Steeds meer Tunesiërs komen als bootvluchtelingen met corona aan boord

Screenshot_78

(Vertaling: E.J. Bron)

De door de Duitse migratie”deskundigen” en vluchtelingenlobbyisten steeds opnieuw betwiste Pull-Factor laat in de Middellandse Zee nu, midden in de zomer, haar indrukwekkende effecten zien: nadat vorig jaar vooral Libië het uitgangspunt van de meeste “Boat People” was, “boomt” op dit moment het buurland Tunesië: van daaruit gaan vooral autochtonen op weg richting Europa, omdat ze geen perspectief meer zien in hun vaderland.

journalistenwatch

En nadat in Italië met Matteo Salvini niet alleen de laatste verantwoordingsbewuste politicus met een helder standpunt over illegale migratie uit zijn functie werd verjaagd, maar zich op dit moment in een politiek showproces voor zijn compromisloze, enig effectieve Zero-Tolerance-koers voor de rechter moet verantwoorden (wat ook in Afrika bekend is geworden), voelen de geluksridders en ellendemigranten zich pas goed aangemoedigd om de overtocht richting de EU te wagen.

In de maand juli zijn er al zoveel illegale migranten op de Italiaanse kusten geland als sinds drie jaar niet meer – en dat ondanks de opzienbare corona-recessie. Opnieuw is het Salvini, die de impopulaire waarheid over de gezondheidspolitieke gevolgen van de invasie uitspreekt: het aantal gevallen van migranten die positief op het virus werden getest, zouden hoogstwaarschijnlijk weldra “multipliceren” en zodoende de veiligheid van Italië in gevaar brengen, dat de vluchtelingen op dit moment – deels tegen het verbitterde verzet van de bevolking in – aan land zou laten.

Pull-Factor op z´n best

Zelfs de “Welt” bericht over steeds nieuwe gevallen van bootvluchtelingen die bij hun aankomst in Italië in de afgelopen weken positief op het coronavirus getest werden: bijvoorbeeld tijdens een landing in het Siciliaanse Pozzallo midden juni, waarbij elf van de 60 migranten positief op het virus getest werden, of op Sardinië, waar het aantal besmette “vluchtelingen” eind juli tot 14 personen was gestegen.

De krant citeert Minister-president Giuseppe Conte, die onlangs verklaarde: “We mogen niet toestaan dat de offers, die Italië in de coronacrisis bracht, teniet gedaan worden”. En precies daar draait het op uit – helemaal afgezien van de andere effecten van de Afrikaanse massa-immigratie, die uiteindelijk weer een probleem worden van het eigenlijke droom- en doelland Duitsland.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, LEGA, Linkse Kerk, Marxisme, Matteo Salvini, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Steeds meer Tunesiërs komen als bootvluchtelingen met corona aan boord

 1. Julia zegt:

  We hebben zojuist de draai carrousel Rutte en lapzwans de Jonge weer aangehoord over o.a. het idiote plan over bron en contactonderzoek maar er wordt geen woord gerept op de duizenden massale ongecontroleerde woestijnratten en zwarte Afrikanen waarschijnlijk ook grote besmettingshaarden die de EU en ons land bestormen en wel terdege dan ook een gevaar voor onze volksgezondheid zouden kunnen zijn. Was er maar eerder een bron en contactonderzoek in gang gezet onder deze illegale bestormingen dan hadden ze gelijk retour naar land van afkomst kunnen worden gezonden. Hoe haal je het in je hersenen om je eigen volk dergelijke overtrokken maatregelen op te leggen. Vervolgens doen Rutte en vriend De Jonge geen enkele concrete uitspraak als met alleen het bekende vingertje te wijzen Wij Samen. Ondertussen flikkeren die lafaards alle verantwoordelijkheden naar de burgemeesters zodat de wir war van regels ondoorzichtelijk zijn en het er op uitdraait dat straks heel Nederland verplicht met een muilkorf dient te lopen . Op deze manier blijft Rutte zelf de onschuldige idioot met het oog op de straks landelijke verkiezingen. Ook wordt door geen enkele journalist (die blijkbaar nog minder zicht hebben dan uiterlijk 2 meter) daadkrachtige vraagstellingen gesteld omdat dit natuurlijk van te voren is afgesproken. Kortom we blijven hangen in een onsamenhangend politiek spel dat totaal geen enkele toegevoegde waarde heeft dan alleen dat huichelaar Rutte zijn eigen straatje schoon houdt. Wie gelooft nog in deze ongeloofwaardige bull shit. Ze hebben waarschijnlijk na langdurig reces de hersenpan nog niet kunnen upgraden.

  Geliked door 2 people

  • Cleo zegt:

   Inderdaad! De journalisten heulen met dit kabinet van volksverraders, ze stellen GEEN ENKELE VRAAG over de continue instroom van die nepvluchtelingen die ALLERLEI ZIEKTEN meebrengen!
   Poppenkast!

   Like

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  36,5 MILJOEN EURO: dit is het geld dat de Europese Commissie tussen 2014 en 2019 aan ISLAMIST-verenigingen heeft toegekend! Het is JOUW geld waardoor de politieke islam zijn ideeën kan verspreiden!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Steeds meer Tunesiërs komen als bootvluchtelingen met Corona aan boord! | eunmask

 5. Jan zegt:

  Parasieten zijn ineens vluchtelingen die recht hebben Europa de vernieling in te helpen. Direct een voltreffer op iedere boot (en op ‘onze regering’).

  Like

 6. L. Schols zegt:

  Terug nog meer uitvreters hebben wij niet nodig Tunesië is een veilig land. Haal de derde wereld binnen en je wordt zelf een derde wereld.

  Like

 7. Bob zegt:

  In Tunesie is een zgn normaal land. Worden daar ook
  de video'”s vertoont kom naar Nederland.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Horen ze niet te arriveren en zich te vestigen in hun vroegere KOLONIAAL. LAND. … F R A N K R I J K, ( waarin de ‘ OVERBLIJFSELEN ‘!!! van de. gekoloniseerden …etc.! …. OOK. ….. meestal in DE. zich toegeëigende BUURTEN verblijven. ?!( enfin, de Franse taal hoeven die landen!!! al. niet meer te leren!!) ( maar Frankrijk moet zeker belemmerd worden om NEDERLAND als )SUIKEROOM’ te ‘KORTWIEKEN’ door beroep te doen ’ op onze PENSIOEN- SPAARPOTTEN, WAT onze NEDERLANDSE. mensen van HUN. LONEN. afgestaan hebben, .. ” als appeltje. voor . de. dorst“!!!….. en er een. NEEL. ANDERE. LEEFWIJZE. ( o.a.met. LANGER , tot aan de pensioengerechtigde leeftijd te werken). er op. nahouden!!!!! ……
  <~<~<~<~<~<~<~

  Like

 9. fleckie zegt:

  Remedie: adressen zien te vinden, van ‘opstellers’ video’s’kom naar NEDERLAND’, die adressen aan binnendringers ‘overhandigen’, met boodschap dat zij door deze lui van harte welkom zijn, en bij hun. , in hun eigen woningen mogen komen . WONEN<~<~<~<~<~<~<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s