeroorlogen en stamconflicten gekenmerkt worden.

In een bericht van de Direzione Inestigativa Antimafia (DIA) uit het jaar 2016 werd de georganiseerde Nigeriaanse criminaliteit omschreven als “het meest verbreid, bestaande uit meerdere onafhankelijke criminele cellen en met gedifferentieerde, maar met elkaar verbonden operatieve structuren in Italië en andere Europese landen en landen buiten Europa”.

Desondanks hebben voormalige Italiaanse regeringen de Nigerianen jarenlang in hotels ondergebracht in plaats van hen het land uit te zetten. Op deze manier heeft de Nigeriaanse maffia er duizenden leden bij gekregen.

Het gaat om grote, vertakte groepen, die volgens een clanmodel georganiseerd zijn en wier controle op intimidatie, bedreiging door zwarte magie en ontvoeringen is gebaseerd.

Een voorbeeld zijn prostituees, die niet alleen geslagen worden, maar blootstaan aan voodoo-rituelen om volledige controle over hen te verkrijgen, wat in veel gevallen met extra bedreiging van hun in Nigeria achtergebleven familieleden gepaard gaat.

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Maffia, Marxisme, migrantengeweld, nieuw fascisme, Nigeria, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Italië viert de “Dag van de Nigeriaanse maffia”

 1. Rensk. zegt:

  Hier viert de Den Haagse maffia feest.Van de zevende partij D66wil Kaag leider worden en ja u hoort het goed president. hahahhahahhahahahhahah. Op de vraag van de reporter of ze Nederland wel goed kent antwoord ze: ik weet wat een half bruin en half wit kost in Nederland.

  Jesus wat een ongelofelijk stupid antwoord. Veel geschreeuw praktisch geen wol. Dom mens met een enorme overschatting van haar persoontje. Krijg je als je je alleen in een omgeving rondwentelt waar geen enkele vorm van kritiek bestaat, laat staan zelfkritiek.

  Geliked door 3 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Makkelijk, alles wat zwart is het land uit; ze zijn tenminste herkenbaar en vallen goed op.
  Als er dan toevallig 1 of 2 goeien bijzitten is dan pech voor ze.
  Zolang de Italianen dit niet gedaan hebben moeten de grenzen dicht opdat die criminelen niet hier komen.

  Geliked door 1 persoon

  • roheline1 zegt:

   Geheid dat ze hier al lang zijn om de paden te effenen voor hun gevolg

   Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Hendrik M.

   Inderdaad, allemaal het land uit. Ze zijn ooit binnengekomen als vreemdelingen, dus ze hebben geen wortels in Europa. Italië moet dat schorem verwijderen, voordat deze bendes zich verder verspreiden over Europa.
   Italië zeurt om een gift (dus geen lening) uit een zogenoemd ‘steunfonds’, omdat ze zwaar getroffen zijn door de corona-crisis, maar er zouden wel eens hele andere belangen een rol kunnen spelen.
   We moeten er niet intrappen!

   Geliked door 1 persoon

 3. kampersrene zegt:

  Italie-viert-de-dag-van-de-nigeriaanse-maffia en uitgeroepen tot nationale feestdag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s