Na barbaarse verovering van Constantinopel is Europa nu weer aan de beurt

Screenshot (83)

(Door: “Balkanske priče”)

De historie van de ISLAM is een 1400 jaar durende duivelse dans van moord, afslachting, plundering, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting. Het Beleg van Constantinopel in 1453 door de legers van het Ottomaanse Rijk onder leiding van sultan Mehmet II en de uiteindelijke val van Constantinopel op de zondag van Pinksteren 29 mei 1453 betekende het einde van het Byzantijnse Rijk. Toen de stad veroverd was, gaf Mehmet II zijn troepen drie dagen de tijd de stad te plunderen. Een deel van de bevolking wist te ontsnappen, mede doordat de Ottomaanse soldaten meer belangstelling hadden voor de buit dan voor de vluchtelingen en waarbij de soldaten soms met elkaar om de buit vochten. Nicolo Barbaro -chirurg en ooggetuige – beschrijft deze gebeurtenissen in zijn dagboek: “Het bloed stroomde als regenwater door de straten. Duizenden inwoners werden vermoord en nog veel meer werden als slaaf verkocht”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Historie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Na barbaarse verovering van Constantinopel is Europa nu weer aan de beurt

 1. Kuu zegt:

  Laten we het lot van de Grieken ook niet vergeten!

  Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  Balkanske price.Bedankt voor dit artikel,de meeste mensen hebben zich jarenlang door de M.S.M. en linksdraaiende leugen en zeverprogrammas wijs laten maken dat islam vrede is.islam is de grootste moordmachine uit de menselijke geschiedenis ongeveer 590 miljoen doden en vele miljoenen slaven.In india alleen al uit naam van de islam 400 miljoen doden.

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  In diverse Griekse plaatsen braken protesten uit en werd de turkse vlag verbrand.
  De demonstraties met name van orthodoxe christenen, om te protesteren tegen de omzetting van de Hagia Sophia in een moskee. Demonstranten “in rouw”, Griekse vlaggen en afbeeldingen van de Maagd, op 24 juli in Athene en Thessaloniki om te bidden en te protesteren tegen de transformatie in een moskee van de voormalige Hagia Sophia, van Byzantijnse oorsprong, die zij beschouwen als een “symbool van orthodoxie en hellenisme”, zoals men op een spandoek had kunnen lezen.

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:


  Amok met bijl in Duitsland

  Like

 5. Kuu zegt:

  Turkije is lid van de NAVO en onderhandelt me de EU over toelating tot de EU. En dat terwijl de principes van de Trias Politica niet gerespecteerd worden. Kerk en Staat dienen, naar Westerse maatstaven, gescheiden machten te blijven.

  De verontwaardiging binnen de EU is groot over zgn. schending van de principes van de Trias Politica door Hongarije en Polen. Gaat het hier eigenlijk wel om een ontoelaatbare schending, want de principes van de Trias Politica zijn nergens in zijn 100% zuivere vorm doorgevoerd, ook niet in Duitsland en Nederland.

  Hoe zit het met de huidige Westerse verontwaardiging over de gang van zaken rond de Hagia Sophia? Een oogje toeknijpen maar weer (mijnheer F. Timmermans) ?

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Dat Israël haar onderdanen terughaalt uit Frankrijk zegt al genoeg, de Turkse Dictator heeft het voorzien op Europa, en zijn kazernes hebben de namen van alle joodse afstammelingen al in kaart gebracht, die gaat mogelijk met behulp van Brussel verder waar Hitler is gestopt……………brrrr

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Hovawart.Ik zie israel als graadmeter,als alle joden wereldwijd naar israel zijn teruggekeerd dan breekt er een wereldoorlog uit.

   Like

 7. Steven zegt:

  ‘Situatie onhoudbaar’; Ieder uur arriveert er een boot vol migranten in Italië.

  ttes miljarden voor Italië en Spanje zullen er in no-time doorheen worden gejaagd

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/situatie-onhoudbaar-ieder-uur-arriveert-er-een-boot-vol-migranten-in-italie/

  Like

 8. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/faith/2020/07/26/french-prime-minister-pays-homage-to-priest-martyred-by-islamists/

  De Franse premier brengt hulde aan de door islamisten gemartelde priester

  De nieuwe Franse premier Jean Castex markeert de vierde verjaardag van de moord op pater Jacques Hamel, wiens keel in 2016 door de jihadisten werd doorgesneden toen hij de mis vierde in zijn kerk in Saint-Etienne-du-Rouvray.

  “Vier jaar geleden werd er tot op de dag van vandaag een priester vermoord aan de voet van zijn altaar”, schreef Castex zondagochtend op Twitter. ‘Frankrijk raakte in haar hart en ontdekte toen Jacques Hamel, zijn gezicht en zijn boodschap. Ze putte er de kracht uit om zich te verenigen in het licht van terroristische barbarij en obscurantisme. ‘

  ‘Laten we het nooit vergeten’, besloot Castex.

  Op de ochtend van 26 juli 2016 stormden twee 19-jarige radicalen van de Islamitische Staat, Adel Kermiche en Abdel Malik Petitjean, de kerk van pater Hamel binnen met de oproep “Allahu Akbar!” Ze grepen de priester die de mis vierde, samen met 5 andere leden van de gemeente.

  Vlak voordat zijn keel werd doorgesneden, zei pater Hamel tegen een van zijn aanvallers: ‘Weg, Satan!’

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   ‘SATAN’, door West-Europese IDIOTEN Europa binnengehaald!!!!!!!! We kunnen de namen van DEZE MISDADIGERS wel dromen!! Bloed tot aan de ellebogen!!

   Like

 9. Ravian zegt:

  We kunnen weinig doen aan het landverraad van Rutte & Co, maar we kunnen wel nog altijd met onze beurs stemmen.
  Geen Turkse vakanties meer dus, en ook geen producten uit Turkije meer kopen.
  En hetzelfde geld voor alles wat afkomstig is van de zich hier reeds geïnstalleerd hebbende Turkse kolonisten.
  Als we de in Nederland aanwezige Turkse 5de colonne economisch dood laten bloeden, en duidelijk maken dat de Turkse veroveringsplannen niet gaan slagen, dan hoepelt het hele zooitje vanzelf wel weer op naar de beerput waar het ooit vandaan is gekomen.

  Like

 10. Like

 11. Meine zegt:

  Wat hadden die moslims gedaan met de geboorte kerk in Bethlehem ? Die hebben er een stal van gemaakt, gewoon, dergelijke dingen gebeuren in het religieuze circuit.

  Geliked door 2 people

 12. Bas zegt:

  Interview met Sheffield’s ‘grooming gang’-lid terwijl hij uitlegt dat het verkrachten van de kinderen van de natie gemakkelijk is omdat ze kwetsbaar zijn.
  Walgelijk

  Like

 13. Bas zegt:

  Religie? Nee, gevaarlijke haatzaaier…..Ja.

  Like

 14. Geliked door 1 persoon

  • Hij kan gerust een grote bek open trekken The Balkans maar als hij het te gek maakt zou het makkelijk zomaar kunnen dat hij trammelant met Vadertje Poetin gaat krijgen want die gaat niet toestaan dat Erdogan een oorlog in Syrië begint.

   Like

   • Poetin is niet zijn vriend,Rusland heeft momenteel een grote investering in Turkije en daarom moet Poetin zo “vriendelijk” zijn….

    Like

   • Ravian zegt:

    Ik denk dat Poetin de Turken een Trojaans paard verkocht heeft…

    Like

   • Het conflict tussen die twee landen is onvermijdelijk.

    Like

   • bobzelf zegt:

    GOED GEZIEN VRIEND ,

    DE RUSSEN EN SYRIE ZIJN AL HEEL LANG ECHT BEVRIEND
    DATWAS AL DUIDELIJK TE ZIEN TOEN ASSAD
    DUS OVERLOPEN WERD DOOR ONZE ISIS / USA TROEPEN
    EN MIJN OOM VLADIMIR DUS IN 6 MAANDEN DE USA STRONT OPRUIMDE ..

    OP 1 OF ANDERE LEUKE WIJZE HEBBEN DE GRIEKEN MIJN OOM VLADIMIR

    DUS LANDINGSRECHTEN OP ZUID CYPRUS GEGEVEN VOOR ZIJN VLIEGTUIGEN EN EEN HAVEN VOOR DE RUSSISCHE VLOOT AANGEWEZEN ..

    DUS DE GRIEKEN , WORDEN DOOR DE EU GEWOON IN DE STEEK GELATEN
    EN
    ALS HET BEKENDE DUVELTJE, SPRINGT MIJN OOM IN DE BRES VOOR GRIEKENLAND

    DAT KOMT OOK DOOR HET GELOOF, GEINIG HE

    DE WERELD LEIDER DIE GEWOON OVERAL , ZEGT HALLO EN TOT HIER

    EN NIET VERDER,

    MAAR GOED WIJ ZITTEN OOK SAFE, WIJ HEBBEN RUTTE, WHAHAH

    HUGGIE

    BOBZELLUF

    Like

 15. Bas zegt:

  Immigranten die zonder onderschepping aan de kust van Almería aankomen, delen hun video’s in groepen mensenhandelaars om te laten zien hoe gemakkelijk het is om Spanje illegaal binnen te komen.

  Waarschuwingsteken Ze lachen ons uit terwijl ze een sigaret roken. De oproep tot de invasie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s